Nejsi přihlášen
Continental RoadAttack 2 novinka
Zdar lidi, přišla dlouho očekávaná novinka od Continentalu a to
CONTI RoadAttack 2
...cena je myslím dost super, protože mají být srovnatelné s Roudsmartama od Dunlopu, Pilot Roud2 od Mišáka, nebo BT 021 od Bridgestonu.
sady
120/70-17 a 160/60-17 4910,-Kč
120/70-17 a 180/55-17 5175,-Kč
120/70-17 a 190/50-17 5340,-Kč
jednotlivě
120/70-17 2265,-Kč
160/60-17 2690,-Kč
180/55-17 2960,-Kč
190/50-17 3120,-Kč
Bohužel 120/60-17 ještě není, ale bude.
Objednávky přijímam do 15.1.2010 na email, nebo mobil zde v profilu.
Gumy budu rozesílat během února, pošta 130,-Kč. Platba převodem. Osobní odběr klasicky v Práglu.
Editoval osiris (06.12.2009 22:34:29)
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Continental RoadAttack 2 novinka
Já jsem odjezdil pár sad roudy zadek i předek, pak jsem zkusil sporty pouze na předek a hned jak jsem na to sed, popojel pár metrů, jsem měl takovej divnej pocit, chovalo se to úplně jináč jakoby byla ta guma podstatně nížší. V zatáčkách byla větší jistota a příjemný překvapení pro mě bylo, že se mi tolik nesjížděla do střechy a tudíž v zatačkách se mi nezavíralo tolik řízení a vydržela steně jako rouda a to sem nečekal.
inkvizitorr (Administrator) 06.12.2009 13:01:33 Offline |
ještě detail pro brusiče pryží - tyto CRA II netreba šmirglit výrobce je zdrsnil za Vás
http://www.hamletovygumy.net/foto2.php? … amp;nazev=
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ještě detail pro brusiče pryží - tyto CRA II netreba šmirglit výrobce je zdrsnil za Vás
http://www.hamletovygumy.net/foto2.php? … amp;nazev=
Ty seš kus direktore
ale možná by měl Kožak k sadě pryží přibalit plátěnej šmirgl,jako dárek..
Jen by si každej Trottelschleifer musel určil hrubost
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:ještě detail pro brusiče pryží - tyto CRA II netreba šmirglit výrobce je zdrsnil za Vás
http://www.hamletovygumy.net/foto2.php? … amp;nazev=Ty seš kus direktore
Jen by si každej Trottelschleifer musel určil hrubost
já si ale nedělám contíci to meldujou jako novinku lepší drsnější povrch, usnadňuje zajíždění
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:XJelen psal:ještě detail pro brusiče pryží - tyto CRA II netreba šmirglit výrobce je zdrsnil za Vás
Jen by si každej Trottelschleifer musel určil hrubostjá si ale nedělám contíci to meldujou jako novinku lepší drsnější povrch, usnadňuje zajíždění
vono už všem jeblo,tak se to projevuje reklamou na píčoviny
ale zas je to dobrej prodejní argument pro zákazníky-brusiče
třeba by to vyšlo i Kožakovi,s tím dárkovým šmirglem
...a bude hůř!
XJelen psal:karlos100 psal:XJelen psal:ještě detail pro brusiče pryží - tyto CRA II netreba šmirglit výrobce je zdrsnil za Vás
Jen by si každej Trottelschleifer musel určil hrubostjá si ale nedělám contíci to meldujou jako novinku lepší drsnější povrch, usnadňuje zajíždění
O čem se bude plkat na forech?Snad není moc zdrsněná,kolik ubylo mm? není to moc?
....tak braši, mám tu nějaké objednávky na Ty Contíky. Tak objednávejte dál.
....jinak tady je nějaké info o Roudách2
CONTI ROAD ATTACK 2
Je nová špičková sportovně cestovní pneumatika, která vzorkem zapadá do rodiny Conti Attack, ale zároveň vylepšuje jízdní vlastnosti staršího modelu ve všech směrech, tj. ve výdrži, v záběru, přilnavosti za sucha i mokra a v komfortu. Conti Road Attack 2 je vlajkovou lodí firmy Continental ve sport-touringu a okamžitě se zařazuje na špici tohoto segmentu mezi konkurencí.
Technologie:
1. Continuous Compound- za použití jedné směsi speciální technologií ohřevu ve výrobě dociluje homogenního odstupňování přilnavosti ( kraje pneu jsou měkčí než prostředek). Naprosto srovnatelná s pneu s vícesměnovou technologií, plusem je pozvolný přechod na jinou tvrdost. Tuto technologii využívají pneumatiky Sport Attack, Road Attack 2, Race Attack, Trail Attack Radial .
2. ASC, Activated Silica Compound Technology- speciální směs, která
zaručuje velmi dobrou přilnavost za každého počasí a v každé jízdní situaci.
3. Traction Skin- revoluční povrchová úprava pneu. Díky technologii výroby, za použití minimálního množství separátorů pro nástřik formy, je pneumatika připravena přenášet maximální výkon za rekordně krátký čas potřebný k zajetí pneumatiky.
4. Geometrie drážek- nová proměnná geometrie drážek vylepšuje jízdní vlastnosti v extrémních situacích kde dochází k výrazně menší deformaci drážek. Vylepšuje zrychlení a zkracuje brzdnou dráhu při zachování optimálního opotřebení.
5. DRT, Dynamic Ride Technology – sportovnější profil pneu vylepšuje ovládání motocyklu ve všech režimech jízdy.
6. Design – do detailu dotažený vzhled pneu napomáhá při prodeji
( název na pneu, sportovní vzorek, propracované boky ). Vzorkově patří do rodiny Conti Attack, proto není problém při kombinaci pneu mezi sebou
( Sport, Road, Road2 ).
Continental ContiSportAttack
Běžná cena (za pár) – cca 6700Kč
Váha (kg) - 4,1 přední; 6,4 zadní
Teplota po jízdě (°C) - 58 přední, 85 zadní
Nejlepší čas na kolo - 1:19,73
Teplota dráhy – 19° C
Podmínky při testování – Sucho, teplo, zataženo, 24°C
Popis
ContiSport Attack přicházejí s prvotřídní technologií a chováním pro supersport silniční pneumatiky. Mají novou konstrukci s ocelovým pásem, která slibuje vynikající stabilitu ve všech rychlostech. Směs je unikátní a v Continentalu trdí, že pneumatikám umožňuje fungovat efektivně při chladnějších podmínkách jak na suchu, tak na vodě.
Reakce testovacího jezdce
Tyhle pneu zatáčejí skvěle, ale v náročnějších zatáčkách jsou trochu nervózní. V řidítkách je cítit spousta pohybu. Při vyšších rychlostech se to ještě zhoršuje a na rychlé rovince se motorka začíná vlnit. Nepůsobí tak sportovně jako jiné pneumatiky v testu. Postrádají schopnost udržet si dobrou míru zatáčení a mají tendenci jet zeširoka, když se na motorku trochu zatlačí.
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
KOŽON psal:Hanz psal:Sry, že to seru sem, nechcu dělat nové téma kvůlivá hovadině...
To Kojakoj: za kolik umíš Dunlop Roadsmart 180/55/17.....neumí,ptal jsem se...vem contíky
Mám vpředu skoro novou roadsmartku a vzadu už dosluhující, takže bych chtěl zase stejný obutí, jsem spokojenej parchant....jestli neumí neva...
WD club member...
Hanz psal:KOŽON psal:Hanz psal:Sry, že to seru sem, nechcu dělat nové téma kvůlivá hovadině...
To Kojakoj: za kolik umíš Dunlop Roadsmart 180/55/17.....neumí,ptal jsem se...vem contíky
Mám vpředu skoro novou roadsmartku a vzadu už dosluhující, takže bych chtěl zase stejný obutí, jsem spokojenej parchant....jestli neumí neva...
....umím, ale na netu ji seženeš možná lehce levněji. Začal k vůli pojebané cenové politice DUNLOP, BRIDGESTONE, bojkotovat.
.... abych nakupoval jako velkoobchod za stejné ceny, jako pak zjistím prodávaj normálně koncovejm zákazníkům , na to jim seru
...takže teďpreferuji Pirelli, Metzeler, Conti
kojaksro psal:Hanz psal:KOŽON psal:
..neumí,ptal jsem se...vem contíkyMám vpředu skoro novou roadsmartku a vzadu už dosluhující, takže bych chtěl zase stejný obutí, jsem spokojenej parchant....jestli neumí neva...
....umím, ale na netu ji seženeš možná lehce levněji. Začal k vůli pojebané cenové politice DUNLOP, BRIDGESTONE, bojkotovat.
.... abych nakupoval jako velkoobchod za stejné ceny, jako pak zjistím prodávaj normálně koncovejm zákazníkům , na to jim seru
...takže teďpreferuji Pirelli, Metzeler, Conti
ty uz ses strizlivej...?
...sam mezi jebkarema...
kazan psal:Continental ContiSportAttack
Běžná cena (za pár) – cca 6700Kč
Váha (kg) - 4,1 přední; 6,4 zadní
Teplota po jízdě (°C) - 58 přední, 85 zadní
Nejlepší čas na kolo - 1:19,73
Teplota dráhy – 19° C
Podmínky při testování – Sucho, teplo, zataženo, 24°C
Popis
ContiSport Attack přicházejí s prvotřídní technologií a chováním pro supersport silniční pneumatiky. Mají novou konstrukci s ocelovým pásem, která slibuje vynikající stabilitu ve všech rychlostech. Směs je unikátní a v Continentalu trdí, že pneumatikám umožňuje fungovat efektivně při chladnějších podmínkách jak na suchu, tak na vodě.
Reakce testovacího jezdce
Tyhle pneu zatáčejí skvěle, ale v náročnějších zatáčkách jsou trochu nervózní. V řidítkách je cítit spousta pohybu. Při vyšších rychlostech se to ještě zhoršuje a na rychlé rovince se motorka začíná vlnit. Nepůsobí tak sportovně jako jiné pneumatiky v testu. Postrádají schopnost udržet si dobrou míru zatáčení a mají tendenci jet zeširoka, když se na motorku trochu zatlačí.
a pointa?
Strýcfajtr !!!
killerrebel (Člen) 09.06.2010 16:56:34 Offline |
Lidi jak dlouho to tak vydrží ty gumy??... no a třeba ten uryvek z testu mě teda vubec nenadchl... tak nevim... a ty ceny asi už nejsou tak aktualní jak při založení toho tematu co Kojak??
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel psal:Lidi jak dlouho to tak vydrží ty gumy??... no a třeba ten uryvek z testu mě teda vubec nenadchl... tak nevim... a ty ceny asi už nejsou tak aktualní jak při založení toho tematu co Kojak??
...údajně to co starý Roudy, tady je nějakej novější testík...a hlásám že už je dělají ve 150
http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-r … 16131.html
killerrebel (Člen) 09.06.2010 19:29:47 Offline |
kojaksro psal:killerrebel psal:Lidi jak dlouho to tak vydrží ty gumy??... no a třeba ten uryvek z testu mě teda vubec nenadchl... tak nevim... a ty ceny asi už nejsou tak aktualní jak při založení toho tematu co Kojak??
...údajně to co starý Roudy, tady je nějakej novější testík...a hlásám že už je dělají ve 150
http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-r … 16131.html
Jojo to jsem pravě četl a až pak napsal tady... jen uvažuji zda se pouštět do nich.. mam pravě avony storm, spokojenost najeto něco malo přes 9 tis, a ještě něco malo vydrží a pravě maji ted novy model ktery je vícesměs, takže ma vydržet o 12 % víc, jen mě nějak zaujala ta cena co jsi tady uvedl na začatku že jsou za 5ti litr páár, ale to už asi neplatí podle toho co jsem se koukal na tve stranky že?? no a kolik že vydržej ty stary contiky??
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Koljaku...
Už je nějake info o 120/60 Roadattack 2 Nebo stale při starym?
Jinak s gumama mam naprostou spokojenost..... Mam ji sice jen v zadu ale i tak Parada
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Koljaku...
Jinak s gumama mam naprostou spokojenost..... Mam ji sice jen v zadu ale i tak Parada
von není rus frofo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Frodo89 psal:Koljaku...
....nekomol mi jméno, nebo Ti taky nakomolim
...ještě nejsou, čékám že budou co nevidět.
kojaksro psal:Frodo89 psal:Koljaku...
Jinak s gumama mam naprostou spokojenost..... Mam ji sice jen v zadu ale i tak Parada....nekomol mi jméno, nebo Ti taky nakomolim
...ještě nejsou, čékám že budou co nevidět.
Už jsem se omluvil.... Ale ještě jednou pardon Kojaku
Jinak to že budou co nevidět... Se říká už od Ledna 2010...
Tak mi v Březnu ruply nervy a místo ty RoadAttack2 jsem si dopředu koupil SportAttack
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:kojaksro psal:Frodo89 psal:Koljaku...
Jinak s gumama mam naprostou spokojenost..... Mam ji sice jen v zadu ale i tak Parada....nekomol mi jméno, nebo Ti taky nakomolim
...ještě nejsou, čékám že budou co nevidět.Už jsem se omluvil.... Ale ještě jednou pardon Kojaku
Jinak to že budou co nevidět... Se říká už od Ledna 2010...
Tak mi v Březnu ruply nervy a místo ty RoadAttack2 jsem si dopředu koupil SportAttack
...se neomlovej, dělal sem si prdel....
...koupíš mi drink
barynek psal:kojaksro psal:...se neomlovej, dělal sem si prdel....
...koupíš mi drinkjestli to bude do krve tak snad ty gumy by ho vyšly levnějc, ne???
bejvávalo kamarýde v neděli v mostě byl střízlivej jak slovo bóží
ale nesvědčí mu to vůbec mu to potom nejelo
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:kojaksro psal:...se neomlovej, dělal sem si prdel....
...koupíš mi drinkjestli to bude do krve tak snad ty gumy by ho vyšly levnějc, ne???
bejvávalo kamarýde v neděli v mostě byl střízlivej jak slovo bóží
ale nesvědčí mu to vůbec mu to potom nejelo
prý z tý jízdy měl smíšené pocity se mu nedivim, když byl poprvé střízliv
Život je boj-mašina je nej!!!
Loser psal:pane kojak, mas tam na sklade ty novy roady 2 v techto velikostech: 120/70 ZR17 a 190/50 ZR17? Bych asi pristi tyden v patek potreboval prezout
...to bys teda potřeboval
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Loser psal:pane kojak, mas tam na sklade ty novy roady 2 v techto velikostech: 120/70 ZR17 a 190/50 ZR17? Bych asi pristi tyden v patek potreboval prezout
tipuju žes ho naved, žejo? neříkej mi, že na to kápnul sám
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Filous psal:Loser psal:pane kojak, mas tam na sklade ty novy roady 2 v techto velikostech: 120/70 ZR17 a 190/50 ZR17? Bych asi pristi tyden v patek potreboval prezout
covece, kap jsem na to sam. A dokonce uz pred dvema tisici km
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
XJelen psal:Filous psal:Loser psal:pane kojak, mas tam na sklade ty novy roady 2 v techto velikostech: 120/70 ZR17 a 190/50 ZR17? Bych asi pristi tyden v patek potreboval prezout
...nepodceňuj ho, učí se
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen psal:Zbyňďo ty se nám měníš doufám, že budeš aspoň na fesťáku dĺhšie som ťa nevidiel
tak to mas jeste dobry. Ja ani nevim, jak vypadas
Pokud bude autobus v cajku a stihnu v patek prezout, tak tam budu. Se na me teda muzes prijit podivat
Loser psal:XJelen psal:Zbyňďo ty se nám měníš doufám, že budeš aspoň na fesťáku dĺhšie som ťa nevidiel
Pokud bude autobus v cajku a stihnu v patek prezout, tak tam budu. Se na me teda muzes prijit podivat
čoveče Lůzr,
takovej hezoun krušnohorec to je,
že by sis ho nepamatoval
...a bude hůř!
karlos100 psal:Loser psal:XJelen psal:Zbyňďo ty se nám měníš doufám, že budeš aspoň na fesťáku dĺhšie som ťa nevidiel
Pokud bude autobus v cajku a stihnu v patek prezout, tak tam budu. Se na me teda muzes prijit podivatčoveče Lůzr,
takovej hezoun krušnohorec to je,
že by sis ho nepamatoval
s tou pamětí...nemuže... pokaždý byl zrytej jag kanón
Strýcfajtr !!!
ten tes na motorkářích byl dobrej, až na tohle: To už se blížil večer a tak jsme se šli podívat na gumy, jestli na nich celodenní řádění nechalo nějakou stopu opotřebení. Nikde nic, dokonce i jemně vytlačené nápisy uprostřed pneumatik se daly přečíst stejně jak ráno
celej den jezdili a nápis tam zůstal http://img.motorkari.cz/upload/images/c … e_jpg_.jpg
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:ten tes na motorkářích byl dobrej, až na tohle: To už se blížil večer a tak jsme se šli podívat na gumy, jestli na nich celodenní řádění nechalo nějakou stopu opotřebení. Nikde nic, dokonce i jemně vytlačené nápisy uprostřed pneumatik se daly přečíst stejně jak ráno
celej den jezdili a nápis tam zůstal http://img.motorkari.cz/upload/images/c … e_jpg_.jpg
to se vznášeli ne?
Život je boj-mašina je nej!!!
Od benzínky k benzínce, tam kafe, bageta, cigárko, pokecat s dalšíma motorkářema, jako že jsem hustej, že dělám test pneumatik pro motoserver... a tak celej den...
Najeto 150 km.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Bedřich psal:Už jste s tim jel někdo na mokru???
....Bédo, už i Ty.....jel a v pohodě normální jízdou.
....jinak včera přijel kluk na 1250 a na Angelu 10500km, ( jízda v jednom ).
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2010 14:27:10 Offline |
Ondráš psal:kojaksro psal:....jinak včera přijel kluk na 1250 a na Angelu 10500km, ( jízda v jednom ).
Předek nebo zadek?
při tvym stylu ježdění spíš předek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No ptám se, páč sem měl tu čest v sobotu na mokru a klouzala jako prase jako dle mě nějak moc. Bylo to teda na silnici, kterou neznám, ale pochybuji, že to byl vliv asfaltu
Teda zase ve dvou (sám jsem ji ještě nejel ) mám na ni cca 1000tis
ANGEL a 10tis? Pravda je, že já těch 6500 jel tak z 80% ve dvou. Ale i tak tam bude vliv max 20% na životnosti (páč můj batoh je spíš batůžek ) Třeba SPORT ATTAK mi dal 4,5tis taky na 1250...
Je pravda že nejsem žadnej dravec. a na mokru kort ne, ale pořadnej slejvak jsem si už letos taky užil. a musím říct že RoadAttack2 zatim bez křížku.....
Když pominu jednu malou situaci při dobrždovní za autem na optickym retarderu, kde jsem si dal malem pořadně na hubu tak zatim 99% spokojenost.....
V Mostě jsem vzal od Kojaka zadek, o prodlouženém víkendu jsem jezdil po Slovensku, najeto asi 1900 km.
Mám dobrý pocit, držela od počátku. Mokro jsem zažil na dálnici Praha - Brno a zpět.
Koupím jí znovu.
GSF1250SA K7
XJelen psal:bolek009 psal:Z Krušnohorců jsem jedinej túrista, zbytek jen bezmozci.
helehelehele pozór jó
tam máte asi pěkně vyráglovaný hlavy jelene
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:XJelen psal:bolek009 psal:Z Krušnohorců jsem jedinej túrista, zbytek jen bezmozci.
helehelehele pozór jó
tam máte asi pěkně vyráglovaný hlavy jelene
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
tak jsem si koupil Road attack 2, nalej jsem na ní v česku 1500km a výlet do benátek 1500km a když jsem dojel dom, tak jsem byl na kordech!!! Šunka je to!!!!!
Když nemáš s čím houpat, kliď se z našich doupat.
Vampir psal:tak jsem si koupil Road attack 2, nalej jsem na ní v česku 1500km a výlet do benátek 1500km a když jsem dojel dom, tak jsem byl na kordech!!! Šunka je to!!!!!
...tak to je divný Don Pepon ( král dálnic ), jezdí jenom rovně ( sry) a má na ni najeto 6500 a ještě něco dá, převážně ježděno ve dvou. Tu gumu jsem sám viděl.
...3000tis. je sakra málo teda.
No prvních 1500 bylo super, ale jak jsem se dostal do Itošky,,, ta jejich zkurvená kamínková silnice, 40 ve stínu a 70 na slunci, silnice horká jak řiť. Mizela a mizela :(
Když nemáš s čím houpat, kliď se z našich doupat.
Bedřich psal:RoadAttack 2 je totálně mrtvá a to za krásných cca 4500km za mě nikdy více
Jak to prosimtě jezdiš? a nebo jak to jezdim ja?
Nevim kde je ta chyba, ale má RoadAttack2 má už cca 6000km nalitano a realně to vypada na dalšich 5000 snad s přehledam...
"Jizdni režim:
- na stoupačky okolo komina
- cestovani letos několiksetkrat Říše a v červenci to bylo slovesko a Jižní čechy"
Bedřich psal:RoadAttack 2 je totálně mrtvá a to za krásných cca 4500km za mě nikdy více
chápu dobře, že RoadAttack2 by měla bejt kvalitnější než původní, že? No a já mám na té první a "horší" kolem 8500km (resp. než jsem to přezul za další Roadu) a něco by ještě dala. Nemluvě o Diablech, s kterýma jsem to kupoval, který mi vydržely taky kolem 8000km.
Bandit 4EVER!!!
Smoula.koumak (Člen) 10.08.2010 07:16:51 Offline |
Frodo89 psal:...Jak to prosimtě jezdiš? a nebo jak to jezdim ja?...
no ty jezdíš na B6 a on na B12
Bandit v lese :-))
na SportAttacku jsem najel taky 4500tis, Angel 6500tis, RoadAttack 2 4500tis, nevim prostě mi nějak nesedla, blbej kus, blbý ruce, nebo prostě blbá guma. Z těch 4500 tis tam bylo 3200 km po Alpách a Tatrách, cca 200km dálnice. Nevim, ale mizela fakt rychle, obzvlášť když se opravdu zahřála a byla zatížená.
no ja ji mam taky od kojaka, nalitano asi 2500 (z toho dvakrat slovensko, dvakrat curakov - morava, asi 500km po dalnici) a jeste na ni nemam ani placku (coz je u me docela prekvapivy) V patek jsem byl u kozaka a koukal na ni mladej zirafa (sorry ) a taky byl prekvapenej, ze neni skoro tknuta.
Tak nevim hosi
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2010 13:07:14 Offline |
tak hovno taháš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vOjTaB6 psal:...vy se máte... já sem poslední gumu vodrovnal za nějakejch 1800 až 2000 kiláků...
dyž ty za to moc taháš, to je jiná liga
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Progear 650 (Člen) 22.08.2010 12:40:52 Offline |
vOjTaB6 psal:...vy se máte... já sem poslední gumu vodrovnal za nějakejch 1800 až 2000 kiláků...
seš holt nejvíc no...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1