Nejsi přihlášen
B6 (2000) Ukazatel paliva?
Zdravím,
včera jsem si přivezl Bandita 600s a měl bych jednu otázku. Každý z budíků obsahuje jeden displej, levý ukazuje hodiny a kilometry, pravý nedělá nic. Podsvícení taky nefunguje. Chci se zeptat, zda-li se jedná o palivoměr /nefunkční/ či to tak bylo zamýšleno?
V případě toho, že to opravdu je palivoměr, poprosím o radu, kde začít? Jestli rozebráním budíků a kontrolou napájení čí od nádrže a plováku? Díky.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.08.2010 15:22:26 Offline |
Re: B6 (2000) Ukazatel paliva?
začni nádrží a tam zjistíš ,že tam plovák vůbec neni někdo tam dal budíky z mladšího ročníku..pokud budeš chtít palivoměr zapojit budeš muset sehnat jinou nádrž nebo jen plovák a zapasovat ho do nádrže a pak natáhnout elektriku k budíkum
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 24.08.2010 15:55:59 Offline |
Loser psal:jj, vypada to, ze to padlo ze stojanku primo na budiky a nekdo se s tim nesral a narval tam proste, co bylo zrovna po ruce
já to takhle napsat nechtěl a lekat ho,ale tak to nejspíš bude
K.a.s.y.m. psal:Loser psal:jj, vypada to, ze to padlo ze stojanku primo na budiky a nekdo se s tim nesral a narval tam proste, co bylo zrovna po ruce
já to takhle napsat nechtěl a lekat ho,ale tak to nejspíš bude
myslim,že to tak je stoprocentně
henryx dej sem fotos a uvidíme..
...a bude hůř!
Otázka zní co by to chtělo pro zprovoznění. Typuji dodat pajšl do nádrže, kabeláž k budíkům a mám pocit že se to tu řešilo že snad budíky by měly na to být připraveny. Další otázka je podsvícení té části s displayem - možná jen dodat zdroj světla, drát asi diodu nespustí.
GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen) 25.08.2010 09:17:57 Offline |
LukinB6 psal:Otázka zní co by to chtělo pro zprovoznění. Typuji dodat pajšl do nádrže, kabeláž k budíkům a mám pocit že se to tu řešilo že snad budíky by měly na to být připraveny. Další otázka je podsvícení té části s displayem - možná jen dodat zdroj světla, drát asi diodu nespustí.
včera jsem jedny budíky s palivoměrem vyhodil a je tam asi 10-ti pinovej konektror takže ty na to připravený jsou..jen dodat kabeláž a plovák do nádrže
henryx psal:Zdravím,
včera jsem si přivezl Bandita 600s a měl bych jednu otázku. Každý z budíků obsahuje jeden displej, levý ukazuje hodiny a kilometry, pravý nedělá nic. Podsvícení taky nefunguje. Chci se zeptat, zda-li se jedná o palivoměr /nefunkční/ či to tak bylo zamýšleno?
V případě toho, že to opravdu je palivoměr, poprosím o radu, kde začít? Jestli rozebráním budíků a kontrolou napájení čí od nádrže a plováku? Díky.
ser na to, až si tě bude žádat o rezervu najdi pumpu a nebo po ujetí cca. 250 km
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. psal:LukinB6 psal:Otázka zní co by to chtělo pro zprovoznění. Typuji dodat pajšl do nádrže, kabeláž k budíkům a mám pocit že se to tu řešilo že snad budíky by měly na to být připraveny. Další otázka je podsvícení té části s displayem - možná jen dodat zdroj světla, drát asi diodu nespustí.
včera jsem jedny budíky s palivoměrem vyhodil a je tam asi 10-ti pinovej konektror takže ty na to připravený jsou..jen dodat kabeláž a plovák do nádrže
tys vyhodil otáčkoměr? chceš lepáka?
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 29.08.2010 10:16:55 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:LukinB6 psal:Otázka zní co by to chtělo pro zprovoznění. Typuji dodat pajšl do nádrže, kabeláž k budíkům a mám pocit že se to tu řešilo že snad budíky by měly na to být připraveny. Další otázka je podsvícení té části s displayem - možná jen dodat zdroj světla, drát asi diodu nespustí.
tys vyhodil otáčkoměr? chceš lepáka?
Ale prd...celý budíky jsem vyhodil protože byli na kaši.na tý mojí B12 byli budíky z novějšího modelu a kreš nepřežili...zlomenej tišták asi nebyl,ale byli vytrhaný právě ty konektory atd...jestli je za každou cenu chceš tak je z tý popelnice vyhrabu,ale něco tě to bude stát
Stránky: 1