Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Už mám taky Yoshimuru

Jaster (Člen)
01.10.2010 16:42:25

Už mám taky Yoshimuru

objevil jsem v inzerci yoshimuru za slušný peníz, tak jsem neváhal a koupil. již jsem ji namontoval. oproti creptusu je dost tichá, creptus hrozně řval, výfuk si po ubrání dost brblal a střílel. u yoshi je celkem v tomhle klid, víc duní a v otáčkách je kultivovanější zvuk. ale hlavně mi přijde že to s ní jede o hodně líp, neni už žádnej propad v 5000ot jako byl u creptusu, a celkově to v celým spektru jede líp. přidávaji tyhle lepší laufy tedy opravdu výkon?? já tomu nikdy moc nevěřil, podle mě jedině i s filtrem a úpravou karbeců.
fotky dodám

motto "Vem za heft a val"
Jaster (Člen)
01.10.2010 16:53:14

Re: Už mám taky Yoshimuru

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/2641_pa010124.jpg

http://suzukibandit.cz/openforum/uploads/2641_pa010125.jpg

killerrebel (Člen)
01.10.2010 17:07:08

Taky bych chtěl sehnat podobny komín za hubičku  bigsmile

nety (Člen)
01.10.2010 17:50:57

měl jsem jí na dvanáctce a nádherně brblala.. Já nedam na yoshi dopustit. Na 12 sem to dal na brzdu a fakt to bylo good

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Brkos (Člen)
01.10.2010 18:45:34

Na suzuki prostě Yoshimura patří. A já mám na každej válec jednugood

Frodo89 (Člen)
01.10.2010 18:55:08

Jaster psal:

objevil jsem v inzerci yoshimuru za slušný peníz, tak jsem neváhal a koupil. již jsem ji namontoval. oproti creptusu je dost tichá, creptus hrozně řval, výfuk si po ubrání dost brblal a střílel. u yoshi je celkem v tomhle klid, víc duní a v otáčkách je kultivovanější zvuk. ale hlavně mi přijde že to s ní jede o hodně líp, neni už žádnej propad v 5000ot jako byl u creptusu, a celkově to v celým spektru jede líp. přidávaji tyhle lepší laufy tedy opravdu výkon?? já tomu nikdy moc nevěřil, podle mě jedině i s filtrem a úpravou karbeců.
fotky dodám

Taky jsem na ní koukal a dokonce i o ní uvažoval, ale nelibisemi ten tvar... Tak sem po ni hned neskočil...
Ale at slouží...

PS: mě by se na banditu libil spíš nějaky TRI-OVÁL, například Remus HexaCone (Titanium)

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Jaster (Člen)
01.10.2010 19:15:41

Brkos - taky bych bral dva laufy, ale to jsou investice navíc a to se mi už nechce. a klidně bych tam dal dvě tyhle yoshi

Frodo89- já chtěl zase ovál, triovál se zas moc nelíbí mě. každej má jinej vkus no.

ale se zvukem jsem spokojen, ted sem s tim jel 100km a paráda. hlavně to opravdu líp jede.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS