Nejsi přihlášen
čištění motoru
zdravim kolegové a fanoušci motorky bandit!!!!!
chtěl jsem se zeptat jestli z Vás někdo nerešil čištění motoru (z venku), chtěl bych se zeptat jaký prípravek se Vám osvědčil. chtěl bych motor zase dát do pucu! hlavně tu část za vejfukama, je pravda ze jen 3x za ten rok co mam bandita jsem potkal děšt, ale je to fakt špinavý.
Prostě bandit je srdcovka a o srdcovky se musime starat!
Re: čištění motoru
NehalemEN psal:Paladin86 psal:Já jsem motor bral Arvou a kartáčkem na zuby... ten se dostane skoro všude
tak arvu mi poradil kámoš taky, akorát se mi to nechce patlat, kdyby tak byl nějakej pripravek ve sprey
a co takhle tu arvu nalejt do prázdný flašky od Clinu nebo jak se ten drek na leštění oken jmenuje popř. mámě šlohni rozprašovač na kytky
Strýcfajtr !!!
NehalemEN psal:zdravim kolegové a fanoušci motorky bandit!!!!!
chtěl jsem se zeptat jestli z Vás někdo nerešil čištění motoru (z venku), chtěl bych se zeptat jaký prípravek se Vám osvědčil. chtěl bych motor zase dát do pucu! hlavně tu část za vejfukama, je pravda ze jen 3x za ten rok co mam bandita jsem potkal děšt, ale je to fakt špinavý.
Prostě bandit je srdcovka a o srdcovky se musime starat!
Kdyby si pán s 45 nm technologií vyplnil profil, mohli bychom poradit třeba konkrétněji (s těma servisama a myčkama).
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 20.08.2010 17:37:15 Offline |
hele když už se to tu začalo jak dostat s motoru ten zapečený silničářský zázrak
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:hele když už se to tu začalo jak dostat s motoru ten zapečený silničářský zázrak
Zeptejte se LUKa - ten to měl jako brigádu
byl to ňákej sajrajt, říkal, že když mu to káplo na nohu tak v ní měl skoro díru
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Banditatom psal:hele když už se to tu začalo jak dostat s motoru ten zapečený silničářský zázrak
byl to ňákej sajrajt, říkal, že když mu to káplo na nohu tak v ní měl skoro díru
si vzal něco z práce ne?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:NehalemEN psal:Paladin86 psal:Já jsem motor bral Arvou a kartáčkem na zuby... ten se dostane skoro všude
tak arvu mi poradil kámoš taky, akorát se mi to nechce patlat, kdyby tak byl nějakej pripravek ve sprey
a co takhle tu arvu nalejt do prázdný flašky od Clinu nebo jak se ten drek na leštění oken jmenuje popř. mámě šlohni rozprašovač na kytky
Takhle to děláme doma i se šamponém. Super věc.
Banditatom (Člen) 21.08.2010 12:21:11 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:hele když už se to tu začalo jak dostat s motoru ten zapečený silničářský zázrak
...naftou a kartáčkem na zuby
díky pane
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:faitík psal:Banditatom psal:hele když už se to tu začalo jak dostat s motoru ten zapečený silničářský zázrak
byl to ňákej sajrajt, říkal, že když mu to káplo na nohu tak v ní měl skoro dírusi vzal něco z práce ne?
nene, to byl tenkrát ještě mladej študák
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Stránky: 1