Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ... tak kdepak tankujete?

SLUGI (Člen)
11.10.2010 11:34:57

... tak kdepak tankujete?

Na internetu se objevil seznam čerpacích stanic, které neprošly kontrolou ČOI evil
http://www.kverulant.org/pumpari.html

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen)
11.10.2010 12:21:55

Re: ... tak kdepak tankujete?

SLUGI psal:

Na internetu se objevil seznam čerpacích stanic, které neprošly kontrolou ČOI evil

no že by ti odkazi v odkazu šli otevřít to se teda říct nedá smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Inženýrek (Člen)
11.10.2010 12:22:27

SLUGI psal:

No to je dost, že to ty kundy konečně zveřejnily. No koukám, že asi přestávám tankovat v Hlinsku. I když jsem tam s benzínem nikdy problém neměl.

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ondráš (Člen)
11.10.2010 12:28:03

K.a.s.y.m. psal:

Myslím, že server je lehce zahlcen. smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen)
11.10.2010 12:28:07

K.a.s.y.m. psal:
SLUGI psal:

kde mám korektora takový hrubkyredface samozřejmně ty odkazy smile1

K.a.s.y.m. (Člen)
11.10.2010 12:37:03

to Ondráš:koukni do seznamu..najdeš tam tu čerpačku ONO ve Vysokym Mýtě kde jsi tenkrát vzal benzin jak jsme jeli od Losera a nejelo ti to bigsmile

DonPepon (Člen)
11.10.2010 12:48:48

Tank Ono,Pap Oil apod. mě nepřekvapují,ale Benzinaidontknow

K.a.s.y.m. (Člen)
11.10.2010 12:57:25

DonPepon psal:

Tank Ono,Pap Oil apod. mě nepřekvapují,ale Benzinaidontknow

je to vždy o nájemci té konkrétní pumpy nikdy o vlastníkovi..u nás je taky pap oil a nikdy tam problém nebyl,ale s ONO tankem mám blbý zkušenosti i z Plzně

Luk (Člen)
11.10.2010 13:04:10

Tank ONO je vyhlasenabigsmile...ale kupodivu tam maj furt narvanoevil

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Inženýrek (Člen)
11.10.2010 13:08:44

Luk psal:

No protože nekupto za tu cenu... bigsmile

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen)
11.10.2010 13:12:23

Luk psal:

co by jsi taky chtěl..majitelé jsou dva bejvalý chemici z rafinerky bigsmile tak vědi co tam dát aby to jelo a přitom to bylo levný bigsmile

Ondráš (Člen)
11.10.2010 13:16:51

K.a.s.y.m. psal:

to Ondráš:koukni do seznamu..najdeš tam tu čerpačku ONO ve Vysokym Mýtě kde jsi tenkrát vzal benzin jak jsme jeli od Losera a nejelo ti to bigsmile

Viděl jsem... Na to Jsem tenkrát nepotřeboval ani kontrolu od ČOI.help

XJelen (Člen)
11.10.2010 13:37:15

jenom bych rád upozornil, že tento seznam vzniknul tak, že se vzal seznam kontrolovaných stanic, od kterého se "odečetl" seznam stanic, které vyhověly a tohle je to co zbylo. Nikde bohužel není uvedeno v čem ta která konkrétní stanice nevyhověla, takže se může stát, že někdo je v tom seznamu třeba za nedodržení správné evidence a pod.
Nicméně mí "oblíbenci" Papoil a ONO jsou tam v hojné míře bigsmile

Strýcfajtr !!!
gerrik (Člen)
11.10.2010 13:59:16

No nevím, na ONO tankuju běžně, měsičně udělám cca 3,5 t.km (autem), žádný problém good

Filous (Člen)
11.10.2010 14:05:48

XJelen psal:

jenom bych rád upozornil, že tento seznam vzniknul tak, že se vzal seznam kontrolovaných stanic, od kterého se "odečetl" seznam stanic, které vyhověly a tohle je to co zbylo. Nikde bohužel není uvedeno v čem ta která konkrétní stanice nevyhověla, takže se může stát, že někdo je v tom seznamu třeba za nedodržení správné evidence a pod.
Nicméně mí "oblíbenci" Papoil a ONO jsou tam v hojné míře bigsmile

...nebo za posraný hajzlybigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser (Administrator)
11.10.2010 15:20:18

Filous: to spis asi za cisty hajzly. Pac mi tak nejak prijde, ze ty posrany jsou standard goodsmile1

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kožak (Člen)
11.10.2010 18:52:54

Mně se zdá že to vod novýho roku stojí za vyližass všude ...cpou do toho těch kytek už moc ...ty starty sou nějaký na pussy...ale co už ... až se to vylágruje koupim nový ..vo to jim de néfuck

MRDAT!!!
mr.BSE (Člen)
11.10.2010 19:06:22

to si tam ty piče zas vybraly fotku motoru fuckfuck bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Loser (Administrator)
11.10.2010 19:07:20

mr.BSE psal:

no hned jsem si na tebe vzpomel bigsmilebigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen)
11.10.2010 19:12:05

mr.BSE psal:

u těhle motorů ten rozpad není způsobený benzínemevilbigsmile

no koukám do severní asie ČOI nejspíš nedorazilasurprisedidontknow

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Petula (Člen)
11.10.2010 20:27:57

Banditatom psal:
mr.BSE psal:

no koukám do severní asie ČOI nejspíš nedorazilasurprisedidontknow

Kravaře jsou v severní Asiiidontknowbigsmile

Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
mr.BSE (Člen)
11.10.2010 22:50:43

Banditatom psal:
mr.BSE psal:

to je fakt good
většinou vodejde vstřikovací čerpadlo, nebo turbo smokin

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Libor nx (Člen)
11.10.2010 23:38:10

Já bych řekl,že to bude jenom zlomek benzinek co mají na pussy benál.Mám kousek od baráku Robin oil a od jistý doby tam neberu benzín ani do zapalovače.bigsmile

VikecB12 (Člen)
12.10.2010 06:30:01

mr.BSE psal:
Banditatom psal:
mr.BSE psal:

to je fakt good

A v důsledku toho vykukuje z těch hromad motorů co se válí na vrakovištích ojnice?bigsmilebigsmilebigsmile Jeden borec z chalupy takhle spotřebova tři kousky v Alfě za dvouletej provozgoodbigsmile Ale to se hold nedá nic dělat kdyš je to tak krásnýbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Baltazar (Člen)
12.10.2010 08:09:51

já tankuju na těch nejlevnějších a to pořád a nikdy jsem neměl žádnej problém, jen v itálii mi kuckalo bávo, ale to je kvalitní stroj co potřebuje všechno extrabigsmile

The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen)
12.10.2010 08:18:39

Baltazar psal:

já tankuju na těch nejlevnějších a to pořád a nikdy jsem neměl žádnej problém, jen v itálii mi kuckalo bávo, ale to je kvalitní stroj co potřebuje všechno extrabigsmile

tys tam neměl čip pro snížení oktanovýho čísla????já myslel,že to se musí když se jede do cizinybigsmilebigsmilebigsmile

mr.BSE (Člen)
12.10.2010 19:29:49

VikecB12 psal:
mr.BSE psal:
Banditatom psal:

to je fakt good

A v důsledku toho vykukuje z těch hromad motorů co se válí na vrakovištích ojnice?bigsmilebigsmilebigsmile Jeden borec z chalupy takhle spotřebova tři kousky v Alfě za dvouletej provozgoodbigsmile Ale to se hold nedá nic dělat kdyš je to tak krásnýbigsmile

Lágry za 450 vočí a měnit volej surprised
Mám teď aktuálně přes 200k km a sem spokojenej parchant evil

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
12.10.2010 19:57:28

mr.BSE psal:
VikecB12 psal:
mr.BSE psal:

to je fakt good

Lágry za 450 vočí a měnit volej surprised
Mám teď aktuálně přes 200k km a sem spokojenej parchant evil

A lágry měníš preventivně s olejem?evil bigsmile Kdyš sem jako mlaďas jezdil rozvozy novin,tak tam jezdíval borec s dukátem a ten si sebou vozil šálky a lódnu na volej,měnil je cestou a to nekecámsurprisedgoodbigsmile

mr.BSE (Člen)
12.10.2010 20:11:55

Měnil sem je teď po 198000km.
A není to nijak kór velká mrdačka. Olej měním po 12k km, svice sou na 100k km.
Ja v tom proste nevidim nic, co by mě mělo od ty znacky odradit (nebo nedejbože přetahnout ke sterilnim A-B strojum) good

Mimochodem - kolega v praci ma S80 T6 a jakože jo goodgoodgood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
12.10.2010 22:03:23

mr.BSE psal:

Ja v tom proste nevidim nic, co by mě mělo od ty znacky odradit (nebo nedejbože přetahnout ke sterilnim A-B strojum) good

Šak jo,já proti alfě nic nemám,taky se mě líbígood
No a ta T6 s dvouma turbama je krutá,200kwgoodbigsmile No já mám s příštím autem asi jasno,zustanu ve švédskugood,ale bohužel přijdu vo zadní náhonsmile2 Můj favorit je S/V70R 2,3T v sérii 180kw a za 35tisíc je na to k mání kit od BSR a tam se to pak hejbe někde na hranici 300konígood Nebo se mě ještě líbí SAAB 9-5 2,3 aero good Ale to je hudba budoucnosti,ted sem na volvu udělal komplet přední nápravu a fšechny kotouče,tak su momentálně spokojenej parchantgoodsmile1

mr.BSE (Člen)
12.10.2010 23:24:53

VikecB12 psal:
mr.BSE psal:

No a ta T6 s dvouma turbama je krutá,200kwgoodbigsmile No já mám s příštím autem asi jasno,zustanu ve švédskugood,ale bohužel přijdu vo zadní náhonsmile2 Můj favorit je S/V70R 2,3T v sérii 180kw a za 35tisíc je na to k mání kit od BSR a tam se to pak hejbe někde na hranici 300konígood Nebo se mě ještě líbí SAAB 9-5 2,3 aero good Ale to je hudba budoucnosti,ted sem na volvu udělal komplet přední nápravu a fšechny kotouče,tak su momentálně spokojenej parchantgoodsmile1

Jojo, maj ti švédi (i když teď už aziati) něco do sebe good
V tom saabu je ta 2,3 od oplu,ne? idontknow

Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 (Člen)
15.10.2010 11:49:06

mr.BSE psal:
VikecB12 psal:
mr.BSE psal:

No má to sice na sobě nápis ecotec,aji ten motor tak vypadá,ale nejsu si jeistej jestli do opla dávali agregát v turbu s 250koníkamaidontknow Ale asi bych rači zase volvo,proti saabu je věčígood Pro mě ideál by bylo,vrazit ten T6 do mojeho,myslím že by to tam aji vlezlo,šestivál jako šestiválbigsmile U té S80ky je jediná vada na kráse ten motor napříč,jinak je to nádhernej kočár a prodává se to za cenu stejně staré vochcávkyidontknowbigsmile
No,teďka už sou to azijatismile2 Moje je ještě švédgood Už se nemůžu dočkat sněhu kuagoodbigsmile

VikecB12 (Člen)
15.10.2010 12:37:33

Tady je jedna T5Rgood To bude celkem zábavnej předohrabbigsmile http://www.youtube.com/watch?v=Ew6YwIN2 … re=related

maňas (Člen)
17.10.2010 08:35:09

asi to nebude uplně jen o benzínu,či naftě,ale i o stroji pokud je dost silnej motor a není mrtvej tak si s menší kvalitou paliva poradí líp než vylagrovanej krám. Jinak je to i o tom,že spousta lidí jezdí na E85 a při novějším typu motoru si to auto či motorka jinak schroupe. Ale je to jen názor,nejsem žádnej motorář.

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Frodo89 (Člen)
17.10.2010 09:27:18

Nevím... Nevím hlavně co zas všichni mate proti Tank ONO...
Kdyby měli tak špatný benzin jak se pořad říka, tak nečekaš ve frontě na Skopčáka než si natankuje do svého nového BMW v kufru do všech kanystrů a petlahvi co sebou veze...

Jinak já tankuji tam kde je třeba... Ale nejčastěji se jedná o OMV, ONO a EuroOIL... A nikdy jsem problem s benzinem neměl.

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
VikecB12 (Člen)
17.10.2010 10:01:23

Frodo89 psal:

Kdyby měli tak špatný benzin jak se pořad říka, tak nečekaš ve frontě na Skopčáka než si natankuje do svého nového BMW v kufru do všech kanystrů a petlahvi co sebou veze...

Jinak já tankuji tam kde je třeba... Ale nejčastěji se jedná o OMV, ONO a EuroOIL... A nikdy jsem problem s benzinem neměl.

Vono to ale není kvalitou benzínu,ale tím že skopčáci sou lakomci a pro euro by si nechali koleno vrtat,tak si tu sračku natankujou aji do ponožek,hlavně aby si toho vodvezli co nejvíc za co nejmíňidontknow Stejně tak duchodci,sou schopní jet přes pul brna natankovat do feldy uchvatnejch 32litrů vo kačku levnějibigsmile Jezdím kolem benzinky Conoco nebo jak,tady v Modřicích,je to tam vo chlup levnější,nestane se aby tam nikdo nestál a nečurdil si ten zázrak do kanďáku,přitom vim že to na ten jejich benzin piču jede a na nádrž ujedu vo 40km míň,takže uspora je kde? ha?e? vassbigsmile

XJelen (Člen)
17.10.2010 10:56:49

VikecB12 psal:
Frodo89 psal:

Vono to ale není kvalitou benzínu,ale tím že skopčáci sou lakomci a pro euro by si nechali koleno vrtat,tak si tu sračku natankujou aji do ponožek,hlavně aby si toho vodvezli co nejvíc za co nejmíňidontknow Stejně tak duchodci,sou schopní jet přes pul brna natankovat do feldy uchvatnejch 32litrů vo kačku levnějibigsmile Jezdím kolem benzinky Conoco nebo jak,tady v Modřicích,je to tam vo chlup levnější,nestane se aby tam nikdo nestál a nečurdil si ten zázrak do kanďáku,přitom vim že to na ten jejich benzin piču jede a na nádrž ujedu vo 40km míň,takže uspora je kde? ha?e? vassbigsmile

ONO je fajn pokuď se nepohybuješ v "odborných " kruzích bigsmile
Jeden čas jsem se kolem toho všeho docela motal, a zkušenosti že ti to víc žere a netáhne jsou ty "lepší".
Příklad:
Přijede řidič s cisternou na čerpačku, bo je kokot splete si kohouty a šoupne 15 tis litrů naturalu do nádže s naftou. Takže se nám promíchá 15 tis. litrů naturalu s asi 2 tis. litry nafty... co s tím?... "nařízený" postup je ten, že se to z té nádrže zase pěkně vycucne včetně proplachu a odveze se k likvidaci do rafinerky... samosebou za příslušný obnos. Ánébó... se zvedne telefon, zavolá se jedné nejmenované společnosti, ta si přijede svojí cisternou pro ten maglajs a odveze si to nejspíš někam k Plzni, kde má na svý čerpačce "soudky" krapet větší a promíchá to pěkně s dalším palivem, tak aby to procento nesprávného paliva se ještě zmenšilo a hůrá s tím do aut. Ne že nás to nebude stát ranec za likvidaci jako v prvním případě, ale v tom horším případě nás to nebude stát  nic, v lepším ještě na tom nějakou kačku vyděláme...záleží kolik čeho se s čím promíchalo.

A že ty řidiči cisteren jsou kolikrát "myslivci"bigsmile tak počítám, že ta nejmenovaná společnost asi nemá o podobné služby nouzi.

Závěrem - natankovat svinstvo můžeš stejně na šelce, óemfau, benzině, nebo jinde, ale většinou jde o bordel, který je už v nádrži (kaly, voda) bo ne každej má chuť to dělat pravidelně a točí a točí... Jsou holt pumpy, kde je prostě spíš šance si odvézt něco, co tam někdo přilil.

Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen)
17.10.2010 11:24:52

XJelen psal:
VikecB12 psal:
Frodo89 psal:

ONO je fajn pokuď se nepohybuješ v "odborných " kruzích bigsmile
Jeden čas jsem se kolem toho všeho docela motal, a zkušenosti že ti to víc žere a netáhne jsou ty "lepší".
Příklad:
Přijede řidič s cisternou na čerpačku, bo je kokot splete si kohouty a šoupne 15 tis litrů naturalu do nádže s naftou. Takže se nám promíchá 15 tis. litrů naturalu s asi 2 tis. litry nafty... co s tím?... "nařízený" postup je ten, že se to z té nádrže zase pěkně vycucne včetně proplachu a odveze se k likvidaci do rafinerky... samosebou za příslušný obnos. Ánébó... se zvedne telefon, zavolá se jedné nejmenované společnosti, ta si přijede svojí cisternou pro ten maglajs a odveze si to nejspíš někam k Plzni, kde má na svý čerpačce "soudky" krapet větší a promíchá to pěkně s dalším palivem, tak aby to procento nesprávného paliva se ještě zmenšilo a hůrá s tím do aut. Ne že nás to nebude stát ranec za likvidaci jako v prvním případě, ale v tom horším případě nás to nebude stát  nic, v lepším ještě na tom nějakou kačku vyděláme...záleží kolik čeho se s čím promíchalo.

A že ty řidiči cisteren jsou kolikrát "myslivci"bigsmile tak počítám, že ta nejmenovaná společnost asi nemá o podobné služby nouzi.

Závěrem - natankovat svinstvo můžeš stejně na šelce, óemfau, benzině, nebo jinde, ale většinou jde o bordel, který je už v nádrži (kaly, voda) bo ne každej má chuť to dělat pravidelně a točí a točí... Jsou holt pumpy, kde je prostě spíš šance si odvézt něco, co tam někdo přilil.

kal a jiný svinsto si ty pumpy nevědomky přivezou už rafinerek bigsmile jelikož se už nějakej pátek motám kolem stavby těch obřích nádrží na benzin atd.tak jsem si vyslech pár lidí co je maj na starosti a každej druhej ti neofiko řekne,že udržby kolem těhle nádrží se taky moc nedělaj a pokud tak jednou ročně před kontrolnim dnem...a proč??no protože je to drahý a musel by jsi likvidovat kolem 30 tis. litrů sedliny...takže s to vesele posílá do světa je to levnější a ještě za to dostanou zaplaceno bigsmile
Na ONO mám svůj názor a docela dobře to dali najevo jak jim u jedný z pump neodjelo asi pět aut...bez řečí a velice rychle je odvezli a neochali opravit jen aby se v tom nikdo moc neštoural proč se to stalo bigsmilebigsmile

mr.BSE (Člen)
17.10.2010 12:26:32

VikecB12 psal:

Tady je jedna T5Rgood To bude celkem zábavnej předohrabbigsmile http://www.youtube.com/watch?v=Ew6YwIN2 … re=related

ty pičoooooo surprisedsurprisedbigsmilebigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen)
17.10.2010 12:31:35

VikecB12 psal:

ty pussy ten motor je přecpanej stereoidama?surprised

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 (Člen)
17.10.2010 15:10:32

Banditatom psal:
VikecB12 psal:

To je standartní pětiválec 2.3turbo ve verzi R....Ale hold jenom škoda má po čertech nadupané turbomotorysurprisedbigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
17.10.2010 15:16:11

Banditatom psal:
VikecB12 psal:

Na steroidech je tenhle http://www.youtube.com/watch?v=nUVBXqe8 … re=related  Volume doprava!bigsmile Ty pětiválce mají užasnej zvukgood

Honza (Člen)
18.10.2010 09:47:23

VikecB12 psal:

...ty pětiválce mají užasnej zvukgood

Jojo, i ta atmosférická 2,5 20V si hezky zpívásmile1 Akorát je jen na 170ksmile2

18.10.2010 09:48:19

Frodo89 psal:

Po natankování u této firmy u Vysokého Mýta se stalo poprvé a naposled, že jsem s B12 jel na veřejné komunikaci skoro pořád v červeném a přesto jsem měl problém někoho předjet.help

K.a.s.y.m. (Člen)
18.10.2010 09:57:13

VikecB12 psal:
Banditatom psal:
VikecB12 psal:

Na steroidech je tenhle http://www.youtube.com/watch?v=nUVBXqe8 … re=related  Volume doprava!bigsmile Ty pětiválce mají užasnej zvukgood

tenhle severskej tunning se mi vždycky líbil..zvenku to vypadá jak normální sedat,ale co jep od kapotou a na podvozku je krapet jiná liga bigsmilegood

K.a.s.y.m. (Člen)
18.10.2010 10:02:08

VikecB12 psal:
mr.BSE psal:
VikecB12 psal:

No má to sice na sobě nápis ecotec,aji ten motor tak vypadá,ale nejsu si jeistej jestli do opla dávali agregát v turbu s 250koníkamaidontknow Ale asi bych rači zase volvo,proti saabu je věčígood Pro mě ideál by bylo,vrazit ten T6 do mojeho,myslím že by to tam aji vlezlo,šestivál jako šestiválbigsmile U té S80ky je jediná vada na kráse ten motor napříč,jinak je to nádhernej kočár a prodává se to za cenu stejně staré vochcávkyidontknowbigsmile
No,teďka už sou to azijatismile2 Moje je ještě švédgood Už se nemůžu dočkat sněhu kuagoodbigsmile

no tak vod Oplu snad asi jedině tohle http://www.youtube.com/watch?v=L4V2KZNyaw8 bigsmilebigsmilebigsmile

Baltazar (Člen)
18.10.2010 21:08:08

dneska jsm natankoval v belgii na shellu - auto nejelo a spotřeba jak parní válecsick

The father of the little princess of the dawn
Progear 650 (Člen)
18.10.2010 21:26:06

Vikecoj: Jestli budeš chtít toho Saaba, tak si zjisti od kdy do kdy byla blbá série a nebo je stli už to má měněnej polomotor... pač tam praskaly vložky....bad
ale jede to jak čert....bigsmilegood

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
mr.BSE (Člen)
18.10.2010 21:52:46

Progear 650 psal:

Vikecoj: Jestli budeš chtít toho Saaba, tak si zjisti od kdy do kdy byla blbá série a nebo je stli už to má měněnej polomotor... pač tam praskaly vložky....bad

Hele "přeživší"bigsmile, má to teda motor z Oplu? Ten 2.3T idontknow

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Progear 650 (Člen)
19.10.2010 19:45:59

mr.BSE psal:
Progear 650 psal:

Hele "přeživší"bigsmile, má to teda motor z Oplu? Ten 2.3T idontknow

To nevim. Ale vim, že na 80tis. km tomu praskla vložka... známej to odvezl bodrocovi co to dělá, pan Macháček tušim to jméno někde u Liberce a ten mu řekl že to je normální....smile1 špatná série bigsmile ale kdybych si měl tipnout, tak bych řekl že to je motor saab...

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 (Člen)
19.10.2010 20:52:52

No volvo má tu 2.3T5R udělanou z motoru 2.4T-obyčejnej nízkotlakej turbomotor,takže zmenšili vrtání,tím zjískali silnější vložky no a trošku přifoukli turbogoodbigsmile Bratranec má volvo 850, 2.0T5 155kw a nato že má turbo nad hrobem,tak to furt jede kurefsky dobře,líp jak ten můj šestivál. Ten Saab má asi fakt motor svůj,teda ten 2.3T,protože sem se díval na fotky starších 900turbo a je to tomu pořát podobný,tak nevímidontknow Ale auto je to nádhernýgood

mr.BSE (Člen)
19.10.2010 21:17:27

Tak dík kucí, že ste mě vyvedli z omylu goodgood
Krásný auto to je, to se muší nechat smile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
čočkin (Člen)
19.10.2010 22:38:33

EuroOil u nás taky žádná sláva, benzín do motyky tam občas beru ale naftu do auta fakt už né. Dvakrát se mi stalo že to fakt nejelo a sežralo to spoustu litrú, až jsem si myslel že je rozbitý auto a vona jen zkurvená nafta!!! Pak jsem jel do mesta a natankoval u OMV a myslel jsm si že mi tam někdo dal raketovej motor! surprised

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS