Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Škoda je až příliš kvalitní značka

gerrik (Člen)
13.09.2010 22:12:01

Škoda je až příliš kvalitní značka

http://www.denikreferendum.cz/clanek/58 … usi-zmenit
Už jsem to někde slyšel, ted to čtu a nevěřim svým očím. To snad ten Adolf nemůže myslet vážně sick

Honzik8719 (Člen)
13.09.2010 22:18:13

Re: Škoda je až příliš kvalitní značka

no je toto možné? z toho je mi na sick

...relativní kochač...
Zdenek (Člen)
13.09.2010 22:47:12

Je to tak,, holt německá kolonie. Zdenek.badsick

redik27 (Člen)
13.09.2010 22:51:21

Ty vole, čemu se divíte, koukněte na zasranou EU.

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Pajk (Člen)
13.09.2010 22:56:01

vo důvod víc přoč jebat na celý fau Wsickfuck a jít do nečeho jinýho, tam kde si ještě uměj vážit toho, že prodávaj lidem dobrý auta.

Zdenda (Člen)
13.09.2010 23:31:06

Tenhle článek je starej jak uhlí a navíc dementní. Vzniknul v okurkový sezoně, kdy nebylo o čem psát a děbélci hledali horká témata. Myslíte si, že jsou v koncernu asi tak blbí, že nevědí co vyrábí a co vyrábět budou? Konkrétně Passat 3C vs Superb II - naprosto stejná technika, jiné zpracování interieru a jiné plechy. Pouze Passat má lepší nabídku motorů (3,6, různé kombinace motorů a 4M atd), nějaké vychytávky v introši a  nic víc. Je s podivem, kolik se na to chytí lidí a jaký pak vznikaj vášnivý diskuse. A o to šlo asi především, jinak k těm blicím smajlíkům, od koncernu mám několik aut a něco jsem jich měl a na to jak jim dávám(e) pokouřit tak dobrý.smokin

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
XJelen (Člen)
14.09.2010 20:37:48

Zdenda - podepisuju...naše rodina je na tom stejně, voktáfky, transportery, polo, pasáty, caddík všechno vyhovující, ale jsem z toho tak deformovanej, že si blbje zvykám na něco jinýho (i když teď  anglickej třílitr v šestihrnku je taky príma smile1)

Strýcfajtr !!!
VikecB12 (Člen)
14.09.2010 20:45:34

Jo,jezdit ty mrtky budou furt,to jo,ale já bych si to nekoupil ani zanic. Nejlevnější koncepce aut a prodává se to za ceny aut kerý sou technikou uplně někde jinde. A lidi jak stádo to kupujou a myslí si buhví v čem si nevozí prdelbigsmile Nasrat na koncern vwgood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Pajk (Člen)
15.09.2010 01:14:48

VikecB12 psal:

Jo,jezdit ty mrtky budou furt,to jo,ale já bych si to nekoupil ani zanic. A lidi jak stádo to kupujou a myslí si buhví v čem si nevozí prdelbigsmile Nasrat na koncern vwgood

goodVikec, jen do nichsmile1good

PALOUS (Člen)
15.09.2010 16:47:41

VikecB12 psal:

Jo,jezdit ty mrtky budou furt,to jo,ale já bych si to nekoupil ani zanic. Nejlevnější koncepce aut a prodává se to za ceny aut kerý sou technikou uplně někde jinde. A lidi jak stádo to kupujou a myslí si buhví v čem si nevozí prdelbigsmile Nasrat na koncern vwgood

njn nic pro socky co?bigsmile

Jebat motorky :-)
mazo (Člen)
15.09.2010 22:56:10

hele...
http://www.autobild.de/artikel/kompakte … now=96#mmg
superb/passat 1:0
octavia/golf 2:0
bigsmile

Vidieť a byť videný je základ bezpečnosti. Vedieť predvídať je dokonalosť.
VikecB12 (Člen)
16.09.2010 22:31:18

PALOUS psal:
VikecB12 psal:

Ty se nekřeňbigsmile,ty máš štěstí že máš transportéra,ten je jedinej kloudnej a třeba Multivan by mě nevadilgood A pak ještě starej brouk,ten je nejvícgood,ale to bylo ještě v době kdy dělali lidová vozítkagood Dnaska je to děsbigsmile

PALOUS (Člen)
16.09.2010 23:09:30

VikecB12 psal:
PALOUS psal:
VikecB12 psal:

Ty se nekřeňbigsmile,ty máš štěstí že máš transportéra,ten je jedinej kloudnej a třeba Multivan by mě nevadilgood A pak ještě starej brouk,ten je nejvícgood,ale to bylo ještě v době kdy dělali lidová vozítkagood Dnaska je to děsbigsmile

a vochtáfku mám taky kundobigsmile

VikecB12 (Člen)
16.09.2010 23:11:22

PALOUS psal:
VikecB12 psal:
PALOUS psal:

bigsmileDobře ti takbigsmile Je to jedno,srat na autasmokin

Ondráš (Člen)
17.09.2010 17:24:03

VikecB12 psal:

Zapoměls na Ponorku...

http://images.thesamba.com/vw/gallery/pix/259083.jpg

cool

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen)
17.09.2010 18:06:10

PALOUS psal:
VikecB12 psal:
PALOUS psal:

na hlínách v TDI-čkusurprisedsickbigsmile mám ji takybigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mr.BSE (Člen)
17.09.2010 19:20:14

VikecB12 psal:

Tak tak,. Slouži ti asi dobře, ale je to takove bezpohlavni, sterilni...smokin

Second Class Citizen
1130 Café Racer
PALOUS (Člen)
17.09.2010 20:24:25

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

Zapoměls na Ponorku...
cool

Tak todle je apsolutně nejvíc hipigood

VikecB12 (Člen)
17.09.2010 20:49:46

Jo,T1,2 a 3 sou suprgood Sice to moc nejelo a ani se do toho moc nevešlo,ale mělo to šmrncgood

XJelen (Člen)
18.09.2010 08:48:06

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

Zapoměls na Ponorku...
cool

hipísák pičo! good krásnej smile1

Strýcfajtr !!!
Zdenda (Člen)
19.09.2010 10:44:34

mr.BSE psal:
VikecB12 psal:

1) Co to je nejlevnější koncepce aut? Která je nejdražší ?
2) Který auta jsou obecně a naprosto technicky jinde přičemž za stejnou cenu?
3) Čeče asi nezapadnu do tvojeho stáda ale já si nemyslim Bůhví co mám a nemám, mám auto o který se starám a mám ho rád. A ani by mě nanapadlo takhle škatulkovat lidio. To často naopak slýchávám od všech rádoby kritiků atd.
4) Co to je bezpohlavní, sterilnísurprised

Mě se líběj všechny auta. Je jedno jaký značky a z jaký to je země. Každá značka má svoje, některý se líběj víc, některý míň, některý vůbec, co se týká vad a problémů, u každý značky je něco. Hrozně miluju ty keci jakože Japonec na konec, sterilní VW a kdesi cosi. Pro srovnání líbí se mi Passat, Passat CC, Golf, Audi A6 a blil bych z Jetty, Craftera, A4, A5, nové A8, líbí se mi Alfa 159 a blil bych z Giulietty či Mita. A že bych si dovolil škatulkovat majitele do nějakých stád?idontknow Každýmu se líbí něco.

PS: a co je podle vás Bandit? To je taky nejlevnější koncepce, prodává se za bůhvíjaký ceny pro někoho, a lidi jak stádo ho kupovali a kupujou že. A kolik jich v tom stádu je? Hmm. A já se kupodivu na tyhle lidi a věčný kritiky všeho a všech vysral a koupil si ho právě proto, že se mi LÍBÍ. A dělám to tak se všim a je mi na světě hezky narozdíl od lidí kterejm nejenom ten Bandit asi leží v krkugood

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Banditatom (Člen)
19.09.2010 11:13:14

raděj vykastrovanýho koncernovýho golfa nebo ochcavoj než francouze nebo nedej bože fordabad o USA přibližovadlech se ani nebavím a po poslední výstavě v lipsku jdetě do anusu i s japoncemabad

mě se koncernovky líbí a fest novej superBgood takže taksmokin

Zdenda (Člen)
19.09.2010 11:40:17

A už je to tu zas. Francouzů jsem měl několik PSA a nebyl problém. Tohle je téma na další flame war končím čus.

Banditatom (Člen)
19.09.2010 11:53:58

Zdenda psal:

A už je to tu zas. Francouzů jsem měl několik PSA a nebyl problém. Tohle je téma na další flame war končím čus.

bigsmilemě to začalo bavit já měl frantíky a dej pokoj čeče nějaký nemocný kusy zřejměbadbigsmile

karlos100 (Člen)
19.09.2010 13:39:23

no,jen trochu přispěju,v současný době už prodáváme plnohodnotně devět značek vozů,od japonců přes evropany až ke škodovce.. desátá se rýsuje Infinity...
Názor na design a vnitřní ergonomii, je holt otázkou vkusu každýho soudruhabigsmile
Odpovědně prohlašuju,že jakýkoli auta se celkově jebaj víc a víc,jen je to závislý
na stáří a nájezdu.. Každej vehikl,jakýkoli značky toho má akorát dost v řádu pěti let
a mezi 150-200 tisícema kiláků... Tam začínaj podstatně dražší náklady na údržbu.. Auta který vydržely půl mega kilometrů a patnáct let provozu, se už dávno nevyráběj...
I sem dorazil princip automatický pračky,která vydrží nejvejš pětset pracích cyklů a zdechnebigsmile Jen se některý značky aut serou víc nebo míň,podle toho,jak se k nim
kdo chová,ale je jasný,že jinak to vidí člověk,kterej najede ročně patnáct tisíc a jinak
ten kdo najede šedesát.. první má jednu dvě závady za rok a druhej pět až deset..
to se potom vyprávěj v hospodě legendybigsmilebigsmilebigsmile

...a bude hůř!
VikecB12 (Člen)
19.09.2010 19:34:14

Zdenda psal:
mr.BSE psal:
VikecB12 psal:

3) Čeče asi nezapadnu do tvojeho stáda ale já si nemyslim Bůhví co mám a nemám, mám auto o který se starám a mám ho rád. A ani by mě nanapadlo takhle škatulkovat lidio. To často naopak slýchávám od všech rádoby kritiků atd.

Mě se líběj všechny auta. Je jedno jaký značky a z jaký to je země. Každá značka má svoje, některý se líběj víc, některý míň, některý vůbec, co se týká vad a problémů, u každý značky je něco. Hrozně miluju ty keci jakože Japonec na konec, sterilní VW a kdesi cosi. Pro srovnání líbí se mi Passat, Passat CC, Golf, Audi A6 a blil bych z Jetty, Craftera, A4, A5, nové A8, líbí se mi Alfa 159 a blil bych z Giulietty či Mita. A že bych si dovolil škatulkovat majitele do nějakých stád?idontknow Každýmu se líbí něco.

PS: a co je podle vás Bandit? To je taky nejlevnější koncepce, prodává se za bůhvíjaký ceny pro někoho, a lidi jak stádo ho kupovali a kupujou že. A kolik jich v tom stádu je? Hmm. A já se kupodivu na tyhle lidi a věčný kritiky všeho a všech vysral a koupil si ho právě proto, že se mi LÍBÍ. A dělám to tak se všim a je mi na světě hezky narozdíl od lidí kterejm nejenom ten Bandit asi leží v krkugood

Nejlevnější koncepcí sem myslel ten zasranej přední náhon,to že ty auta prostě nezatáčí víme fšichni,to že se serou klouby a manžety víme taky,ale hold je to nejlevnější na výrobu a montáž,tak toho budeme chrlit mraky,ale budeme za to chtít skoro stejně jako za zadní náhon,ale lidi to budou kupovat,protože to na venek není vidět a to je nejduležitější.... Ale neber můj názor nijak vážně,su prostě zastáncem zadohrabů a na předokolky mám averzibigsmile A kdyš vidím za kolik se prodávají vohrkaná pasaty a srovnám cenu s podobně vohrkaným baworáckým e39 tak bych měl jasno co mě přistane v garáži. Ale jak říkáš,je to debata vo hovně,každej je na něco jinýho vysazenejgood A Japonca sem měl taky,byl to předohrab a přesto sem s nim byl spokojenej protože stál pár kaček,jezdil bez problémů a nepotkával sem ho na každým rohugood

VikecB12 (Člen)
19.09.2010 19:37:58

karlos100 psal:

no,jen trochu přispěju,v současný době už prodáváme plnohodnotně devět značek vozů,od japonců přes evropany až ke škodovce.. desátá se rýsuje Infinity...
Názor na design a vnitřní ergonomii, je holt otázkou vkusu každýho soudruhabigsmile
Odpovědně prohlašuju,že jakýkoli auta se celkově jebaj víc a víc,jen je to závislý
na stáří a nájezdu.. Každej vehikl,jakýkoli značky toho má akorát dost v řádu pěti let
a mezi 150-200 tisícema kiláků... Tam začínaj podstatně dražší náklady na údržbu.. Auta který vydržely půl mega kilometrů a patnáct let provozu, se už dávno nevyráběj...
I sem dorazil princip automatický pračky,která vydrží nejvejš pětset pracích cyklů a zdechnebigsmile Jen se některý značky aut serou víc nebo míň,podle toho,jak se k nim
kdo chová,ale je jasný,že jinak to vidí člověk,kterej najede ročně patnáct tisíc a jinak
ten kdo najede šedesát.. první má jednu dvě závady za rok a druhej pět až deset..
to se potom vyprávěj v hospodě legendybigsmilebigsmilebigsmile

Vo novejch autech mě ani nemluf,to ve mě vřou chcánkybigsmile
Kua už sem přemejšlel že si snat seženu starýho forda capri,pěkně karbecovku a budu mít klidbigsmile

Zdenda (Člen)
19.09.2010 19:54:10

Vikec: ale jo to je rozumnej názor. Jenže já sem třeba za předohraba rád a rozhordně se necourám natož v zatáčkách. Ono tvrdej podvozek, osumnáctky dobrý gumy udělaj i na kombiku svoje. A v zimě jsem s předohrabem tahal už několik germánů s MB či BMW z mírnýho svahu. Ale máš samozřejmě recht, zadohrab je fajn, na sportovní jízdu určitě, sám bych rád na hraní nějakýho zadohraba měl.  Jenže ten předohrab je prostě víc user friendly a samozřejmě levnější o tom žádná. Když jsem rpodával tehdá svoje Mitsubishi Carismu  GDI tak mě taky neskutečně sralo když auto bylo v top stavu a cenově mi ho ohodnotili dalece míň než vedle stojící Oktávku, která měla dvakrát víc najeto a ve vnitř zahumusená jako svině. Je fakt že některý lidi jsou v tomhle píče.

Ondráš (Člen)
19.09.2010 20:20:22

Zdenda psal:

...
PS: a co je podle vás Bandit?...

No ty voe... Bandit je nejvíc... O tom se snad nediskutuje.cool

Zdenda (Člen)
19.09.2010 23:39:29

Proto ho mam ty pussygood

mr.BSE (Člen)
20.09.2010 06:22:33

Zdenda psal:

Ohledně Jůliny a MiTa se shodnem, taky se mně to nelibi a nejsu ortodoxni italofil.
Hrozne rad bych vyjmenoval neco z koncernu VW, co se mne libi a napada me snad jen Golf MKII. help
A tim sterilni sem myslel treba interier- proc to nema klicky z lestenyho hliniku?
V zakladu sou cerny (Fabia mk1) a za priplatek mas pochromovanej plastidontknow
A uprimne pochybuju, ze cokoliv jinyho z VW je nema pochromovany.(to byl takovej priklad, kterej me v 6 rano napadl bigsmile)

Ultrasirokej stredovej panel, pred spolujezdcem vobrovska voplastovana plocha bad
Dalsi vec je treba podvozek... Kamos ma OCT1 RS, motor je nekde jinde, to je jasny, ale prijdou zatacky a ja se svejma 10let starejma pruzinama a tekoucima tlumicama mu s prehledem ujedu i na 16" kolech idontknow
Von už dal 18" a sportovni podvozek a stejne se sune po tečně ze zatačky idontknow
Voba mame predohraby... jen u mě se nešetřilo na koncepci zadní nápravygood

Doufám, že se to někoho nedotklo, bo sem doufal, že se zatim v poklidu diskutuje smile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
richie (Člen)
20.09.2010 08:00:39

mr.BSE: tak ne nadarmo se o Alfe rika ze ma Cuore sportivo ;) .... podvozek sportovnich aut od koncernu je holt horsi nez ma Alfa, BMW ... aji ten Ford Focus RS vysel lip ... holt de vo to ze sou lidi co si kupujou auto na jezdeni s rodinou na vylety a do prace a k tomu je koncern idealni smokin

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Zdenda (Člen)
20.09.2010 08:01:10

Njn Octa 1 ta uz je davno za zenitem. Zkus Scirocco nebo i treba CC v R line. S klickama mas recht ale dneska to asi nikdo z hliniku uz nedela kvuli uspore materialu, vaze atd. Co bys asi tak rikal na mou oblibenopu Imprezu MY 06, ta je v introsi taky naprosto katastrofalni.

Ondráš (Člen)
20.09.2010 09:13:33

Zdenda psal:

... Zkus Scirocco...

Čéče s tim bych byl opatrnej...help
Už jsme s nima jednou jeden menší konflikt měli... bigsmile

Borák (Člen)
20.09.2010 10:36:53

jak říká Ondráš..tejhle značce a lidem bych se vyhnul co Ksichte ? bigsmilebigsmilebigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
mr.BSE (Člen)
20.09.2010 19:45:38

Zdenda psal:

Njn Octa 1 ta uz je davno za zenitem. Zkus Scirocco nebo i treba CC v R line. S klickama mas recht ale dneska to asi nikdo z hliniku uz nedela kvuli uspore materialu, vaze atd. Co bys asi tak rikal na mou oblibenopu Imprezu MY 06, ta je v introsi taky naprosto katastrofalni.

Ja sem zvolil OCT1 zamerne, bo se vyrabela od 1996 (RS tusim az 2001) a ten muj spageto stroj od 1997. Takze mam vehicla stejne za zenitem jako OCT1 smile1
Scirocco je fajn. Je fakt, ze sem ho vypustil z hlavy, jinak bych napsal, ze se mne ze soucasny produkce VW libi good
CCRline je cajk, nevim jak vnitrek, ale venek vypada konecne jako pekny auto (a ne prehnane usedlej kocar).

Ad. Impreza - to je o necem jinym, tam to auto vyvazi mnohem vic zbytkem a interier tam neni ani na desatym, natoz pak prvnim miste smile1
Impreza ma intros jednoduchej a funkcni, bo je tam tak nejak "do poctu", protoze zbytek auta je na hrani good
Ale co je na hrani u octavek/superbu...idontknowbigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE (Člen)
20.09.2010 19:49:56

richie psal:

...holt de vo to ze sou lidi co si kupujou auto na jezdeni s rodinou na vylety a do prace a k tomu je koncern idealni smokin

No vsak to ja plne chapu a nic proti tomu nemam good
Ale zase bych cekal "pochopeni" pro lidi, kteri nemaj auto jen na dopravu z bodu A do bodu B. A kdyz uz maji, tak nechtej auto, ktery dostanes v lidlu k sacku rohliku bigsmile
(to sem prehnal, bo sam vim kolik tech 156 jezdi (nastesti vetsina sou 1,9JTD v kombiku na 15" plechach) bigsmile)

Second Class Citizen
1130 Café Racer
richie (Člen)
20.09.2010 20:30:43

mr.BSE psal:
richie psal:

...holt de vo to ze sou lidi co si kupujou auto na jezdeni s rodinou na vylety a do prace a k tomu je koncern idealni smokin

Ale zase bych cekal "pochopeni" pro lidi, kteri nemaj auto jen na dopravu z bodu A do bodu B. A kdyz uz maji, tak nechtej auto, ktery dostanes v lidlu k sacku rohliku bigsmile
(to sem prehnal, bo sam vim kolik tech 156 jezdi (nastesti vetsina sou 1,9JTD v kombiku na 15" plechach) bigsmile)

sak JedeToDobre smile1

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
mr.BSE (Člen)
21.09.2010 20:52:21

richie psal:
mr.BSE psal:
richie psal:

sak JedeToDobre smile1

2,4jo
v 1,9 jede dobre az tem multijet good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
21.09.2010 21:35:21

Impreza je nejvícgood a srat v ní na interiér. Kdyš vidím jednoho kolíka u nás na chalupě jak se s tím dá lítat,tak si kolikrát říkám že se vyseru na mašiny a pudu do ní. Má WRX STI Prodrive ve válečnejch barvách a je to nádhera. Ted mu tam připutovalo věčí turbo a čip a je na nějakejch 360koních a začal s tím jezdit hoby závody do vrchugood

Zdenda (Člen)
21.09.2010 22:45:51

Tak z týhle se posereš, to je můj tajnej sen, Subaru Impreza WRX STI MY 2006, kompletní bodykit a další vyfikundace: http://www.subaru-ostrava.cz/tuning/6

VikecB12 (Člen)
21.09.2010 22:57:59

Zdenda psal:

Tak z týhle se posereš, to je můj tajnej sen, Subaru Impreza WRX STI MY 2006, kompletní bodykit a další vyfikundace: http://www.subaru-ostrava.cz/tuning/6

Ta je nádherná,tam někdo nemusel vobracet každou korunu v kapcegood Ale vzhledově se mě víc líbí ty dvě předchozí generace kdy to byl ještě dvoulitrgood

Zdenda (Člen)
21.09.2010 23:41:56

Njn tyky bych ji bral do garáže ale asi málo krademsmile1

Billy (Člen)
22.09.2010 07:49:42

Vy onanisti jedni bigsmile surprised

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
inkvizitorr (Administrator)
22.09.2010 09:10:02

Borák psal:

jak říká Ondráš..tejhle značce a lidem bych se vyhnul co Ksichte ? bigsmilebigsmilebigsmile

idontknowidontknowidontknowbigsmilesmokin

doba je temná...
VikecB12 (Člen)
22.09.2010 09:41:16

Totok je jízda toho střelce vot nás z chalupy www.youtube.com/watch?v=yetpf895ay8
Během závodu trochu pobaví lidi a stejně dojede pokaždé na bedněbigsmile

Ondráš (Člen)
22.09.2010 09:59:54

VikecB12 psal:

Totok je jízda toho střelce vot nás z chalupy www.youtube.com/watch?v=yetpf895ay8

http://www.youtube.com/watch?v=6gOcEOIsMZQ&NR=1
Tohle je myslim záživnější.smokin

Loser (Administrator)
22.09.2010 10:47:40

ten pohled z auta je prave takovej nezazivnej. To vypada, jak kdyby to vubec nejelo bad

tak ja se vas ted zeptam, kdyz uz jste s tema plechovkama zacali.
Premejslim o koupi nejake sracky tak za 50 tycek. Nepotrebuju nic divokyho ani extra vyvonenyho. Mel bych to v podstate jen na obcasne cestovani z curakova do asie, kdyz je hnusny pocasi a na masine se neda. Nebo proste na dopravovani se na ruzny chlastacky v obdobi zimy. Jak rikam - nechci nic divokyho, pze jsem zvyklej jezdit akorat na masine, kde me kamerovy radary tak nejak neberou. A kdybych mel silny auto, tak bych zapominal, ze uz jsem vic odhalitelnej a asi bych se brzo vybodoval. Jde mi jen o to, abych do toho behem dvou nasledujicich let nemusel vrazit vetsi prachy nez za kolik jsem to koupil. Po dvou letech to necham klidne sesrotovat.
Nechci to kupovat ted hned, ale mozna budu muset na vanoce prevazet spousty darku bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Filous (Člen)
22.09.2010 12:22:16

Loser psal:

ten pohled z auta je prave takovej nezazivnej. To vypada, jak kdyby to vubec nejelo bad

tak ja se vas ted zeptam, kdyz uz jste s tema plechovkama zacali.
Premejslim o koupi nejake sracky tak za 50 tycek. Nepotrebuju nic divokyho ani extra vyvonenyho. Mel bych to v podstate jen na obcasne cestovani z curakova do asie, kdyz je hnusny pocasi a na masine se neda. Nebo proste na dopravovani se na ruzny chlastacky v obdobi zimy. Jak rikam - nechci nic divokyho, pze jsem zvyklej jezdit akorat na masine, kde me kamerovy radary tak nejak neberou. A kdybych mel silny auto, tak bych zapominal, ze uz jsem vic odhalitelnej a asi bych se brzo vybodoval. Jde mi jen o to, abych do toho behem dvou nasledujicich let nemusel vrazit vetsi prachy nez za kolik jsem to koupil. Po dvou letech to necham klidne sesrotovat.
Nechci to kupovat ted hned, ale mozna budu muset na vanoce prevazet spousty darku bigsmile

...koupil sem mladýmu za mrskej penís vot místního vazouna Filcku...díly za hubičku, vopravit se to dá na chodníku, nebude mě srát aš to něgde vorve, doveze tě to a vo překračování rychlostních limitů nemůže bejt ani řečbigsmile ...jo a dyš uš seš tady, fčera sem nadělil Myšákoj ten tvuj škopek, co se mi povaloval v dílně, tagže si ho u něj vyzvedni...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser (Administrator)
22.09.2010 12:36:48

Filous, diky. Ja na nej zase zapomel bigsmile

No nad tou felckou uz jsem taky premejslel. Jen jsem to zde nechtel vytahovat, kdyz vam jako ty koncernovky nevonej nebo co bigsmilebigsmilebigsmile

WenzelB6 (Člen)
22.09.2010 12:37:49

jj mladej taky zdědil filcku a má tam u motoooru nějakou vzpěru jakoby chycenou mezi tlumičema. To dá ňáký koníky navíc ?

osiris (Člen)
22.09.2010 12:40:58

wenzeloj: 1.6 = standard; 1.3  = tuning; shnilí = nutnost bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Billy (Člen)
22.09.2010 12:54:41

WenzelB6 psal:

jj mladej taky zdědil filcku a má tam u motoooru nějakou vzpěru jakoby chycenou mezi tlumičema. To dá ňáký koníky navíc ?

Vono to dela u tak meke kastle docela divi bo to ma fakt lepsi jizdni vlastnosti kdyz tak teda mas gut tlumice a nevylagrovany rizeni. byvime se vo felcce z roku razdva.

Góťa (Člen)
22.09.2010 13:25:21

Kdysi dávno mi jeden známý z místní vývojové firmy pracující pro Škodu vyprávěl o vývoji jakýhosi odhlučnění, který museli o třetinu zeslabit, páč to bylo tišší, než Audi...surprised

.... vono to ňák dopadne ....
Zdenda (Člen)
22.09.2010 13:25:59

VikecB12 psal:

Moc hezký! Tady je taky hezká kompilace pro fandy týhzle káry, O Kenu Blockovi mluvit nebudu, to všichni znáte ne?

http://www.youtube.com/watch?v=_v6aJ9m5E18

Zdenda (Člen)
22.09.2010 13:29:09

Jinak tady takovej menší zvukovej projev jednoho sterilního koncernu. To mít tak jezdim v plenách páč uchcávám. Ne, chčiju. Páč to není auto to je uragán good Rodinný kombi no.

http://www.youtube.com/watch?v=sKq6HmEM79Q

Filous (Člen)
22.09.2010 14:39:43

osiris psal:

...nutností to je i u motorizace 1,9TD, páč ten motor je tag těškej, že za chvíli máš přední kola rozcáplý jag kachnabigsmile

osiris (Člen)
22.09.2010 14:45:07

Filous psal:
osiris psal:

...nutností to je i u motorizace 1,9TD, páč ten motor je tag těškej, že za chvíli máš přední kola rozcáplý jag kachnabigsmile

...nj,  vo tom sem se ani nezmiňoval bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš (Člen)
22.09.2010 14:59:43

Filcky měl Palous...smokin Ale nějak se neměly rády s ředidlem nebo co... help
smile1

Filous (Člen)
22.09.2010 15:14:01

Ondráš psal:

Filcky měl Palous...smokin Ale nějak se neměly rády s ředidlem nebo co... help
smile1

...aceton na ně zabírá, na svině kousavýbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
22.09.2010 15:26:34

Zdenda psal:

Jinak tady takovej menší zvukovej projev jednoho sterilního koncernu. To mít tak jezdim v plenách páč uchcávám. Ne, chčiju. Páč to není auto to je uragán good Rodinný kombi no.

no zvuk mě tak nenadchnul,ale to zrychlení do nějakých 120 je mazec a i pak to leze pěkněgood
Ale tak nějak si říkám proč si kupovat auto za dva míče když motorka za 50 tis. to umí taky bigsmile a s hezčim zvukembigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser (Administrator)
22.09.2010 15:31:47

Kasym: bo je to srab a motorku by nezvladl. A hlavne, kdyz mas prachy, tak nedokazes racionalne uvazovat ... to znam z vlastni zkusenosti (kdyz mam prachy, tak je vsechny prochlastam misto abych si koupil neco krasneho bigsmile)

K.a.s.y.m. (Člen)
22.09.2010 15:52:43

Loser psal:

Kasym: bo je to srab a motorku by nezvladl. A hlavne, kdyz mas prachy, tak nedokazes racionalne uvazovat ... to znam z vlastni zkusenosti (kdyz mam prachy, tak je vsechny prochlastam misto abych si koupil neco krasneho bigsmile)

máš to kobinovat..koupit si třeba okrasnou flašku rumu bigsmile

huskyb12 (Administrator)
22.09.2010 15:58:50

Za pade Filcku ? Ste se posrali né ? Ani nová takovou cenu neměla :)))

ale di, Ty brepto ...
Žirafa (Člen)
22.09.2010 16:06:29

huskyb12 psal:

To babička za ní teď dala 56tis jen proto, že je to škodovka a jsou na to levnější náhradní díly...idontknow Vymluvit si to fakt nenechala... a ještě to bylo v áčkách kde jí chtěli okrást ještě o víc...sick

Jaký si to uděláš, takový to máš...
huskyb12 (Administrator)
22.09.2010 16:23:16

Žirafa psal:
huskyb12 psal:

To babička za ní teď dala 56tis jen proto, že je to škodovka a jsou na to levnější náhradní díly...idontknow Vymluvit si to fakt nenechala... a ještě to bylo v áčkách kde jí chtěli okrást ještě o víc...sick

To právě ten blud v kterym žije podstatná část národa ...
Levný náhradní díly na Šáde ? Zaprvé je to nesmysl a hlavně - podstatný je nepotřebovat náhradní díly.
Mam 626, mam jí 8 let, kupoval sem jí na konci záruky, za celou dobu si řekla jenom vo běžnej servis ...
Teď mě nasrala, páč sem musel dát vzpěry do pětek ! To je škandál, pude z baráku a fertig !

ale di, Ty brepto ...
Loser (Administrator)
22.09.2010 16:28:40

houska, nikdo nemluvi o tom, ze to pade chci utrati cely - proste jsem si dal jen strop. Jak rikam - staci mi jen nejakej vrak, tak na dva roky, do kteryho nebudu muset nejak vyrazne investovat.
Auto je pro me totiz docela zbytecna vec, ale protoze ho maji vsichni, tak ho musim mit taky bigsmilebigsmilebigsmile

XJelen (Člen)
22.09.2010 17:06:55

S dílama na škodovku sem si taky myslel, že je to ranec, ale nedávno jsem prodal jedničkovou vochcávku polomrtvou s dvoulitrem za pade jedný nešťastný holčině s čerstvým řidičákem... po čase povídala, že musela měnit to a to, tak jsem trochu znejistěl kolik do toho ještě zahučela a když mi začala diktovat ceny dílů, tak jsem zíral z votevřenou držkou... na tu starou vránu to pořídila za pár peněz a nyčko si vozí zadek jak madam good zato za pumpu na mondijé mě málem stáhli vo desítku ani sem nemrkredface

Strýcfajtr !!!
huskyb12 (Administrator)
22.09.2010 17:13:04

XJelen psal:

...zato za pumpu na mondijé mě málem stáhli vo desítku ani sem nemrkredface

to je příběh, kterej s s Fordem táhne jako Ariadnina nit už vod Sierry :)))

ale di, Ty brepto ...
Loser (Administrator)
22.09.2010 17:27:15

a co treba takova Corsa 1,6 benzin z 96? najeto 50 000 - starej pan s tim jezdil akorat na nakupy. Jeho mladymu to ted stoji v garazi a nevi, co s tim

Filous (Člen)
22.09.2010 17:47:21

...tag Ficka 1,3 + LPG f metle bes hágusů a na plechách:

-nákup:                      6000,-
-přihlášení:                 4000,- smile2
-zadní díl vejfuku:          565,-
-přední kotouče+desky:  550,-
-přední tlumiče voba:     900,-
-těsnění pot ventildekl:     16,-
-spojka komplet:           905,-

...a šoukchár je v rychtyku...chcete mi eště tvrdit, že bych za ty prachy sehnal něgde něco jinýho???surprised ...nejni to žádnej kočkolap, ale má to štyry kola, volant a střechu a vočekává se vot toho minimální kilometrovej nájezd vokolo komína, prostě to má doject to Junge Bunslaw a do Práglu s životností do třech let a fertig...

nicola.foxx (Člen)
22.09.2010 18:45:47

Mrdat celou šádes až teda na superba v combigood bych se nechal presvjedcit

TO LOSER: vem totok http://tipcar.cz/tipcar.php?RegionV=&am … atizace=on

Nikoho na to neulovis a rychlostni limity taky neprekrocis. Kamos vot IT to ma asi jedenact let a je spokojenej a nic nevopravuje a klima mu funguje a hovno to zere. Prej nejaky 4l na sto ve mnesteidontknow

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Loser (Administrator)
22.09.2010 18:59:11

nicola: dyz ja nesnasim cokoliv od suzuki bigsmilebigsmilebigsmile
no, to je presne vozidlo, jaky potrebuju. Clovek je v tom nenapadnej, zensky se na me aspon nebudou lepit a dokonce to ma i stribrnou metalizu, tak mi to bude ladit k motorkej (myslim jako teda ten druhej srak v tom odkazu).
Popremejslim vo tom. Ale jak rikam - kupovat budu mozna az na Vanoce

VikecB12 (Člen)
22.09.2010 19:06:56

Feldy sem měl dvě,za pár korun ježdění bez problémů. Kupoval sem akorát kotouče za cenu jedné nádrže do bandasky,takže zamě felda jako nejlevnější dopravní prostředek do kerýho se necpe mraky peněz je dobrágood

XJelen (Člen)
22.09.2010 20:17:59

huskyb12 psal:
XJelen psal:

...zato za pumpu na mondijé mě málem stáhli vo desítku ani sem nemrkredface

to je příběh, kterej s s Fordem táhne jako Ariadnina nit už vod Sierry :)))

ale nedal jsem se... voni nevěděli že hospodskej dělal předtim do řemesla, takže to byl konektor za dvojku i s prací bigsmile

Strýcfajtr !!!
Borák (Člen)
22.09.2010 21:05:00

koupil sem cerce ficku a je pokoj
má jí rok ..je to strará vrána ,teda jako to auto...a za celou dobu nechtěla nic než benzín..¨
stála pár šupů a mám pokoj smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
VikecB12 (Člen)
22.09.2010 21:15:06

Borák psal:

koupil sem cerce ficku a je pokoj
má jí rok ..je to strará vrána ,teda jako to auto...a za celou dobu nechtěla nic než benzín..¨
stála pár šupů a mám pokoj smokin

A šukat se f tom taky dá,takže co by víc chtěla že joevilbigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
22.09.2010 21:22:44

Já si teďka beru inspiraci tady: http://www.youtube.com/watch?v=MSQ0b6_P … re=related

VikecB12 (Člen)
22.09.2010 21:34:40

No a felda byla aspoň světově uspěšnej závoďák cool http://www.youtube.com/watch?v=AdkAI3WOUd8

Luk (Člen)
22.09.2010 22:24:01

zacinam mit pocit, ze o neco prichazim, kdyz felinu nemamsurprised

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ondráš (Člen)
22.09.2010 22:27:43

Luk psal:

zacinam mit pocit, ze o neco prichazim, kdyz felinu nemamsurprised

Ta je pro socky...cool
My co na to máme, máme Fordy. smile1evil

Pšán (Člen)
22.09.2010 22:40:48

VikecB12 psal:

Já si teďka beru inspiraci tady: http://www.youtube.com/watch?v=MSQ0b6_P … re=related

..jako asi takhle..kočár fajn,místa habakuk,ale to video,přesto že je ze severu,je nějako to málo akční..
..takhle se jezdí na severu..
  http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 … ashing.htm

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
hlemejzd999 (Člen)
22.09.2010 22:42:29

Zdenda psal:

jak tam jede , tak se mi zdaj na tu rychlost ty stromy v tom odrazu dost pomalu ubíhající surprised...aby to nebyl nějakej podvod...i při 230 km/h jen tak hezky ubíhaj .....se mi zdá...

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Kukii (Člen)
22.09.2010 22:45:15

hlemejzd999 psal:
Zdenda psal:

jak tam jede , tak se mi zdaj na tu rychlost ty stromy v tom odrazu dost pomalu ubíhající surprised...aby to nebyl nějakej podvod...i při 230 km/h jen tak hezky ubíhaj .....se mi zdá...

tak na tvých videích zas pro změnu nejsou vidět ani ty stromky smokinbigsmilebigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen)
22.09.2010 22:49:17

Kukii psal:
hlemejzd999 psal:
Zdenda psal:

tak na tvých videích zas pro změnu nejsou vidět ani ty stromky smokinbigsmilebigsmilebigsmile

good...ale zas je hezky vidět , jak ubíhá čára na silnici bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Kukii (Člen)
22.09.2010 22:52:19

hlemejzd999 psal:
Kukii psal:
hlemejzd999 psal:

good...ale zas je hezky vidět , jak ubíhá čára na silnici bigsmilebigsmilebigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilegood

Život je boj-mašina je nej!!!
VikecB12 (Člen)
22.09.2010 22:58:42

Pšán psal:
VikecB12 psal:

..jako asi takhle..kočár fajn,místa habakuk,ale to video,přesto že je ze severu,je nějako to málo akční..
..takhle se jezdí na severu..
  http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 … ashing.htm

Voni ti vikingové mají asi trochu posunutej pud sebezáchovy se mě zdágoodbigsmile

Honza (Člen)
22.09.2010 23:08:06

VikecB12 psal:

goodgoodgood

23.09.2010 07:21:48

Honza psal:
VikecB12 psal:

goodgoodgood

no ty voe..s timhle dvoutunovy hovadej takhle blbnout to už chce v hlavě asi dobrou bramboračku bigsmile

Billy (Člen)
23.09.2010 08:08:26

Nejak cestujou ve finsku jinak zase v rusku bigsmile
http://www.stream.cz/video/425401-blato-na-ruske-ceste

VikecB12 (Člen)
23.09.2010 09:22:52

Billy psal:

Jak si mohli němci myslet že tuhle zem dobijouidontknowbigsmilebigsmilebigsmilegood

VikecB12 (Člen)
23.09.2010 09:41:02

K.a.s.y.m. psal:
Honza psal:
VikecB12 psal:

goodgoodgood

no ty voe..s timhle dvoutunovy hovadej takhle blbnout to už chce v hlavě asi dobrou bramboračku bigsmile

Není to tak těšký jak se zdá,v TP to má hmotnost nějakejch 1500kg a při jízdě po šotolince je krásně čitelnýgood No a na těch závodech v tom mají motor 2.3turbo 16V,ten má v sérii nějakejch 190koníků ale po pár upravách se to motá někde kolem 300-500koní 600Nmsurprisedbigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
23.09.2010 09:51:33

VikecB12 psal:
K.a.s.y.m. psal:
Honza psal:

goodgoodgood

Není to tak těšký jak se zdá,v TP to má hmotnost nějakejch 1500kg a při jízdě po šotolince je krásně čitelnýgood No a na těch závodech v tom mají motor 2.3turbo 16V,ten má v sérii nějakejch 190koníků ale po pár upravách se to motá někde kolem 300-500koní 600Nmsurprisedbigsmile

Hmm dobrá hračka bigsmilegood

Billy (Člen)
23.09.2010 09:56:42

VikecB12 psal:
Billy psal:

Jak si mohli němci myslet že tuhle zem dobijouidontknowbigsmilebigsmilebigsmilegood

Voni maj i ponorky smile1 http://www.youtube.com/watch?v=QOyY8f05tFI

Janna (Člen)
23.09.2010 11:05:12

Hajzli,to je moc teda idontknowfuck

Filous (Člen)
23.09.2010 11:39:49

Billy psal:
VikecB12 psal:
Billy psal:

Voni maj i ponorky smile1 http://www.youtube.com/watch?v=QOyY8f05tFI

...nejenom ponorky, voni maj i "fšudechody"surprised

http://www.youtube.com/watch?v=DbtJIq3SRcg

Billy (Člen)
24.09.2010 08:17:31

To Filous: Je to zeme, kde je hold vsechno mozny smile1 bigsmile

gerrik (Člen)
15.10.2010 12:18:20