Nejsi přihlášen
Vyhledávání ve fóru
Proč mi dotaz starter OR startér najde míň témat než starter nebo startér? Navíc starter OR startér najde přesně to co starter AND startér. Kde je chybka? Něco jsem nepobral? Není OR blbě zpracovaný (dělá se AND)?
GSF 600 S '99
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2010 13:50:50 Offline |
Re: Vyhledávání ve fóru
tak to tu asi neni
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 16.09.2010 14:09:30 Offline |
morganzd psal:Woe tady je všecko!
Tady je i to co neni! Jen je v tom lehčí bordel.
máš možnost s tím něco udělat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 16.09.2010 15:01:00 Offline |
vůbec tadyhlety vyhledávací roboty nepoužívám
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Loser psal:a co potrebujes se starterem?
Aby se točil, když má
Podle toho co mi to dělá a co jsem se tu dočetl bude možná problém v uhlíkách. Ale řešit to tu v DF nebudu, páč to by bylo už po 108mý
Kdo hledá, najde.
GSF 600 S '99
morganzd psal:Proč mi dotaz starter OR startér najde míň témat než starter nebo startér? Navíc starter OR startér najde přesně to co starter AND startér. Kde je chybka? Něco jsem nepobral? Není OR blbě zpracovaný (dělá se AND)?
Zadaný řetězec se parsuje aslova se hledaj jednotlivě.
Stačí takhle?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:morganzd psal:Proč mi dotaz starter OR startér najde míň témat než starter nebo startér? Navíc starter OR startér najde přesně to co starter AND startér. Kde je chybka? Něco jsem nepobral? Není OR blbě zpracovaný (dělá se AND)?
Zadaný řetězec se parsuje aslova se hledaj jednotlivě.
Stačí takhle?
Cituju ze vyhledávací stránky:
Pro vyhledávání podle klíčového slova zadej termín nebo termíny které se mají hledat. Jednotlivá slova odděl mezerama. Použij AND, OR a NOT pro upřesnění vyhledávání.
Podle mě to funguje blbě a OR se zpracuje stejně jako AND, ale sere pes.
GSF 600 S '99
morganzd psal:Cituju ze vyhledávací stránky:
Pro vyhledávání podle klíčového slova zadej termín nebo termíny které se mají hledat. Jednotlivá slova odděl mezerama. Použij AND, OR a NOT pro upřesnění vyhledávání.
Podle mě to funguje blbě a OR se zpracuje stejně jako AND, ale sere pes.
Pokud Tě to zajímá víc, tak http://punbb.informer.com/
Řetězec "startér and starter" najde to samé jako "startér or starter", ale i "startér starter".
Dalalší věc je, že pokud chceš hledat základ slova + něco navíc, tak tu dáš *, ale v MySQL se pro tohle používá %.
Z toho usuzuji na prasování.
PALOUS psal:Koldan psal:mně to vyhledávání tady taky moc nende. Zkus zadat třeba zlatá, zlatý, zlaté a autor Koldan. O té barvě jsem už jistě někdy psal, ale nenajde se nic
bo musíš napsat gold jantare
jo a ve čtvrtým příspjefku to máš vot Kellyho
Jebat motorky :-)
Koldan psal:mně to vyhledávání tady taky moc nende. Zkus zadat třeba zlatá, zlatý, zlaté a autor Koldan. O té barvě jsem už jistě někdy psal, ale nenajde se nic
Jak píše Ondráš, zkus tam napsat zlat* což ovšem najde úplně každou kokotinu s tímhle základem.
Vyhledávání je tu podle mě dost
GSF 600 S '99
morganzd psal:Jak píše Ondráš, zkus tam napsat zlat* což ovšem najde úplně každou kokotinu s tímhle základem.
Vyhledávání je tu podle mě dost
Ty jsi trochu znalý programování, tak bys měl pochopit, že se vstup musí zpracovat a nejde tam jen tak prásknout co napíšeš do toho vyhledávacího políčka (viz SQL injection).
Kdyby to nebylo, tak by hekři jako Filous mohli vytáhnout adresy a rodný čísla a to by byl průser.
Ondráš psal:...se vstup musí zpracovat a nejde tam jen tak prásknout co napíšeš do toho vyhledávacího políčka (viz SQL injection)...
To je samozřejmě pravda. Takže by se to dalo zpracovat i tak, aby to podporovalo ty základní klíčový slova, který jsou uvedený v té pidinápovědě (a nebo to tam nepsat aby to nemátlo)
GSF 600 S '99
PALOUS psal:Koldan psal:mně to vyhledávání tady taky moc nende. Zkus zadat třeba zlatá, zlatý, zlaté a autor Koldan. O té barvě jsem už jistě někdy psal, ale nenajde se nic
...myslels echt gold, nééé??? ...jinag já sem nigdy přes to hledací vokýnko nic, jakože NIC nenašel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:PALOUS psal:Koldan psal:mně to vyhledávání tady taky moc nende. Zkus zadat třeba zlatá, zlatý, zlaté a autor Koldan. O té barvě jsem už jistě někdy psal, ale nenajde se nic
...myslels echt gold, nééé??? ...jinag já sem nigdy přes to hledací vokýnko nic, jakože NIC nenašel
nemože to být námi? ale hovnajs co blbnu, rozhodně nemože
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
morganzd psal:Koldan psal:nemože to být námi? ale hovnajs co blbnu, rozhodně nemože
Jakej zas námi? Člověče, ty tam máš postav jak na orloji...
ci fix abych vysfětloval eště aj hen tu češtinu? mnů, tebů, ním, námi, vámi, jemi nebo nimi. čemus nerozuměl
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:morganzd psal:Koldan psal:nemože to být námi? ale hovnajs co blbnu, rozhodně nemože
Jakej zas námi? Člověče, ty tam máš postav jak na orloji...
ci fix abych vysfětloval eště aj hen tu češtinu? mnů, tebů, ním, námi, vámi, jemi nebo nimi. čemus nerozuměl
...no nic... to bylo jako z Cimrmana Záskok ;-)
GSF 600 S '99
Stránky: 1