Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » zkušenosti se SKYPE voláním ze zahraničí

luboss (Člen)
23.08.2010 23:23:46

zkušenosti se SKYPE voláním ze zahraničí

ale full, takže přímo na mobily, pevný linky, ale i zpětná možnost dovolat se z ČR na skype číslo v zahraničí .....

potřebuju celkem rychle vyřešit, má někdo prosím zkušenost?

díky moc

luboš

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
inkvizitorr (Administrator)
23.08.2010 23:38:56

Re: zkušenosti se SKYPE voláním ze zahraničí

mam todle: https://ha-loo.ha-vel.eu/cz/ a funguje to good tag jestli by to nestačilo? idontknow

doba je temná...
luboss (Člen)
23.08.2010 23:43:19

mno to nebude uplne mobilni zarizeni :)

mam pozadavek na vyuziti stavajici nokie se symbianem

skype to umoznuje, placena sluzba, ale umoznuje. Jen mi slo o zkusenost, nez to vsechno budu studovat..........

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
inkvizitorr (Administrator)
23.08.2010 23:50:19

luboss psal:

mno to nebude uplne mobilni zarizeni :)
mam pozadavek na vyuziti stavajici nokie se symbianem
skype to umoznuje, placena sluzba, ale umoznuje. Jen mi slo o zkusenost, nez to vsechno budu studovat..........

dam ti jednu radu, ......... zadarmo! vem nokii i se symbianem, pomalu a opatrně jí polož na zem, pak si dojdi pro lyžáky, obuj si je a pak na tom ksindlu začni skákat dokavaď to nebude úplně nasračkysmokingood a na nějaký telefénování sergoodsmokin jak by bylo krásně bez mobilůch helpsmile2

doba je temná...
luboss (Člen)
24.08.2010 00:16:56

mno to je sice pěkný, ale řešit z kanárů půl roku práci v ČR je nesmysl ... tak znovu bigsmile

richie (Člen)
24.08.2010 00:32:42

otec pracuje a zije uz asi 7 let v Říši... ma ucet u skypu a telefonuje me pres nej a prej cajk... zjistoval co ho vod tama vyjde nejlevnejc a tohle prej vyhralo.... smokin

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
luboss (Člen)
24.08.2010 00:46:06

taky si to myslim, za cca 30ecek je pausal ...

Loser (Administrator)
24.08.2010 01:29:38

ja to mam taky ... nejlevnejsi kredit je myslim 10 ecek, to neni zas tak moc za vyzkouseni ... kolega z toho vola porad do madarska nebo mu volaji z mobilu na jeho skype cislo a vyjde to na par centu.
Ja osobne jsem si to zridil, pze obcas jsou v kanclu vsechny konferencni telefony obsazeny, tak to vyuzivam k volani sefovi do kolumbie pres americky cislo (to asi aby nas kolumbijci nevodposlouchavali bigsmile)

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Filous (Člen)
24.08.2010 08:08:13

Loser psal:

ja to mam taky ... nejlevnejsi kredit je myslim 10 ecek, to neni zas tak moc za vyzkouseni ... kolega z toho vola porad do madarska nebo mu volaji z mobilu na jeho skype cislo a vyjde to na par centu.
Ja osobne jsem si to zridil, pze obcas jsou v kanclu vsechny konferencni telefony obsazeny, tak to vyuzivam k volani sefovi do kolumbie pres americky cislo (to asi aby nas kolumbijci nevodposlouchavali bigsmile)

...esi je tvuj šéf f Kolumbiji narkobaron, tag bych se na volání přes emerický číslo vysral, bo kucí vot ATF maj uši fšudeidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser (Administrator)
24.08.2010 10:35:37

Filous: narkobaron nejspis neni, ale i tak mi prijde, ze tam vseci celej den snupaj. Jim poslel mejla s jednoduchym dotazem a oni ti za dva dny odpovi dvaceti otazkama, ktery s mym puvodnim dotazem nemaji vubec nic spolecnyho. Mrdat a rum

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
XJelen (Člen)
24.08.2010 12:13:09

Loser psal:

...Mrdat a rum

ty vole jakobych to někde slyšel bigsmile

Strýcfajtr !!!
karlos100 (Člen)
24.08.2010 12:20:06

Loser psal:

Filous: narkobaron nejspis neni, ale i tak mi prijde, ze tam vseci celej den snupaj. Jim poslel mejla s jednoduchym dotazem a oni ti za dva dny odpovi dvaceti otazkama, ktery s mym puvodnim dotazem nemaji vubec nic spolecnyho. Mrdat a rum

Lůzr,pičo,ty snad děláš u nássurprisedbigsmile
jen mi ty kokotiny neposílaj smažky z kolumbie,
ale nanejvejš idioti z Práglu..
Dneska nějak nejni dobrej densick
mrdat a dva rumy..

...a bude hůř!
Ondráš (Člen)
24.08.2010 13:28:20

Zkušenosti moc nemám, ale selský rozum mi praví:
Pokud budeš mít mobilní připojení, tak to bude stejně jakýkoliv VoIP na prd, páč potřebuješ mít nejen dobrej datovej přenos, ale i dobrou odezvu, která je v tomhle případě možná důležitější. Estli o to fakt stojíš (volat na český čísla), zkusil bych nějakej program pro Symbian, kterej  podporuje SIP protokol, zkusil někoho z tadytěch http://www.internetprovsechny.cz/clanek.php?cid=178 a přes to volal. Dostaneš český číslo, takže i když oni budou volat tobě, tak to bude za pár šupů a když budeš volat ty, tak stejně tak.
Jedinej problém bych viděl v tom mobilním připojení a hlavně v době odezvy, kterou bude mít ta síť.
Když bys to řešil přes pevnou, tak by to bylo o mnoho lepší.good
Volal jsem jednou Itálie-ČR a s trochou trpělivosti se to dalo.
Skype by tě v tomhle vyšel dráž. Co bude mít lepší kvalitu nevim. Každý má svoje mouchy. Možná bych zkusil spíš ty české operátory.

BTW. Myslím, že Skype česká čísla nedává. Tzn. ten kdo by ti volal, tak by volal tak jako tak do zahraničí (Maďarsko, Polsko, Německo), ale jistej si tím nejsem.help

Osobně doma používáme xphone (www.xphone.cz) a spokojenost.good Máš to kreditově, dobíjet se to dá kartou či převodem, takže zvládneš i ze zahraničí.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
huskyb12 (Administrator)
24.08.2010 16:40:02

luboss psal:

...ale řešit z kanárů půl roku práci v ČR je nesmysl ...

tak na ty Kanáry pošli nohsleda a Ty zůstaň tady, abys moh dělat ...
taky si nic nevymyslíš sám, jantare ...
já bych to tam za Tebe voddřel :)))

ale di, Ty brepto ...
luboss (Člen)
24.08.2010 17:35:51

mno já budu právě tady ... bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS