Nejsi přihlášen
Depozito - ANO či NE ?
množí se mi dotazy, zda dát značku do depozita nebo ne.
Takže krátké info šem váhavcům.
Za uložení značky do depozita se platí poplatek 100 kč.
Kdo nemá vyjety svůj bonus ve výši 5 let a více a zároveň má smlouvu poviného ručení s cenou 1500 Kč a níže, tak říkám NE.
Kdo má svůj skutečně vyjetý bonus v maxilmální výší je možné říci ANO.
Obecně upozorňuju všechny, že pojišťovny přitvrzují. Slevy obecně začínají být omezovány, fiktivní bonusy už nejsou samozřejmostí.
Do konce roku budou podmínky ještě přijatelné a dá se s cenou hezky pracovat.
Po novém roce ale bude zase všechno jinak.
Takže kdo dá dneska značku do depozita a nemá svůj vyjetý bonus, tak mu nezaručím že na jaře dostane dobrou cenu za povinné ručení.
Kdo má smlouvu u KOOP, tak uložením značky do depozita není nutné smlouvu ukončovat.
Jde jen pozastavit a na jaře oživit za stávajicích slev.
Re: Depozito - ANO či NE ?
... k vůli těm pár drobnejm mi ani nestojí za to tu značku z motky sundávat, natož ji tak někam nosit a ještě za to platit
.....navíc si můžu vrknout kdykoliv si vzpomenu, předminulej rok sem se byl projet už koncem ledna....
WD club member...
Póla psal:množí se mi dotazy, zda dát značku do depozita nebo ne.
Takže krátké info šem váhavcům.
Za uložení značky do depozita se platí poplatek 100 kč.
Kdo nemá vyjety svůj bonus ve výši 5 let a více a zároveň má smlouvu poviného ručení s cenou 1500 Kč a níže, tak říkám NE.
Kdo má svůj skutečně vyjetý bonus v maxilmální výší je možné říci ANO.
Obecně upozorňuju všechny, že pojišťovny přitvrzují. Slevy obecně začínají být omezovány, fiktivní bonusy už nejsou samozřejmostí.
Do konce roku budou podmínky ještě přijatelné a dá se s cenou hezky pracovat.
Po novém roce ale bude zase všechno jinak.
Takže kdo dá dneska značku do depozita a nemá svůj vyjetý bonus, tak mu nezaručím že na jaře dostane dobrou cenu za povinné ručení.
Kdo má smlouvu u KOOP, tak uložením značky do depozita není nutné smlouvu ukončovat.
Jde jen pozastavit a na jaře oživit za stávajicích slev.
Údajně u Allianz jde pojistit jen měsíce kdy se jezdí.Zbytek je pojištěnej taky,ale v případě průseru 90% škody platí pojistník.Myslím,že na měsíce jako prosinec,leden a únor docela pohoda.
Dotaz...
Bandit 600N
r.v.03 věk řídíč 21let
Nakolik mě přijde povinné ručení u KOOP? bonus cca 53měsicu
Yamaha XJR 1300
ccm - 1251 cm3
r.v. 03
72kW
228kg šrotová "maximalně technicky připustnou neznam"
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1