Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 13.12.2009 19:23:07 Offline |
Re: Sbohem a šáteček..
osiris psal:Fresh Man psal:zvířátka brý ... halt mušíš zamykat popelky :) noo gdo to má pak uklízet ...
eště sežen medvěda !!!...jak woe medvěda ovce dobrý, žirafy chápu, ale píchat medvěda tos to psal kurva sjetej rajčákem
na tomhle zvířátku bych neviděl nic špatnýho....jedno tu na foru taky máme
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:Fresh Man psal:zvířátka brý ... halt mušíš zamykat popelky :) noo gdo to má pak uklízet ...
eště sežen medvěda !!!...jak woe medvěda ovce dobrý, žirafy chápu, ale píchat medvěda tos to psal kurva sjetej rajčákem
na tomhle zvířátku bych neviděl nic špatnýho....jedno tu na foru taky máme
...no vlastně medvídek je tady taky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 13.12.2009 19:32:27 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
...jak woe medvěda ovce dobrý, žirafy chápu, ale píchat medvěda tos to psal kurva sjetej rajčákemna tomhle zvířátku bych neviděl nic špatnýho....jedno tu na foru taky máme
ten bude mít radost
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:
na tomhle zvířátku bych neviděl nic špatnýho....jedno tu na foru taky máme...no vlastně medvídek je tady taky
ten bude mít radost
bingo...a je krotkej :)
ne jak žirafa,,,,víš jak se s ní nadřeš ??? to je furt píchej mě ,,, líbej mně... gdo tam má furt šplhat :)
Bandit pičo
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
...no vlastně medvídek je tady takyten bude mít radost
ne jak žirafa,,,,víš jak se s ní nadřeš ??? to je furt píchej mě ,,, líbej mně... gdo tam má furt šplhat :)
wogo freši, jestli ona nemyslela libat uplně někde jinde, než na hlavě..
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:
ten bude mít radostbingo...a je krotkej :)
ne jak žirafa,,,,víš jak se s ní nadřeš ??? to je furt píchej mě ,,, líbej mně... gdo tam má furt šplhat :)wogo freši, jestli ona nemyslela libat uplně někde jinde, než na hlavě..
tomu se řiká lízej mě :) f tom mám jasno !!! nejsme v červený knihovně... prej líbej mě :)
Bandit pičo
Fresh Man psal:barynek psal:Fresh Man psal:
ne jak žirafa,,,,víš jak se s ní nadřeš ??? to je furt píchej mě ,,, líbej mně... gdo tam má furt šplhat :)wogo freši, jestli ona nemyslela libat uplně někde jinde, než na hlavě..
tomu se řiká lízej mě :) f tom mám jasno !!! nejsme v červený knihovně... prej líbej mě :)
tak musíš hrát trochu na city, dyk je to jenom nebodhýh zviřátko
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Tak tohle jim tam necham jako památku na skříňce
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … locker.jpg
a tohle bohužel dlouho nevydrželo, asi jeden den, ale aspoň viděli, co za slušný lidi se tam pohybuje je to foceny mobilem, ale vidět to je
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … o_snow.jpg
2 Fresh - medvěd zatím neni, ale na jaře snad jo
a co bobr ??? už si nejakej zahlíd ?
Bandit pičo
Fresh Man psal:barynek psal:Tak tohle jim tam necham jako památku na skříňce
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … locker.jpg
a tohle bohužel dlouho nevydrželo, asi jeden den, ale aspoň viděli, co za slušný lidi se tam pohybuje je to foceny mobilem, ale vidět to je
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … o_snow.jpg
2 Fresh - medvěd zatím neni, ale na jaře snad joa co bobr ??? už si nejakej zahlíd ?
zahlíd, ale ne tady v Kanadě
2 4Fun.cz - tak nějakou pošli;-) já žádnou nemám
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:tak bobr bohužel stále není, stejně jako méďa, ale mám mávala, už druhýho
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 10_059.jpg
veverku
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 10_053.jpg
volavku
zvířátka maj OH ???? oni už sou taky tak blbý ??? :( platěj někomu že se dopuje ???
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 10_068.jpg
a jiný zvířátka fotky na rajčeti
je tam taky něco z OH, kdybyste měli zájem
Bandit pičo
No je vidět, že se tam máš dobře a že tam děláš správnou ostudu
Z tvých docela povedených fotek mám jednu obzvláště oblíbenou
http://barynekcv.rajce.idnes.cz/Hokej_C … AT_029.jpg
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:No je vidět, že se tam máš dobře a že tam děláš správnou ostudu
Z tvých docela povedených fotek mám jednu obzvláště oblíbenou
http://barynekcv.rajce.idnes.cz/Hokej_C … AT_029.jpg
ty wogo, ja myslel že nějaký hokejový foto a ono mašiny, oujéééééééééé
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:na tomhle zvířátku bych neviděl nic špatnýho....jedno tu na foru taky máme
ten bude mít radost
Klídek, méďa je dlouho klidnej, ale když se nasere, tak nestačíte utíkat
Hlavně si z toho nemuset převlíkat spoďáry
zdar zas vsichni. Po dlouhy dobe neco napisu. Asi mili pred death valley nam vybouchla zadni pneu, in the middle of fucking nowhere. Dneska se nam vyjebala prevodofka ve meste Anaconda v Montane (oni vubec tady maj mesta divny nazvy ), asi 1000 mil pred koncem tripu. Kuwa nova vyjde tak asi na 1000USD mozna vic.
U Elvisa ozeneny nejsu, vyfocenyho ho nemam, bo jsem byl celou dobu zavrene v kasinu nebo jsem coural po meste. Fotky dam az prijedu do Whistleru, coz s touhle situaci bude nejdriv v utery nebo i dyl-bo dnes je nedele a zitra je memorial day, coz znamena, ze vsechno je zavreny - bank holiday. Takze az v utery zjistime options a uvidime co dal. No nic, zatim zdar a Hanzi, , az dovalim, musime zachlastat, kuwa :D
Jinak to vinko dneska pracuje
Bandit 4EVER!!!
...tak kua abys vůbec dojel s takovou........jim tam všechno ničíš a díky takovým se my zůstalivší prostáčci pak z amerických filmů dovídáme, že je to u nás sám ničemnej cigán a jsme součástí bývalého Sovětského svazu................se nestydíš.....
....a vůbec, co se s tebou tady vybavuju, nevyfotil jsi mi Elvisův barák, tak na ......
WD club member...
Hanz psal:...tak kua abys vůbec dojel s takovou........jim tam všechno ničíš a díky takovým se my zůstalivší prostáčci pak z amerických filmů dovídáme, že je to u nás sám ničemnej cigán a jsme součástí bývalého Sovětského svazu................se nestydíš.....
....a vůbec, co se s tebou tady vybavuju, nevyfotil jsi mi Elvisův barák, tak na ......
ty
zatim co jsem tady mluvil s lidma, po celejch statech,tak si tady 99,9% mysli, ze jsme Czechoslovakia a to je mega uspech. Jinak kdyz reknes ze jsi z Cech, tak nevi az kdyz jako ze Evropa tak jim sem tam neco dojde
Elvise mam vyfocenyho jako s nejakejma zlatejma deskama a ostatnima picovinama, kdybys pico napsal smsku, tak se s nim vyfotim nebo natocim a reknu at rekne ze Hanz je a bylo by, ale lina huba holy nestesti, takze si za to muzes sam
jinak Luku, trip hustej, krasnej, bomba, ale vycerpavajici - jak financne, tak fyzicky. No sak pokecame az dovalim
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ty
zatim co jsem tady mluvil s lidma, po celejch statech,tak si tady 99,9% mysli, ze jsme Czechoslovakia a to je mega uspech. Jinak kdyz reknes ze jsi z Cech, tak nevi az kdyz jako ze Evropa tak jim sem tam neco dojde
Elvise mam vyfocenyho jako s nejakejma zlatejma deskama a ostatnima picovinama, kdybys pico napsal smsku, tak se s nim vyfotim nebo natocim a reknu at rekne ze Hanz je a bylo by, ale lina huba holy nestesti, takze si za to muzes sam
jinak Luku, trip hustej, krasnej, bomba, ale vycerpavajici - jak financne, tak fyzicky. No sak pokecame az dovalim
....kua jak řekne, snad zazpívá ni??...
WD club member...
barynek psal:zatim co jsem tady mluvil s lidma, po celejch statech,tak si tady 99,9% mysli, ze jsme Czechoslovakia a to je mega uspech. Jinak kdyz reknes ze jsi z Cech, tak nevi az kdyz jako ze Evropa tak jim sem tam neco dojde
ty vole, za co tě tam platěj
aby ses bavil s lidma
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:zatim co jsem tady mluvil s lidma, po celejch statech,tak si tady 99,9% mysli, ze jsme Czechoslovakia a to je mega uspech. Jinak kdyz reknes ze jsi z Cech, tak nevi az kdyz jako ze Evropa tak jim sem tam neco dojde
ty vole, za co tě tam platěj
aby ses bavil s lidma
ted momentalne jsem placenej z uspor,ktery jsem dostal za galeje jinak spis platim za to abych se bavil, vsude chtej vsude prachy, ale min nez v Kanade
A NESERTE SE FURT DO ME jsem na dovoleny
Bandit 4EVER!!!
Spešl pro Ondráše, fotky z dalších tripů
http://barynekcv.rajce.idnes.cz/
Bandit 4EVER!!!
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:
...no vlastně medvídek je tady takyten bude mít radost
sem si teď všiml ty vořešprute
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
barynek psal:všem nedočkavcům, hlavně Hanzovi, už se vám to blíží, za chvili jsem doma
těšíte se, cooo???
a kdypak že si máme připravit vlaječky sůsede?
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
barynek psal:všem nedočkavcům, hlavně Hanzovi, už se vám to blíží, za chvili jsem doma
těšíte se, cooo???
....už tě tam nehcou, tak teď jsme ti dobří...
....tož totok, kua, tak to abych už ani nechodil spát co??.....
WD club member...
2 nety - jak jsem říkal, 7.bych měl být v Plzni pravděpodobně kvulivá práci, tak by se to dalo někdy potom, třeba 8., nebo 7.večer??? Jinak dolet bude 5.říjence ve 12:55, krásných deset hodin čistýho času letu a tři a pul hodiny ve Frankfurtu čekat na přestup, ci fix...
2 Hanz - já už se na ně vysral cca před měsícem, oni mi nechtěli pustit, ale museli spát nechod, to je beztak o hovně. A jestli mi budeš dobrej, to se taky ještě uvidí
2 PALOUS - vrátit se musim, ale odlítat někam do pryč se mi už asi chtít nebude. A o tom, že to stojí za vyliž vím, ono to ani před odletem nestálo za moc, tak uvidíme, jak hodně to šlo do kytek
Bandit 4EVER!!!
nebo bych mohla vzít auto, kdyby se se mnou třeba zvezl nějakej ten pražec či okolí tak se hlašte, kdo by chtěl jet pokalit s učitelskym po jeho velkolepym návratu zpět jo hele, ještě mě tak napadlo? nějaký spaní by se tam někde dalo sehnat? stačí mi chodba, spacák si vemu
Život je boj-mašina je nej!!!
Hele tak jak? 7.mám v Plzni nějakej pohovor kvulivá arbeitu, tak myslim, že toho 8.by to šlo, co? Je to pátek, můžete se zrubat jak prasata když se nejde v sobotu do práce... jo a tricko podmínkou, at vim že jsem mezi svejma
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Hele tak jak? 7.mám v Plzni nějakej pohovor kvulivá arbeitu, tak myslim, že toho 8.by to šlo, co? Je to pátek, můžete se zrubat jak prasata když se nejde v sobotu do práce... jo a tricko podmínkou, at vim že jsem mezi svejma
já s tim počítám, jen si mě musíte někdo uskladnit aspon na chodbě přes noc.. jo a chci se ještě optat, když bude hezky vzala bych to na motorce, je nějaká možnost jí tam někde skovat?
barynek psal:Luk psal:nebuj, na ulici te nenechame...ten kdo bude mit nejveci zasobu baterek si te veme domu
takže jsi vyhrál Kukii ty bo ty máš určitě něco spešl co dáváte do Temelína, ni?
woe, jedu tam chlastat ne souložit
Kukii psal:barynek psal:Luk psal:nebuj, na ulici te nenechame...ten kdo bude mit nejveci zasobu baterek si te veme domu
takže jsi vyhrál Kukii ty bo ty máš určitě něco spešl co dáváte do Temelína, ni?
woe, jedu tam chlastat ne souložit
Vo souložení nejde,ale abys tam náhodou nejela šukat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
barynek psal:jsem definitivně dneska přistál na rodné hroudě dá někdo vědět jak je to s tím spaníma Kukiným přímým přenosem toho 8myho? jsem na founu cely děn, nezaměstnaný a plný chuti do života :D
hele učitelskejch zatim to nehrotte bo na mě leze moribundus a obávám se, že v pátek zalezu do pelechu s hrncem čaje a budu se poctivě potit, abych pak přežila v práci.... jestli bude líp tak dám vědít, ale zatim vládne moribundus
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 07:46:44 Offline |
tož vitaj doma
Kukii psal:barynek psal:jsem definitivně dneska přistál na rodné hroudě dá někdo vědět jak je to s tím spaníma Kukiným přímým přenosem toho 8myho? jsem na founu cely děn, nezaměstnaný a plný chuti do života :D
hele učitelskejch zatim to nehrotte bo na mě leze moribundus a obávám se, že v pátek zalezu do pelechu s hrncem čaje a budu se poctivě potit, abych pak přežila v práci.... jestli bude líp tak dám vědít, ale zatim vládne moribundus
škoda, jsem se těšil no tak ho ten moribundus zažehnej a kdyby něco tak se objev, na telefénu budem všická
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 Ondráš - tě budu moct konečně srovnat
2 nety a Luk - v Plzni jsem od zítřka, ale v sobotu musím zase ráno brzo odject, tož bych to viděl nějak ne moc brutální, abych jako aspoň mohl dojít na nádr
tě dotáhnou ps: taky sem se těšila
barynek psal:2 Ondráš - tě budu moct konečně srovnat
2 nety a Luk - v Plzni jsem od zítřka, ale v sobotu musím zase ráno brzo odject, tož bych to viděl nějak ne moc brutální, abych jako aspoň mohl dojít na nádr
japa nee moc brutalni?
normalka pudes rovnou z putyky
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:barynek psal:2 Ondráš - tě budu moct konečně srovnat
2 nety a Luk - v Plzni jsem od zítřka, ale v sobotu musím zase ráno brzo odject, tož bych to viděl nějak ne moc brutální, abych jako aspoň mohl dojít na nádrjapa nee moc brutalni?
normalka pudes rovnou z putyky
kurva se Plzeň otřese
nety psal:Luk psal:barynek psal:2 Ondráš - tě budu moct konečně srovnat
2 nety a Luk - v Plzni jsem od zítřka, ale v sobotu musím zase ráno brzo odject, tož bych to viděl nějak ne moc brutální, abych jako aspoň mohl dojít na nádrjapa nee moc brutalni?
normalka pudes rovnou z putykykurva se Plzeň otřese
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Ne asi, se těšim na vás, vy hovada Kukii je odmoribundusovaná nebo nedojede???
JInak se podělim o story. Dneska mi volá nety ze služebáku, jsem v bance tak nezvedám a volám za pár chvil. Nety nezvedá a volá mi za chvilku tak se standartně pozdravím "Bandit" a jak to jde bejku atd, a von že na druhý straně nejakej Kudrna či co, tak mu říkám at nedělá krávu že tady barynek a že už jsem tady z Kanady a že mam od něj nepřijatej hovor atd. A von že neni nety a že je Kudrna. Tka mu říkam kurva nety už stačilo, vtipný ale takhel dlouho to hrát nevydržíš. Tak mu říkám, že hledám pana Luboše Netušila a borec na druhý straně povidá že pan Netušil už tady nepracuje Tak řikam sorry omyl a zavěsil jsem. No neni ten nety ?
Jinak ja bych to fakt viděl nějak decentně, pár pivek (do 5max ) a nazdar. Jo a mimochodem, nenajde se někde pelech v Plzni u někoho???? Co nety?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ne asi, se těšim na vás, vy hovada Kukii je odmoribundusovaná nebo nedojede???
JInak se podělim o story. Dneska mi volá nety ze služebáku, jsem v bance tak nezvedám a volám za pár chvil. Nety nezvedá a volá mi za chvilku tak se standartně pozdravím "Bandit" a jak to jde bejku atd, a von že na druhý straně nejakej Kudrna či co, tak mu říkám at nedělá krávu že tady barynek a že už jsem tady z Kanady a že mam od něj nepřijatej hovor atd. A von že neni nety a že je Kudrna. Tka mu říkam kurva nety už stačilo, vtipný ale takhel dlouho to hrát nevydržíš. Tak mu říkám, že hledám pana Luboše Netušila a borec na druhý straně povidá že pan Netušil už tady nepracuje Tak řikam sorry omyl a zavěsil jsem. No neni ten nety ?
Jinak ja bych to fakt viděl nějak decentně, pár pivek (do 5max ) a nazdar. Jo a mimochodem, nenajde se někde pelech v Plzni u někoho???? Co nety?
učitelskej ty seš mazec sem zamoribundovaná, snažim se potit v posteli a musim přestat chlastat z mýho oblíbenýho hrnku (hrnce 1 a čtvrt litru) bo brzo budu potřebovat bažanta nedorazim promin.. však na se uvidíme a popijeme jako za starejch časů schválně jestli si to u těch nímandů nezapoměl jak chlastá správnej pičo čech
barynek psal:Ne asi, se těšim na vás, vy hovada Kukii je odmoribundusovaná nebo nedojede???
Chudák muj nástupce, měl jsem tel hooodně dlouho jináč barynku u mě složíme hlavu
hlemejzd999 (Člen) 08.10.2010 11:01:09 Offline |
barynek psal:........a von že na druhý straně nejakej Kudrna či co, tak mu říkám at nedělá krávu že tady barynek a že už jsem tady z Kanady a že mam od něj nepřijatej hovor atd. A von že neni nety a že je Kudrna. Tka mu říkam kurva nety už stačilo, vtipný ale takhel dlouho to hrát nevydržíš. Tak mu říkám, že hledám pana Luboše Netušila a borec na druhý straně povidá že pan Netušil už tady nepracuje Tak řikam sorry omyl a zavěsil jsem. No neni ten nety ?
hezky sem se zasmál
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
nety psal:Chudák muj nástupce, měl jsem tel hooodně dlouho jináč barynku u mě složíme hlavu
no budu taky ale potřebovat složit někdy tašku,mam toho hafo a ráno na 9hodinu odvoz na vlakáč, umíš to zařídit, pane velkomožný???
2 Kukii - nevadí, se vylež a na nějakym sraze to zapijem
2 XJelen - no šak už pilně trénuju, direktore
2 hlemejzd - no já se pak smál taky, ale pán z toho očividně odvařenej nebyl..
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1 2