Nejsi přihlášen
Zadní pneu...?
Ahoj všem,budu brzo měnit zadní gumu na B6 tak mě napadlo co kdybych tam koupil místo 160/60.....180/55???? co by se asi stalo? Určitě by to pěkně vypadalo ale co jízdní vlastnosti a jestli by se tam vůbec vešla....má s tím někdo už zkušenost nebo je to na Díky
Re: Zadní pneu...?
Kelly01 psal:Třeba mates už má nachystanou novou
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … CT2947.JPG
...moc se neprs, porad mas u mne dost velkej skluz
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Kelly01 psal:Třeba mates už má nachystanou novou
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … CT2947.JPG...moc se neprs, porad mas u mne dost velkej skluz
..statečně to urguješ..
..furat špatně vidí a paměť asi taky nebude v nejlepší kondici..
..nemůže si vzpomenout a posleze zase najít..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Nejezdím bez kravin Mam ju od lonske sezony,ted najeto 10tis. Km a ještě tak 2000KM vydrží A to jezdím hodně vedvou. Takže pro me je další goma na zadek jasná zase D205. Ale na predek obouvam měkoučký
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K těm gumám..
Aź jednou nasadíte novou sportovní sadu k lepším pružinám a tlumiči řízení tak vás tyhle spořivé úvahy rychle přejdou
Najednou zjistíte že máte o 2 třídy lepší a ovladatelnější motorku a už vás ani v duchu nenapadne návrat k těm pukům
God Save The Queen!
Kelly,nevím jakej seš střelec,ale ja nemam ani podvozek Ohlins,ani tlumič řízení,vobouvám na zadek tvrdší pneu a presto bych rekl ze nejezdím pomalu.Nebaví me každý 4000km jezdit do pneuservisu a ušetřeny prachy rači proženu vejfuckem. Jó,jezdi se na tech mekejch papučkách dobre,to jo,ale ta životnost je na
VikecB12
Nevím co sem motáš střelec,nestřelec..
Je to konstatování a fakt
A s tím jak kdo jezdí to nemá nic společnýho..
Anepřevádějte to zas hned na prachy
A zajet 6x za sezonu do servisu mi nepřijde tak hrozný
God Save The Queen!
Nechapu proč by nekdo kdo nejezdí palbu obouval meky papučky,ale kdyz to ježdení po pneuservisech nekoho baví a neví co s prachama tak to potom jó
Ale vím ze sou mezi nama aji tací,cu musí mít fšechno HI-Tech aji kdyz to nevyužijou.Takže budiš. A servisáci mají aspon bussines
Nehledě na změnu jízdních vlastností mám jinej názor..
Rád si dobrovolně zaplatím ty procenta mezi tvrdou a měkou gumou kerý mne v případě krize dělí mezi pádem atd...
To už těch pár ťuhýků kerý to neudělali a měli tu smůlu že jim to ujelo nebo neubrzdili ovšem nepochopí
Čest jejich památce..
Pokud u toho někoho nesestřelili
God Save The Queen!
přečti si pozorně tohle:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=1490
nebo provokace
Potvrzuju Kellyho slova, nemám sice sportovní podvozek a ani tlumič řízení (hééé Rebel) ale nazul jsem komplet Qualifiery a suprovka Držej perfektně. Uvidíme co vydrží, nevidím to zase tak špatně.
PS: Kelly, kolik ti nakonec vydržela?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1