Nejsi přihlášen
Prvni novinky Suzuki
Re: Prvni novinky Suzuki
Tak teda letos, nebo spíš příští rok to Suzuki posrala... Těšil jsem se, že jako novou mašinu si koupim nový GSX-R 1000 K9, páč na neofiko fotkách vypadala jak replika MotoGP mašiny a místo toho je tu nějaka potuněná K7 v nehezký modrý a s vejfukama ukradenejma z JAWY 650...
tudíž budu doufat, že ve skladu bude na jaře nějaká modrobílá K7
Bandit rulezz!!!
![]() |
Progear 650 (Člen) 29.09.2008 20:41:25 Offline |
hm... GSR 750... konečně Suza vyslyšela mé tiché volání... GSR 600 by nebyl pokrok kupredu, Bking je zas na me docela kozel... Ale GSR 750...
proč jen sem socka...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
vOjTaB6 psal:Gde furt berete GSR 750??? sem ani nikde nic nevygooglil...
psali o něm v supermotu
ale obrázek není
přemýšlím o GSR 600 a tohle by byla lepší volba
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
To ross,,, ta 750 bude asi dobrá, já koukal dlouho taky po GSR 600, se mě moc líbí, pak jsem měl možnost se na ní párkrát projet a zdála se mě slabá, i když věřím, že by mě taky v pohodě stačila, ale je to jen můj názor. Zdenek.
Zdenek psal:To ross,,, ta 750 bude asi dobrá, já koukal dlouho taky po GSR 600, se mě moc líbí, pak jsem měl možnost se na ní párkrát projet a zdála se mě slabá, i když věřím, že by mě taky v pohodě stačila, ale je to jen můj názor. Zdenek.
já na ní ještě sice nejel ale myslím, že i GSR6-ka by mi stačila.
zatím jsem si možná nesáhl ani na dno sil B6. Je jasný, že na rovinkách ztrácí hodně,tam jedu na doraz, proto se snažím jezdit trasy, kde je rovinek co nejmíň. Ale v zatáčkách mi zatím vyhovuje a kolikrát ujedu i silnějším motorkám. Na jaře chci kupovat něco novějšího a tak asi šáhnu ještě po 6-ce, protože 750 ještě nebude na trhu a cena bude asi vysoko
To Osi přesně tak jak píšeš, vodí se fajnově, je taková hravá. Ondráši co se týče vzhledu novejch motorek tak mě stejně příde že jsou všechny na stejný brdo a co se týče Kingu tak bych Ti přál, jastli budeš mít možnost se na tom projet,tak nevodmítej, ale pozor, hodně vopatrně a pro jistotu vélkou plínu na únik moči. Zdenek.
Zdenek psal:To Osi přesně tak jak píšeš, vodí se fajnově, je taková hravá. Ondráši co se týče vzhledu novejch motorek tak mě stejně příde že jsou všechny na stejný brdo a co se týče Kingu tak bych Ti přál, jastli budeš mít možnost se na tom projet,tak nevodmítej, ale pozor, hodně vopatrně a pro jistotu vélkou plínu na únik moči. Zdenek.
Hele dědo nemachruj jo?a sem tě na tej potvoře potkal f sobotu po vobědě v Políčanech když sem jel do Jedas
nojo ale pán je móc nóbl motorkář když má pod prdelej ňákejch 180 kobyl tak mrtky nezdraví
Jebat motorky :-)
Zdenek psal:Tak to se pleteš, já jsem dokonce zastavil, ale než jsem tu hajtru votočil, tak si byl v
, zlatej bandítek. Zdenek.
Tak to teda promiňjá si říkal že to není tvoje jednání
ale sem si musel rejpnout
a navíc v políčanech sem nadrženej na tu pravotočivou pod nima před lipovkou a tu si vždy dávám fest
takže sem to mastil
Jebat motorky :-)
vOjTaB6 psal:Gde furt berete GSR 750??? sem ani nikde nic nevygooglil...
Fotka nahoře by měla být ta sedmpade. Jak jsem psal, tak vypada stejně jako šestka kromě svodů. Našel jsem to na http://www.motorevue.com/site/suzuki-gsr-750-34459.html
Proger psal:hm... GSR 750... konečně Suza vyslyšela mé tiché volání... GSR 600 by nebyl pokrok kupredu, Bking je zas na me docela kozel... Ale GSR 750...
moje řeč Progeare
![]() |
Progear 650 (Člen) 01.10.2008 22:32:48 Offline |
Stoner: jo jo... tedka jen aby to nebylo za nějakou hroznou paletu.... a pak se uvidí...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
stoner psal:vOjTaB6 psal:Gde furt berete GSR 750??? sem ani nikde nic nevygooglil...
Fotka nahoře by měla být ta sedmpade. Jak jsem psal, tak vypada stejně jako šestka kromě svodů. Našel jsem to na http://www.motorevue.com/site/suzuki-gsr-750-34459.html
Proger psal:hm... GSR 750... konečně Suza vyslyšela mé tiché volání... GSR 600 by nebyl pokrok kupredu, Bking je zas na me docela kozel... Ale GSR 750...
moje řeč Progeare
a vypadá to, že konečně dostane USD
Zdenek psal:To Osi přesně tak jak píšeš, vodí se fajnově, je taková hravá. Ondráši co se týče vzhledu novejch motorek tak mě stejně příde že jsou všechny na stejný brdo a co se týče Kingu tak bych Ti přál, jastli budeš mít možnost se na tom projet,tak nevodmítej, ale pozor, hodně vopatrně a pro jistotu vélkou plínu na únik moči. Zdenek.
Já se bavil o vzhledu. Je mi jasné, že srovnávat jízdní vlastnosti Bandita a B-krále je asi trochu úlet.
Vzhled dnešních motorek je na jedno brdo a rozhodují detalily. Je ale pár vyjímek. Třeba CB 1300 fakt ještě vypadá jako klasická motorka. Má i kulaté světlo a ne ufo oko...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jediná japonská značka co mě poslední dobou, co se vzhledu svejch novejch motorek týče, mile překvapuje je yamaha se svejma MT01 a 03 a samozřejmě s novym V-maxem...to sou motorky kterejm třeba B king nešahá ani po kotníky ať má motor a výkon jakej chce, je naprosto ošklivej a vypadá jak splácanej bastl z dílů co se válely po továrně. Dokonce i to nový Tenere má něco do sebe a rozhodně je originální (připomíná mi trochu roboty z hvězdnejch válek.... asi je to barvama )
.
.
.
a to yamahu nemám rád
![]() |
nicola.foxx (Člen) 03.10.2008 13:32:00 Offline |
Ondráš psal:Zdenek psal:To Osi přesně tak jak píšeš, vodí se fajnově, je taková hravá. Ondráši co se týče vzhledu novejch motorek tak mě stejně příde že jsou všechny na stejný brdo a co se týče Kingu tak bych Ti přál, jastli budeš mít možnost se na tom projet,tak nevodmítej, ale pozor, hodně vopatrně a pro jistotu vélkou plínu na únik moči. Zdenek.
Já se bavil o vzhledu. Je mi jasné, že srovnávat jízdní vlastnosti Bandita a B-krále je asi trochu úlet.
Vzhled dnešních motorek je na jedno brdo a rozhodují detalily. Je ale pár vyjímek. Třeba CB 1300 fakt ještě vypadá jako klasická motorka. Má i kulaté světlo a ne ufo oko...
Ty vole! Porad muzes jeste poridit BUS GSX14 a nebo Yamaha mrdkoBUS XJR13. Porad krasny motorky a kdyz se nazeres, tak je i uridis.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
...píše se mi to blbje, ale musim říct, že sem na tom stejně jako Lihy (aby si se Péťo neposral ) ...Max je prostě nádhernej...i ty MTčka sou pjekný...Suzuki pokulhává
...Gladius SVF je šerednej a GSR 750 podle dneska dodanýho prodejního katalogu 09 příští rok nebude
...a s M1500 to nezachráněj
...myslim že by měli udělat Na Průhoně průvan, páč ani 4kolky nebudou f CZ prodávat, přestože fšude jinde to de...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx psal:Ty vole! Porad muzes jeste poridit BUS GSX14 a nebo Yamaha mrdkoBUS XJR13. Porad krasny motorky a kdyz se nazeres, tak je i uridis.
No jo... Jenže jak to tak vypadá, tak s Banditem budu muset vydržet (ne že by mi to bylo nepříjemné) ještě tak 4-5 let... XJR se mi moc nelíbí a bus už se sem nedováží, takže nejmladší, který bych mohl koupit bude 5-6 let starý.
No je to daleko... Třeba se Suza vzpamatuje a něco hezkého vymyslí. Bůh ví co bude za 5 let na trhu, ale to Tuono V4 by fakt nemuselo bejt špatný.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 04.10.2008 00:34:30 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Ty vole! Porad muzes jeste poridit BUS GSX14 a nebo Yamaha mrdkoBUS XJR13. Porad krasny motorky a kdyz se nazeres, tak je i uridis.
No jo... Jenže jak to tak vypadá, tak s Banditem budu muset vydržet (ne že by mi to bylo nepříjemné) ještě tak 4-5 let... XJR se mi moc nelíbí a bus už se sem nedováží, takže nejmladší, který bych mohl koupit bude 5-6 let starý.
No je to daleko... Třeba se Suza vzpamatuje a něco hezkého vymyslí.Bůh ví co bude za 5 let na trhu, ale to Tuono V4 by fakt nemuselo bejt špatný.
Kdyz nebazirujes na CR, tak to koupis jako prd. Stejnym fofrem jako je BANDIT V LESE.
bery psal:osiris psal:berymu: tak už jo, jo ?
už jo. už 3 tejdny. zatím spokojenost, ale B jde líp ze spodních otáček
no a kluk už začíná na B
N a bez ABS červbílá
pak pošlu foto
...tak to ti přeju kámo ...a vůbec, voboje ti přeju (myslim i to s tím klukem)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ross psal:Zdenek psal:To ross,,, ta 750 bude asi dobrá, já koukal dlouho taky po GSR 600, se mě moc líbí, pak jsem měl možnost se na ní párkrát projet a zdála se mě slabá, i když věřím, že by mě taky v pohodě stačila, ale je to jen můj názor. Zdenek.
já na ní ještě sice nejel ale myslím, že i GSR6-ka by mi stačila.
zatím jsem si možná nesáhl ani na dno sil B6. Je jasný, že na rovinkách ztrácí hodně,tam jedu na doraz, proto se snažím jezdit trasy, kde je rovinek co nejmíň. Ale v zatáčkách mi zatím vyhovuje a kolikrát ujedu i silnějším motorkám. Na jaře chci kupovat něco novějšího a tak asi šáhnu ještě po 6-ce, protože 750 ještě nebude na trhu a cena bude asi vysoko
šak ty se prodereš...
bla...blabla...!
Filous psal:...píše se mi to blbje, ale musim říct, že sem na tom stejně jako Lihy (aby si se Péťo neposral
) ...Max je prostě nádhernej...i ty MTčka sou pjekný...Suzuki pokulhává
...Gladius SVF je šerednej a GSR 750 podle dneska dodanýho prodejního katalogu 09 příští rok nebude
...a s M1500 to nezachráněj
...myslim že by měli udělat Na Průhoně průvan, páč ani 4kolky nebudou f CZ prodávat, přestože fšude jinde to de...
No jo,ale taky se podívejte na ceny funglovek vot suzukiho,sou trochu někde jinde. SV650 130, B650 130,B1250 190.... Za ty peníze jinde funglofku nekoupíš. Ten Vémax je nádhernej,ale je to žok peněz
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 16.11.2009 13:41:47 Offline |
stoner psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … render.jpg
oprášená "verze" GSR750 pro rok 2010
tohle bude hodně povedená záležitost
doba je temná...
stoner psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … render.jpg
oprášená "verze" GSR750 pro rok 2010
Z týhle fotky mě napadá jedno... Suzuki neumí udělat vyváženou motorku, páč buď je to luxusní čopr, krujzr nebo nějakej suprsport za drahý peníze a na druhý straně rozpočtovky typu Gladius, Bandit (sorry ale musel jsem to takhle napsat) nebo GSR osazený vesměs technikou, která je za zenitem. Ale žádnej střed mezi novou technikou a rozumnejma prachama...
Nedokážu pochopit, proč na to velký GSRko (pokud tahle fotka není jen další blud) nenahážou aspoň apsajddaunový vidle, o radiálních brzdách nemluvě...
Proč to takhle může umět Kawa, Honda i Yamaha, jen Suza na ten střední proud sere...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:stoner psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … render.jpg
oprášená "verze" GSR750 pro rok 2010Z týhle fotky mě napadá jedno... Suzuki neumí udělat vyváženou motorku, páč buď je to luxusní čopr, krujzr nebo nějakej suprsport za drahý peníze a na druhý straně rozpočtovky typu Gladius, Bandit (sorry ale musel jsem to takhle napsat) nebo GSR osazený vesměs technikou, která je za zenitem. Ale žádnej střed mezi novou technikou a rozumnejma prachama...
Nedokážu pochopit, proč na to velký GSRko (pokud tahle fotka není jen další blud) nenahážou aspoň apsajddaunový vidle, o radiálních brzdách nemluvě...
Proč to takhle může umět Kawa, Honda i Yamaha, jen Suza na ten střední proud sere...
ty USD už tam dát teda mohli
vOjTaB6 psal:Nedokážu pochopit, proč na to velký GSRko (pokud tahle fotka není jen další blud) nenahážou aspoň apsajddaunový vidle, o radiálních brzdách nemluvě...
S velmi velkou pravděpodobností to bude asi zase blud. Podobně jako loni pocházejí informace od francouzkého Motorevue.
http://www.motorevue.com/site/suzuki-gs … 42765.html
a je to tady
http://www.gsr750.com/
stoner psal:a je to tady
Neni to tuctovka.
Hnusnej vejfuk.
Světlo je alespoň trochu rozumný.
![]() |
Banditatom (Člen) 05.10.2010 20:15:30 Offline |
nemá to žebra ani kulatý světlo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
i ty apsajddauny jsou tam a vypadá moc hezky
Bandit 4EVER!!!
![]() |
nicola.foxx (Člen) 05.10.2010 20:31:04 Offline |
Tak az na ten skůtr fejfuck je to super . I ty plasty vokolo chladice nejsou tak desny
Tohle bych vydrzel a hlavne to nejni zadna hondá a nebo jamaháááááháháhá
osiris psal:...ta kyvka, to jsou hovada
bereš mi to skoro z huby Osi když to vidím....šestka litej monument ale sedmpade opět rozpočtovej jackel.....vepředu sice USD ale brzdy klasika......ty plasty kolem chladiče hodně připomínaj Zeda...stejně jako prdel.... za mě nic převratnýho........
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
![]() |
Progear 650 (Člen) 05.10.2010 22:50:39 Offline |
osiris psal:...ta kyvka, to jsou hovada
máš recht... gsr 600, vzadu nádhernej triangl, kterej budí respekt a na 750 vobyčejná mrdka jak na gladiusu... prostě pičovina.... člověk se těší a pak todle...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:Je to další mrtka kerejch je dneska dvanáct do tuctu
Uplně jedno jestli je to kawa,jahaha,suza nebo tonda
Z patnáci metrů člověk nepozná jestli je to FZ1/8,Z1000/750,CB nebo tahle hrůza
chtěl sem napsat to samý, na silnici to nepoznáš. Dřív dyž jelo Béčko nebo Fejzr bylo zřejmé co jede, dnes mi to přinde fšecko stejný
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:VikecB12 psal:Je to další mrtka kerejch je dneska dvanáct do tuctu
Uplně jedno jestli je to kawa,jahaha,suza nebo tonda
Z patnáci metrů člověk nepozná jestli je to FZ1/8,Z1000/750,CB nebo tahle hrůza
chtěl sem napsat to samý, na silnici to nepoznáš. Dřív dyž jelo Béčko nebo Fejzr bylo zřejmé co jede, dnes mi to přinde fšecko stejný
No u mě asi japončíci skončili,až zahyne bandit,tak asi skončím u toho Bonevila,nebo guzzi. Jediný na co bych ještě slyšel,je nějakej věčí cesťák,FJR nebo Europan,jinak asi už neé
fido psal:seš ještě mladej a perspektivní, čili všechno máš před sebou...GSXR 1000
no né?
to víš že jo
jasny a nejlepe K6 a komplet v upravach yoshismura a plynku pro seniory navic
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 08:00:02 Offline |
fido psal:seš ještě mladej a perspektivní, čili všechno máš před sebou...GSXR 1000
no né?
to víš že jo
nový gixero bych nechtěl..podle článku na motorkářích to musí bejt těžky jako prase..bo se tam montuje elektronický řízený posilovač řízení to mě teda pobavilo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Hmmm... Tohle nemá s GSR6 absolutně nic společného, nevidím tam jediný prvek, co by je spojovalo... Kde jsou ty laufy pod sedlem? Triangl kyvka? Blinkry v plastech? Atd.
Tahle motka má špatný označený, je to něco jako sprknutí kinga a eFZetek... GSR ani náhodou...
Prostě vzatej kopírák od Yamahy...
Škoda...
na fotkách to tak nevypadalo, ale ve skutečnosti je to rozpočtovka jako sfině, jestli to nebudou prodávat za tašku hrušek tak jsou proti Z750R (mimochodem celkem vymazleno) a FZ8 (proti suzuki jiná liga) v prdeli jak Baťa s dřevákama
v bílý barvě s dvěma šedejma pruhama z dálky celkem slušivý, ale jinak ojebávka ve stylu gladiusu
Strýcfajtr !!!
VikecB12 psal:ale to se přece dalo čekat,žádnej japonec není vymazlenej,fšechno sou to rozpočtovky. Pro exkluzivitu musí člověk na jih
...ale hovno prosímtě, ještě žes neřek že jižní maj duši ...jsou to naprosto stejný sráče jako jakýkoliv jiný, jen se ta píčovina furt traduje
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
Banditatom (Člen) 07.10.2010 18:46:20 Offline |
osiris psal:VikecB12 psal:ale to se přece dalo čekat,žádnej japonec není vymazlenej,fšechno sou to rozpočtovky. Pro exkluzivitu musí člověk na jih
...ale hovno prosímtě, ještě žes neřek že jižní maj duši ...jsou to naprosto stejný sráče jako jakýkoliv jiný, jen se ta píčovina furt traduje
Né,na duši sere pes,ale hold na žádným japoncovi nenajdeš v základu ty krásný kola bbs nebo OZ, švéda, krásný široký řiditka....To že ta šova funguje stejně je jasný,ale není tak hezká
Stránky: 1