Nejsi přihlášen
První vlaštovka z Bruselu...
http://news.auto.cz/aktuality/v-bruselu … -km-h.html
Jestli se to rozšíří od těhle ultrazmrdů po celý kouli, tak to bude síla. Srovnat rychlost aut a motorek s kolařema může fakt jen ultradebilnízelenej úřednickej paskvil.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
zzzmrzlinar (Člen) 18.08.2010 11:13:05 Offline |
Re: První vlaštovka z Bruselu...
sračka celý, koukni na ten článek vedle vo tym McLarenu to ti zlepší náladu.
Celé to má za cíl vytlačit individuální automobilovou dopravu z center měst(centrum měst zdůrazuňuji, protože čekám, že mi někdo "omlátí o hlavu" značku "Zona 30" v periferiích).
Snaží se k tomu použít všemožných výmyslů. Něco funguje, ale většinou ne, protože lidi jsou dneska tak líný (nebo nervózní z MHD - Filous), že radši zaplatí za vjezd do centra, a hodinu popojíždí v koloně, aby stejně nakonec zaparkovali na zákazu stání (protože placený je drahý), který je 2x tak vzdálený od místa kam jdou než zastávka MHD a následně za to zaplatili pokutu, než aby nechali auto na záchytných parkovištích a jeli za pár korun s MHD. To je to o co se všichni snaží.
Cílem všech opatření je, aby do center jezdila jen dopravní obsluha a rezidenti.
Samozřejmě to vyžaduje i investice co se týče infrastruktury a je to běh na dlouhou trať, ale v zásadě s tím souhlasím, přesto, že si myslím, že v našich podmínkách by se to minulo účinkem.
Brusel může nakázat co chce, ale o tom, kde to bude platit rozhodnout nemůžou. To určuje vyhláška, do kterejch je jim hovno.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 18.08.2010 18:38:13 Offline |
proč ne? bude prdel už vidím ty spěchající davy jak honem tlačí ty káry do arbeitu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:proč ne? bude prdel už vidím ty spěchající davy jak honem tlačí ty káry do arbeitu
V tom případě kupuju trabanta... ten váží prd. to bych moch předtlačit i ferrari Ale doufám že má vyhřívaný zadní okno aby mě nezábli v zimě ruce
Paladin86 psal:V tom případě kupuju trabanta... ten váží prd. to bych moch předtlačit i ferrari Ale doufám že má vyhřívaný zadní okno aby mě nezábli v zimě ruce
..bych to viděl na šlapacího mosviče, co sem měl jako děcko, jen troche většího
to snad nebude zakázaný, jinak nevim
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Banditatom (Člen) 19.08.2010 18:31:42 Offline |
tomsth psal:Paladin86 psal:V tom případě kupuju trabanta... ten váží prd. to bych moch předtlačit i ferrari Ale doufám že má vyhřívaný zadní okno aby mě nezábli v zimě ruce
..bych to viděl na šlapacího mosviče, co sem měl jako děcko, jen troche většího
to snad nebude zakázaný, jinak nevim
jj taky jsem ho měl! hnědýho už se vidím nacpaný se svými 95kg jak si to šinu s kopce s nálepkou bandit pičo na kufru
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:tomsth psal:..bych to viděl na šlapacího mosviče, co sem měl jako děcko, jen troche většího
to snad nebude zakázaný, jinak nevimjj taky jsem ho měl! hnědýho už se vidím nacpaný se svými 95kg jak si to šinu s kopce s nálepkou bandit pičo na kufru
..vypadlo by to asi takhle
..ale ten moskvič nejni moc bezpečnej, po přejetí hasičskou V3S vypadá takhle: http://www.starahut.eu/images/galerie/J … 8/042D.JPG
..v testu bezpečnosti nula hvězdiček
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Stránky: 1