Nejsi přihlášen
Re: SUZUKI CUP aneb busy zbrojijou...
zzzmrzlinar psal:XJelen psal:inkvizitorr psal:
až tahle větička má smyslesli to nebude tim, že je na ní pjeknej pohled zezadu a nechce se nám předjíždět
ano, přesn tak, tohle bych vydával za oficiální stanovisko všech pojetejch
...a bude hůř!
zzzmrzlinar (Člen) 07.09.2010 11:38:53 Offline |
Ondráš psal:Ještě že se můžu vymlouvat, že se mi ten Bandit kroutí, nebrzdí a nejede.
jak vo tom tak přemejšlým tak se mi R1 taky asi nějak kroutí
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.09.2010 12:17:11 Offline |
Kukii psal:bych řekla, že to je víc o mozku než o motorce
holčina má můj obdiv, snad se k takový bramboračce v hlavě taky časem dopracuju
no na silnici k ní daleko nemáš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:bych řekla, že to je víc o mozku než o motorce
no, toho se právě děsim no přes zimu naškudlim a příští sezona bude okruhová a uvidíme, kdy to rozvěsim
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:.................snad se k takový bramboračce v hlavě taky časem dopracuju
...minimálně druhej rok se snažím jít opačným směrem ...a to je, mít to co se ježdění týká, v hlavě co nejvíc v pořádku ...i na okruhu ...a nebláznit, neblbnout, neriskovat
...nejstojí to za to, bolí to pak a je to drahý
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.09.2010 12:22:32 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:bych řekla, že to je víc o mozku než o motorce
no, toho se právě děsim
no přes zimu naškudlim a příští sezona bude okruhová a uvidíme, kdy to rozvěsim
osiris psal:Kukii psal:.................snad se k takový bramboračce v hlavě taky časem dopracuju
...minimálně druhej rok se snažím jít opačným směrem
...a to je, mít to co se ježdění týká, v hlavě co nejvíc v pořádku ...i na okruhu ...a nebláznit, neblbnout, neriskovat
když mě to furt zatim žene dopředu, tak se radši vymastim na okruhu než na silnici
znáš to, dokud si nenatlučeš, tak jdeš pořád dál
Kukii psal:osiris psal:Kukii psal:.................snad se k takový bramboračce v hlavě taky časem dopracuju
...a to je, mít to co se ježdění týká, v hlavě co nejvíc v pořádku ...i na okruhu ...a nebláznit, neblbnout, neriskovat
když mě to furt zatim žene dopředu, tak se radši vymastim na okruhu než na silnici
kazdej si musi jednou natlouct,pac pak nevi,kde ma hranici a takovy co si nenatloukli,tak pak casto spatne koncej.
takze cim driv lehnes a nic se ti nestane,tim lip pro tebe
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Kukii psal:osiris psal:
...minimálně druhej rok se snažím jít opačným směrem...a to je, mít to co se ježdění týká, v hlavě co nejvíc v pořádku ...i na okruhu ...a nebláznit, neblbnout, neriskovat
kazdej si musi jednou natlouct,pac pak nevi,kde ma hranici a takovy co si nenatloukli,tak pak casto spatne koncej.
takze cim driv lehnes a nic se ti nestane,tim lip pro tebe
no že bych z toho chtěla padat dobrovolně jen abych lehla to jako ne už mi to párkrát upadlo, ale nic extra
Marián psal:je upadnout a upadnout...
stojánek nepočítám, i když i to se zadařilo většinou kravina, kamínky a prudké zastavování na nich.. pak už to šlo rychle
takže prkotiny, proto chci radši tuhle sezonu dojezdit v pořádku a příští na okruzích uvidíme
i když nerada bych s tim někde řízla, prachy nazbyt opravdu nejsou a bez motorky bych si to šla asi hodit
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.09.2010 12:56:43 Offline |
Kukii psal:Marián psal:je upadnout a upadnout...
stojánek nepočítám, i když i to se zadařilo
většinou kravina, kamínky a prudké zastavování na nich.. pak už to šlo rychle
takže prkotiny, proto chci radši tuhle sezonu dojezdit v pořádku a příští na okruzích uvidíme
i když nerada bych s tim někde řízla, prachy nazbyt opravdu nejsou a bez motorky bych si to šla asi hodit
No potom co jsem viděl jak dopad Brkosův bandit v Mostě tak je lepší nepadat i na okruhu.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:Marián psal:je upadnout a upadnout...
stojánek nepočítám, i když i to se zadařilo
většinou kravina, kamínky a prudké zastavování na nich.. pak už to šlo rychle
No potom co jsem viděl jak dopad Brkosův bandit v Mostě tak je lepší nepadat i na okruhu.
radši nepadat je vždycky lepší, ale mám takovej pocit, že mě to nemine
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
stojánek nepočítám, i když i to se zadařilovětšinou kravina, kamínky a prudké zastavování na nich.. pak už to šlo rychle
radši nepadat je vždycky lepší, ale mám takovej pocit, že mě to nemine
Na druhou stranu všechno zlý je pro něco dobrý. Předtim jsem jezdil občas jako prase, te´d jsem se uklidnil, protože kdykoliv jedu nějak nebezpečnějc, řeknu si že to bylo štěstí že to bylo na okruhu a ne na silnici...takže trochu i strach tam je.
osiris psal:Kukii psal:.................snad se k takový bramboračce v hlavě taky časem dopracuju
...já se taky snažim ...vopravdu!!!
...ale vopčas mi to moc nejde
...každopádně s tou poslední vjetou naprosto souhlasim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 07.09.2010 17:09:32 Offline |
mam pro vás malý překvápko, akorát mi volal mates smržůch že si s kubou s náma přijdou v pondělí a úterý zajezdit, takže myslim, že bude na co koukat
p.s. závod prej nepojedou
doba je temná...
zzzmrzlinar (Člen) 07.09.2010 17:11:40 Offline |
inkvizitorr psal:mam pro vás malý překvápko, akorát mi volal mates smržůch že si s kubou s náma přijdou v pondělí a úterý zajezdit, takže myslim, že bude na co koukat
p.s. závod prej nepojedou
se bojej woe, že by je bandiťáci pojezdili, to je jasný
jináč teda absolutně luxusní zpráva
zzzmrzlinar psal:inkvizitorr psal:mam pro vás malý překvápko, akorát mi volal mates smržůch že si s kubou s náma přijdou v pondělí a úterý zajezdit, takže myslim, že bude na co koukat
p.s. závod prej nepojedouse bojej woe, že by je bandiťáci pojezdili, to je jasný
jináč teda absolutně luxusní zpráva
nebo že je ňákej hustokrutej rejsr sundá
Inkviz - sem koukal, že je přihlášenej i Táborskej Motohousleredaktor... to bude selanka
Strýcfajtr !!!
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 07.09.2010 17:21:03 Offline |
jo, vypadá to zajímavě, smržáci, glinz, kolda, karlos, mykšák, sršeň.... skupina d bude tentzokrát myslim opravdu fast
doba je temná...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.09.2010 19:47:19 Offline |
Meloun psal:Řikám furt - dejte těmhle závodníkům do ruky takový sportovní nářadí jako mám já, ať se předvedou..
to by byla si zajímavá podívanáMůžeš jim to navrhnout
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Řikám furt - dejte těmhle závodníkům do ruky takový sportovní nářadí jako mám já, ať se předvedou..
to by byla si zajímavá podívaná
Můžeš jim to navrhnout
Do zástavy ovšem beru ty jejich kelímky..určitě na to nepřistoupí..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Řikám furt - dejte těmhle závodníkům do ruky takový sportovní nářadí jako mám já, ať se předvedou..
to by byla si zajímavá podívaná
Můžeš jim to navrhnout
Do zástavy ovšem beru ty jejich kelímky..určitě na to nepřistoupí..
to by bylo zajímavý,docela rád bych viděl,jak a za kolik by klucí Smržácí
dali kolo na volítaný bandasce Jestli by to teda spíš nezahodili
...a bude hůř!
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 09.09.2010 22:45:25 Offline |
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2010 08:03:54 Offline |
Filous psal:...tag dostat na prdel vod holky a to hnet dvakrát v jednom dni bude velká paráda pro někerý z nás
tak mě jako mrdalovi by to bylo jedno dojet za nima třeti...no co aspoň by bylo na co koukat
Akorát nechápu proč se Rossinka hlásí do Áčka
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 10.09.2010 08:06:32 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Akorát nechápu proč se Rossinka hlásí do Áčka
páč ostatní je full, ale jako holka do A může
doba je temná...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2010 08:17:53 Offline |
Kukii psal:to Marian a Kasym: co tu neděli, dohodnem se na nějakym místě a čase?
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s … 54144@z=13 já bych to viděl tady jestli teda jedeš z Bruntálu a chceš jet jakoby vrchem je to tušim AGIP co jsem v sobotu viděl.časově nevim ,ale já jsem tam z Pardubic do půl hodiny
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2010 08:18:51 Offline |
inkvizitorr psal:K.a.s.y.m. psal:Akorát nechápu proč se Rossinka hlásí do Áčka
páč ostatní je full, ale jako holka do A může
Tak to je naprosto v pořádku aspoň nás nepojezdí
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 10.09.2010 08:21:44 Offline |
Kukii psal:to inkviz: chci se optat, bylo by možný zaplatit si jen jednu jízdu? když už tam budu opruzovat, tak bych tu jednu jízdu ráda dala
asik jo, uvidíme na místě
doba je temná...
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:to Marian a Kasym: co tu neděli, dohodnem se na nějakym místě a čase?
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s … 54144@z=13 já bych to viděl tady jestli teda jedeš z Bruntálu a chceš jet jakoby vrchem je to tušim AGIP co jsem v sobotu viděl.časově nevim ,ale já jsem tam z Pardubic do půl hodiny
ok, čas taky nevim, v sobotu tam máme prasátko a pokusim se moc nepít, tak bych to viděla někdy třeba kol 3 odpol.? chci si dát ještě skřítek a sedlo..
inkvizitorr psal:Kukii psal:to inkviz: chci se optat, bylo by možný zaplatit si jen jednu jízdu? když už tam budu opruzovat, tak bych tu jednu jízdu ráda dala
asik jo, uvidíme na místě
ok
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2010 08:26:43 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:to Marian a Kasym: co tu neděli, dohodnem se na nějakym místě a čase?
ok, čas taky nevim, v sobotu tam máme prasátko a pokusim se moc nepít, tak bych to viděla někdy třeba kol 3 odpol.?
chci si dát ještě skřítek a sedlo..
Fajn..pak mi dej nějak vědět až se budeš blížit k Hradci a já tam dorazim..předběžně počítám s tou 3
Tak to jsem zvědavej jestli se půjdeš jezdit
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2010 08:29:03 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:to Marian a Kasym: co tu neděli, dohodnem se na nějakym místě a čase?
oprava odkazu
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s … 60032@z=14
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s … 54144@z=13 já bych to viděl tady jestli teda jedeš z Bruntálu a chceš jet jakoby vrchem je to tušim AGIP co jsem v sobotu viděl.časově nevim ,ale já jsem tam z Pardubic do půl hodinyok, čas taky nevim, v sobotu tam máme prasátko a pokusim se moc nepít, tak bych to viděla někdy třeba kol 3 odpol.?
chci si dát ještě skřítek a sedlo..
Fajn..pak mi dej nějak vědět až se budeš blížit k Hradci a já tam dorazim..předběžně počítám s tou 3
Tak to jsem zvědavej jestli se půjdeš jezdit
pokud inkviz svolí, tak si utrhnu od huby žrádlo, vynechám akci a prostě se půjdu svést. a jelikož už 14 dní nekouřim, tak ty prachy prostě najednou jsou
Kukii psal:to Marian a Kasym: co tu neděli, dohodnem se na nějakym místě a čase?
no zatim to vypada, ze se mnou pojede autem palous jako hlavni navigator a to bysme v tom pripade jeli az v pondeli brzo rano. Ale u nej clovek nikdy nevi na 100%, takze si zatim nechavam vratka otevreny...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:Kukii psal:to Marian a Kasym: co tu neděli, dohodnem se na nějakym místě a čase?
no zatim to vypada, ze se mnou pojede autem palous jako hlavni navigator a to bysme v tom pripade jeli az v pondeli brzo rano. Ale u nej clovek nikdy nevi na 100%, takze si zatim nechavam vratka otevreny...
jedu,uš sem si nahlásil dovolenoumusím tě přeci vyfotit jak jim tam natrhneš
Jebat motorky :-)
Dnes sem bloudil po Chánově a klid tam rozhodně nebylnějaký poblázněný motorkáři tahaly na vokruhu za heft tak sem je tam trochu pofotil a vyšlo mě z toho 500 kusů
nic sem s tím nedělal ani špatný nemazal tak se s tím poperte
http://palous1.rajce.idnes.cz/Chanov_13.9.2010/
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.09.2010 07:35:36 Offline |
Ondráš psal:Se závodem jsem spokojen. Na to moje mrdání výsledek dobrej.
A ještě dotaz... To oranžový... To jsou jiskry, nebo nějakej bordel?
http://img2.rajce.idnes.cz/d0203/3/3940 … C_6987.JPG
to drez rafkem zadniho kola
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.09.2010 10:39:06 Offline |
Ondráš psal:Se závodem jsem spokojen. Na to moje mrdání výsledek dobrej.
A ještě dotaz... To oranžový... To jsou jiskry, nebo nějakej bordel?
http://img2.rajce.idnes.cz/d0203/3/3940 … C_6987.JPG
to jsou určitě jisky..ze stupačky.teda respektive z toho závaží pod ní
Ondráš psal:Voe, Palousi... Tahle fotka je jak pro gay časopis... Tus mohl klidně smazat.
http://img2.rajce.idnes.cz/d0203/3/3940 … C_7036.JPG
2 Marián: Ty voe, to je schválně...Ale pravda je, že už tam moc rezerva neni.
este chvili a trumfnes inkvize
...sam mezi jebkarema...
Kua Ondráši dyk ti to slušíhorší by byla fotka kalhot gde ti k dopnutí chybí cca 10 cm
jo a ještě jedno video s mravencema
http://palous1.rajce.idnes.cz/Most_13.9 … V00035.jpg
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 14.09.2010 18:29:17 Offline |
když jsi u těch videií
http://www.youtube.com/watch?v=Db6CdnaEcRQ
http://www.youtube.com/watch?v=FaoxgFwvqDo
Stránky: 1 2