Nejsi přihlášen
Trocha pivni osvety...
http://www.youtube.com/watch?v=qpEDUPPBqlg
btw: dycky me pobavi reklama na Starobrno...nejlepsi pivo na cele Morave
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Re: Trocha pivni osvety...
Luk psal:http://www.youtube.com/watch?v=qpEDUPPBqlg
btw: dycky me pobavi reklama na Starobrno...nejlepsi pivo na cele Morave
počkej až se tu objeví Kuba s Karlosem zas se nechali nachytat jako každej rok
... neví náhodou někdo z moravců z čeho to tam vaříte?
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.07.2010 09:18:36 Offline |
XJelen psal:Luk psal:http://www.youtube.com/watch?v=qpEDUPPBqlg
btw: dycky me pobavi reklama na Starobrno...nejlepsi pivo na cele Moravepočkej až se tu objeví Kuba s Karlosem
zas se nechali nachytat jako každej rok
... neví náhodou někdo z moravců z čeho to tam vaříte?
jsou nepoučitelný
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Luk psal:http://www.youtube.com/watch?v=qpEDUPPBqlg
btw: dycky me pobavi reklama na Starobrno...nejlepsi pivo na cele Moravepočkej až se tu objeví Kuba s Karlosem
zas se nechali nachytat jako každej rok
... neví náhodou někdo z moravců z čeho to tam vaříte?jsou nepoučitelný
ale nepoučitelný..
voni tam azijati stejně většinou nic jinýho než Starýsračky nemaj,
a při jejich stylu točení piva je jedno co do toho půlitru nalejou,
protože to nakonec po desátým dotočení chutná jak voda z nádobí
...a bude hůř!
karlos:...mi povidej
Cestou z killerovcu sme kempovali v Roznove pod Radhostem. Povidam, jaky mate pivo. Sracka, jina sracka a Mastera. Rikam si, kua u nas se Master toci v lepcich "jakozeplzenskych" hospodach a tady ho maj v kempu. Tak davaj.
...nebudu to protahovat, nasledovalo to cos popisoval, postavit pod pipu, z pul metru pustit pivo, plnej pullitr peny, na desetkrat dotocit...
Jak je todle, kua, mozny takle kurvit pivo?
Jakto, ze ty radobyvycepaky nevynesou z hospody v zubech?Dyt je to tam ve vsech hospodach!
Vysvetli mi to nekdo z morafcu?
Vam to takle jako chutna? Teplej vetrak? Proooc?
Prestoze vim, ze je to tam normalni, tak me to dycky dostane.
A kor tedka s tim Masterem
Kdyz se ozves, ses blbecek, co je chce poucovat. To uz sem vzdal. Oni to tak prece delaj leta a tak je to spravne, tak to ma byt
kua, to sem se zas nasral
Luk psal:karlos:...mi povidej
...nebudu to protahovat, nasledovalo to cos popisoval, postavit pod pipu, z pul metru pustit pivo, plnej pullitr peny, na desetkrat dotocit.......
Myslíš to tak, že nejlepčí je to pivo natočit na jeden žduch a opačnou stranou pípy udělat pěnu???? ...a pak si z toho kysličníku vesele poprdávat
(PS V pátek jsem se vrátil ze z Plzeňského kraje a poprdávám ještě teď
)
Asi si nepamatuješ jaký bylo pivo tlačené vzduchem
Samozřejmě že na pikaču je čepovat pivo z půl metru.
Cestou z killerovcu sme kempovali v Roznove pod Radhostem. Povidam, jaky mate pivo. Sracka, jina sracka a Mastera. Rikam si, kua u nas se Master toci v lepcich "jakozeplzenskych" hospodach a tady ho maj v kempu. Tak davaj.
...nebudu to protahovat, nasledovalo to cos popisoval, postavit pod pipu, z pul metru pustit pivo, plnej pullitr peny, na desetkrat dotocit...
Jakto, ze ty radobyvycepaky nevynesou z hospody v zubech?Dyt je to tam ve vsech hospodach!
Kdyz se ozves, ses blbecek, co je chce poucovat. To uz sem vzdal. Oni to tak prece delaj leta a tak je to spravne, tak to ma byt
kua, to sem se zas nasral
tos trefil,já mu taky řekl,jestli by to nenatočil normálně a ten mongol azijská
mi odpověděl v tom stylu jaks psal,že to dělá patnáct let a je to tak dobře..
by jim měli pivovary platit výčepní školení
Na to je jediná odpověď,kdykoli ti přijde,že tam maj něco blbě,pomalu,teplý
nebo divný,HOLT JE TO ÁZIE
...a bude hůř!
karlos100 psal:Luk psal:karlos:...mi povidej
kua, to sem se zas nasraltos trefil,já mu taky řekl,jestli by to nenatočil normálně a ten mongol azijská
A paradox nejvíc, maj na SPZkách unijní vlajku s CZ
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
karlos100 psal:Luk psal:karlos:...mi povidej
kua, to sem se zas nasraltos trefil,já mu taky řekl,jestli by to nenatočil normálně a ten mongol azijská
kluci my vás nemít, tak se nikdy nedovíme jak natočit pivo
Přečtěte si co píše Mour a pak mudrujte
Natřikrát natočené pivo je nejlepčí pěna na tom drží, není z toho za pět minut vydechlá koza (to se stává vám s těma "dobře" natočenýma pivama) a má to úroveň
Poznámka na konec - ten mongol azijský to pivo aspoň patnáct let "blbě" točí, vy ho už dva měsíce můžete oficiálně pít a jenom držkujete že já jsem na vás při odjezdu z SBK radši místo mávnutí neukázal fakáče
No, to neni problém jen v Asii... Některý výčepáci v práglu co si myslí, že sežrali všechnu moudrost to dělej stejně... Ale většinou maj morafskej přízvuk.
Mě nejvíc sere, když to přelejvaj z jednoho půllitru do druhého.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.07.2010 14:06:01 Offline |
Mour psal:Luk psal:karlos:...mi povidej
...nebudu to protahovat, nasledovalo to cos popisoval, postavit pod pipu, z pul metru pustit pivo, plnej pullitr peny, na desetkrat dotocit.......
Myslíš to tak, že nejlepčí je to pivo natočit na jeden žduch a opačnou stranou pípy udělat pěnu????
...a pak si z toho kysličníku vesele poprdávat
(PS V pátek jsem se vrátil ze z Plzeňského kraje a poprdávám ještě teď
)
Samozřejmě že na pikaču je čepovat pivo z půl metru.
i pivo tlačený vzduchem se dá natočit normálně ...že to tlačený vzduchem chutná jinak a vypije se jich dvakrát tolik je ale taky pravda
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.07.2010 14:07:11 Offline |
ABik psal:není z toho za pět minut vydechlá koza (to se stává vám s těma "dobře" natočenýma pivama)
tak dlouho na stole nikdy nevydrží
Ondráš psal:Luk psal:karlos:...mi povidej
Kdyz se ozves, ses blbecek, co je chce poucovat. To uz sem vzdal. Oni to tak prece delaj leta a tak je to spravne, tak to ma bytNo, to neni problém jen v Asii... Některý výčepáci v práglu co si myslí, že sežrali všechnu moudrost to dělej stejně... Ale většinou maj morafskej přízvuk.
Mě nejvíc sere, když to přelejvaj z jednoho půllitru do druhého.
..to mi jeden borec hrknul do půlky roztočenýho piva celej kapák z pod pípy..
Pak mi to podal a řekl cenu v zápětí se děsně divil,že jsem ho poslal do
prej to tak dělá furt,a kdo by mu prej zaplatil to pivo,co mu vodkape a blá blá..
To už jsem měl vážně co dělat, abych se udržel na uzdě
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. psal:ABik psal:není z toho za pět minut vydechlá koza (to se stává vám s těma "dobře" natočenýma pivama)
tak dlouho na stole nikdy nevydrží
pravda pravdajinak mi je jedno jestli lejou pivo po skle nebo 10 čísel od pípy, hlavně když se taky staraj vo trubky a vůbec vo všechno...a velké plus má knajpa, kde mi přinesou další krýgl, když už dopíjim předchozí. nejhorší je, když čekam půl hodiny na spocenýho tlustýho debila, kterej ti flákne s podmírákem vo stůl a řekne "no tady to máš!"
vzduchem hnaný pivko,to už je jen pěkná vzpomínka
asi se shodneme,že natřikrát,i když bych klidně řekl i nadvakrát
točený je nejlepší... ale když mám žízeň,nestačí spadnou pěna ani
z prváku (několika
)
bavíme se ale vo pivu,ne o starobrnu z okruhu,to je možná tak dobrý
na pivní koupel pro unavený nohy
...a bude hůř!
Jak řikáš.
Jasný že je lepší pěkná usměvavá mladá kozatá servírka v minisukni, co ti přinese krásně orošený vychlazený pivko v ušáku, hned potom co jsi položil prazdnej pulitr a zapalil jsi si cígo zipákem
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
ABik psal:karlos100 psal:Luk psal:karlos:...mi povidej
Natřikrát natočené pivo je nejlepčípěna na tom drží, není z toho za pět minut vydechlá koza (to se stává vám s těma "dobře" natočenýma pivama) a má to úroveň
Poznámka na konec - ten mongol azijský to pivo aspoň patnáct let "blbě" točí, vy ho už dva měsíce můžete oficiálně pít a jenom držkujeteže já jsem na vás při odjezdu z SBK radši místo mávnutí neukázal fakáče
Tak já bych se do toho vložil za cech výčepní...
pokavaď frajeři pouštíte pívo z metru do sklenice abyste na něm udělali pěnu... tak to mi abiku při vší úctě k tobě i mouroj jděte do prdele
poprvý se mi to snažil vysvětlit jeden kozel kdesik na severní moravje, že tomu říkaj "rozbité pivo" pivo šlo dycynky odjakživa do sklenice po skle i s pěnou a třeba taky natřikrát, pokavaď má správně seřízeno, nepotřebuje u toho eskamotovat z metru do sklenice
věc druhá je ta, když je u pípy fronta a lidi prskaj, že to trvá, pak se musí s tlakem nahoru přes dvě a šktrit a voalá točíme naráz ať to fičí v pohraničí
a ne si hrát na mistra moravy v cákání piva
poznámka na konec: mongol to možná točí patnáct let blbě protože ho takhle blbje naučil jeho děda, s tim se asi u vás už nic nenadělá, ale věřim že kdyby se stavili někdy v plzni na mistráku výčepních možná by jim to došlo
na úplný konec - kdes na nás mávals bejku? že sme tě přehlídli, bysme ti potřásli ploutví k tomu povýšení do stavu otcovského
Strýcfajtr !!!
aaa to sem pich do vosiho hnizda, trosku sem chtel morafce hecnout a povedlo se
...sak uz se me taky dostalo od asijskyho "radobyvycepniho" odpovedi..."chlapi to tak chtej, maj to radi"
Takze plzeňský sládcí a výčepácí neumej vlastne vubec tocit a meli by vyrazit na exkurz na Moravu, jak se to spravne dela
Nejlepe treba do sklipka
By me zajimala odezva, kdyby se na zapade zaclo vyrabet vino a zacalo se tvrdit, ze zdejsi postup je nej a na Morave to vlastne vubec neumej
...bysme po Slovensku prisli o dalsi kolonii
XJelen psal:ABik psal:karlos100 psal:
tos trefil,já mu taky řekl,jestli by to nenatočil normálně a ten mongol azijská
Natřikrát natočené pivo je nejlepčípěna na tom drží, není z toho za pět minut vydechlá koza (to se stává vám s těma "dobře" natočenýma pivama) a má to úroveň
Poznámka na konec - ten mongol azijský to pivo aspoň patnáct let "blbě" točí, vy ho už dva měsíce můžete oficiálně pít a jenom držkujeteže já jsem na vás při odjezdu z SBK radši místo mávnutí neukázal fakáče
Tak já bych se do toho vložil za cech výčepní...
pokavaď frajeři pouštíte pívo z metru do sklenice abyste na něm udělali pěnu... tak to mi abiku při vší úctě k tobě i mouroj jděte do prdele
poprvý se mi to snažil vysvětlit jeden kozel kdesik na severní moravje, že tomu říkaj "rozbité pivo"pivo šlo dycynky odjakživa do sklenice po skle i s pěnou a třeba taky natřikrát, pokavaď má správně seřízeno, nepotřebuje u toho eskamotovat z metru do sklenice
věc druhá je ta, když je u pípy fronta a lidi prskaj, že to trvá, pak se musí s tlakem nahoru přes dvě a šktrit a voalá točíme naráz ať to fičí v pohraničí
a ne si hrát na mistra moravy v cákání piva
poznámka na konec: mongol to možná točí patnáct let blbě protože ho takhle blbje naučil jeho děda, s tim se asi u vás už nic nenadělá, ale věřim že kdyby se stavili někdy v plzni na mistráku výčepních možná by jim to došlo
na úplný konec - kdes na nás mávals bejku?že sme tě přehlídli, bysme ti potřásli ploutví k tomu povýšení do stavu otcovského
takhle to vypadá,když se ti vášeň stane povoláním
správně Direktore,jen se s nima neser
...a bude hůř!
XJelen psal:
Tak z cechu výčepních si přečti co jsem nahoře napsal:
Citace:
"Myslíš to tak, že nejlepčí je to pivo natočit na jeden žduch a opačnou stranou pípy udělat pěnu???? ...a pak si z toho kysličníku vesele poprdávat (PS V pátek jsem se vrátil ze z Plzeňského kraje a poprdávám ještě teď )
Samozřejmě že na pikaču je čepovat pivo z půl metru."
...a jestli čepuješ pivo na jeden žduch tak při vší úctě vrať cech a šupej na pouť či hokej, fotbal
Mour psal:XJelen psal:Tak z cechu výčepních si přečti co jsem nahoře napsal:
Citace:
"Myslíš to tak, že nejlepčí je to pivo natočit na jeden žduch a opačnou stranou pípy udělat pěnu???? ...a pak si z toho kysličníku vesele poprdávat (PS V pátek jsem se vrátil ze z Plzeňského kraje a poprdávám ještě teď )
...a jestli čepuješ pivo na jeden žduch tak při vší úctě vrať cech a šupej na pouť či hokej, fotbal
to sem parťáku přehlíd ale vo tom tady právě ta diskuze běží, že to tam u vás fšici pouštěj z metru do sklenice a považujou to tak správně.
Naráz točim když to lidi chtěj rychle, viz třeba fronta o poločase, nebo fronta večer v boxech u plnýho stolku roztočenejch kelímkáčů, že je není ani kam pokládat a všichni akorát brblaj, že to dneska ňák moc pění a že maj žízeň
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Mour psal:XJelen psal:Tak z cechu výčepních si přečti co jsem nahoře napsal:
Citace:
...a jestli čepuješ pivo na jeden žduch tak při vší úctě vrať cech a šupej na pouť či hokej, fotbalto sem parťáku přehlíd
ale vo tom tady právě ta diskuze běží, že to tam u vás fšici pouštěj z metru do sklenice a považujou to tak správně.
Naráz točim když to lidi chtěj rychle, viz třeba fronta o poločase, nebo fronta večer v boxech u plnýho stolku roztočenejch kelímkáčů, že je není ani kam pokládat a všichni akorát brblaj, že to dneska ňák moc pění a že maj žízeň
Kucí, já teda nevím kde to z půl metru točí, možná na pouti anebo v nejblbějším kempu na sev. moravě, který je vlastně koupaliště. Ale v restauránu u nás se nic takového neděje.
, to by dostal výčepní do držky.
...anebo možná vlastně v "nálevnách"
Mour psal:XJelen psal:Mour psal:Tak z cechu výčepních si přečti co jsem nahoře napsal:
Citace:
...a jestli čepuješ pivo na jeden žduch tak při vší úctě vrať cech a šupej na pouť či hokej, fotbalto sem parťáku přehlíd
ale vo tom tady právě ta diskuze běží, že to tam u vás fšici pouštěj z metru do sklenice a považujou to tak správně.
Naráz točim když to lidi chtěj rychle, viz třeba fronta o poločase, nebo fronta večer v boxech u plnýho stolku roztočenejch kelímkáčů, že je není ani kam pokládat a všichni akorát brblaj, že to dneska ňák moc pění a že maj žízeňKucí, já teda nevím kde to z půl metru točí, možná na pouti anebo v nejblbějším kempu na sev. moravě, který je vlastně koupaliště.
Ale v restauránu u nás se nic takového neděje.
Kupříkladu v Ivančicích bez výjimky , stejně tak jsem nepochodil namátkou ve Vyškově, Svatobořicích-Mistříně (tam je to omlouvá, bo tam maj samý sklípky), v Holomóci, severnějc pak rožnov, opava, jeseník (tam specielně)... to zkrátim, zatim se mě povedlo akorát v Lednici, že točil "normálně" jinak stejná zkušenost jak píšou kucí vejš
, radši si už říkám rovnou vo flaškovou Plzeň abych se netrápil
Strýcfajtr !!!
Mour psal:XJelen psal:Mour psal:
Tak z cechu výčepních si přečti co jsem nahoře napsal:
Citace:
Naráz točim když to lidi chtěj rychle, viz třeba fronta o poločase, nebo fronta večer v boxech u plnýho stolku roztočenejch kelímkáčů, že je není ani kam pokládat a všichni akorát brblaj, že to dneska ňák moc pění a že maj žízeňKucí, já teda nevím kde to z půl metru točí, možná na pouti anebo v nejblbějším kempu na sev. moravě, který je vlastně koupaliště.
Ale v restauránu u nás se nic takového neděje.
....teď jsme byli v Ivančicích a dovoluju si tvrdit,že tam točej na půl metru z pípy do půlitru postavenýho na výčepním stole prakticky všude.. Stánek na festu,výčepní buňka tamtéž,hospoda "U kundy",loni i v další místní knajpě,teď mi vypadl název...
Všude cákali do krýgle jak z vokapu
...a bude hůř!
Stejnej zazitek tedka z hotelu kousek vot brnenskyho okruhu... Gdyz sem pani videl (a ze uz tam vo zavodech bydlime par let), jak postavila pullitr pod pipu a pustila to tam jak gdyz pes chcije, tak ji taky rikam, ze by meli radsi delat jen to vino... Chvilku koukala divne, a pak si to dala vysvetlit. Japa si potom libovala, ze natoci tri kousky za stejnou dobu jako driv nastrikala jeden...
Zkratka, cisty trubky, dobre nastavena pipa a chlazeni (gdyz chci pivo, tak pivo, ne zmrzlinu) a pak pekne votevrit pipu, po skle a hraju si s tim, natocim to v normalnim case a neni to rychlokvaska jako na festacich apod...
Bandit rulezz!!!
volove, bezte s tema kecama do riti. Ja sem z teho dostal uplne zizen Jeste, ze mi za hodku votviraj v kanclu bar s tocenou plzni zadara. Sico to zde tocej po anglicku (to je dalsi zpusob vedle toho asijskyho a ibermensovskyho), ale je to zde jediny misto, kde se tohle pifo toci
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Tož tady je pravda.....
http://il.youtube.com/watch?v=Dgb0la35KLQ
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
faitík psal:jo a příde mi, že to pivo snad ani nechladí, nebo co
Zkrátka nejlepčí je to v Plzni Na Parkáně
P.S.: ještě mi tu chybí mi, ten by nám něco poveděl Budwaizrák
tam jsem s váma tenkrát byl??? Já už ani nevim, totiž
Jináč má padat do pulitru po skle, dobře vychlazený tak, aby se dalo hnedka otočit a pokud je dobře natočený, tak to pěnu udrží bez problémů (to že se to většinou stihne vypít se zmiňovat nemusí, ne?
)
V Chomutově na Hradčanech je
jo a njadete tu jak vousatý výčepní tak kozatý servírky, záleží jak kdy, někdy vobojí
Nety může potvrdit, co ženáči?
Bandit 4EVER!!!
barynek: ne, to sme byli V šenku. Na parkáně točej nepasterovanej prazdroj, to je laskomina, ale je tam furt narvano
Mour: takze se vpodstate shodnem, i kdyz pivo z pul metra mi prijde daleko vetsi barbarstvi nez delat penu paku na opacnou stranu
Asi tam mate dobrou hospodu, padz jak pisou kluci, pro me je deset roztocenejch piv pod pipou plnejch peny beznej kolorit moravsky putiky
Daniel psal:Na to se dá napsat jenom jedno. Češi bele vždecke o kapánek chetřéší.
podívej na asiaty,člověk jim řekne,že točej pivo na piču
a už maj pindy vo český národnostní inteligenci
trošku mne s tím serou
Já klidně prohlašuju,že vo víně vím piču a slivku má nejlepší
strejda z brna a hned po něm kámoš Fanda - valach...
eslipa by nebylo nejlepší,kdyby se na to pivo prostě vysrali
a lemtali ty sračky z flašky
...a bude hůř!
ja bych je oddelil... at sou samostatny a stanou se pivni velmoci
stejne nas nemaj radi a na nic nas nepotrebujou... tak proc jim skodit a zivit se na jejich pracovitosti a vydelku co prinesou do statniho rozpoctu, nejni to fer.
Bandit pičo
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2010 10:26:54 Offline |
fidoB6 psal:to nejde, nemůžeš se vykašlat na malý mimino, který si sere do plen a furt brečí
ale můžeš ho dát k adopci....třeba Maďarum
fidoB6 psal:to nejde, nemůžeš se vykašlat na malý mimino, který si sere do plen a furt brečí
az do ted jsem se drzel stranou, ale dale jiz nemohu
MORAFCI cele CR, spojme se.
mozna nevime, jak se pivo toci, ale kupodivu bych rekl, ze se ho u nas vypije vic nez v celym cehunove, takze si ho tocime tak, aby nam chutnalo a dalo se jich zvladnout vic.
A jak tady nekdo mluvil o te zkusenosti, ze jich ma roztocenejch 10 po pipou - nebude to treba tim, ze mu proste vodsejpa jedno za druhym? To jen vy cehuni se s tim u stolu perete jak se smradlavou kundou a hospodskej jen stoji u pipy a ceka az dopijete, aby vam mohl roztocit to novy na dvakrat natoceny.
My to tocime s laskou, proto to delame na vickrat.
A co se tyce donasky ... tak to jsem zazil jen v moravskejch hospodach, ze mas sotva dopito a uz ti tam pristane dalsi kus a nemusis cekat dvacet minut, nez se nejakej linej cizek uraci doplazit se ke stolu, vodnest krigl, poslat si dve esemesky, najednou ti natocit pivo, odpoved na prichozi esemesky a soupavim pohybem a se znechucenym xistem ti ten patok donest
Loser psal:fidoB6 psal:to nejde, nemůžeš se vykašlat na malý mimino, který si sere do plen a furt brečí
mozna nevime, jak se pivo toci, ale kupodivu bych rekl, ze se ho u nas vypije vic nez v celym cehunove, takze si ho tocime tak, aby nam chutnalo a dalo se jich zvladnout vic.
A jak tady nekdo mluvil o te zkusenosti, ze jich ma roztocenejch 10 po pipou - nebude to treba tim, ze mu proste vodsejpa jedno za druhym?To jen vy cehuni se s tim u stolu perete jak se smradlavou kundou a hospodskej jen stoji u pipy a ceka az dopijete, aby vam mohl roztocit to novy na dvakrat natoceny.
A co se tyce donasky ... tak to jsem zazil jen v moravskejch hospodach, ze mas sotva dopito a uz ti tam pristane dalsi kus a nemusis cekat dvacet minut, nez se nejakej linej cizek uraci doplazit se ke stolu, vodnest krigl, poslat si dve esemesky, najednou ti natocit pivo, odpoved na prichozi esemesky a soupavim pohybem a se znechucenym xistem ti ten patok donest
dyt to rikam vyserte se na nas a oddeltese nemuzem na vas porad parazitovat
a morava je typicky pivni narod o tom zadna , nespochybnitelne
Bandit pičo
Loser psal:fidoB6 psal:to nejde, nemůžeš se vykašlat na malý mimino, který si sere do plen a furt brečí
A jak tady nekdo mluvil o te zkusenosti, ze jich ma roztocenejch 10 po pipou - nebude to treba tim, ze mu proste vodsejpa jedno za druhym?To jen vy cehuni se s tim u stolu perete jak se smradlavou kundou a hospodskej jen stoji u pipy a ceka az dopijete, aby vam mohl roztocit to novy na dvakrat natoceny.
Luzre, ne, fakt ne, vopravdu to neumite...
A to ze se ho u vas vypije vic... to je mozny, ale bude to stejny jako s vinem... kdyz prijede Cech do Asiej a da si vino a hodi ho do sebe, tak vo nem zacnou rikat, ze je barbar, to bude asi vo tom, ze kdyz prijdu do hospody, tak dam tri pivka na zizen a pak proste popijim a kecam... u vas je problem v tom, ze mate trubky spaleny tim vasim raketovym palivem co doma vsichni palite, takze kolikrat nevite co pijete...
A kdyz ma nekdo vodbyt na pivo, tak bude tocit jedno za druhym a ne plnit penou deset pullitru pod pipou...
A co se pristupu k hostovi tyce... to je spis vo linym pinglovi a ne vo tom, jak umi tocit pivo...
Ale jinak vsechno v dobrym... neserte se nam do piva, my se vam nebudem srat do vina...
Bandit rulezz!!!
1)tak vidíš, sám přiznáš, že nevíte jak se točí pííívo
2)no možná vypijete víc piv než čecháčci, ale to proto, že u nás se maká, u vás se jen chlastá. ta vaše "supr" slívka, víno, atd.
na moravě by mělo bejt asi povoleno 0,5promile a 4hodinová odpolední siesta jak u talošů, ti se na oběd taky potřebujou nalejt vínem a pak si dát 20
Vojta: Jak se vam nemame srat do piva? Nezacala tahle diskuze nahodou tim, ze ste si stezovali na nas moravaky, jak to zde tocime? Tak se nam kua neserte do asije a chlastejte si az v evrope. My se vam do piva nesereme. My ho zde proste lemtame a vy muzete byt radi, ze lemtame i ty vase eurogambace. Byste bez nas padli
Jen tak pro zajimavost. Zrovna vam zde pro Prazdroj dizajnuju novy procesy, aby to vsechno lip odsejpalo (a hlavne, abysme my morafci nemuseli ziznivet pri cekani na novou varku sudu ze zplzne )
a v čecháčkově se taky prodávaj ty "vína z moravy", taky byste "chcípli", kdybysme je tady nekupovali
ale jedna věc je jistá, pivo je pivo. teď nic ve zlym, ale když známí přivezou víno z moravy se slovy "to je naše výborné domácí víno", tak se většinou nedá pít (asi mam prostě chuť víc na něco jinýho), o slívce se ani nebudu zmiňovat. sice je mi jasný, že lepší si necháte pro sebe a to horší se pak s těmito slovy rozdá v domnění, že sme tak blbí, že si budem asi myslet, že je to fakt TO výborný víno
Loser psal:Jen tak pro zajimavost. Zrovna vam zde pro Prazdroj dizajnuju novy procesy, aby to vsechno lip odsejpalo (a hlavne, abysme my morafci nemuseli ziznivet pri cekani na novou varku sudu ze zplzne
)
Zbyňďo přibliž mi to trochu, kde na ně čekáte? já že sem za celej svuj krátkej mrzkej život na moravě točenou plzeň nezaregistroval
tak abych věděl kam mám příště jet a nemusel pít flaškový
a tímto tady končim, bo až se vrátěj morafci ze slofakiarinku, tak tady bude mela
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2010 12:09:39 Offline |
XJelen psal:Loser psal:Jen tak pro zajimavost. Zrovna vam zde pro Prazdroj dizajnuju novy procesy, aby to vsechno lip odsejpalo (a hlavne, abysme my morafci nemuseli ziznivet pri cekani na novou varku sudu ze zplzne
)
Zbyňďo přibliž mi to trochu, kde na ně čekáte?
já že sem za celej svuj krátkej mrzkej život na moravě točenou plzeň nezaregistroval
tak abych věděl kam mám příště jet a nemusel pít flaškový
a tímto tady končim, bo až se vrátěj morafci ze slofakiarinku, tak tady bude mela
bych řek ,že mluví vo anglii
je to marny
na Morave neumej tocit pivo
a co je horsi, sou az za hrob presvedceny ze umej
To prirovnani k vinu uz me taky napadlo.
Vino nepiju a vim o nem hovno. Slivovici obcas udelam, daval sem na kilerovcich ochutnat, ale rovnou sem rek, ze sem z Plzne a vim o tom hovno, takze asi nebude dovijakaNemam problem priznat, ze neco neumim
To Loser: jen sem si postesknul, kdyz sem videl jak kurvej toho Mastera.
Abych to priblizil, je to asi jako kdyz moravak vidi jak z naky echt francofky (dopln odrudu dle libosti) delaj svarak do plastovyho kelimku
Péťo: tak treba v te vobydlene zatacce na bratislavu si muzes dat fakt dobrou plzen U Svejka na Ceske, pak vo kousek dal naproti Moulin Rouge je hospoda Pod Lekarnou (tam maji i vynikajici zebra), dalsi je v pasazi u Slovanu (ale to uz nevim, jak se to tam jmenuje). V olomouci si muzes doprat dobre plzne treba na hokejovym stadionu.
Je teda pravda, ze na morave uz moc nechlastam a kdyz, tak tam, kam me odtahnou kamosi.
Ták,su tady
Kucí,je mě jedno kdo,kde,jaký pivo mě natočí,musí mě prostě chutnat. A pravdou je že mě věčinou chutná pivo pěkně prudce natočený,třeba na 3krát,prostě aby se to v tom skle trochu zatočilo a né aby pípa byla ráda že do skla dochčíje a pak ti tam umělec "vyčaruje" pěnu vopačnou stranou kohoutku
No a mám pár kamošů z čurákova a kdyš dojedou na nějakou našu kalbu,tak valí voči kolik se fšeho vypije,vykouří a sežere a říkají "hele u nás to takhle nenííí,kdyš jdeme na píívo,tak si jich dááme pááár a jdeme domůů" Chlastá se tady asi víc a je jenom vaša smůla že ste zahledění do práce aby ste mohli žit spotřebním stylem života
a nenajdete si čas na lidi kolem vás,se kterejma můžete třeba posedět v hospodě
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Vikecu vy Morafci ste fakt palicaty...
Tady nikdo (krome vas) nepise, ze se podle nas Evropanu ma tocit pivo pomaalu a pak delat penu votocenim pipy...
Pekne votevru pipu a tocim, pak si pohraju s tim, jak udelam penu (pri porad stejne votevrenej pipe) a az je pivo hotovy, tak ji zase pekne zavru... Jde to takhle u kazdyho piva, at uz je to Gecko, Plzen, Chodovar, Svijany nebo to vase Staroneco... Zakladem je spravne chladit a mit cisty trubky...
Bandit rulezz!!!
hmm,tak to by mě zajímalo s kterejma těma "heléé chcánkama" kalíte na náš sraz když přijedou azijati, daj 3 pifka, prolejou to půllitrem tý jejich zázračný slífky smrdící po metanolu,vysračkovaný padnou a vzbudí se až ráno. ale jestli je to úmysl sejmout se během 3hodin do slepoty a do němoty, tak to pak jo
holt všude se najdou exóti kuli kterejm se ty naše dvě časový pásma nesnáší
vOjTaB6 psal:Zakladem je spravne chladit a mit cisty trubky...
doplním čistý sklo samosebou, odstátej sud atd.
pro východní sousedy: http://hobby.idnes.cz/zahradni-party-na … ahrada_bma
popř. http://www.pilsner-urquell.cz/cz/Jak-ce … ku-video-1 tady bych řekl, že ten pán asi ví o čem mluví... zvláště si prosím všimněte výrazu "bourábí piva"
ale to jsem se zase zakecal
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:vOjTaB6 psal:Zakladem je spravne chladit a mit cisty trubky...
No, tak to jsem predpokladal, ze snad kazdej vi, ze sklenicky se maj mejt a ze sud prave shozenej z nakladaku narazi jenom
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Vikecu vy Morafci ste fakt palicaty...
Tady nikdo (krome vas) nepise, ze se podle nas Evropanu ma tocit pivo pomaalu a pak delat penu votocenim pipy...
Pekne votevru pipu a tocim, pak si pohraju s tim, jak udelam penu (pri porad stejne votevrenej pipe) a az je pivo hotovy, tak ji zase pekne zavru... Jde to takhle u kazdyho piva, at uz je to Gecko, Plzen, Chodovar, Svijany nebo to vase Staroneco... Zakladem je spravne chladit a mit cisty trubky...
Ale šak jo,píšu že je mě jedno kdo,kde,jaký...Kdyš mě pivo chutná,tak nehledím na to jestli su v cajzlu nebo u nás,nebo v chorvacku...
A paličatej su a su na to patřičně hrdej Kua já už mám žízeň,asi si pudu dat nějaký to vorosený,z vejšky čepovaný pivisko
Na víno mrdám,slivka sem tam...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:vOjTaB6 psal:Vikecu vy Morafci ste fakt palicaty...
Pekne votevru pipu a tocim, pak si pohraju s tim, jak udelam penu (pri porad stejne votevrenej pipe) a az je pivo hotovy, tak ji zase pekne zavru... Jde to takhle u kazdyho piva, at uz je to Gecko, Plzen, Chodovar, Svijany nebo to vase Staroneco... Zakladem je spravne chladit a mit cisty trubky...Ale šak jo,píšu že je mě jedno kdo,kde,jaký...Kdyš mě pivo chutná,tak nehledím na to jestli su v cajzlu nebo u nás,nebo v chorvacku...
A paličatej su a su na to patřičně hrdejKua já už mám žízeň,asi si pudu dat nějaký to vorosený,z vejšky čepovaný pivisko
Na víno mrdám,slivka sem tam...
Z vejsky neeeeeeeee, dyk je to potom bublinkaty jak limonada...
Bandit rulezz!!!
popř. http://www.pilsner-urquell.cz/cz/Jak-ce … ku-video-1 tady bych řekl, že ten pán asi ví o čem mluví... zvláště si prosím všimněte výrazu "bourábí piva"
No ty videa, krása panečku, za pár vteřin a pivko i nádhernou pěnou
holt mistr
začínáte ňa trošku nasírat pivo se u nás pije stejně jako fšade jinde. To že sa najde jantar, kerej položí krýgl pot pípu a nechá to tam točit z vrchu? Nesetkal sem sa s tím, dycinky co sem viděl tak to valej po skle, aby to měli vytočený co nejrychlejc. To že má něgdo blbě seřízenů pípu a točí pivo na milijonkrát sa mi stalo jag u nás tak v čechách, stejně jako už neplatí to, že dobré víno ocení jen moravec. nemám nic proti prdeli, ale nezacházajte do eksrémů.
A jináč Freši, máš recht, tam vokolo Práglu to je vopravdu vo něčom jiným, dyž to srovnám u ná ve fimě, to co udělaj provozy v Práglu díky investicím, kerý tam sů, neudělá celá Morava, ale to je to samý jako bys řekl zahoďme tým, máme tady pár dobrejch útočníků, asi by ta hra byla taky k ničemu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2010 07:42:15 Offline |
Kdyby jste pili RUM nemusíte se mrdat s tim jak točit pivo
kliiid, ucelem nebylo nikoho nas..at, ale spis lehce postouchnout
samo, je to dycky o lidech, i v Cechach se samozrejme toci pivo blbe, ale bohuzel na Morave je to ponekud castejsi pripad
Asi umite chodit do dobrych hospod, ze se s tim nesetkavate, my turisti holt dycynky naivne vlezem do prvni knajpy, kde to tocej jak kdyz panmama napousti kybl na vytirani schodu
peace
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2010 07:50:55 Offline |
v asii jsou asi vzyklí pít spíš tohle http://www.pilsner-urquell.cz/cz/Jak-ce … ko-video-2
Luk psal:kliiid, ucelem nebylo nikoho nas..at, ale spis lehce postouchnout
samo, je to dycky o lidech, i v Cechach se samozrejme toci pivo blbe, ale bohuzel na Morave je to ponekud castejsi pripad
Asi umite chodit do dobrych hospod, ze se s tim nesetkavate, my turisti holt dycynky naivne vlezem do prvni knajpy, kde to tocej jak kdyz panmama napousti kybl na vytirani schodu
peace
voni sou ty kucí morafský holt horkokrevnější
asik jsme fakt blbý že vlezem do jakýkoli knajpy a pak se divíme
...a bude hůř!
A co kluci rakouský jakpak točej ten váš budvar. Asi to taky neuměj.
http://www.youtube.com/watch?v=wbjYyGMC … r_embedded
karlos100 psal:Luk psal:kliiid, ucelem nebylo nikoho nas..at, ale spis lehce postouchnout
peacevoni sou ty kucí morafský holt horkokrevnější
asik jsme fakt blbý že vlezem do jakýkoli knajpy a pak se divíme
vono to bude asi stejný jako my kluci moravští máme problém najít v Práglu hospu, gde by sa čepoval půlitr za míň než pajcku
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:začínáte ňa trošku nasírat
pivo se u nás pije stejně jako fšade jinde. To že sa najde jantar, kerej položí krýgl pot pípu a nechá to tam točit z vrchu? Nesetkal sem sa s tím, dycinky co sem viděl tak to valej po skle, aby to měli vytočený co nejrychlejc. To že má něgdo blbě seřízenů pípu a točí pivo na milijonkrát sa mi stalo jag u nás tak v čechách, stejně jako už neplatí to, že dobré víno ocení jen moravec. nemám nic proti prdeli, ale nezacházajte do eksrémů.
A jináč Freši, máš recht, tam vokolo Práglu to je vopravdu vo něčom jiným, dyž to srovnám u ná ve fimě, to co udělaj provozy v Práglu díky investicím, kerý tam sů, neudělá celá Morava, ale to je to samý jako bys řekl zahoďme tým, máme tady pár dobrejch útočníků, asi by ta hra byla taky k ničemu
neboj teba bych si nechal :) mně to baví tydle bitky ... tady sem jedinej pražák(ostatní morafci) a mám to tu furt dycky se popije, pag se negdo zmíní vo národnostních votáskách a uš to jede :) a timdle se nejlíp nasírá
a dybys viděl jak se točí pivo tady tak klíííít mám rát i morafu.hlavně dyš se tam dá chlastat. po 6
je to stejně každýmu jedno jak ... hlavně že je plný a na stole
Bandit pičo
fidoB6 psal:Loser psal:fidoB6 psal:to nejde, nemůžeš se vykašlat na malý mimino, který si sere do plen a furt brečí
A co se tyce donasky ... tak to jsem zazil jen v moravskejch hospodach, ze mas sotva dopito a uz ti tam pristane dalsi kus a nemusis cekat dvacet minut, nez se nejakej linej cizek uraci doplazit se ke stolu, vodnest krigl, poslat si dve esemesky, najednou ti natocit pivo, odpoved na prichozi esemesky a soupavim pohybem a se znechucenym xistem ti ten patok donest1)tak vidíš, sám přiznáš, že nevíte jak se točí pííívo
2)no možná vypijete víc piv než čecháčci, ale to proto, že u nás se maká, u vás se jen chlastá. ta vaše "supr" slívka, víno, atd.
na moravě by mělo bejt asi povoleno 0,5promile a 4hodinová odpolední siesta jak u talošů, ti se na oběd taky potřebujou nalejt vínem a pak si dát 20
Fido co to meleš????Že se tady míň maká???Už to nehul.....
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Život je boj-mašina je nej!!!
to bych se do plzně vodstěhoval
...a bude hůř!
Stránky: 1