Nejsi přihlášen
Nahon tachometru ukroucenej 2 *za mesic
Cau ,menil sem volej ve vidlich ,mel jsem dole kolo a druhy den se mi prekroutil nahon tachometru , dole u kola , no nic , rek sem si ma 10 let, ma na to narok , sehnal jsem tady na bazaru skoro novej , a po 200 km to samy , v tom samym miste.To je trochu divny ne ? Nevi nekdo vodborne zdatnej v cem by mohl byt problem
Re: Nahon tachometru ukroucenej 2 *za mesic
osiris psal:...máš ho dobře vedenej ?
Jo , jo ,vedenej je dobre ,presne jak byl ,namazal jsem ho jeste pro jistotu bilou vazelinou , spis bych videl nejakou souvislost s tim , ze bylo vyndane to predni kolo ,jestli to nemuze delat ten prevodovej snek
...to jsem i myslel, pokud máš špatně nasazenej unašeč, tak ti půjde i bovden jiným směrem (točí se ti lehce ? hejbe se unašeč ? nebo to máš skříplý ?)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No nevim , ten "snek" ma takovou zarazku o vidle , takze otocit snad nejde. Ted je v nejnizsi casti kola , zavitem samo k motoru , vodorovne proti vozovce .Mozna kdyby nekdo na stare B 6 s mechanickym tachakem vyfotil jak ma vedeny ten nahon , tak bych byl chytrejsi , bylo to puvodne S ,ted je to Nko.
Banditatom (Člen) 05.09.2010 12:33:06 Offline |
1) máš ho opravdu nasazený špatně
2) vyser se na to pájení pač ti to stejně dlouho( nejspíš) nevydrží kup nový a máš klid.
řešil jsem kdysi to samo prasklej zapájet a po měsíci to měl zase zassebou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1