Nejsi přihlášen
Do 1000 km ročně :-(
Sakra, to mi řekněte jestli si zasloužim motorku? Najedu s ní cca 500 km za rok Je to v hajzlu, člověk by i rád, ale ten čas Bud jsem v práci anebo makám na baráku. Takže večer se jdu pokochat do garáže a to je celý Prodávat se mi ji nechce, aspoň pokud to nebude životně nutný. Navíc pracovně jezdím hodně autem, takže toho řízení mám celkem dost za ten den. Je tu někdo taky takový chudák? Aspoň psychicky podpořit please
Re: Do 1000 km ročně :-(
gerrik psal:Sakra, to mi řekněte jestli si zasloužim motorku? Najedu s ní cca 500 km za rok Je to v hajzlu, člověk by i rád, ale ten čas Bud jsem v práci anebo makám na baráku. Takže večer se jdu pokochat do garáže a to je celý Prodávat se mi ji nechce, aspoň pokud to nebude životně nutný. Navíc pracovně jezdím hodně autem, takže toho řízení mám celkem dost za ten den. Je tu někdo taky takový chudák? Aspoň psychicky podpořit please
Jsem ne tom úplně stejně. Letos již mám 254 km. Buď není čas nebo počasí takže jako ty. Do garáže natočit, přeleštit, dobít baterku a doufat, že to vyjde jindy. Prodávat se mi ji taky nechce. Sedm let stará - najeto 9300 km. Co dodat.
zzzmrzlinar (Člen) 10.09.2010 16:58:49 Offline |
to já se činil vo trochu líp i přes letošní technické problémy kdy jsem byl u opravátora pečenej vařenej, a samozřejmě zku..ený počasí něco mám. snad se záři eště vydaří.
R1 - 4000 km
B12 - 3000 km
KLE500 - 2000 km
Banditatom (Člen) 10.09.2010 18:14:01 Offline |
Tak na to, že jsem půl sezony byl chodec času hodně poskromnu a počasí stalo za starou mám zatím na mě uctyhodných 3000km ale nevěšme hlavu sezoně ještě "snad" není konec
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2010 20:05:27 Offline |
Hmm tak to sem na tom asi docela dobře...na SV650 nám asi 3000 a na B6 mám něco kolem 9 tis. a ještě jsem neskončil..tak uvidíme..ještě chci letos něco najet na ty B12 jestli budou sněhu srovnaný vidlice
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Já to mám letos taky pěkně na piču,tedka sem vylezl zpoza koláče,820km natočenejch od rána a tak to mám furt. Tak se mě taky druhej den ani nechce za řídítka Letos ušmudlaný 4000km,zatím. Ani na dovolené sem nebyl na mašině
Ale co,motorka doma chleba nežere,takže klídek
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mape33 psal:hm tak uz vim proc kdo to ma tak cisty a naleštěný. Protoze ja to s mym najezdem asi tak 10 tisic km za rok neudržim čisty ani nahodou.ale jinak to na zacatku sezony vypadalo taky všelijak
Neprovokuj
.... vono to ňák dopadne ....
Martin1200 (Člen) 12.09.2010 21:33:10 Offline |
Hradec bude nějakej zakletej , mám letos asi 1000km
ja letos zatím jen 15000km,jezdil bych víc i čas by byl ale nejsou peníze,bo to moc žere(8L) a benzin drahej
ja letos 1500 km
Loni v cervnu jsem koupil becko, s tim, ze budu jezdit jak drak a dal jsem 1500, letos 800. Vono tech vyjizdek moc neni a nejsou dlouhy. Pred 14ti dny Rousinov, Ruprechtov, Plumlov, Prostejov 100km, vcera Rousinov, Vyskov (pomnicek Rosse), Jedovnice, Ostrov, Ponetovice 80km. Na takovych vyjizdkach toho moc nenasbiram.
Fresh Man psal:DonPepon psal:ja letos zatím jen 15000km,jezdil bych víc i čas by byl ale nejsou peníze,bo to moc žere(8L) a benzin drahej
čemu se chechtáš,každej víkend dám za benzín 1000kč-1500kč+přes týden dám jednu nádrž,to už fakt leze do peněz,jinak bych fakt jezdil víc no
DonPepon psal:Fresh Man psal:DonPepon psal:ja letos zatím jen 15000km,jezdil bych víc i čas by byl ale nejsou peníze,bo to moc žere(8L) a benzin drahej
čemu se chechtáš,každej víkend dám za benzín 1000kč-1500kč+přes týden dám jednu nádrž,to už fakt leze do peněz,jinak bych fakt jezdil víc no
Moje řeč... Je to drahý jako kurva.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
DonPepon psal:ja letos zatím jen 15000km,jezdil bych víc i čas by byl ale nejsou peníze,bo to moc žere(8L) a benzin drahej
To takhle, kdyby jim někdo ten bezín dal, nebo raději přihodil něco k němu, že?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:Billy psal:ja letos 1500 km
Voe,nesmíš taky furt šukat,uvidíš kolik budeš mít času
mr.BSE psal:DonPepon psal:ja letos zatím jen 15000km,jezdil bych víc i čas by byl ale nejsou peníze,bo to moc žere(8L) a benzin drahej
To takhle, kdyby jim někdo ten bezín dal, nebo raději přihodil něco k němu, že?
Já to dostávám proplacený od šéfa šetřím služební vůz. Ale letos jenom 7000. Byl sem služebně měsíc mimo.
Banditatom (Člen) 15.09.2010 18:21:24 Offline |
DonPepon psal:ja letos zatím jen 15000km,jezdil bych víc i čas by byl ale nejsou peníze,bo to moc žere(8L) a benzin drahej
a už jsi uvažoval o prodeji a koupy kolobrndy sežere tak dvě dvanáctky za hodiny
vsimli jste si kdo prodava v bazaroj ? bilbou bajgens
Banditatom psal:DonPepon psal:ja letos zatím jen 15000km,jezdil bych víc i čas by byl ale nejsou peníze,bo to moc žere(8L) a benzin drahej
a už jsi uvažoval o prodeji a koupy kolobrndy sežere tak dvě dvanáctky za hodiny
spíš uvažuju o skůtru na ježdění po Praze a B12 jen na víkendy,včera jsem projížděl elektro skůtr od akumoto a docela dobrý,km vyjde na 0,20h což je paráda
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2010 08:18:07 Offline |
DonPepon psal:Banditatom psal:DonPepon psal:ja letos zatím jen 15000km,jezdil bych víc i čas by byl ale nejsou peníze,bo to moc žere(8L) a benzin drahej
spíš uvažuju o skůtru na ježdění po Praze a B12 jen na víkendy,včera jsem projížděl elektro skůtr od akumoto a docela dobrý,km vyjde na 0,20h což je paráda
pokud ti to bude kilometrově na den stačit tak proč ne....jel jsem na tom jede to moc pěkně a defakto zadarmo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 17.09.2010 18:08:50 Offline |
barynek psal:já najezdil letos 0:-, tak si nestěžujte
ale vodlítáno máš fest i pravda bůh ví na čem
tenhle rok 1250km proste v prdeli. kolikrat si rikam proc ji vubec mam ale nakonec i tech par km zvitezi. je to proste konicek adrenalin a planuju koupit i zase novejsi model. a taky planuju bejt rebel a anarchista v praci a mit vic casu na jezdeni. jeste to pocasi kdyby pralo
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Tak sem s těma kilometrama trochu pohnu,dva vejlety do jeseníků,neden tady po jihu a mám pro letošek splněno. Letos 6000km,celkově su s mašinou na 30 000km,takže v týdnu vyměním volej a mašina je nachystaná na další sezónu Pokud se počasí ještě umoudří,tak chcu ještě neco pojezdit,abych dojel do mrtě zadní gumu a tím pádem vyprázdnil sklad,ať mužu naskladnit novou várku pneu na další sezónu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
tak ja nez prodal B6 tak otocil tak 1500km a ted mam na nove 2000km .... ale je to docela pekny cislo kdyz vezmu v potaz ze sem snad cely prazdniny nebyl v CR (takze bez moto )
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
VikecB12 psal:Tak sem s těma kilometrama trochu pohnu,dva vejlety do jeseníků,neden tady po jihu a mám pro letošek splněno. Letos 6000km,celkově su s mašinou na 30 000km,takže v týdnu vyměním volej a mašina je nachystaná na další sezónu Pokud se počasí ještě umoudří,tak chcu ještě neco pojezdit,abych dojel do mrtě zadní gumu a tím pádem vyprázdnil sklad,ať mužu naskladnit novou várku pneu na další sezónu
Máme v garáži jednu sadu Supercorsa 120+190 v okruhovém stavu (střed v poho, boky ještě něco snesou). Nechceš?
A k tématu:
- B12 0km a šla z domu
- CBR 200m a pak šla taky
- GSXR 750 jednou kdesi v hlavní vesnici od garáže k popelnicím a zpět a dvakrát v mostě z parkoviště do boxu
- GSXR 1000 2x20 minut + bonusek 3 kola než jsem si málem nablil do helmy (polívčička, svíčková...k obědu se nevyplácí, obzvlášť když se přes zimu scvrkne komboška)
Smoula.koumak (Člen) 30.09.2010 21:08:51 Offline |
bandit cca 1500 a jebka asi 3000 nebo 4000, nejezdil jsem snad od půlky srpna, co jsem koupil byt...
Bandit v lese :-))
Stránky: 1