Nejsi přihlášen
čmn vydání 14.10.2010
Zítra vyjdou nové čmn a přílohou jsou výprodeje a slevy motoobchodů. Dokonce i my jsme se rozhodli dát poprvé někam reklamu. teď koukám na stránky cmn.cz a máme vidím že na stránce s nadpisem Výprodeje 2010 máme reklamu vedle výfuků RP a helem Lazer a Bell. to sem zvědavej jestli to bude mít nějakej ohlas jo a pro ty co chtěli ty jeansy ve větších velikostech, mělo by to být už vyrobený a snad to brzo pošlou do čr. až je tu budu mít, dám vědět
motto "Vem za heft a val"
Re: čmn vydání 14.10.2010
Dado psal:to je reklama jak na prací prášky, když už ti to neni blbý, tak to alespoň dělej pořádně
každou chvilku si tu někdo přihřeje polívčičku, tak vo co de. má kšeft s motocajky a pokud je ještě ochotnej banditpičám dát lepší cenu, proč ne. Lepší podpořit místního než cizího. Ostatně taky nakupuju a budu nakupovat u Kojaka, páč sem tam spokojenej, ale to neznamená, že by Jaster nemusel mít něco co on nemá a co mně se bude hodit
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
zzzmrzlinar (Člen) 14.10.2010 15:34:02 Offline |
taky to vidím stejně jako Koldan, nevím proč by tu Jaster nemoh nahodit, že dal inzerát do ČMN. Dyby nás tu bombardoval pětkrát za den to by byla jiná, ale takhle
Koldan psal:Dado psal:to je reklama jak na prací prášky, když už ti to neni blbý, tak to alespoň dělej pořádně
každou chvilku si tu někdo přihřeje polívčičku, tak vo co de. má kšeft s motocajky a pokud je ještě ochotnej banditpičám dát lepší cenu, proč ne. Lepší podpořit místního než cizího. Ostatně taky nakupuju a budu nakupovat u Kojaka, páč sem tam spokojenej, ale to neznamená, že by Jaster nemusel mít něco co on nemá a co mně se bude hodit
...možná myslel to v čmn ...co ty na to?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
richie psal:kufr mam od Motodetailu a tam je takova ta univerzalni plotna...
shanim ten drzak na kawasaki Z1000 r.v. 2006
takže plotnu máš a potřebuješ držák? na Z1000 můžu sehnat tohle:
442 FZ montážní sada Kawasaki Z 1000 (03-06) pro Monorack M5-M5M-M11, max. 6 kg - 2120kč s DPH
a na to jsou plotny M5 -plastová za 990,- nebo M11 -ocelová za 1.350,-
a pokud už máš monokey s plotnou, tak na to potřebuješ plotnu M5M
Koldan psal:Dado psal:to je reklama jak na prací prášky, když už ti to neni blbý, tak to alespoň dělej pořádně
nemám problém s tim, že si dělá reklamu, ale osobně mi víc vyhovuje to jak to udělal Kojaksro. Čau mám shop a budu mít pro vás dobrý ceny, servis a podporu a ne, ty jo čirou náhodou si kupte ČMN a tam čirou náhodou mám reklamu a bla bla bla. Já mu to neberu dokonce mu fandim,ale nemám rád když se někdo snaží až moc tvářit, jako že nenápadně. tož tak
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
osiris psal:krávoj: a jako tiskař? viděls to?
je to moc tmavý příště to musim udělat jinak, ale chtěl jsem to mít v designu co máme na webu. ale na tisk je to moc tmavý. když jsem to zkoušel doma tak to vytisklo líp, ale tohle horší než jsem čekal.
Dado psal:nemám problém s tim, že si dělá reklamu, ale osobně mi víc vyhovuje to jak to udělal Kojaksro. Čau mám shop a budu mít pro vás dobrý ceny, servis a podporu a ne, ty jo čirou náhodou si kupte ČMN a tam čirou náhodou mám reklamu a bla bla bla. Já mu to neberu dokonce mu fandim,ale nemám rád když se někdo snaží až moc tvářit, jako že nenápadně.
tož tak
až tak jsem to nemyslel. chtěl jsem upozornit že tam bude příloha výprodeje. a když jsme byl u toho, tak jsem se zmínil že ji tam máme taky. ted zas dlouho nikam reklamu dávat nebudem. je to drahý jak mrcha
Stránky: 1