Nejsi přihlášen
killerrebel (Člen) 30.09.2010 17:03:50 Offline |
Re: Propad výkonu
dat jiny ladak.. podle testu nema snižovat výkon leovince.. ;-)
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Wikky psal:killerrebel psal:dat jiny ladak.. podle testu nema snižovat výkon leovince.. ;-)
To je opravdu skvěly nápad opravdu
tak si vyber Commander, nebo jinej komín, kterej už někdo vyzkoušel
když von ten ixil byl za hubičku viď?
kurva kucí proč to tady nečtete, nažvaní se toho tady vo tom spousta
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 30.09.2010 23:13:04 Offline |
bylo to letos v Motocyklu myslím červencovým, vzali Bandita s bazénem a nasadili laďáky a změřili výkon a hluk
Ixil jim výkon snížil ve skoro celém otáčkovém spektru a to vo dost, nepsali jak by to bylo s jiným filtrem ne řidícím softwarem.
zvuk má fešnej a nesojí ranec, ale...
mimo misu...mam ixila na B12 klasika karburator a sem spokojenej. Je fakt, ze je to nejlevnejsi lauf s homologaci. Dezajn, zvuk Ubytek vykonu sem nepozoroval a co sem parkrat zkousel "zavodit" ve sprintech, tak sem taky vylozene nepropadal
ja jen abych to trosku narovnal, aby az si to tu nekdo precte hned motyku s ixilem nehodil z utesu
Jinak samo, ze yoshi je nejviiiic
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Wikky psal:Tož já nevim co sem tady četl názory tak všichni Ixil strašně vychvalovaly a naráz je na tak nevím
...vychvalovali ho ty co si ho koupili a to hlavně kvůli ceně...jinak každej motor reaguje na změnu jinak, holt sis vytáhnul černýho Petra a když budeš chtít mít fšechno éňoňůňo, budeš muset ladit, tzn. filtr, commander, brzda...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tak sem sa díval kn filtr 1500kč to sa dá ale 8000kc za power commander to možu mrdat jokože citim že tá moto jede otrošku huř ale zase ne o tolik aby k vuli tomu vyhodil 10 000kc to mně zato nestojí diky všem za přispěvky .
METAL FOREVER
Wikky psal:Tož já nevim co sem tady četl názory tak všichni Ixil strašně vychvalovaly a naráz je na tak nevím
Jóóó, někdo chválí a někdo zase haní no, tak je to se všim kámo...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
zzzmrzlinar (Člen) 01.10.2010 14:20:26 Offline |
ÉŃOŃŮŃO to je ten správnej stav věcí
prostě nebudeš žrát, budeš pít vodu z řeky a pod mostem se přikreješ tym Ignitechem.
jak už říkali jiný, holt pechfógl, buď zainvestuješ víc, nebo necháš co máš anebo případně vrátíš cos měl předtím, holt to pan originálHamamatsušikmovokej vymyslel lépějc jak pan tůnerIchtyl, teda Ixil
Pajk psal:Mám taky ixila, tuhletu klasiku sic na karburátorovej verzi a dobrý
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 055hss.jpg
Možná, že ty novoty stojej za , zrácený, placatý, plastový moderny a ve spojení se střikem, ale tohle bych řek asi takhle, to nemá chybu
jj mam ho taky ..a prodloužil aspoň o 2cm
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Mam Ixila. Nedosedá, profukuje, mam od toho zasranou kyvku, nejde to umejt. Nejsem citlivka na krásu, ale tohle ne.
Asi vrátim origo a tenhle pude z domu. Alespoň do doby než koupim Yoširouru nebo něco podobnýho.
Už mě to nebaví.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Mam Ixila. Nedosedá, profukuje, mam od toho zasranou kyvku, nejde to umejt. Nejsem citlivka na krásu, ale tohle ne.
Asi vrátim origo a tenhle pude z domu. Alespoň do doby než koupim Yoširouru nebo něco podobnýho.
Už mě to nebaví.
....zkusíme ho vyreklamovat, dostaneš novej
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1