Nejsi přihlášen
pavel dolínek (Člen) 08.08.2010 20:22:42 Offline |
Re: Povodne Liberecko
jak se do lesa vola tak z lesa pakarna
"una storia italiana"
osiris psal:...teď na severu, jindy zas na jihu, nebo na východě nebo na západě, nic zvláštního
to jo, akorát mě hlava nebere, že čtyři dny prší a je kalamita, za totáče (když jsem byl děcko) chcalo měsíc a nic neplavalo
tim samosebou nemyslim, že by na to měli soudruzi vliv, i když poroučeli větru dešti do alelujá
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:...teď na severu, jindy zas na jihu, nebo na východě nebo na západě, nic zvláštního
to jo, akorát mě hlava nebere, že čtyři dny prší a je kalamita, za totáče (když jsem byl děcko) chcalo měsíc a nic neplavalo
tim samosebou nemyslim, že by na to měli soudruzi vliv, i když poroučeli větru dešti do alelujá
eslipa to nebude tim,že to soudruzi prostě nedávali do zpravodajství..
Tam frčely jen rozzářené tvářičky pionýrů a hrdí haviři co překračovali
normu na povodeň nebyla škatulka,tak se prostě nestala
...a bude hůř!
Mirek D psal:Njn, kdo bydlí na kopcu, tomu je hej. Plave mi tam pár známejch, není to veselý... .
...mejm příbuznejm to tam teď vzalo barák ...přesto znova opakuju, jednou je to tam, jindy je to zas jinde
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 09.08.2010 11:20:34 Offline |
máme tu taky vodu : http://www.youtube.com/watch?v=PhEW7ShgiBk - teda hodně málo (to je už druhý den po opadnutí vody) ,proti Liberecku a Frýdlantsku je to nic .....držim jim palce ,at se z toho nezcvoknou...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
pavel dolínek (Člen) 09.08.2010 13:01:48 Offline |
PALOUS psal:pavel dolínek psal:jak se do lesa vola tak z lesa pakarna
Vy ste f tom Dolínku fakt mimoMá to bejt takhle ty jitrnice/Jak se do lesa pakárna,tak se z lesa salám
dik za opravu,holt mi tu zijem jinak,chude ale cestne
"una storia italiana"
Banditatom (Člen) 10.08.2010 21:07:56 Offline |
tady na severu už si pomalu ale jistě začínám na vodičku zvykat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Meloun psal:Teď jsem se vrátil z Hrádku nad Nisou..byl jsem tam dobrovolně pomáhat..ano-vidíte dobře..řeknu vám, pěknej humus..a dokonce jsem tam v bordelu našel basičku s lahváčema..trochu od bahna,ale bude dobrá..
a to tam jako chodi tak, ze co najdes, to si muzes nechat?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Meloun psal:Teď jsem se vrátil z Hrádku nad Nisou..byl jsem tam dobrovolně pomáhat..ano-vidíte dobře..řeknu vám, pěknej humus..a dokonce jsem tam v bordelu našel basičku s lahváčema..trochu od bahna,ale bude dobrá..
Ty woe jak se jmenuje takovy to pravo jak se muze strilet kdyz te tam nekdo uvidi ze neco beres.....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Meloun psal:Teď jsem se vrátil z Hrádku nad Nisou..byl jsem tam dobrovolně pomáhat..ano-vidíte dobře..řeknu vám, pěknej humus..a dokonce jsem tam v bordelu našel basičku s lahváčema..trochu od bahna,ale bude dobrá..
Ty woe jak se jmenuje takovy to pravo jak se muze strilet kdyz te tam nekdo uvidi ze neco beres.....
vrazda?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Pičové..
Nakládali jsme tam hromady bordelů před barákama v kooperci s bagrem a ta basa byla vobalená bahnem a ten tukan,co jí vyhodil asi vůbec nechápe, že se ty sračky dovnitř dostat nemůžou.. Takže než abych to vyhodil to raději vylemtám..
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1