Nejsi přihlášen
Dělá tu někdo do sjezdových kol all mountain?
...kecy tipu..pumpička běžte do
jelikož nám tu za barákem,rozuměj v Mladých Bukách,postavili na sjezdovce freeride trať bylo by toho škoda nevyužít..sháním konkrétně
http://www.cykloworld.eu/cz/obchod/deta … 0-reign-2/
velikost L..kdyby chtěl někdo uděla t kšeft tak nabídky sem nebo do mejlu...díkes..
Re: Dělá tu někdo do sjezdových kol all mountain?
woe knechti..nejde jenom sosat pívo a vozit si na motce..chce to vopčas neco udělat pro tělo,né?
..a kolikrát při tom sjezdu máš větší adrenalin něž když dáš dědka ve stodváce na okrsce..
vím..cena je shit ale co naděláš,na starý ukrajině by to nebylo moc bezpečný,no..
Banditatom (Člen) 26.08.2010 19:05:18 Offline |
Dajda psal:...kecy tipu..pumpička běžte do
jelikož nám tu za barákem,rozuměj v Mladých Bukách,postavili na sjezdovce freeride trať bylo by toho škoda nevyužít..sháním konkrétně
velikost L..kdyby chtěl někdo uděla t kšeft tak nabídky sem nebo do mejlu...díkes..
pumpičko jdi... víš kam
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Vypadá to dobře, pružení špička, hodně drahá firma, vybavením doháněj cenu. SLX je dobrý, X7 horší, řetěz brzo odejde, ale vybavení je u těhle kol spotřebák.Hlavně pak nešetři na ráfkách, na těch hodně záleží.
Dajda psal:woe knechti..nejde jenom sosat pívo a vozit si na motce..chce to vopčas neco udělat pro tělo,né?
..a kolikrát při tom sjezdu máš větší adrenalin něž když dáš dědka ve stodváce na okrsce..
vím..cena je shit ale co naděláš,na starý ukrajině by to nebylo moc bezpečný,no..
já každý pondělí pro svý tělo hraju florbal. to mi stačí. jestli chceš, nechám ti svý kolo, daruji snad i odvoz. ale chce to opravit brzdy, šlapky, možná na kolech jsou menší osmy jinak horský kolo tak na polňačku
motto "Vem za heft a val"
Filous psal:...skoro štyrycet tisíc??? ...za pár svařenejch trubek???...siupad??? ...dyk by za to byl Wiseco kit a komplet Yoshi...
Fildo a to je ještě prd některý pumpičky jsou schopný v tom utopit i netyho tašku hrušek (rozuměj 70 tisíc) a více. Třeba Řepkovi jsem tady skladoval silniční pumpičku za 80 tyček
hele voni jsou stejně jeblý jako my, akorát k tomu nepotřebujou smrad benzínu
Strýcfajtr !!!
Dajda psal:...kecy tipu..pumpička běžte do
Tak jsem si zvětšil obrázek, místo šlapatka to má jen díru? U nás tomu říkáme odrážedlo, ale za 40 tyček?
Ti prodám toto, jako nové, udržované
XJelen psal:Filous psal:...skoro štyrycet tisíc??? ...za pár svařenejch trubek???...siupad??? ...dyk by za to byl Wiseco kit a komplet Yoshi...
Fildo a to je ještě prd některý pumpičky jsou schopný v tom utopit i netyho tašku hrušek (rozuměj 70 tisíc) a více. Třeba Řepkovi jsem tady skladoval silniční pumpičku za 80 tyček
no tohle kolo je takovej obyčejnej shit, na kterým tady ve Whistleru začínaj jezdit lidi, co s DH začínaj. je to cca 2000 CAD. Kola, který za něco stojej a něco vydržej jsou kolem 4000CAD a pokud se budem bavit opravdu o tom top of the top, tak si připravte 8-10 000 CAD. Neni problem. JInak souhlas s XJelenem, oni jsou stejně jeblý jako my, ale trochu jinak.
Pokud vás zajímá, co se tady děje každej rok, tak si zadejte do youtube krankworx nebo přímo na jejich web www.crankworx.com/whistler a uvidíte co se tady děje (resp.před 14 dny dělo). Největší bike and downhill festival na světě.
Bandit 4EVER!!!
Filous psal:...skoro štyrycet tisíc??? ...za pár svařenejch trubek???...siupad??? ...dyk by za to byl Wiseco kit a komplet Yoshi...
..jak řikáš,pár svařenej trubek vod jošiho a máš čtyrycet kolíku v
barynek psal:XJelen psal:Filous psal:...skoro štyrycet tisíc??? ...za pár svařenejch trubek???...siupad??? ...dyk by za to byl Wiseco kit a komplet Yoshi...
hele voni jsou stejně jeblý jako my, akorát k tomu nepotřebujou smrad benzínuno tohle kolo je takovej obyčejnej shit, na kterým tady ve Whistleru začínaj jezdit lidi, co s DH začínaj. je to cca 2000 CAD. Kola, který za něco stojej a něco vydržej jsou kolem 4000CAD a pokud se budem bavit opravdu o tom top of the top, tak si připravte 8-10 000 CAD. Neni problem. JInak souhlas s XJelenem, oni jsou stejně jeblý jako my, ale trochu jinak.
Pokud vás zajímá, co se tady děje každej rok, tak si zadejte do youtube krankworx nebo přímo na jejich web www.crankworx.com/whistler a uvidíte co se tady děje (resp.před 14 dny dělo). Největší bike and downhill festival na světě.
jj,máš recht,to by bylo fajné se tam jednou dostat..holt asi zustanu jen u toho jou tubíčka
Dajda psal:http://www.youtube.com/watch?v=UIQWg6M2J10&feature=related
pak kdo je tu bezmozek
ten frajer v bilym triku a dzinach je nejviiic, mrdat naky chranice
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Dajda psal:Filous psal:...skoro štyrycet tisíc??? ...za pár svařenejch trubek???...siupad??? ...dyk by za to byl Wiseco kit a komplet Yoshi...
..no jo, ale ta náááádhera za ně ...vonehdá sem jel na kole za 180.000,- a nepřišlo mi to jako ňákej ekstra zážiteg, respektive sem tag ňák nepoznal rozdíl vot slušnýho amatérskýho šlapadla za patnáct ...ale každýho boj, já bych si za štyrycet koupil starou B12 a zavřel bych se s ní na zimu do dílny...taky koníček ...a můžu u toho pít kafe, kouřit a sem tam si dál Jamesona, aby se mi lepčí vymejšlelo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 27.08.2010 08:22:18 Offline |
Filous psal:Dajda psal:Filous psal:...skoro štyrycet tisíc??? ...za pár svařenejch trubek???...siupad??? ...dyk by za to byl Wiseco kit a komplet Yoshi...
..no jo, ale ta náááádhera za ně ...vonehdá sem jel na kole za 180.000,- a nepřišlo mi to jako ňákej ekstra zážiteg, respektive sem tag ňák nepoznal rozdíl vot slušnýho amatérskýho šlapadla za patnáct ...ale každýho boj, já bych si za štyrycet koupil starou B12 a zavřel bych se s ní na zimu do dílny...taky koníček ...a můžu u toho pít kafe, kouřit a sem tam si dál Jamesona, aby se mi lepčí vymejšlelo
Pravdu díš..já už začal
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Dajda: Pocitej s tim, ze pokud jsi tezsi, tak to bude chtit dopredu vetsi kotouc, ja mam na XCcku Juicy 5 a po sezone se 160/160mm jsem daval vykousany kotouce a dopredu 180mm, pak uz to brzdi paradne... je trosku skoda toho presmyku SLX, je to takovy namichany s tou X7. Rozhodne je lepsi Sram, ten jsem mel jednou totalne plnej blata, ze uz ani retez nechtel poradne zapadat do zubu na kazete a razeni fungovalo jak nic a i je takovej bytelnejsi, kdyz potkas nejakou tu vetvicku, coz se o Shimanu rict neda...
Ale jinak je to kolo pekny... ja jsem bohuzel pred dvouma rokama sehnal za dobry penize luxusni pevnej ram od Duratecu a od ty doby nechcu nic jinyho a za fulla to bude pekna raketa, pac ofiko je nedelaj...
Bandit rulezz!!!
Dajda psal:..uf..už jsem si myslel,že tu jsem sám,co se vopčas projede z kopce
njn,kolo sice pěkný,ale velikost L aby člověk pohledal...projel jsem celou republiku na webu a nic
a zkoušel jsi třeba ebay??? nebo poslat to přímo třeba z USA nebo Kanady
Bandit 4EVER!!!
vOjTaB6 psal:Dajda: Pocitej s tim, ze pokud jsi tezsi, tak to bude chtit dopredu vetsi kotouc, ja mam na XCcku Juicy 5 a po sezone se 160/160mm jsem daval vykousany kotouce a dopredu 180mm, pak uz to brzdi paradne... je trosku skoda toho presmyku SLX, je to takovy namichany s tou X7. Rozhodne je lepsi Sram, ten jsem mel jednou totalne plnej blata, ze uz ani retez nechtel poradne zapadat do zubu na kazete a razeni fungovalo jak nic a i je takovej bytelnejsi, kdyz potkas nejakou tu vetvicku, coz se o Shimanu rict neda...
Ale jinak je to kolo pekny... ja jsem bohuzel pred dvouma rokama sehnal za dobry penize luxusni pevnej ram od Duratecu a od ty doby nechcu nic jinyho a za fulla to bude pekna raketa, pac ofiko je nedelaj...
Celopéro od Duratecu? To už bych si radši koupil originál:
http://www.cannondale.com/gbr/eng/Produ … o-Carbon-2
Naštěstí pumpičkové období zaměřené na jízdu z kopce mě opustilo tak před deseti lety, jinak by naše dítě trpělo hladem, bydleli bychom ve stanu pod mostem... Vždycky když si řeknu, že bych to kolo i doma snesl tak si vzpomenu na prázdninovou spotřebu - 2 rámy, 6 přehazovaček, 2 vidle a zase mě to přejde. Navíc by na to stejně nebyl čas
Dajda psal:to je sice hezký,ale já to kolo
potřebuju vyzkoušet,než to koupím..
Já jsem taky uvažoval o USA. Už jsem měl vybranej i rám. Ale nakonec se mi do toho nechtělo dávat tolik prachů. Takže jsem nakonec koupil u nás kolo jetý. Sice to chce čas a hůř se vybírá ale já mám třeba skoro nový kolo za 20 000 ( nákupka 75 000).
Dajda psal:to je sice hezký,ale já to kolo
potřebuju vyzkoušet,než to koupím..
no on ti ho asi kdekdo jen tak nepujčí
ale zkus třeba dealera nějaký jiný značky, co má podobný nebo stejný osazení a uvidíš, jestli bude vyhovovat nebo ne...
Bandit 4EVER!!!
XJelen psal:Filous psal:...skoro štyrycet tisíc??? ...za pár svařenejch trubek???...siupad??? ...dyk by za to byl Wiseco kit a komplet Yoshi...
dyt bez vůně benzínu to není ono..
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:XJelen psal:Filous psal:...skoro štyrycet tisíc??? ...za pár svařenejch trubek???...siupad??? ...dyk by za to byl Wiseco kit a komplet Yoshi...
hele voni jsou stejně jeblý jako my, akorát k tomu nepotřebujou smrad benzínudyt bez vůně benzínu to není ono..
ty ještě abys začal dělat do kol, to už bych nedal, dívat se do bazaru na tebou prodávaný motorky už si člověk zvykl, ještě abys tam prodával kola..
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:XJelen psal:
hele voni jsou stejně jeblý jako my, akorát k tomu nepotřebujou smrad benzínudyt bez vůně benzínu to není ono..
ty ještě abys začal dělat do kol, to už bych nedal, dívat se do bazaru na tebou prodávaný motorky už si člověk zvykl, ještě abys tam prodával kola..
xjr snad delší dobu zůstane.. přece jen skoro nová Kdypak se vracíš krajane?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:barynek psal:nety psal:
dyt bez vůně benzínu to není ono..ty ještě abys začal dělat do kol, to už bych nedal, dívat se do bazaru na tebou prodávaný motorky už si člověk zvykl, ještě abys tam prodával kola..
xjr snad delší dobu zůstane.. přece jen skoro nová Kdypak se vracíš krajane?
ted koukam ze tu mam od tebe mesidž
vracim se 5.říjence a s nejv ětší pravděpodobností budu kolem 7. na nějakej čas v Plzni, než se tam na natrvalo se ozvu, chlape.
Bandit 4EVER!!!
Kup si tohle:
http://www.tipmoto.com/motorky/lifan/16 … -benz.html
Stránky: 1