Nejsi přihlášen
Zamykání řídítek
Ahoj chtěl jsem se zeptat, mám problém se zamykáním řídítek občas mi nejde dát klíček do polohy na zamykání a občas to jde po másle, nevíte v čem by mohl bejt problém a jak by to šlo spravit nebo jestli to stačí něčím vyčistit? Díky
Re: Zamykání řídítek
de to blbě jen z off do lock? esli jo, tak je to nejspíš rukama. esli to de blbě i z off do on a naopak, tak zajdi někam kde dělaj klíče, slušně pozdrav a kup si práškovej grafit (možná ti doporučí nějaký jiný mazadlo), foukni trochu toho prášku do spínačky a po pár otočeních klíčem máš po problému.
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
rudys psal:Občas mi nejde ani otočit do on ale jen vyjímečně, zamknout řídítka se mi dneska povedlo podruhý za tři měsíce co ho mám každopádně dík za ten grafitovej prášek to mě nenapadlo zejtra to zkusím :)
Vyčvachtanej zámek. Když s tím klíčem otáčíš, zatlač ho nahoru... jako směrem ke světlu. Pude to líp.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:rudys psal:Občas mi nejde ani otočit do on ale jen vyjímečně, zamknout řídítka se mi dneska povedlo podruhý za tři měsíce co ho mám každopádně dík za ten grafitovej prášek to mě nenapadlo zejtra to zkusím :)
Vyčvachtanej zámek. Když s tím klíčem otáčíš, zatlač ho nahoru... jako směrem ke světlu. Pude to líp.
na tý tvý starý vráně už víš vo ci de, co?
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2010 10:03:24 Offline |
a nebo to přestaň používat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 23.09.2010 10:07:11 Offline |
Ondráš psal:rudys psal:Občas mi nejde ani otočit do on ale jen vyjímečně, zamknout řídítka se mi dneska povedlo podruhý za tři měsíce co ho mám každopádně dík za ten grafitovej prášek to mě nenapadlo zejtra to zkusím :)
asi tahle
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2010 10:15:23 Offline |
kup si v zámečnictví grafit ve spreji a uvidíš jak to bude dobře funogovat
hlemejzd999 (Člen) 23.09.2010 10:17:20 Offline |
K.a.s.y.m. psal:kup si v zámečnictví grafit ve spreji a uvidíš jak to bude dobře funogovat
myslíš že by to pomohlo i mojemu vyčvachtanýmu zámku ,kde musim dle návodu ten klíček tlačit ve svislé ose vpřed?
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2010 10:27:47 Offline |
mě to pomohlo
hlemejzd999 psal:Ondráš psal:rudys psal:Občas mi nejde ani otočit do on ale jen vyjímečně, zamknout řídítka se mi dneska povedlo podruhý za tři měsíce co ho mám každopádně dík za ten grafitovej prášek to mě nenapadlo zejtra to zkusím :)
http://img831.imageshack.us/img831/1615/vstiek.jpg
asi tahle
Paráda super, to je vono teď už to funguje
hlemejzd999 (Člen) 23.09.2010 22:43:23 Offline |
Ondráš psal:rudys psal:Paráda super, to je vono teď už to funguje
šikovnej
Stránky: 1