Nejsi přihlášen
Re: Moc daleko nedojel
Tenhle taky ne
http://www.youtube.com/watch?v=xPfw9cUf … re=related
Lepší někdy, než nikdy.
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 26.08.2010 17:46:29 Offline |
vogo je tam i lůzr na esvéčku
na skřítku asik
http://www.youtube.com/watch?v=xOL5eoKr … re=related
doba je temná...
![]() |
Banditatom (Člen) 26.08.2010 19:02:58 Offline |
VikecB12 psal:Kokoti
ámen
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jaster psal:
hlavně že je v kombi suzuki, jantar...
Bandit 4EVER!!!
2 kola vysypat je blbé ale 4
http://www.youtube.com/watch?v=ab7LlQnI … ature=fvwp
tož tak..
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.08.2010 09:24:46 Offline |
barynek psal:Jaster psal:hlavně že je v kombi suzuki, jantar...
líto mie tý kombi...taková hezká ...kokot
...tohle se stát mně ,tak toho kameramana zabiju a materiál zlikviduju
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.08.2010 09:26:04 Offline |
barynek psal:Jaster psal:hlavně že je v kombi suzuki, jantar...
takovejhle exotů potkáš kolem Dubý...Davle a podobnejch destinací kvantak...všechno značkový co nejlepší a na zadní gume 3 cm strachu z každý strany
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Jaster psal:hlavně že je v kombi suzuki, jantar...
takovejhle exotů potkáš kolem Dubý...Davle a podobnejch destinací kvantak...všechno značkový co nejlepší a na zadní gume 3 cm strachu z každý strany
tak na tom tak špatně nejsem, já mám tak 1-1,5cm musim sundat ty padáky, nechci s nima chytnout o zem, zatim vykláním špičky bot dolů abych nejdřív chytnul sliderem
motto "Vem za heft a val"
Jaster psal:tak na tom tak špatně nejsem, já mám tak 1-1,5cm
musim sundat ty padáky, nechci s nima chytnout o zem, zatim vykláním špičky bot dolů abych nejdřív chytnul sliderem
Souhlas, že tyhle padáky škrtají dřív než stupačky. Estli si nechceš rozbít hubu, tak je dej do pryč. Jinak pak budou vypadat takhle.
Neni to nic příjemnýho, když tě uprostřed náklonu kopne ten padák zpátky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Jaster psal:tak na tom tak špatně nejsem, já mám tak 1-1,5cm
musim sundat ty padáky, nechci s nima chytnout o zem, zatim vykláním špičky bot dolů abych nejdřív chytnul sliderem
Souhlas, že tyhle padáky škrtají dřív než stupačky. Estli si nechceš rozbít hubu, tak je dej do pryč. Jinak pak budou vypadat takhle.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00175.jpg
Neni to nic příjemnýho, když tě uprostřed náklonu kopne ten padák zpátky.
přes zimu je sundám. vyměnil bych je za hříbky, aby tam aspon něco bylo
motto "Vem za heft a val"
2 hlemejzd999 - viděl bych to podobně
2 K.a.s.y.m. - onehdá byl článek v čmn jak seděla redaktorka na lavičce tušim že na Železňáku a bylo tam pár takovejch borečků, ketrý mleli o tom jak jsou hustokrutý v zákrutách a jak dávaj sliderum na prdel, a když se pak šla podívat na jejich gumy, bylo tam přesně co říkáš a následně borec v pangejtu vytahovanej dalšíma hustokrutejma masérama...
Bandit 4EVER!!!
Jaster psal:Ondráš psal:Jaster psal:tak na tom tak špatně nejsem, já mám tak 1-1,5cm
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c00175.jpg
Neni to nic příjemnýho, když tě uprostřed náklonu kopne ten padák zpátky.přes zimu je sundám. vyměnil bych je za hříbky, aby tam aspon něco bylo
počkej aš si rozbiješ hubu ...
jel sem na segrinym ...B6 ... má tam tydle prtky ... první zatáčka a bum ... už sem ležel ...a to sem na ně myslel a jel pomalu ...Škary je mi světkem ..horší
vinu sem nevidel ... do šrotu s tim hnet !!!!
Bandit pičo
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Jaster psal:hlavně že je v kombi suzuki, jantar...
se s náma s Kubou dneska dal do řeči na závodech nějakej týpek s postařším ZZR a básnil o důležitosti vhodnýho nastavení podvozku a volbě pneu atd... vod tý doby co jsem viděl co dělá šestka s ošlapanou Shinko a mrtvýma pérama v Kubovejch rukách, beru podobný moudra od anonymních střelců s velkou rezervou...nechtěl jsem mu hned vlepit, že na to naše mrdání podvozek ani pneu nemá cenu řešit, ale pak jsme ho akorát potkali při odjezdu, na zadní roudě měl ještě dobrý 2cm odvahy
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.08.2010 21:50:41 Offline |
Filous psal:sonyk psal:co na tom gsxr dellal nechapu. ze by to byly ty naolejovany gumy
...vobuj nový gumy a dáš to taky, vjeřim ti
to neni o gumách to je o rukách a o tom co je ovládá
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:
hlavně že je v kombi suzuki, jantar...takovejhle exotů potkáš kolem Dubý...Davle a podobnejch destinací kvantak...všechno značkový co nejlepší a na zadní gume 3 cm strachu z každý strany
se s náma s Kubou dneska dal do řeči na závodech nějakej týpek s postařším ZZR a básnil o důležitosti vhodnýho nastavení podvozku a volbě pneu atd... vod tý doby co jsem viděl co dělá šestka s ošlapanou Shinko a mrtvýma pérama v Kubovejch rukách, beru podobný moudra od anonymních střelců s velkou rezervou...nechtěl jsem mu hned vlepit, že na to naše mrdání podvozek ani pneu nemá cenu řešit, ale pak jsme ho akorát potkali při odjezdu, na zadní roudě měl ještě dobrý 2cm odvahy
to je woe snad pravidlo,když potkáš hustýho týpka,co furt mele vo štelování čehokoli,navíc to vopepří nějakou super vychytávkou co má na svý motorce
a pak má tutově vzádu placku,s minimálně dvoucenťákovým vokrajem
Jinak závody jsem propás,necejtil jsem se na nějaký výlety a docela mne to sere,
zase jsem ale zlikvidoval rumem půl Unterreichennau na dobře míněnou
hlášku:"Komu smrdí rum,tomu smrdí kunda" se rozpoutaly rumový orgie
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 30.08.2010 09:14:56 Offline |
Filous psal:sonyk psal:co na tom gsxr dellal nechapu. ze by to byly ty naolejovany gumy
...vobuj nový gumy a dáš to taky, vjeřim ti
jj prave sem si myslel ze je to kvuli tem novej sprckam. jak sou pekne naolejovany nebo co no a gsxr bere za plyn asi jinak nez banda
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1