Nejsi přihlášen
akvaristé help :-)
bráška s přítulkou scháněj vodní potvory do akvárka.. chtěj cosi jako pseudotropheus demasoni 6 kousků a 4 kousky tohohle labidochromis yellow 4x
nemáte to někdo doma na prodej? nejlépe středočeskej kraj nebo praha, z tý bych to odvezla já (i když by to pro mě bylo dost děsivý)
Život je boj-mašina je nej!!!
Re: akvaristé help :-)
huskyb12 psal:Kukii psal:huskyb12 psal:Nikola má v bazénu tlouště
myslíš, že by je bráškova přítulka schválila do akvárka?
má jenom jednoho, ale prsil se, že má půl metru :)))
půlmetru? už ho v tom akvárku vidim místo akvárka terárko
nicola.foxx (Člen) 12.10.2010 20:59:15 Offline |
Je to skoro jako maly dite. Ma 47cm a porad jeste zije, ale dam ho jen do dobrych rukou, jinac de zitra pod kudlu
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Je to skoro jako maly dite. Ma 47cm a porad jeste zije, ale dam ho jen do dobrych rukou, jinac de zitra pod kudlu
to jako fakt? já myslela, že to je tak to mi dát do rukou, tak mě můžeš na zahradě rovnou zakopat bo to se mnou šlehne... takovýhle potvory fuj... už ta představa, že až přijedu k bráchovi, tak vedle těch potvor budu muset spát mě děsí... a ještě k tomu je to všežravý a agresivní.. ksakru a to sem se nabídla, že to kdyžtak odvezu
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2010 21:20:59 Offline |
Kukii psal:nicola.foxx psal:Je to skoro jako maly dite. Ma 47cm a porad jeste zije, ale dam ho jen do dobrych rukou, jinac de zitra pod kudlu
to jako fakt? já myslela, že to je tak to mi dát do rukou, tak mě můžeš na zahradě rovnou zakopat bo to se mnou šlehne... takovýhle potvory fuj... už ta představa, že až přijedu k bráchovi, tak vedle těch potvor budu muset spát mě děsí... a ještě k tomu je to všežravý a agresivní.. ksakru a to sem se nabídla, že to kdyžtak odvezu
holt nebudeš chodit spát střizlivá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:nicola.foxx psal:Je to skoro jako maly dite. Ma 47cm a porad jeste zije, ale dam ho jen do dobrych rukou, jinac de zitra pod kudlu
minule sem střízlivá taky nebyla a už sem měla noční můry a to tam jsou jenom ty dvě přísavný srágory co luxujou bordel.. no asi radši budu spát se štěnatama až se naroděj
nicola.foxx (Člen) 12.10.2010 21:37:57 Offline |
A kdo ti toho myho macka dava do rukou. Jen to nech pjekne lezet a odpocivat
nicola.foxx (Člen) 12.10.2010 21:55:01 Offline |
gerrik psal:hele, a nechce ancistruse?
To je neco jako akvarijni antikrist???
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2010 21:56:14 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
to jako fakt? já myslela, že to je tak to mi dát do rukou, tak mě můžeš na zahradě rovnou zakopat bo to se mnou šlehne... takovýhle potvory fuj... už ta představa, že až přijedu k bráchovi, tak vedle těch potvor budu muset spát mě děsí... a ještě k tomu je to všežravý a agresivní.. ksakru a to sem se nabídla, že to kdyžtak odvezuholt nebudeš chodit spát střizlivá
minule sem střízlivá taky nebyla a už sem měla noční můry a to tam jsou jenom ty dvě přísavný srágory co luxujou bordel.. no asi radši budu spát se štěnatama až se naroděj
na ty mrňata se taky těšim
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:to jako fakt? já myslela, že to je tak to mi dát do rukou, tak mě můžeš na zahradě rovnou zakopat bo to se mnou šlehne... takovýhle potvory fuj... už ta představa, že až přijedu k bráchovi, tak vedle těch potvor budu muset spát mě děsí... a ještě k tomu je to všežravý a agresivní.. ksakru a to sem se nabídla, že to kdyžtak odvezu
JOoo Kukii krunýřovci(Ancistrus) to jsou krasavci ale lepší jsou Glyptoperichthys gibbiceps a Hypostomus plecostomus.
Ti Gibouši ti narostou až k metru a 3,5 kg a tlamu maj tak v průměru 8 cm
a Plekouši jsou taky hovádka kamoš má v akvárku a má tak 50 cm
krasavec
Jo krunýřovce mám rád
Lepší jak Tlamovci ty jsou strašně agresivní na ostatní rybyi mezi sebou
Tak jak Scalary i když tlamovci jsou větší ludry
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
holt nebudeš chodit spát střizliváminule sem střízlivá taky nebyla a už sem měla noční můry a to tam jsou jenom ty dvě přísavný srágory co luxujou bordel.. no asi radši budu spát se štěnatama až se naroděj
JOoo Kukii krunýřovci(Ancistrus) to jsou krasavci ale lepší jsou Glyptoperichthys gibbiceps a Hypostomus plecostomus.
Ti Gibouši ti narostou až k metru a 3,5 kg a tlamu maj tak v průměru 8 cm
a Plekouši jsou taky hovádka kamoš má v akvárku a má tak 50 cm
krasavec
Jo krunýřovce mám rád
Lepší jak Tlamovci ty jsou strašně agresivní na ostatní rybyi mezi sebou
Tak jak Scalary i když tlamovci jsou větší ludry
tak jak to popisuješ tak už vim, že u akvárka spát fakt nebudu, mám z tak trochu fobii schánim ty chcípáky tlamovce na popud bráškový přítulky.. čekaj na ně už měsíc a furt nějak nejsou se asi vyfotim a dám jim tam do akvárka svojí fotku, at tam maj tlamovce pořádnýho
...Kuikíno, ty máš rybofóbiji??? ...vo tom sem eště neslyšel ...i gdyš vlastněěěě??? ...asi ji má Aleš, co u něj dělám na dílně...von je vášnivej rybář a to jako fakt...akorát sebou musí mít dva pomocníky...jeden, co se nebojí žížal a napichuje a druhej, co se neštítí ryb a ten je sundavá z háku, Aleš by se to nedotknul ...nedávno nachytal uhoří, měl je puštěný v bazéně, ale dyš prej viděl, co je to za hnusný hadí, tag to ani nežral
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...Kuikíno, ty máš rybofóbiji??? ...vo tom sem eště neslyšel ...i gdyš vlastněěěě??? ...asi ji má Aleš, co u něj dělám na dílně...von je vášnivej rybář a to jako fakt...akorát sebou musí mít dva pomocníky...jeden, co se nebojí žížal a napichuje a druhej, co se neštítí ryb a ten je sundavá z háku, Aleš by se to nedotknul ...nedávno nachytal uhoří, měl je puštěný v bazéně, ale dyš prej viděl, co je to za hnusný hadí, tag to ani nežral
jj mám... ale snažim se to překonávat, ale jenom pomalu to jde... koupání ve volný přírodě je trochu trabl někdy větší trabl, nesmim spát vedle akvárka - to se mi pak zdá jak na mě skáčou ty kurvy z akvárka a řvu jak o život a když tomu vidim do ksichtu nebo to má tvar ryby tak to taky nežeru... rybařit mi nevadí, ale nesmim nic vytáhnout žížalky dávám, ale hady ne, těch se taky bojim, ale mín jak ryb.. už sem si hladila i krajtu, ale na rybu bych nešáhla ani klackem
Filous psal:...Kuikíno, ty máš rybofóbiji??? ...vo tom sem eště neslyšel ...i gdyš vlastněěěě??? ...asi ji má Aleš, co u něj dělám na dílně...von je vášnivej rybář a to jako fakt...akorát sebou musí mít dva pomocníky...jeden, co se nebojí žížal a napichuje a druhej, co se neštítí ryb a ten je sundavá z háku, Aleš by se to nedotknul ...nedávno nachytal uhoří, měl je puštěný v bazéně, ale dyš prej viděl, co je to za hnusný hadí, tag to ani nežral
ja sem taky chodil furt na ryby: A] nezeru ryby
B]jakmile neberou du domu teda hned co sem dopil s brachou basu
Bandit pičo
Kukii psal:Filous psal:...Kuikíno, ty máš rybofóbiji??? ...vo tom sem eště neslyšel ...i gdyš vlastněěěě??? ...asi ji má Aleš, co u něj dělám na dílně...von je vášnivej rybář a to jako fakt...akorát sebou musí mít dva pomocníky...jeden, co se nebojí žížal a napichuje a druhej, co se neštítí ryb a ten je sundavá z háku, Aleš by se to nedotknul ...nedávno nachytal uhoří, měl je puštěný v bazéně, ale dyš prej viděl, co je to za hnusný hadí, tag to ani nežral
jj mám... ale snažim se to překonávat, ale jenom pomalu to jde... koupání ve volný přírodě je trochu trabl někdy větší trabl, nesmim spát vedle akvárka - to se mi pak zdá jak na mě skáčou ty kurvy z akvárka a řvu jak o život a když tomu vidim do ksichtu nebo to má tvar ryby tak to taky nežeru... rybařit mi nevadí, ale nesmim nic vytáhnout žížalky dávám, ale hady ne, těch se taky bojim, ale mín jak ryb.. už sem si hladila i krajtu, ale na rybu bych nešáhla ani klackem
...no to mě poser ...a já to Alešoj nevjeřil, že má fóbiji
P.S. ...chtěl bych vidět rybu za ukrutnýho nervydrásajícího řevu skákat z akvárka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kukii psal:Filous psal:...Kuikíno, ty máš rybofóbiji??? ...vo tom sem eště neslyšel ...i gdyš vlastněěěě??? ...asi ji má Aleš, co u něj dělám na dílně...von je vášnivej rybář a to jako fakt...akorát sebou musí mít dva pomocníky...jeden, co se nebojí žížal a napichuje a druhej, co se neštítí ryb a ten je sundavá z háku, Aleš by se to nedotknul ...nedávno nachytal uhoří, měl je puštěný v bazéně, ale dyš prej viděl, co je to za hnusný hadí, tag to ani nežral
P.S. ...chtěl bych vidět rybu za ukrutnýho nervydrásajícího řevu skákat z akvárka
jsou jen dvě věci co smrdí jako ryba...
mě se to tak nějak vybavilo
Strýcfajtr !!!
nicola.foxx (Člen) 13.10.2010 10:37:19 Offline |
Me spis prekvapuje, ze se najde zenska, ktera ma fobii z ryb? Dyt s tim zijou vod narozeni
XJelen psal:Filous psal:Kukii psal:
jj mám... ale snažim se to překonávat, ale jenom pomalu to jde... koupání ve volný přírodě je trochu trabl někdy větší trabl, nesmim spát vedle akvárka - to se mi pak zdá jak na mě skáčou ty kurvy z akvárka a řvu jak o život a když tomu vidim do ksichtu nebo to má tvar ryby tak to taky nežeru... rybařit mi nevadí, ale nesmim nic vytáhnout žížalky dávám, ale hady ne, těch se taky bojim, ale mín jak ryb.. už sem si hladila i krajtu, ale na rybu bych nešáhla ani klackem...no to mě poser ...a já to Alešoj nevjeřil, že má fóbiji
P.S. ...chtěl bych vidět rybu za ukrutnýho nervydrásajícího řevu skákat z akvárkajsou jen dvě věci co smrdí jako ryba...
mě se to tak nějak vybavilo
...to jak smrděla ryba se již nigdy nedovíme
Filous psal:Kukii psal:Filous psal:...Kuikíno, ty máš rybofóbiji??? ...vo tom sem eště neslyšel ...i gdyš vlastněěěě??? ...asi ji má Aleš, co u něj dělám na dílně...von je vášnivej rybář a to jako fakt...akorát sebou musí mít dva pomocníky...jeden, co se nebojí žížal a napichuje a druhej, co se neštítí ryb a ten je sundavá z háku, Aleš by se to nedotknul ...nedávno nachytal uhoří, měl je puštěný v bazéně, ale dyš prej viděl, co je to za hnusný hadí, tag to ani nežral
asi by ses chlámal smíchy ale mě to v tu chvíli přijde jak nejhorší noční můra a v tu chvíli sem schopná vraždit
nicola.foxx (Člen) 13.10.2010 11:10:07 Offline |
Ale je to jako ryba. Akorat nektera smrdi jako kapr a jina jako drava ryba
nicola.foxx (Člen) 13.10.2010 11:10:39 Offline |
Jo a musi to bejt ryba. Dyt to ma podobnej ochranej sliz jako ta ryba.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.10.2010 12:41:18 Offline |
Kukii psal:nicola.foxx psal:Jo a musi to bejt ryba. Dyt to ma podobnej ochranej sliz jako ta ryba.
mi to teda nepřijde,že bych měla mezi nohama ocasní ploutev jako ryba
Kukii psal:nicola.foxx psal:Jo a musi to bejt ryba. Dyt to ma podobnej ochranej sliz jako ta ryba.
mi to teda nepřijde,že bych měla mezi nohama ocasní ploutev jako ryba
ryba nemá nohy ty hloupá
ste se do toho koukám pěkně ponořili zasejc
Strýcfajtr !!!
Vážně. To snad ani není problém tydle ryby sehnati např. : http://www.akvarijni-ryby.wz.cz/aktualni-nabidka . Ony ty africké cichlidy se i docela dost objevujou v obchodech. Určitě nekupovat v obchodě typu Hornbach a pod. Nejlepčí je ale u chovatele nebo na akva burze. Důvodem je znalost zdraví ryb, případných podmínek jejich odchovu a také většinou nižší cena.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.10.2010 14:42:45 Offline |
tady by se moh třeba chytit. http://www.piranacr.cz/malawi.html maj tam oboje.....jinak je toho plnej net ..akorát jsou koukám líný hledat
Mour psal:Vážně. To snad ani není problém tydle ryby sehnati např. : http://www.akvarijni-ryby.wz.cz/aktualni-nabidka . Ony ty africké cichlidy se i docela dost objevujou v obchodech. Určitě nekupovat v obchodě typu Hornbach a pod. Nejlepčí je ale u chovatele nebo na akva burze. Důvodem je znalost zdraví ryb, případných podmínek jejich odchovu a také většinou nižší cena.
proto sem to sem napsala, doufala jsem, že tu bude jakýsi chovatel, který to chová a zná ty vinky okolo
Banditatom (Člen) 13.10.2010 20:17:08 Offline |
Koldan psal:já sa jen voptám: dyž sa temu uřízne hlava a vocas s plůtvama, nejni teho masa pak málo?
udělej ze sardinky filetu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tom-DK psal:Borák psal:Kukii kontaktuj toma ze Dvora
pokud zrofna nedrží ruku na čudlíku f elektrárně chová rybičky..a to ve velkým
dodává i do zverimexůjá mám je neonky
bóže trůbo, těma sa sfítí v reklamách, ty neplavů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
zdenek 1 psal:Sice nevím zrovna přesně jak se temu nadává (hadice a sumeček)ale taky to má už cca 40 a 30 čísel http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 210072.jpg http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 210074.jpg
fujtajksl, ale když se to někomu líbí
Kukii psal:zdenek 1 psal:Sice nevím zrovna přesně jak se temu nadává (hadice a sumeček)ale taky to má už cca 40 a 30 čísel http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 210072.jpg http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 210074.jpg
Hej,ty,krasavico,nemáš ráda hady???
když to jede,je to OK
nicola.foxx (Člen) 14.10.2010 22:13:12 Offline |
Ta je na hady jak delana
ps. Jeste tu mam v bazenu toho tlouste, tak az mi sezere vsechen zbyvajici bordel na dne co tam jeste je, tak bude k mani.
pps. seru na bazenovy filtrace, si tam nasadim kapra a kdyz nebude pani doma juchuuuu
zdenek 1 psal:Kukii psal:zdenek 1 psal:Sice nevím zrovna přesně jak se temu nadává (hadice a sumeček)ale taky to má už cca 40 a 30 čísel http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 210072.jpg http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 210074.jpg
Hej,ty,krasavico,nemáš ráda hady???
když ona nejni hadice jako hadice
Banditatom (Člen) 15.10.2010 18:22:03 Offline |
Kukii psal:zdenek 1 psal:Kukii psal:
fujtajksl, ale když se to někomu líbíHej,ty,krasavico,nemáš ráda hady???
když ona nejni hadice jako hadice
hubice hasičské hadice?
Banditatom (Člen) 15.10.2010 18:32:20 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Kukii psal:
když ona nejni hadice jako hadicehubice hasičské hadice?
...ha homoseksuální hybrid Horáček...himlherrgot
hilfe hilfe hoří hakenkreutz himlhergot jj přesně to je vono
nicola.foxx (Člen) 15.10.2010 23:35:32 Offline |
Huš hajzle
XJelen psal:barynek psal:XJelen psal:
horda hodonínských hokejistů ho hbytě hákuje holemi...heršpických
v heršpicích nemaj led gde by se tam vzali hokejisti
bys moh z tý kanady vědět ne?
já ani nevim kde jsou ty horní heršpice
jináč v Kanadě bylo blaze, doma v čr je to k
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:já ani nevim kde jsou ty horní heršpice
jináč v Kanadě bylo blaze, doma v čr je to k
Si tam měl zustat... Beztak máš eSko...
http://www.youtube.com/watch?v=A8EBF-XxR1w
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:já ani nevim kde jsou ty horní heršpice
jináč v Kanadě bylo blaze, doma v čr je to kSi tam měl zustat... Beztak máš eSko...
http://www.youtube.com/watch?v=A8EBF-XxR1w
jsem ti chyběl, co?
když bys tam byls, tak bys tam taky raději zůstal.. ale co už, už jen najít to správný zaměstnání, zatim koukej zmetku makat,. at je na podporu
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:jsem ti chyběl, co?
když bys tam byls, tak bys tam taky raději zůstal.. ale co už, už jen najít to správný zaměstnání, zatim koukej zmetku makat,. at je na podporu
Já jsem tam chtěl... Do Toronta... Ale vypadá to blbě, asi z toho nic nebude...
Ondráš psal:barynek psal:jsem ti chyběl, co?
když bys tam byls, tak bys tam taky raději zůstal.. ale co už, už jen najít to správný zaměstnání, zatim koukej zmetku makat,. at je na podporuJá jsem tam chtěl... Do Toronta... Ale vypadá to blbě, asi z toho nic nebude...
a co kam jak proč? bych mohl bejt užitečnej, i když nevim jestli bys překousl radu od eSkaře
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:a co kam jak proč? bych mohl bejt užitečnej, i když nevim jestli bys překousl radu od eSkaře
IBM lab. Tak na půl roku až rok... Ale předpokládám, že to padne, jako všechno doposud.
V tomhle případě bych tvůj Skový původ asi překous a abys neřekl, že jen beru a nedávám, tak bych ti dal radu jak udělat z Ska Nko.
Ondráš psal:barynek psal:a co kam jak proč? bych mohl bejt užitečnej, i když nevim jestli bys překousl radu od eSkaře
IBM lab. Tak na půl roku až rok... Ale předpokládám, že to padne, jako všechno doposud.
V tomhle případě bych tvůj Skový původ asi překous a abys neřekl, že jen beru a nedávám, tak bych ti dal radu jak udělat z Ska Nko.
ty seš vůůl
neházej vogo flintu do žita! Když budeš potřebopvat s něcim pomoct - napsat dopiss, něco přeložit nebo tak, tak dej echo - a možná nebude přirážka za eNko
ne vazne, když něco budeš potřebovat, tak dej vědět! nemáš vubec žádnej problém wole
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:Dík vogu...
Zatím to teda spíš vypadá na Charkov než Toronto.
v tom případě bych se obrátil na zdejší brambory, patamu što ja něpaněmáju pa rusky ničevo
wo co tam vubec gou? je to nějaká stáž či co? Se rozepiš třeba někde jinde, nebo do mejlu, at tady neza Kukiine téma o rybiškách
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:Dík vogu...
Zatím to teda spíš vypadá na Charkov než Toronto.v tom případě bych se obrátil na zdejší brambory, patamu što ja něpaněmáju pa rusky ničevo
wo co tam vubec gou? je to nějaká stáž či co? Se rozepiš třeba někde jinde, nebo do mejlu, at tady neza Kukiine téma o rybiškách
stejně už to dávno nejni o rybiškách tak klidně
Stránky: 1