Nejsi přihlášen
Re: Co zejtra? - sobota
co žel. brod? nějak kolem 11 - 12 někde spicha kolem prahy (cesta do brodu mimo dálnice....takže já z Jesenice to mám Říčany-Úvaly-Nehvizdy-Lysá-Benátky-Boleslav-Bakov-Českej Dub-Železňák , takže 13:30 brod?
Co vy Osi že by sme se tam scukli?
Ps. Fogin(adoptivní), Márty, Nera, atd. co vy?
Zejtra se jede do Poděbrad...
viz.: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=1521
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Zejtra se jede do Poděbrad...
viz.: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=1521
...tak si to užij ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lihy psal:co žel. brod? nějak kolem 11 - 12 někde spicha kolem prahy (cesta do brodu mimo dálnice....takže já z Jesenice to mám Říčany-Úvaly-Nehvizdy-Lysá-Benátky-Boleslav-Bakov-Českej Dub-Železňák , takže 13:30 brod?
Co vy Osi že by sme se tam scukli?
Ps. Fogin(adoptivní), Márty, Nera, atd. co vy?
tak do hor bych se jel docela rád podívat. Mohl by jsi mě naložit v Úvalech?
PetrK: OK tak co 11:30 za mostkem co vede k tý nový zástavbě (je tam i nějakej průmyslovej objekt nebo co to je - taková skoro bílá budova po pravý straně, když jedeš vod újezda směrem na Jirny). Nebo řekni (znám to jen kolem hlavních :) )
spidys: Děkuji, ale stačilo, že sem se loni dostal do tý kolony.....opravdu 40km/h až do Poděbrad jet nemusim, nehledě na to že majitelé malých kubatůr - sportovních 125tek dělaj machy a předjížděj v tom chumlu z místa na místo
Osiris: Kdo je u tebe vosel ty vápenatej mytologickej xichte
fakt pěknej kousek je boleswlav-debř-za mostem doprava-huplá- bakov u mostu-bělá- nádhera-pod kopcemdoprava- krupá-bacha na pani hajnou, vyjíždí nečekaně z lesa- rokytá-vorel na kopci nad rybníkem poslochá laďáky-čutka 5minut-český dub...jukni do mapy vogo
řikám si hurikán
Vorel: Vogo to sou cesty to abych si vzal GPS Hele uvidim jak budem s časem a nebo jestli tam nasměrujem trasu s Osim a na čutku se stavíme....každopádně ti hodim mesidž do founu (to je prej teť in) aby si jako byl v obraze jak to jako bude
...a hele už i "mistr krkovička" s jitrnicej je doma (jel eště na tu zabíííííííjačku prevít )
...nevím kudy sme jeli, vím že to bylo kolem potoka po uzky ceste s fajnovym asfaltem
...a vraceli jsme se zpátky z hlavní (od esíčka - křižovatky, co je u dálnice) zpátky - taky tam bylo pár zatáček v kopci (asi 4) a široká cesta
...tak kde sme vlastně byli vogu, pomooooooc
ps: ve vorlím hnízdě je fajn
pps: eště je v kosmonosech cvokhaus?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...kurváááá...mě mrzí, že sem sem fčéra nekouk ...f půl druhý sem vyjížděl z baráku a nechal sem se debil ukecat vot kámoše na ty Poděbrady ...do
P.S. ...příště jedu s váma na čutku do Vorlího hnízda a kopací mostek vám vokážu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1