Nejsi přihlášen
Re: vibrace na plastech kolem 5500 otaáček
lustak psal:dík za radu nemám v chuť jezdit jen na 5500 otáčkách,ale bohužel se přes ně nějak dostat musím a ty vibrace mi lezou krkem
To je u všech stejný... Je to vlastnost, ne chyba...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Bohužel to dělá na fšech,taky mě to sere. To by asi musel člověk ty plasty zevnitř vylepit nějakou tlumící pěnovkovou nálepkou. A až by to udělal,tak by zjistil že to dělá furt a že ten zvuk jede spod nádrže,jakoby vot rozvodů...Takže zamě na veškeré zvukové neduhy bandita platí hlasitej laďák
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2010 07:15:03 Offline |
VikecB12 psal:Bohužel to dělá na fšech,taky mě to sere. To by asi musel člověk ty plasty zevnitř vylepit nějakou tlumící pěnovkovou nálepkou. A až by to udělal,tak by zjistil že to dělá furt a že ten zvuk jede spod nádrže,jakoby vot rozvodů...Takže zamě na veškeré zvukové neduhy bandita platí hlasitej laďák
mě pomohlo ty kapoty sundat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Bohužel to dělá na fšech,taky mě to sere. To by asi musel člověk ty plasty zevnitř vylepit nějakou tlumící pěnovkovou nálepkou. A až by to udělal,tak by zjistil že to dělá furt a že ten zvuk jede spod nádrže,jakoby vot rozvodů...Takže zamě na veškeré zvukové neduhy bandita platí hlasitej laďák
mě pomohlo ty kapoty sundat
šikulka ! :)))
ale di, Ty brepto ...
XJelen psal:namontovat pořádnej laďák, drnčení ustane
přesně tak - na dovolenou, kterou sme jeli přes Rakousko sem namontoval origo vejfuk - strašnej nezvyk. Slyšel sem řazení, slyšel sem motor, pak dyš sme zmokli, tak i pískání řetězu...
laďák všechno vyřeší
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
lustak psal:nevíte prosím někdo,co to dělá a jak to odstranit ,dík všem za radu
netušim co máš za rok ..ale já jsem měl problém u 06 v předu u krku řízení jsou tam plasty a uprostřed kovová mříž a ta rezonovala tak jsem ji zevnitř zakáp silikonem a je klid jinak další možnost ..laďák
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Stránky: 1