Nejsi přihlášen
Kde nechat seřídit B600 (Karlovy Vary a Plzeň)
Zdravím ve spolek, chtěl bych se optat, jestli by mi někdo neporadil ověřený servis, kde bych si mohl nechat seřídit karburátory (synchronizace) a seřídit ventilové vůle. Pokud možno v Karlových Varech, nebo v Plzni,
díky.
Re: Kde nechat seřídit B600 (Karlovy Vary a Plzeň)
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:www.jokaro.cz
dyk ty víš...
varskej - hele když to dáš na ventily do plzně, nebude to na počkání, to je jasný. Před lety si na to řekli tejden. Takže bych bejt tebou zkusil "u zmrda" když se dobře vyspí bude to v pohodě... nebo Víťu Bicana tam by to snad taky mohlo bejt ok. Těžko říct, od jistý doby si všechno dělám sám .
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 17.09.2010 14:15:25 Offline |
XJelen psal:faitík psal:www.jokaro.cz
dyk ty víš...
varskej - hele když to dáš na ventily do plzně, nebude to na počkání, to je jasný. Před lety si na to řekli tejden. Takže bych bejt tebou zkusil "u zmrda" když se dobře vyspí bude to v pohodě... nebo Víťu Bicana tam by to snad taky mohlo bejt ok. Těžko říct, od jistý doby si všechno dělám sám .
to bylo v mostě vidět jaký jsi měl pěkný eNko
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:faitík psal:www.jokaro.cz
dyk ty víš...
Já vim-tohle téma bysme mohli probírat u piva
... a stejně bysme se nedobrali konce
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:XJelen psal:faitík psal:www.jokaro.cz
dyk ty víš...
varskej - hele když to dáš na ventily do plzně, nebude to na počkání, to je jasný. Před lety si na to řekli tejden. Takže bych bejt tebou zkusil "u zmrda" když se dobře vyspí bude to v pohodě... nebo Víťu Bicana tam by to snad taky mohlo bejt ok. Těžko říct, od jistý doby si všechno dělám sám .Já vim-tohle téma bysme mohli probírat u piva
... a stejně bysme se nedobrali konce
přesně
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:faitík psal:www.jokaro.cz
dyk ty víš...
varskej - hele když to dáš na ventily do plzně, nebude to na počkání, to je jasný. Před lety si na to řekli tejden. Takže bych bejt tebou zkusil "u zmrda" když se dobře vyspí bude to v pohodě... nebo Víťu Bicana tam by to snad taky mohlo bejt ok. Těžko říct, od jistý doby si všechno dělám sám .to bylo v mostě vidět jaký jsi měl pěkný eNko
co se ti nezdálo na mý strýcfajtr rejs úpravě?
Strýcfajtr !!!
adoid psal:díky za rady, jen taková drobnost, kdo je to ten "zmrd" a kdo je ten Víťa? Díky
Yamaha - "u zmrda" už leta...
Víťa Bican - KV Racing hnedkaj vedle algónu u kruháče u tesca
Strýcfajtr !!!
Kluci buďte hodní na novýho Adoida
Je tu můj chráněnec z MZ klubu
Von je to takovej až moc hodnej kluk tak ať ho hned nesejmete
Ale jinak je to takovej trošku blázen(promiň adoide) ,jel na MZ sraz na 150 MZetě z Plzně do Orlové a po dálnici tzn.Plzeň-Praha-Brno-Ostrava a najel 580 Km takže to chce odvahu jet na DDRónským stroji tak daleko.
P.S.Adoide aspoň ten věk si mohl vyplnit ,nebo se stydíš kolik jařin máš ?
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Kluci buďte hodní na novýho Adoida
Je tu můj chráněnec z MZ klubu
Von je to takovej až moc hodnej kluk tak ať ho hned nesejmete
Ale jinak je to takovej trošku blázen(promiň adoide) ,jel na MZ sraz na 150 MZetě z Plzně do Orlové a po dálnici tzn.Plzeň-Praha-Brno-Ostrava a najel 580 Km takže to chce odvahu jet na DDRónským stroji tak daleko.
P.S.Adoide aspoň ten věk si mohl vyplnit ,nebo se stydíš kolik jařin máš ?
chráněnec, tak to nebude strej a plesnivej jako ty, co? Ty woe za pár už to mám, kamaráde...
k tématu - u zmrda a yamaha, to je jako voborník v CV, to je taky yamaha a ten zmrd by na to taky seděl
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:k tématu - u zmrda a yamaha, to je jako voborník v CV, to je taky yamaha a ten zmrd by na to taky seděl
no vono se tomu leta říká u zmrda, ale ten mechoš tam zas na rozdíl od voborníků je vcelku šikovnej, zmrdský měli většinou chování ... jak jsem psal v úvodu, kdo to překousne, tak v poho
Pak máme ještě v Kynšperku u Kokota ale to je vážně kokot i na práci
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:k tématu - u zmrda a yamaha, to je jako voborník v CV, to je taky yamaha a ten zmrd by na to taky seděl
no vono se tomu leta říká u zmrda, ale ten mechoš tam zas na rozdíl od voborníků je vcelku šikovnej, zmrdský měli většinou chování ... jak jsem psal v úvodu, kdo to překousne, tak v poho
Pak máme ještě v Kynšperku u Kokota ale to je vážně kokot i na práci
u vobo je to naopak, chovani super, prace na
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:barynek psal:k tématu - u zmrda a yamaha, to je jako voborník v CV, to je taky yamaha a ten zmrd by na to taky seděl
Pak máme ještě v Kynšperku u Kokota ale to je vážně kokot i na práciu vobo je to naopak, chovani super, prace na
jj slyšel jsem hotový ságy poslední myslím byl bolek s dvanáctapůlkou nedávno
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak (Člen) 21.09.2010 22:22:30 Offline |
pak ještě Lomnice u Sokolova, mám sice zkušenost jen s pneu a řetězovkou, ale v pohodě, možná trošku drahý, nemám zase moc s čím srovnávat, docela se zdají, že motkám rozumí...
Bandit v lese :-))
Stránky: 1