Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » jízdy v Mostě

jennys (Člen)
13.09.2010 10:05:14

jízdy v Mostě

Tak se stalo, co jsem nechtěl ani ve špatném snu a mašina je nepojízdná,smile2 takže kdo by se na poslední chvíli chtěl rozhodnout se svézt v Mostě v úterý na okruhu, s jistou slevou bych přenechal jízdy ve skupině B (4x20min.) ať to zbytečně nepropadne.

ABik (Člen)
14.09.2010 21:46:50

Re: jízdy v Mostě

jennys psal:

Tak se stalo, co jsem nechtěl ani ve špatném snu a mašina je nepojízdná,smile2 takže kdo by se na poslední chvíli chtěl rozhodnout se svézt v Mostě v úterý na okruhu, s jistou slevou bych přenechal jízdy ve skupině B (4x20min.) ať to zbytečně nepropadne.

Nechceš nám doufám namluvit žes s tou leštěnkou praštil o zem smile2

jennys (Člen)
15.09.2010 07:04:59

Já a praštit?surprised

Když tak jen lehce odložit...bigsmile

Ne, ale stalo se mi to, že mi při rozjezdu praskla spojková páčka a jak jsem měl trochu víc plynu, tak už jsem to neustál, škoda nula nula hovno, ale něco se tam asi stalo, protože nemá takový tah, jak by měl být, takže to s kolegou rozebíráme a zjišťujemesmile2

XJelen (Člen)
15.09.2010 09:40:27

ABik psal:
jennys psal:

Nechceš nám doufám namluvit žes s tou leštěnkou praštil o zem smile2

no co, praštil by s ní tam... alspoň úterý tomu hodně napomáhalo evil

Strýcfajtr !!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS