Nejsi přihlášen
Emisní norma
Všechny Vás tady zdravím, už dlouho pročítám tyhle stránky jako neaktivní ale dneska jsem se konečně zaregistroval, a hned bych poprosil o radu.
O víkendu se jedu juknout do Němec na Bandita 1200 S (r.v.2002), a potřeboval bych vědět jakou em. normu má v papírech, předpokládám že euro 2 ?? Já jenom abych věděl kolik po mne budou chtít vypláznout při přihlášení, aby pak nebyl nějakej problém.
předem díky za odpověď
K.a.s.y.m. (Člen) 20.10.2010 12:09:30 Offline |
Re: Emisní norma
třeba tady,ale viděl jsem někde myslim,že na stránkách ministerstva ofiko seznam
http://www.mobile-d.com/ekologicka-dan/
to Luboss:ty to máš bez poplatku jako Euro 3
jinak ma motorky se to nevztahuje
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
luboss psal:kucí u auta 1999/102A ? ha? e?
je tam výpalný?
to luboss: podle http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008091001 je to ojro 3, takže bez výpalnýho
jináč jak bylo řečeno vejš, našich jednostopejch motyk se to naštěstí netýká
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
spíš si dej bacha, aby v techničáku bylo "emisní plnění" a "národní schválení"
já sice sám nevim přesně co to je, kde to tam je a jak to vypadá, ale chtěl jsem před nedávnem kupovat biga z itálie a nechal jsem si ty papíry skontrolovat na stk, následně to poslali do suzuki a ti řekli, že to tady na noty nepostavím....ýe to nemá homologaci pro českej provoz
dal jsem od toho ruce pryč a za 3 dny mi ten prodávající volal,že to bez problému postavil na čistopis, ovšem už pro jinýo kupce
takže vůbec nevim o co suzuce šlo, ale každopádně na to bacha....
hans psal:spíš si dej bacha, aby v techničáku bylo "emisní plnění" a "národní schválení"
já sice sám nevim přesně co to je, kde to tam je a jak to vypadá, ale chtěl jsem před nedávnem kupovat biga z itálie a nechal jsem si ty papíry skontrolovat na stk, následně to poslali do suzuki a ti řekli, že to tady na noty nepostavím....ýe to nemá homologaci pro českej provoz
dal jsem od toho ruce pryč a za 3 dny mi ten prodávající volal,že to bez problému postavil na čistopis, ovšem už pro jinýo kupce
takže vůbec nevim o co suzuce šlo, ale každopádně na to bacha....
U běžně prodávanejch motorek není problém,kdyš to nemá nějaký to éčko,tak dovozovou technickou dělají podle nějakýho protokolu z DEKRA,akorát je to vo nějakou kačku dražší...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:hans psal:spíš si dej bacha, aby v techničáku bylo "emisní plnění" a "národní schválení"
takže vůbec nevim o co suzuce šlo, ale každopádně na to bacha....U běžně prodávanejch motorek není problém,kdyš to nemá nějaký to éčko,tak dovozovou technickou dělají podle nějakýho protokolu z DEKRA,akorát je to vo nějakou kačku dražší...
no to vím, to mi říkal chlap na STK a pak i ten prodávající, ale v suzuce že prej néé, že to nemá homologaci a že je to kroska a blablabla....
tak jsem se na to radši vyprd.....
Stránky: 1