Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 19.07.2010 21:49:41 Offline |
Re: Osiris
NIC
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Baltazar psal:kojaksro psal:Baltazar psal:poslal jsem ti majla
...cos mu psal
že můj orlík má polámaný křídlo
...prosímtě z tý fotky není patrný jestli jsi urazil ten rozvaděč, nebo ti rupla hlava, co je z těch dvou věcí zkurvenýho ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Baltazar psal:kojaksro psal:
...cos mu psalže můj orlík má polámaný křídlo
...prosímtě z tý fotky není patrný jestli jsi urazil ten rozvaděč, nebo ti rupla hlava, co je z těch dvou věcí zkurvenýho ?
Praskla ta trubička co jde z hlavy k rozvaděči.
The father of the little princess of the dawn
Baltazar psal:osiris psal:Baltazar psal:
že můj orlík má polámaný křídlo...prosímtě z tý fotky není patrný jestli jsi urazil ten rozvaděč, nebo ti rupla hlava, co je z těch dvou věcí zkurvenýho ?
Praskla ta trubička co jde z hlavy k rozvaděči.
...láďo, orlík má do 2.8.2010 celozávodku, bohužel s tím do tý doby nehnu
osiris psal:Baltazar psal:osiris psal:
...prosímtě z tý fotky není patrný jestli jsi urazil ten rozvaděč, nebo ti rupla hlava, co je z těch dvou věcí zkurvenýho ?Praskla ta trubička co jde z hlavy k rozvaděči.
...láďo, orlík má do 2.8.2010 celozávodku, bohužel s tím do tý doby nehnu
jo v pohodě už to mám prasklý měsíc
Baltazar psal:už jsem ti volal a poslal mejla
Doufám že je ten z usb spokojenej
...jj, to už vím, tos mě říkal ještě ti dnes pošlu sms kde ti napíšu že ti to zejtra posílám a že ti to teda pozejtří příjde ...jestli teda nevadí že to tady hlásím už předem a ne až po
osiris psal:Baltazar psal:už jsem ti volal a poslal mejla
Doufám že je ten z usb spokojenej...jj, to už vím, tos mě říkal ještě ti dnes pošlu sms kde ti napíšu že ti to zejtra posílám a že ti to teda pozejtří příjde ...jestli teda nevadí že to tady hlásím už předem a ne až po
No hlavně aby mi to bylo jasný, radši to napiš i Filousovi, aby mi to taky napsal
hlemejzd999 (Člen) 05.08.2010 22:32:39 Offline |
já se tu už v tom trochu ztrácim - nemoch by mi někdo poslat mail ,nebo smsku , jestli jste si teda zavolali ?...kdyžtak to sem napište a já se tady na to mrknu...dík za vysvětlení
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
nicola.foxx (Člen) 06.08.2010 09:33:53 Offline |
WenzelB6 psal:zavolejte že mu napíšete http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ngdown.jpg
Tomuhletomutocelkemjestejde,alezavolatchuckovinorisovibychsiasinetroufnul
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Osiris: Poslal jsem ti mejla, tak ti to sem píšu jen abys o tom věděl, že jsem ti ho poslal a že ho máš čekat.
A protože mám rát jistotu, tak jsem to poslal na všechny emailové adresy co jsem na tebe našel, takže na doméně komplex3m.cz prosím vypněte antispamový filtr, ať alespoň jedna dojde.
Ještě se rozmejšlím, jestli ti mám zavolat, že jsem ti poslal mejla. Páč mám rád jistotu.
Jdu na fernet a tam se rozmyslím, jestli ti mám volat. Fitko a 250 kolem komína dnes vynechávám, protože jsem kokot a mám naraženou ruku. Snad jen naraženou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ondrášoj: nebyl sem doma, taks měl dát voznámení do pelhřimovskýho deníku
ps: na komplexu mám filtr vypnutej, takže i tam to přišlo, ale ty sečtělej člověk bys moh poznat, že ti to napsalo, že ty fotky mi to nenarvalo do mobilní adresy na kterou chodí notifikace, čili vše ok
pps: no a máš mejla, teda nemáš, ale jdu ho napsat, takže bys ho moh mít
Stránky: 1