Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » louis.de

Jaster (Člen)
15.09.2010 21:19:50

louis.de

Zdravim. Tak již jsem si zařídil přímý odběr zboží do shopu od Louise. Takže když něco budete chtět, dejte mi vědět. S pičo slevou počítám, takže to dostanete levněji než za kolik se to prodává v čr. U něčeho dokážu dát cenu jako je v D. kdyby byl dotaz, tak pište přímo na mail a připište bandit pičo, podle toho bude pak cena! Tento nebo příští týden budeme objednávat pár věcí, tak abychom pochytili jak dlouho trvá platba, doprava, atd.
Tak BANDIT PIČO a hodně km do konce sezóny bez problémů

motto "Vem za heft a val"
mazo (Člen)
15.09.2010 22:16:48

Re: louis.de

nechcem ti kazit kseft, len upozornim tych co to este nevedia - louis zlacnil postovne na 9.95eur...

Vidieť a byť videný je základ bezpečnosti. Vedieť predvídať je dokonalosť.
Jaster (Člen)
15.09.2010 22:24:09

mazo psal:

nechcem ti kazit kseft, len upozornim tych co to este nevedia - louis zlacnil postovne na 9.95eur...

jo to vim, dřív byl za 19,95e  což bylo hodně. proto jsme se teď rozhodli to brát přímo.

redik27 (Člen)
16.09.2010 10:29:01

a jakej bude postup?

vyberu u Louise
pošlu ti link
řekneš mi celkovou cenu
objednám
na dobírku nebo platba předem?

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Loser (Administrator)
16.09.2010 10:52:48

tak po jednom kuse to asi objednavat nebudes, ne? To si to muze objednat u Lujze rovnou samidontknow

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jaster (Člen)
16.09.2010 10:56:30

po jednom kuse to objednávat nebudu. tak jednou týdně budeme objednávat. podle objednávek.

stačí poslat číslo produktu, já si to už najdu co to je. pošlu cenu. pokud se bude zamnlouvat objednám a platbu nechám jak si kdo zvolí, jestli předem nebo dobírka. platbou předem bude levnější poštovný.

redik27 (Člen)
16.09.2010 12:37:42

Jaster psal:

po jednom kuse to objednávat nebudu. tak jednou týdně budeme objednávat. podle objednávek.

stačí poslat číslo produktu, já si to už najdu co to je. pošlu cenu. pokud se bude zamnlouvat objednám a platbu nechám jak si kdo zvolí, jestli předem nebo dobírka. platbou předem bude levnější poštovný.

tak to je mi jasné, až se to naplní tak se objedná. Musí se to vyplatit

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS