Nejsi přihlášen
Chrudimáci a okolí
Auto moto centrum Chrudim, kluci máte někdo zkušenosti s tímhle bazarem?
A kdyby byl někdo vod tý dobroty
, potřeboval bych tam předběžně zkouknot tohle to auto, sím pěkně
a ještě nejlíp zejtra. Ten kdo pozná jestli to má motor, kola a takový ty všechny hejblátka co to má mít
, tak se hlašte
. Jestli to má cenu abych se tam táhnul.
http://www.amc-chrudim.cz/nabidka-autom … :1513.auto
Re: Chrudimáci a okolí
ahoj Pajku, co přesně tě na tom autě zajímá? Ten bazar je asi v poho, teda co se týče toho jak se o ty auta staraj, můžu mrknout jestli seděj čísla a omrknout jestli stav sedí ns tím co píšou, ale asi až zítra odpolko, budu po noční spát doufam tak do jedný a pak bych tam zajel a pořešil to přes foun,tak pokud už jsi se s někýmuž nedomluvil tak dej vědět telefon mám v profilu
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
Což vo to auta maj na prodej vypucovaný dobře to je vidět. Zajímá mě spíš jestli to má původní lak, slícování dílů a vše co by napovídalo tomu, že to bylo aspoň lehce bouraný
.
Dál jestli maj k tomu taky původní taliánský papíry, věrohodnost servisky a s tím související stav km, případně nějaký prověření Cebie, Cartetect a pod.
Především mě zajímá co je tam blbě, prostě závady.
Některej prodejce když se ho potencionální kupec zeptá co nefunguje, tak jako, že je všechno v poho, že gut a pak v kupní smlouvě kterou má už předpřipravenou je sloupec závad vod zhora až dolu, mě zajímaj ty závady.
Případně jestli ví něco vo servisní historii, výměna rozvoďáku a pod. a tak nějak celkovej pocit z toho, vždyť víte chlapci a čím dřív tím líp
.
A to už by prozatim mohlo stačit né
.
deny1234 psal:Zejtra jedu hned vedle na STK , s autem , tak jestli me z toho bazaru nevyhodej , kdyz tam prijdu 5 min. pred zavirackou , tak se ti na to kouknu
Deny dík, pak mi sem písni cos zjistil, víc hlav víc ví
.
Dado tobě cinknu nějak po druhej
.
Hlavně mi ho tam hoši nezblázněte
, aby si nemyslel jakej je vo to zájem a nakonec ještě nezved cenu
. Hanit dovoleno
.
Stránky: 1