Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Chrudimáci a okolí

Pajk (Člen)
18.10.2010 18:17:49

Chrudimáci a okolí

Auto moto centrum Chrudim, kluci máte někdo zkušenosti s tímhle bazarem?
A kdyby byl někdo vod tý dobrotysmile1, potřeboval bych tam předběžně zkouknot tohle to auto, sím pěkně smile1 a ještě nejlíp zejtra. Ten kdo pozná jestli to má motor, kola a takový ty všechny hejblátka co to má mítbigsmile, tak se hlaštebigsmile. Jestli to má cenu abych se tam táhnul.
http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-autom … :1513.auto

Dado (Člen)
18.10.2010 18:42:09

Re: Chrudimáci a okolí

ahoj Pajku, co přesně tě na tom autě zajímá? Ten bazar je asi v poho, teda co se týče toho jak se o ty auta staraj, můžu mrknout jestli seděj čísla a omrknout jestli stav sedí ns tím co píšou, ale asi až zítra odpolko, budu po noční spát doufam tak do jedný a pak bych tam zajel a pořešil to přes foun,tak pokud už jsi se s někýmuž  nedomluvil tak dej vědět telefon mám v profilu

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
deny1234 (Člen)
18.10.2010 18:43:30

No ja sem z Chrudimi , ale maj otevreno jenom do 17 h. ,Tak nevim jestli to zejtra stihnu se tam stavit , delam do 16.30 idontknow V sobotu by ti to nestacilo ? Jinak zadny zkusenosti s nima nemam headshake

Pajk (Člen)
18.10.2010 21:01:52

Což vo to auta maj na prodej vypucovaný dobře to je vidět. Zajímá mě spíš jestli to má původní lak, slícování dílů a vše co by napovídalo tomu, že to bylo aspoň lehce bouranýbad.
Dál jestli maj k tomu taky původní taliánský papíry, věrohodnost servisky a s tím související stav km, případně nějaký prověření Cebie, Cartetect a pod.
Především mě zajímá co je tam blbě, prostě závady.
Některej prodejce když se ho potencionální kupec zeptá co nefunguje, tak jako, že je všechno v poho, že gut a pak v kupní smlouvě kterou má už předpřipravenou je sloupec závad vod zhora až dolu, mě zajímaj ty závady.
Případně jestli ví něco vo servisní historii, výměna rozvoďáku a pod. a tak nějak celkovej pocit z toho, vždyť víte chlapci a čím dřív tím lípsmile1.
A to už by prozatim mohlo stačit nébigsmile.

deny1234 (Člen)
18.10.2010 22:15:04

Zejtra jedu hned vedle na STK , s autem , tak jestli me z toho bazaru nevyhodej , kdyz tam prijdu 5 min. pred zavirackou , tak se ti na to kouknu good

Inženýrek (Člen)
18.10.2010 22:54:15

Ty brďo, Chrudim se taky stává aspoň něčim zajímavá. To čumim teda good

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Pajk (Člen)
18.10.2010 22:59:27

deny1234 psal:

Zejtra jedu hned vedle na STK , s autem , tak jestli me z toho bazaru nevyhodej , kdyz tam prijdu 5 min. pred zavirackou , tak se ti na to kouknu good

Deny dík, pak mi sem písni cos zjistil, víc hlav víc vísmile1.
Dado tobě cinknu nějak po druhejsmile1.
Hlavně mi ho tam hoši nezbláznětebigsmile, aby si nemyslel jakej je vo to zájem a nakonec ještě nezved cenubigsmile. Hanit dovolenobigsmile.

deny1234 (Člen)
19.10.2010 18:13:07

Byl jsem se na to mrknout goodKdyztak mi pak cinkni , telefen mam v profilu , nechce se mi tady zasirat forum nejakym slohovym cvicenim.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS