Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Teplota oleje

Frodo89 (Člen)
12.08.2010 22:57:16

Teplota oleje

Lidi kdy je teplota oleje už kritická? Při projížďce mi teplota oleje stoupa až k červenemu poly tedy 110°C..

Občas přemýšlím, zda si neseženu chladič s B12….

PS: používám 10W/40 - API SJ, JASO MA

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Meloun (Člen)
12.08.2010 23:08:05

Re: Teplota oleje

Zas řešíš prkotiny..
Nejenže to tady bylo řečeno už nesčetněkrát..že to klíďo stoupne na 130 a nic se nestane..
Ale např. na okruhu tu svini točíš v podstatě pořád před červeným a vždycky jsem v klidu dojel a motor si to přechroupalgood
A to mám ten starej kulatej krám(good), kterej má navíc menší chladič než 01 vejš při tom samým motoru..Aneb neřeš a jezdipussygood

PURE NAKED BIKE!
Frodo89 (Člen)
12.08.2010 23:11:57

Meloun psal:

Zas řešíš prkotiny..
Nejenže to tady bylo řečeno už nesčetněkrát..že to klíďo stoupne na 130 a nic se nestane..
Ale např. na okruhu tu svini točíš v podstatě pořád před červeným a vždycky jsem v klidu dojel a motor si to přechroupalgood
A to mám ten starej kulatej krám(good), kterej má navíc menší chladič než 01 vejš při tom samým motoru..Aneb neřeš a jezdipussygood

Tak já do konce sezony budu jezdit dal smile1 a posezoně ji začnu davat zas do kupy

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen)
13.08.2010 00:19:38

podle teploměru místo víčka nalévaní oleje občas i 130 a jezdi pořád...řešíš pussy

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
luboss (Člen)
13.08.2010 07:43:39

Frodo89 psal:

Tak já do konce sezony budu jezdit dal smile1 a posezoně ji začnu davat zas do kupy

na konci sezony prodej kravku a na jare ... bigsmile

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Progear 650 (Člen)
13.08.2010 13:06:20

Frodo89 psal:

Lidi kdy je teplota oleje už kritická? Při projížďce mi teplota oleje stoupa až k červenemu poly tedy 110°C..

Něco ti poradim !!!!! Ten teploměr sundej, vrať tam víčko co tam bylo a budeš mít klid...bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
A pak už nebudeš muset řešit píčoviny !!!!! bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous (Člen)
13.08.2010 13:48:53

Progear 650 psal:
Frodo89 psal:

Něco ti poradim !!!!! Ten teploměr sundej, vrať tam víčko co tam bylo a budeš mít klid...bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
A pak už nebudeš muset řešit píčoviny !!!!! bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

...goodbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
morganzd (Člen)
16.08.2010 15:10:18
Brkos (Člen)
16.08.2010 19:44:29

Ten teploměr je uplně k ničemu. Měl jsem ho na GSu a tam jsem byl v červenym furt na tom teploměru. A nikdy se nic nestalo...

Banditatom (Člen)
16.08.2010 20:04:35

no zas až tak k hofnu ten teploměr není pač se podle něho dá řídit při studenem motorugood pokud tomu dávám lítá mi to až k 130C a vůbec neřešímgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan (Člen)
16.08.2010 20:15:03

Banditatom psal:

no zas až tak k hofnu ten teploměr není pač se podle něho dá řídit při studenem motorugood pokud tomu dávám lítá mi to až k 130C a vůbec neřešímgood

a to na něj fakt jako za jízdy čučíš? ci fix ně dělá problémy jen kůsek otrhnůt oči od cesty, abych zkontroloval rychlost a vy si tak čučíte mezi nohy jobigsmile
řeším to stejně jako Progír, co oči nevidí, to srce nebolí, tagže teploměr ne eheadshake

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen)
16.08.2010 20:21:22

Koldan psal:
Banditatom psal:

a to na něj fakt jako za jízdy čučíš? ci fix ně dělá problémy jen kůsek otrhnůt oči od cesty, abych zkontroloval rychlost a vy si tak čučíte mezi nohy jobigsmile
řeším to stejně jako Progír, co oči nevidí, to srce nebolí, tagže teploměr ne eheadshake

juknu a vidim...smile1 v pohoděsmokin já jen vím že pokud je na něm těch 60C můžu už točit heftemgood

Kakac (Člen)
16.08.2010 20:21:50

Se tam čučijou jestli jim povyrostlo péro bigsmilebigsmilebigsmile
Když tam maj teploměr olejebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Koldan (Člen)
16.08.2010 20:42:57

Banditatom psal:
Koldan psal:
Banditatom psal:

juknu a vidim...smile1 v pohoděsmokin já jen vím že pokud je na něm těch 60C můžu už točit heftemgood

to neděláš dobřeheadshake

Banditatom (Člen)
16.08.2010 20:48:50

Koldan psal:
Banditatom psal:
Koldan psal:

to neděláš dobřeheadshake

počpak?idontknownetočím do omezovače hnedle ale k těm 7-8joo

Koldan (Člen)
16.08.2010 21:00:26

myslel sem to, že jukáš gdesi na gule. smokin

Banditatom (Člen)
16.08.2010 21:01:34

Koldan psal:

joo táááksmile1neboj v zatáčce na kolínku je to ten pravej adrenalínbigsmilegood

faitík (Člen)
17.08.2010 10:29:10

Banditatom psal:
Koldan psal:

joo táááksmile1neboj v zatáčce na kolínku je to ten pravej adrenalínbigsmilegood

zvlášť dyš si na levým koleni co?smile1

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Ondráš (Člen)
17.08.2010 11:36:51

faitík psal:

zvlášť dyš si na levým koleni co?smile1

Jako že jsou tu 2 lidi co daj v pravý zatáčce levý koleno?coolsmokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen)
17.08.2010 13:50:34

Koldan psal:
Banditatom psal:

Přesně... za jízdy se na něj stejně nepodíváš....bigsmile
A když nigde na motorce nejni teplotní čidlo, který by v případě nouze roztočilo větrák na chladiči, kerej tam stejně nejni, tak je potom jasný, že to maj vymyšlený...!good
Navíc mám za to, že olej má slušný vlastnosti i ve vysokejch teplotách.
V autě má otec měřák oleje digitální a stodeset je tam pořád i když je zima a neženeš to... bigsmilebigsmile

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 (Člen)
17.08.2010 14:29:14

Koldan psal:
Banditatom psal:

Tak tak,srat na teploměr,stejně bych na něho přes bancek nevidělbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
17.08.2010 14:38:02

ten teploměr je vcelku k hovnu,ale vypadá pěkně a já ho tam prostě chtělgoodsmile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
17.08.2010 15:43:10

...podívám se na něj klidně i za jízdy ...a že ta zátka (pokud to není zátka s dlouhým čidlem sahajícím do hladiny) měří jen teplotu vzduchu v klikový skříni, no a ? ...vidím na tom hodnotu a vidím na tom i hodnotu když se motor ohřeje (vím tak bezpečně že je ohřátej), vidím na tom tak i rozdíly, když vím že standardně mám rafičku "někde tady" a teď je "někde jinde" ...prostě ani by na tom ciferníku nemusely u tý stupnice bejt napsaný čísla ;) ...další věc je, že se tím z velký části stejně neřídím :))))))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
17.08.2010 20:19:36

osiris psal:

...podívám se na něj klidně i za jízdy ...a že ta zátka (pokud to není zátka s dlouhým čidlem sahajícím do hladiny) měří jen teplotu vzduchu v klikový skříni, no a ? ...vidím na tom hodnotu a vidím na tom i hodnotu když se motor ohřeje (vím tak bezpečně že je ohřátej), vidím na tom tak i rozdíly, když vím že standardně mám rafičku "někde tady" a teď je "někde jinde" ...prostě ani by na tom ciferníku nemusely u tý stupnice bejt napsaný čísla ;) ...další věc je, že se tím z velký části stejně neřídím :))))))

stejně ti nevěřím, že na něj vidíš, seš starej a staří lidi špatně vidísurprised

Banditatom (Člen)
17.08.2010 20:24:29

Koldan psal:
osiris psal:

stejně ti nevěřím, že na něj vidíš, seš starej a staří lidi špatně vidísurprised

má tam lupuevil

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS