Nejsi přihlášen
Přestavba 1200S/2000 na novější
Zdravím,
na fóru jsem nenašel, tak se ptám, zkoušel někdo záměnu kapotáže ze staryho typu na novej? Chtěl bych prostě ty dvě kapkový světla a ne ten obdélník. Chápu, že z toho bude paskvil, ale jen pro odborníky, laik to nepozná a vypadá to líp. Vrátit to můžu vždycky. S el. bych problém neměl, to umím, ale je stejný lešení? Asi ne, možná bych poprosil, jestli by byl někdo ochotnej z Brna a okolí, že bych to zkouknul.
Jo a na Enko to nepředělám, nemám rád, když jedu a před budíkama mě schází půl metru motorky
Re: Přestavba 1200S/2000 na novější
Hele něco o předělávání vím Sice jen z eNka na eSko 2003, ale dost jsem se na tom vyučil. Jediné co musí být na obou rámech stejné je díry na krku řízení pro montáž lešení a díry po bokách pod nádrží na obou stranách pro držáky kapot. V případě že to bude stejné nebrání ti nic v tom to překopat. Jsem z Brna tak dej vědět a mohu ti pomoci.
GSX1250FA
corimec psal:Nejjednodužší je to prodat a koupit novější model
Nelze, koupil jsem loni, mam najezdeny dve sezony a minulou zimu jsem ho mazlil (gumicky, pruchodky, hadicky, brzdy, elektrika a spousta dalsich veci). Proste vim na cem jezdim.
LukinB6 psal:Hele něco o předělávání vím Sice jen z eNka na eSko 2003, ale dost jsem se na tom vyučil. Jediné co musí být na obou rámech stejné je díry na krku řízení pro montáž lešení a díry po bokách pod nádrží na obou stranách pro držáky kapot. V případě že to bude stejné nebrání ti nic v tom to překopat. Jsem z Brna tak dej vědět a mohu ti pomoci.
Diky moc, urcite se ozvu a vyuzil bych tve nabidky. Jeste budu chvilu studovat cisla dilů na Parts depot, snad me to trochu navede.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2010 12:30:31 Offline |
blbý je to,že každej rám je jinej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
fox101. psal:corimec psal:Nejjednodužší je to prodat a koupit novější model
Nelze, koupil jsem loni, mam najezdeny dve sezony a minulou zimu jsem ho mazlil (gumicky, pruchodky, hadicky, brzdy, elektrika a spousta dalsich veci). Proste vim na cem jezdim.
Já ti rozumim,taky jsem do toho svojeho mazlika něco nasypal,ale nebude to levná zaležitost,tak hodně štěstí
Stránky: 1