Nejsi přihlášen
odborníci na pokuty poraďte :)
právě jsem vyfásnul flastr 2500,- za překročení rychlosti v obci a to o 25 Km/h.... :)
jen se chci zeptat, je nějaká reálná šance se na něco odvolat?? jelikož o tom nic nevím, tak jsem to nechal být, vzal si útržek z bloku a složenku a jel....měl jsem možnost se podívat na fotku se záznamem, ale musel bych se vrátit o kousek zpátky do tý obce tak jsem se na to vysral....
fízlové byli v pohodě, takže jsem to nijak nedramatizoval sháněním čísel jejich odznaků atd...
jestli je něco reálnýho co bych moh napadnout, sem s tím, když ne, tak to holt zaplatím, moje chyba
ale to hlavní, jen bych chtěl ještě upozornit právní analfabety jako jsem já, který tomu pytel rozumněj, že v případě překročení rychlosti v obci o víc jak 20 km/h (mimo obec pak 30 km/h) je minimální flastr 2500,-, max 5000,-, ale co je horší, tak pokud to uděláte podruhý za rok, tak už vám můžou vzít noty na 1-6 měsíců ....
takže začínám jezdit podle pravidel
Re: odborníci na pokuty poraďte :)
John psal:Proti flastru vyřešeným blokově což je tvůj případ není odvolání, takže ti nezbude než jezdit podle pravidel
jo, zrovna jsem to našel v nějaký poradně....
tak to holt zaplatím, když jsem vůl
nicméně berte to jako radu a varování
v klidu, nesmíš teď rok překročit vo víc než dvacet... to znamená na mašině nezastavovat, v obci do sedumdesáti, mimo do stodeseti a na dálnici do stopade. Jinak papíry do čistírny.
Konec citátu nadstrážmistra letos na jaře, když jsem si to sypal v obci nechtěně osumdesát
už jenom půl roku
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:v klidu, nesmíš teď rok překročit vo víc než dvacet... to znamená na mašině nezastavovat, v obci do sedumdesáti, mimo do stodeseti a na dálnici do stopade. Jinak papíry do čistírny.
Konec citátu nadstrážmistra letos na jaře, když jsem si to sypal v obci nechtěně osumdesát
už jenom půl roku
no jasně, musim zpomalit :)
jo jinak je to ještě za 3 body (který se po roce bez bodovanýho přestupku umáznou), kdyby někdo nevěděl
chacha, tak to sem další cyp jak hovado,v obci jezdim do 80 a řikam si že v klidu, a ono je to do rozdílu o 20km/h?dík hansi, žes todle téma vytách, budu si teď dávat bacha
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
XJelen psal:v klidu, nesmíš teď rok překročit vo víc než dvacet... to znamená na mašině nezastavovat, v obci do sedumdesáti, mimo do stodeseti a na dálnici do stopade. Jinak papíry do čistírny.
už jenom půl roku
V obci je to o 20, 40 a o víc jak 40 km/h
Mimo obec o 30, 50 a víc než 50km/h
Jen pro upřesnění.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jak píše ondráš....
kurwa, kdyby to aspoň bylo na mašině.....to by mně sralo míň.....ale zase je fakt že na tý jezdím zrovna v tomhle blbým úseku i víc.....
Koldan psal:jo a určitě to zaplať. na nějaké jejich opomenutí zapomeň, daj to finančákům, ti obestaví účet, daj naň ho exekuci, strhnou prachy a banka si strhne další za úkon
Souhlas vlastní zkušenost, pokud podepíšeš tak souhlasíš...
pokuta u mě byla 500,- za 2 roky Exekutor za 7000,- do 3 dnů jinak návštěva a lepící páska. žádný sraní...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Ondráš psal:XJelen psal:v klidu, nesmíš teď rok překročit vo víc než dvacet... to znamená na mašině nezastavovat, v obci do sedumdesáti, mimo do stodeseti a na dálnici do stopade. Jinak papíry do čistírny.
už jenom půl rokuV obci je to o 20, 40 a o víc jak 40 km/h
Jen pro upřesnění.
ne, jde spíš o to že podruhý ten samej přestupek znamená stop to znamená že jednou přes dvacet a podruhý už jenom do dvaceti
Strýcfajtr !!!
už jenom půl roku
ty máš papíry v čistírně?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:v klidu, nesmíš teď rok překročit vo víc než dvacet... to znamená na mašině nezastavovat, v obci do sedumdesáti, mimo do stodeseti a na dálnici do stopade. Jinak papíry do čistírny.
už jenom půl rokuty máš papíry v čistírně?
no právě ještě ne řídím se radama toho strážmistra
už jenom půl roku musim s tím mým šestiválcovým pacholkem jezdit jenom do třech tisíc otáček
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Ondráš psal:XJelen psal:v klidu, nesmíš teď rok překročit vo víc než dvacet... to znamená na mašině nezastavovat, v obci do sedumdesáti, mimo do stodeseti a na dálnici do stopade. Jinak papíry do čistírny.
už jenom půl rokuV obci je to o 20, 40 a o víc jak 40 km/h
Jen pro upřesnění.ne, jde spíš o to že podruhý ten samej přestupek znamená stop
to znamená že jednou přes dvacet a podruhý už jenom do dvaceti
počkat, takže příště mi stačí abych to přepálil o 5 km/h a chodim pěšky??
já myslel že to musí být aspoň přestupek ve stejný ráži jako ten první
Jo, jo, taky s touhle situací mam par zkušeností. Mě zachránil právník a to že mě vyfotili a změřili na mašině zepředu, takže bez spz. Mě teda ale už hrozil řidičák(mimo obec 163km/h), kdyby to bylo jen za pokutu a body, tak bych to zaplatil.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
cockin psal:Jo, jo, taky s touhle situací mam par zkušeností. Mě zachránil právník a to že mě vyfotili a změřili na mašině zepředu, takže bez spz. Mě teda ale už hrozil řidičák(mimo obec 163km/h), kdyby to bylo jen za pokutu a body, tak bych to zaplatil.
A jak přišli na to, že jsi to byl ty?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Koldan psal:jo a určitě to zaplať. na nějaké jejich opomenutí zapomeň, daj to finančákům, ti obestaví účet, daj naň ho exekuci, strhnou prachy a banka si strhne další za úkon
Finančákům né nazaplacený pokuty inkasujou celníci.
osiris psal:cockin psal:mě stopli a ja nevedel ze mě před tim fotili, tak jsem normálně zastavil.
...tys vole někdy stavěl jó? nekecej
taky toho lituju, ten právník to sice vyřídil ale stál mě přes desítku
vono je snad lepší uject i když si myslíš že je všechno v cajku
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
cockin psal:osiris psal:cockin psal:mě stopli a ja nevedel ze mě před tim fotili, tak jsem normálně zastavil.
Ty vole tos to vyhrál, kdybys zaplatil poldům flastr a dostal ňákej bodík, taks byl na tom líp. A fotka bez spz by u mě neuspěla
hmm, Hansi, tak sem se ti včera smál a hned přišel domu dopis od fízlů...naštěstí v obci naměřili 70 (po odečtení odchylky 67)ale řídil sem mámy auto, takže osoba blízká...pokud se teda nic nezměnilo
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Kdyz te zastavej na miste, tak je to ferova prohra a zaplat. Me to naposled stalo 3500,-. Clovek holt plati za vlastni blbost, ze se necha chytit. Jo fotky z debilnich radaru, to je jina
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
fidoB6 psal:hmm, Hansi, tak sem se ti včera smál a hned přišel domu dopis od fízlů...naštěstí v obci naměřili 70 (po odečtení odchylky 67)
ale řídil sem mámy auto, takže osoba blízká...pokud se teda nic nezměnilo
no tak ať ti to dopadne
cockin psal:osiris psal:cockin psal:mě stopli a ja nevedel ze mě před tim fotili, tak jsem normálně zastavil.
Jó myslet znamená hov.. vědět, v červnu cestou na Bandit fest sis taky myslel, že máš fšecko v cajku, tak si zastavil a pak čučel na to, že nemáš technickou
Měl si kliku, že si nemusel dorazit po svejch .
Lepší někdy, než nikdy.
hans psal:XJelen psal:Ondráš psal:V obci je to o 20, 40 a o víc jak 40 km/h
Jen pro upřesnění.ne, jde spíš o to že podruhý ten samej přestupek znamená stop
to znamená že jednou přes dvacet a podruhý už jenom do dvaceti
já myslel že to musí být aspoň přestupek ve stejný ráži jako ten první
šmarjá pano dyť jo ještě jednou, překročil jsem o víc než dvacet, takže teď mě můžou chytit jenom o míň než dvacet ...kapišto?
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 20.10.2010 14:59:49 Offline |
eště mi říkal známej fízl, že když v tom roce spácháš rychlost i menší než vo dvacet kmh, tak se ti automaticky prodlužuje těch dvanáct měsící co nesmíš překročit vo víc než dvacet.
nicméně nemám to ověřený
![]() |
Banditatom (Člen) 20.10.2010 15:49:22 Offline |
qwerty psal:17. listopadu mi vyprsi podminka na papiry a vrati mi 3 body
jinac soucitim , rok sem musel jezdit jak nejvetsi. Jak v aute tak na motorce
na motorce
To hanz: a jsi v
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:hans psal:XJelen psal:
ne, jde spíš o to že podruhý ten samej přestupek znamená stopto znamená že jednou přes dvacet a podruhý už jenom do dvaceti
já myslel že to musí být aspoň přestupek ve stejný ráži jako ten prvníšmarjá pano dyť jo
ještě jednou, překročil jsem o víc než dvacet, takže teď mě můžou chytit jenom o míň než dvacet ...kapišto?
dobrý, už chápu
Myšák psal:Kdyz te zastavej na miste, tak je to ferova prohra a zaplat. Me to naposled stalo 3500,-. Clovek holt plati za vlastni blbost, ze se necha chytit. Jo fotky z debilnich radaru, to je jina
Žije... Já myslel, že Tě Kojak zničil.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Smoula.koumak (Člen) 21.10.2010 07:30:50 Offline |
zzzmrzlinar psal:eště mi říkal známej fízl, že když v tom roce spácháš rychlost i menší než vo dvacet kmh, tak se ti automaticky prodlužuje těch dvanáct měsící co nesmíš překročit vo víc než dvacet.
nicméně nemám to ověřený
to se mi nějak nezdá ...kde se to píše?
Bandit v lese :-))
Stránky: 1