Nejsi přihlášen
jízdy v Mostě
Tak se stalo, co jsem nechtěl ani ve špatném snu a mašina je nepojízdná, takže kdo by se na poslední chvíli chtěl rozhodnout se svézt v Mostě v úterý na okruhu, s jistou slevou bych přenechal jízdy ve skupině B (4x20min.) ať to zbytečně nepropadne.
Re: jízdy v Mostě
jennys psal:Tak se stalo, co jsem nechtěl ani ve špatném snu a mašina je nepojízdná,
takže kdo by se na poslední chvíli chtěl rozhodnout se svézt v Mostě v úterý na okruhu, s jistou slevou bych přenechal jízdy ve skupině B (4x20min.) ať to zbytečně nepropadne.
Nechceš nám doufám namluvit žes s tou leštěnkou praštil o zem
Já a praštit?
Když tak jen lehce odložit...
Ne, ale stalo se mi to, že mi při rozjezdu praskla spojková páčka a jak jsem měl trochu víc plynu, tak už jsem to neustál, škoda nula nula hovno, ale něco se tam asi stalo, protože nemá takový tah, jak by měl být, takže to s kolegou rozebíráme a zjišťujeme
ABik psal:jennys psal:Tak se stalo, co jsem nechtěl ani ve špatném snu a mašina je nepojízdná,
takže kdo by se na poslední chvíli chtěl rozhodnout se svézt v Mostě v úterý na okruhu, s jistou slevou bych přenechal jízdy ve skupině B (4x20min.) ať to zbytečně nepropadne.
Nechceš nám doufám namluvit žes s tou leštěnkou praštil o zem
no co, praštil by s ní tam... alspoň úterý tomu hodně napomáhalo
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1