Nejsi přihlášen
Re: román pro muže
david psal:Kukii psal:david psal:staf se, zajdem a pak i moudře pohovoříme
seš ochotnej dát to v práglu?
přijeď k nám, taky tu máme kino
ale popřemejšlím...
daleko, do práglu to mám blíž a hlavně přímym spojem šinkanzenu ![]()
![]()
Život je boj-mašina je nej!!!
| 
					zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2010 22:59:47 Offline  | 
já jsem na to chtěl jít, ale prý je to nehorázná blbost, ale je pravda že co člověk to názor.
Možná budu ve čtvrtek v hlavním městě, tož leda tak, ale není to ještě zichr.
zzzmrzlinar psal:já jsem na to chtěl jít, ale prý je to nehorázná blbost, ale je pravda že co člověk to názor.
telefon mám v profilu, je mě to celkem jedno, ideál by byl anděl. nejdřív ale tak v půl 5 až 5. se kdyžtak ozvi. přidá se ještě někdo?
| 
					zzzmrzlinar (Člen) 27.09.2010 23:07:25 Offline  | 
čas je dobrej, ale proplejtat se na Anděla se mi moc nebude chtít, no co kdyžtak hodím auto na parkride a dojedu tunelvlakem. Potvrdím nebo vyvrátím zejtra
zzzmrzlinar psal:já jsem na to chtěl jít, ale prý je to nehorázná blbost, ale je pravda že co člověk to názor.
...když nebudeš pitvat děj, tak skeče jsou dobrý
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:zzzmrzlinar psal:já jsem na to chtěl jít, ale prý je to nehorázná blbost, ale je pravda že co člověk to názor.
Možná budu ve čtvrtek v hlavním městě, tož leda tak, ale není to ještě zichr....když nebudeš pitvat děj, tak skeče jsou dobrý
...kurva vono to funguje,já tě snad vopíchám ještě jednou...![]()
![]()
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:osiris psal:zzzmrzlinar psal:já jsem na to chtěl jít, ale prý je to nehorázná blbost, ale je pravda že co člověk to názor.
Možná budu ve čtvrtek v hlavním městě, tož leda tak, ale není to ještě zichr....když nebudeš pitvat děj, tak skeče jsou dobrý
...kurva vono to funguje,já tě snad vopíchám ještě jednou...
...a nebo: "vole, rendo, krávo, ty volééé" ![]()
![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Kim psal:osiris psal:
...když nebudeš pitvat děj, tak skeče jsou dobrý...kurva vono to funguje,já tě snad vopíchám ještě jednou...
...a nebo: "vole, rendo, krávo, ty volééé"
my jsme ho nechtěli zabít.. to neeéé... Jak říká Osi, nepitvat děj a dobrý ![]()
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
| 
					Banditatom (Člen) 28.09.2010 18:37:06 Offline  | 
Ondráš psal:Já se na to taky chystam... Čas a datum ale nevim...
Zřejmě to dopadne jako s hospodou... Najednou chytnu slinu a prostě jdu.
takže denně?![]()
![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jen taková technická - už sem Román pro muže viděla, kritiky to mělo blbý, a osvědčilo se nám naše starý pravidlo - co se nelíbí kritikům, líbí se nám :) můžu jen doporučit...Vladyka a Hybnerová jsou výborný, Budař jako vždy bezkonkurenční, a Donutil hraje asi sám sebe ![]()
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:jen taková technická - už sem Román pro muže viděla, kritiky to mělo blbý, a osvědčilo se nám naše starý pravidlo - co se nelíbí kritikům, líbí se nám :) můžu jen doporučit...Vladyka a Hybnerová jsou výborný, Budař jako vždy bezkonkurenční, a Donutil hraje asi sám sebe
dík.. já to většinou beru metodou pokus omyl a tak nějak se vždycky zadaří ![]()
![]()
![]()
Jednou kritika nelhala .... Sněženky a machří po 20 letech 
 ...v polovině jsem prohlásil, že kdybych si koupil 3 plzně a počkal na Ivu venku, udělal by sem líp... jak jsem to říkal, tak zrovna se v kině ztichlo a všeci to slyšeli ... Iva se se mnou chvilku pak nebavila ![]()
Mour psal:Jednou kritika nelhala .... Sněženky a machří po 20 letech
...v polovině jsem prohlásil, že kdybych si koupil 3 plzně a počkal na Ivu venku, udělal by sem líp... jak jsem to říkal, tak zrovna se v kině ztichlo a všeci to slyšeli ... Iva se se mnou chvilku pak nebavila
tak na Smažky a magory po mnoha letech jsem ani kritiky nečetla, ani jsem na tom nebyla v kině, hezky jsem si počkala, až to bude v bedně 
 a byla jsem teda ráda, bo kino je drahý a bylo by mi líto peněz, jaká to byla chujovina ![]()
...Do you know that bad girls go to hell?...
| 
					zzzmrzlinar (Člen) 29.09.2010 14:48:10 Offline  | 
Lenka psal:Mour psal:Jednou kritika nelhala .... Sněženky a machří po 20 letech
...v polovině jsem prohlásil, že kdybych si koupil 3 plzně a počkal na Ivu venku, udělal by sem líp... jak jsem to říkal, tak zrovna se v kině ztichlo a všeci to slyšeli ... Iva se se mnou chvilku pak nebavila
tak na Smažky a magory po mnoha letech jsem ani kritiky nečetla, ani jsem na tom nebyla v kině, hezky jsem si počkala, až to bude v bedně
a byla jsem teda ráda, bo kino je drahý a bylo by mi líto peněz, jaká to byla chujovina
pche, tady u nás v Knedlíkovicích stojí kino 70 vočí když je to nějaká novinka, Krteček eště asi vo polovinu míň 
 a to tam je nový hájtech třidé vybavení a nový sedačky bez červotočů 
 šatna na uložení vidlí v ceně, můžeš tam i v gumákách, akorát bahno na nich musíš mít tak do 5 centimetrů tloušťky. Eště by mohli zavést mytí traktorů mezitím co sleduješ film a bylo to světově proslulé. ![]()
zzzmrzlinar psal:Lenka psal:Mour psal:Jednou kritika nelhala .... Sněženky a machří po 20 letech
a byla jsem teda ráda, bo kino je drahý a bylo by mi líto peněz, jaká to byla chujovina
pche, tady u nás v Knedlíkovicích stojí kino 70 vočí když je to nějaká novinka, Krteček eště asi vo polovinu míň
šatna na uložení vidlí v ceně, můžeš tam i v gumákách, akorát bahno na nich musíš mít tak do 5 centimetrů tloušťky. Eště by mohli zavést mytí traktorů mezitím co sleduješ film a bylo to světově proslulé.
...normálně to vidim![]()
![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zzzmrzlinar psal:pche, tady u nás v Knedlíkovicích stojí kino 70 vočí když je to nějaká novinka, Krteček eště asi vo polovinu míň
šatna na uložení vidlí v ceně, můžeš tam i v gumákách, akorát bahno na nich musíš mít tak do 5 centimetrů tloušťky. Eště by mohli zavést mytí traktorů mezitím co sleduješ film a bylo to světově proslulé.
no Ty pičo, podnikatelskej záměr jak cyp - to u nás na vsi eště néjni :)))
ale di, Ty brepto ...
| 
					zzzmrzlinar (Člen) 29.09.2010 17:43:16 Offline  | 
eště vymyslet ňáký lepčí 3dé brejle, stará Prskavcová říkala že prej přes její květovanej šátek co dostala v šestaštyrycátým vod toho svýho, nejdou pořádně ty brejle nandat
Loser psal:priletim ve 22:00 - pockate na me?
změnil se termín na kino... ondráš je v ostravě, vrací se těžko říct kdy a sama nejdu 
 takže pokračujem dál.. kdo by chtěl jít do kina? třeba příští týden? nějak rozumně kolem 5 či 6? ![]()
Petr J. psal:Kolem 5 či 6? To jsou ještě dětská představení, né? Nebo se bojíš za tmy domů....
končim ve 4 nechce se mi moc čekat, film taky něco trvá a pak hodinu vlakem domu no a potom ještě kilák a půl do krpálu, že by se mi to chtělo jít o půlnoci to se říct nedá ![]()
Stránky: 1