Nejsi přihlášen
Re: Srazík v Hradci Králové?
gerrik psal:Ale no ták, žádný soupeření mezi HK a Pardubicemi, ne? Bereme všechny. Rozhodující je mít bandasku, hej? A kdy to tak spácháme a kde? Navrhují parkoviště u lízátek anebo u hypernovy
Tak se mnou teda nepočítej, bandasku nemam
livet är en kamp...
u ty hybernovy m to pripada lepsi nez u lizatek(tam je to rozkopany),nebo jestli mate nekdo lepsi tip...ja bych dorazil nejdrif tak 14,30,pak treba muzem nekam vyjet
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
Tož proč ne? U Hypernovy by to šlo, tam jsme dělali i srazík Felicii Snad se mi povede dokončit přihlašovací proceduru tenhle týden, jinak pojedu do Ale ne že se mi budete smát, začínám, tak ještě nemám komplet výstroj
Jestli mě to čas dovolí, a vám by to nevadilo, tak bych se přidal, ale předem hlásím, že nejsem z Hradce, nemám bandita, jenom suzuku, jo ale abyste se mě nesmáli, pomalu končím, ale výstroj mám, a asi se to už nejmenuje hypernova. Zdenek.
PALOUS psal:Je to Hypermarket Albert ale furt mě nejde do květáku proč tam?to dete na zmrzku a nebo tahat rovinky?jel bych aš bych brečel ale budu bouchat šindel na chalupje
Tak pojeď taky akorát to nasměřujeme k tobě na chalupu a za kus dobrého žvance přidáme ruku k dílu a budeš to mít hned hotový!!
A nebo radší......
Jezdím tak, abych dojel!
To je špatně řečeno kolem 14:00 ...protože vím, že když se řekne kolem, tak tam nikdy nikdo nepřijede včas. Prostě od 14:00 sraz a v 14:30 odjezd!!! Co???
Jo a bylo by dobrý říct kam se pojede anebo čas návratu.....protože potřebuju si doma zařídit povolenku!!
Jezdím tak, abych dojel!
ja ve dve koncim v kolbenovi,tak snad do pul dojedu,co takle mensi vejlet na destnou,vam berk,zpjet?jo a nikdo si sebou neberte zbran,ani osobni,je to strasne nebezpecna vjec
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
jestli jsi navrhl tento směr tak mohu vřele doporučit: HK - Častolovice-Rychnov-Javornice-Rokytnice v Oh.-Orlické záhoří (zde přes čáru do Polska)- podél hranice do Kudowy-Náchod-HK (z HK to bude asi tak 170 km)
Jezdím tak, abych dojel!
No vzhledem k tomu že jsem s motorkami skončil před 10 lety a ted začínám od znova, tak zatím mám požehnání. Ta moje je naštěstí takový dobrodruh, takže neni posera, byla pro koupi, ale ještě se mnou nejela taky je fakt je motku mám cca 14 dní. Děcka, kluk 8, holka 5, těm to zatím moc neříká, to asi až budou starší. Ale svízt už chtěli, to je jasný. Mladý mně sprdnul, že mám naháče, že se to nemůže tůnit, jako samolepky a tak Vzhledem k tomu, že se snažím děckám věnovat na 100%, tak podle toho budou vypadat moje naj. km na motorce ,o to víc se na ní vždycky těším.
gerrik psal:No vzhledem k tomu že jsem s motorkami skončil před 10 lety a ted začínám od znova, tak zatím mám požehnání. Ta moje je naštěstí takový dobrodruh, takže neni posera, byla pro koupi, ale ještě se mnou nejela taky je fakt je motku mám cca 14 dní. Děcka, kluk 8, holka 5, těm to zatím moc neříká, to asi až budou starší. Ale svízt už chtěli, to je jasný. Mladý mně sprdnul, že mám naháče, že se to nemůže tůnit, jako samolepky a tak Vzhledem k tomu, že se snažím děckám věnovat na 100%, tak podle toho budou vypadat moje naj. km na motorce ,o to víc se na ní vždycky těším.
...tag to ušs to prosrals, kluk uš je dost velkej, tag mu fofrem něco pořiť...a holce minibajk...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
gerrik psal:Máme v rodině dětskou motorovou čtyřkolku, je to trochu lepší?
...čoveče, to je jako bys chtěl kluka zas učit líst po štyrech, kup mu něco pořádnýho, mam na prodej DTčko, na kerym muj kluk začínal
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vlada1200 psal:Tak co jede se??? Jedinej david potvrdil účast. Nechci dopadnout tak že tam přijedu a budeme se s davidem na sebe koukat jak telata!
to budete aj takpáč je tam fšude plackase asi seberu a valím do hor
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:vlada1200 psal:Tak co jede se??? Jedinej david potvrdil účast. Nechci dopadnout tak že tam přijedu a budeme se s davidem na sebe koukat jak telata!
to budete aj takpáč je tam fšude plackase asi seberu a valím do hor
do hor se určitě pojede....
Jezdím tak, abych dojel!
joooo.... kdyby u nás byl ještě BARYNEK, jel by určitě taky....
jenže náš kraj již hodil za hlavu a brázdí prérie někde na severu, kam jej krutý vítr zavál...
budiž ti tam zem lehká hochu
Jezdím tak, abych dojel!
Najeto 200 km, někteří i víc a pohoda!!! Udělal jsi chybu, že jsi nakonec nejel. Příště....i když nebejt tebe, tak bychom se nesešli!!!
Kluci doufám že nám to ještě letos alespoň jednou dopadne a Mariane nahoď photo!
Zdendo....příště vezu startovačky já!!! červený v měkým balení!!!
Jezdím tak, abych dojel!
bych rát věděl gde ste se vy památkáři válelya to sme čuměly ještě dobu na ty plechofky v želenci jak tam jezdily mezi kuželama kdo dříf dojebe autoa nebo je spíš pravděpodobný že jste přijely od neratova a tím pádem jsme se minuly páč čáru sme projížděly v 15.30
já jsem si říkal, že jsi to byl asi ty, kterej ses nám tam motal!!
Nevím v kolik jsme jeli přes čáru, ale mohlo to tak být okolo 15:30....z Kudowy jsme jeli na Zielenec a trochu se kochali, ale kvůli tomu, aby všem nebylo blbý, že je předjíždíme!!
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:já jsem si říkal, že jsi to byl asi ty, kterej ses nám tam motal!!
Nevím v kolik jsme jeli přes čáru, ale mohlo to tak být okolo 15:30....z Kudowy jsme jeli na Zielenec a trochu se kochali, ale kvůli tomu, aby všem nebylo blbý, že je předjíždíme!!
15.30 sme jely uš v orl.záhoří na šerlicha vo tom kdo by se komu motal bych radši mlčel
.....no řeknu ti, že jsem za cestu viděl tolik věcí, tolik panoramaty a víc i pěknej holek, kterejch bych si normálně nevšiml......takže příjemná cesta....někdy si to zkus, má to něco do sebe
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:.....no řeknu ti, že jsem za cestu viděl tolik věcí, tolik panoramaty a víc i pěknej holek, kterejch bych si normálně nevšiml......takže příjemná cesta....někdy si to zkus, má to něco do sebe
já viděl hafo polskejch notorikůhlavně fčeradokonce aj na samotě dva prodávaly balónky nafouklý huboua taky sem tam viděl že maj naftu za 22
vlada1200 psal:.....no řeknu ti, že jsem za cestu viděl tolik věcí, tolik panoramaty a víc i pěknej holek, kterejch bych si normálně nevšiml......takže příjemná cesta....někdy si to zkus, má to něco do sebe
jj pěknejch holek bylo dost
livet är en kamp...
Příště si vem stativ ať máš taky fotku!!
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:snad to někdo pochopí (jsem se trochu snažil)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … mapacz.jpg
tak sme jely taky aš na ten úsek tady http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=137607168@ … 693760@z=9 tam sme to daly po cestě
Kuba B12 psal:pěknou vyjíždku jste dali. Jo hoši já teď jezdim piánko s Adélkou jako vocásek. Koupila si GS 500 a tak ani 60km za 3 hodiny není výjimkou
a já kde jsi....vůbec tě není vidět!!! (kromě neděle na Růžku ) to jsi tak zasekanej v kolbenu??
Jezdím tak, abych dojel!
pánové, jezdim pořád sám, a radši dál. Dal sem skoro celou Alpe Adrii, jako teda jen českej mistrák jako doprovod, Pak Hořice, Dvůr, Těrlice..... Pak nějaká ta projížďka a cesty do práce a chalupu. Nějak mě přestalo bavit na motorce zevlovat jako dřív. Na cibulák přemejšlim že pojedu, v Hořovicích máme spřízněnou partu motorkářú a je to tam mazec.
honda je honda
PALOUS psal:vlada1200 psal:snad to někdo pochopí (jsem se trochu snažil)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … mapacz.jpgtak sme jely taky aš na ten úsek tady http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=137607168@ … 693760@z=9 tam sme to daly po cestě
taky sem tudyma letos v letě jezdil, Kudowa Z : rypky a pak dál po polský straně do Orlického záhoří k hraničnímu ranči
vlada1200 psal:joooo.... kdyby u nás byl ještě BARYNEK, jel by určitě taky....
jenže náš kraj již hodil za hlavu a brázdí prérie někde na severu, kam jej krutý vítr zavál...
budiž ti tam zem lehká hochu
kuwa Vláďo ani nevíš jak bych jel, ale holt tedka už se k vám dokraje nedostanu, pominu-li tenhle vikend, kterej je víceméně kvůllivá práci..
jinak mě spíš zavál vítr do HK, moje teritorium je drsný a nehostinný sever Ale stejská se po HK, to jako jo, ne že ne...
Bandit 4EVER!!!
vlada1200 psal:vlada1200 psal:Tak co?? Dáme něco zase o víkendu, když bude pěkně???
....a zase be Barynka
Barynek až za rok, až se vrátí zpoza velký louže a jen když bude volnej víkend na delší dobu, jednorázově už asik těžko... ale srazy kuwa jsou jasnééééééééééé
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:vlada1200 psal:vlada1200 psal:Tak co?? Dáme něco zase o víkendu, když bude pěkně???
....a zase be Barynka
Barynek až za rok, až se vrátí zpoza velký louže a jen když bude volnej víkend na delší dobu, jednorázově už asik těžko... ale srazy kuwa jsou jasnééééééééééé
Co děláš za velkou louží??? Ti nestačilo provádět perverzní praktiky u nás co???, ouchylo.
WD club member...
barynek psal:vlada1200 psal:vlada1200 psal:Tak co?? Dáme něco zase o víkendu, když bude pěkně???
....a zase be Barynka
Kuwa..ty už tam jsi?? Vzal si to nějak hopem. Tak tam opatruj Evika a pozdravuj ji !!
A na sraz příští rok už doufám určo....i kdybych tam měl přijed s barevnou hudbou na střeše!
Jezdím tak, abych dojel!
barynek psal:Hanz psal:Co děláš za velkou louží???:surprised: Ti nestačilo provádět perverzní praktiky u nás co???, ouchylo.
jedu makat a trochu se kouknout po nehostinné Canadě
budu ti chybět, dobytku, co?
Se tam nepředři, si byl beztak týden v kuse v solárku a zdrhnuls s naší diskriminovanou skupinou.. Jinak Canada , doval nějaký foto....
Smutno bude...to víš, takovou deviantní abys pohledal...
WD club member...
2 Hanz - díky za kompliment, jsi opravdovej kámoš. Foto budou až budu tam, ještě tam nejsem. Jinak prej vopálenej ze solárka, ještě než vodjedu ti přijdu nalíáskat po papuli já jsem bílej jak čersvtě padlej sníh
2 Vlada1200 - odjezd ještě neuskutečněn, ale neboj dám pozor. Do 10.11. tady budu ještě blejt nějaký ty viny a pak sem tam, když bude možnost netu..
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Hanz - díky za kompliment, jsi opravdovej kámoš. Foto budou až budu tam, ještě tam nejsem. Jinak prej vopálenej ze solárka, ještě než vodjedu ti přijdu nalíáskat po papuli já jsem bílej jak čersvtě padlej sníh
2 Vlada1200 - odjezd ještě neuskutečněn, ale neboj dám pozor. Do 10.11. tady budu ještě blejt nějaký ty viny a pak sem tam, když bude možnost netu..
Přijeď, aspoň budu moct jet s tebou jako rudolícý indián do rezervace.
Prej bílej jako sníh, to zní skoro jako žes panna...
WD club member...
Hanz psal:barynek psal:2 Hanz - díky za kompliment, jsi opravdovej kámoš. Foto budou až budu tam, ještě tam nejsem. Jinak prej vopálenej ze solárka, ještě než vodjedu ti přijdu nalíáskat po papuli já jsem bílej jak čersvtě padlej sníh
2 Vlada1200 - odjezd ještě neuskutečněn, ale neboj dám pozor. Do 10.11. tady budu ještě blejt nějaký ty viny a pak sem tam, když bude možnost netu..Přijeď, aspoň budu moct jet s tebou jako rudolícý indián do rezervace.
Prej bílej jako sníh, to zní skoro jako žes panna...
ty seš wůůůůůůůůůůl
Bandit 4EVER!!!
Já snad k vůli tobě dovalím na nějaký ten srazík během příštího roku, pokud si tě tam nenechají jako exemplář v léčebně pro sex.devianty. Jinak šťastnou cestu a doval sem na net nějaký info, jak pokračuješ se šířením viru deviace v Kanadě...
WD club member...
Hanz psal:Já snad k vůli tobě dovalím na nějaký ten srazík během příštího roku, pokud si tě tam nenechají jako exemplář v léčebně pro sex.devianty. Jinak šťastnou cestu a doval sem na net nějaký info, jak pokračuješ se šířením viru deviace v Kanadě...
neboj, všude ho budu nosit vokazovat, aby kuwa ty kanaďani věděli zač je toho bandit
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1