Nejsi přihlášen
Honzik8719 (Člen) 29.09.2010 20:31:33 Offline |
Re: Schánim chlapa
XJelen psal:Kožaku když jsem čet ten nadpis, tak jsem se teda pořádně lek
ale máš recht marketingově je to zmáknutý takhle to tady votevře úplně každej
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 29.09.2010 21:04:22 Offline |
beru chalupu a půl princezny
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 29.09.2010 21:11:46 Offline |
Kakac psal:Banditatom psal:beru chalupu a půl princezny
Princeznu máš doma a půl chalupy(byt) taky takže klídek
abych tebe nerozpůlil pianisto
Banditatom psal:beru chalupu a půl princezny
nemyslels to jako vobráceně? a esli né, tak by mě zajímalo kterou půlku princezny by sis vybral?
jináč Kožaku, esli umí vařit (jedno esli COčkem nebo autogenem) tak bych ji bral
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Banditatom (Člen) 29.09.2010 21:31:38 Offline |
tomsth psal:Banditatom psal:beru chalupu a půl princezny
nemyslels to jako vobráceně? a esli né, tak by mě zajímalo kterou půlku princezny by sis vybral?
jináč Kožaku, esli umí vařit (jedno esli COčkem nebo autogenem) tak bych ji bral
ee nesekl jsem se a půlku samo tu hezčí
Honzik8719 (Člen) 29.09.2010 21:49:13 Offline |
Banditatom psal:tomsth psal:Banditatom psal:beru chalupu a půl princezny
jináč Kožaku, esli umí vařit (jedno esli COčkem nebo autogenem) tak bych ji bralee nesekl jsem se a půlku samo tu hezčí
určitě bude celá hezká -jak bys pokračoval dál?
...relativní kochač...
Ondráš psal:spidys psal:S tebou by byla furt u plotny bo ty bys chtěl jenom žrát a ne makat
Voe... Home Office.
Ty woe ondrasi ale ona bude treba chtit aspon jednou do tydne jeste pichat
Billy psal:Ondráš psal:spidys psal:S tebou by byla furt u plotny bo ty bys chtěl jenom žrát a ne makat
Voe... Home Office.
Ty woe ondrasi ale ona bude treba chtit aspon jednou do tydne jeste pichat
jako myslis upgrade,jo?
Amen. . .
Honzik8719 (Člen) 30.09.2010 09:21:04 Offline |
svatej psal:Billy psal:Ondráš psal:
Voe... Home Office.Ty woe ondrasi ale ona bude treba chtit aspon jednou do tydne jeste pichat
jako myslis upgrade,jo?
Spíš plná verze,žádný demo
...relativní kochač...
Borák psal:že se ještě nikdo nezeptal na foto f plafkách
takže KDE JE FOTKA F PRÁDÉLKU!!!
ať nekupujem zajíce f pytli
Zatim se tu nic neprodává ....ale prej to uděláme tak že nejdřív nahodí fotku vážnej zájemce a pak se uvidí ...je to ale Liška néé
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 02.10.2010 13:03:09 Offline |
Borák psal:že se ještě nikdo nezeptal na foto f plafkách
ať nekupujem zajíce f pytli
raděj bych bral fotku bez plavekať si můžu vybrat tu správnou půlku
Banditatom (Člen) 03.10.2010 15:12:35 Offline |
pročpak slečna není na zajíčky
To hanz: vod doby co mám bus mám huhuláka až ke kotníkům takže jsem klidný
Banditatom (Člen) 05.10.2010 19:22:02 Offline |
Kožak psal:Banditatom psal:pročpak slečna není na zajíčky
To hanz: vod doby co mám bus mám huhuláka až ke kotníkům takže jsem klidnýSnať se konečně zaregistruje a poví ti to sama
a bude pak fotečka
Banditatom psal:Kožak psal:Banditatom psal:pročpak slečna není na zajíčky
To hanz: vod doby co mám bus mám huhuláka až ke kotníkům takže jsem klidnýSnať se konečně zaregistruje a poví ti to sama
a bude pak fotečka
A co Mamutek ? bude schweden internat ?
Banditatom (Člen) 05.10.2010 19:54:25 Offline |
Billy psal:Banditatom psal:Kožak psal:
Snať se konečně zaregistruje a poví ti to samaa bude pak fotečka
A co Mamutek ? bude schweden internat ?
pššššt
Kožak psal:Borák psal:že se ještě nikdo nezeptal na foto f plafkách
ať nekupujem zajíce f pytliZatim se tu nic neprodává ....ale prej to uděláme tak že nejdřív nahodí fotku vážnej zájemce a pak se uvidí ...je to ale Liška néé
taky spí s vocasem mezi nohama?
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Kožak psal:Borák psal:že se ještě nikdo nezeptal na foto f plafkách
ať nekupujem zajíce f pytliZatim se tu nic neprodává ....ale prej to uděláme tak že nejdřív nahodí fotku vážnej zájemce a pak se uvidí ...je to ale Liška néé
taky spí s vocasem mezi nohama?
zřejmně by ráda .... ta mi dá
MRDAT!!!
Kožak psal:Kukii psal:Kožak psal:
Zatim se tu nic neprodává ....ale prej to uděláme tak že nejdřív nahodí fotku vážnej zájemce a pak se uvidí ...je to ale Liška néétaky spí s vocasem mezi nohama?
zřejmně by ráda .... ta mi dá
tak pokud by jen ráda, tak to ještě nejni správná liška
VikecB12 psal:Loser psal:Janna psal:Já taky hledám chlapa
ty mas psa, ne?
A navíc nejí maso,takže každej chlap dává ruce pryč,protože to zavání průserem
v tom bych právě viděl výhodu, aspoň bude víc masa pro chlapa
Janna se spokojí s bramborákem
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2010 20:33:54 Offline |
tomsth psal:VikecB12 psal:Loser psal:
ty mas psa, ne?A navíc nejí maso,takže každej chlap dává ruce pryč,protože to zavání průserem
za předpokladu,že si to maso budeš dělat sám..většinou platí..co nejim nevařim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:tomsth psal:VikecB12 psal:
A navíc nejí maso,takže každej chlap dává ruce pryč,protože to zavání průseremv tom bych právě viděl výhodu, aspoň bude víc masa pro chlapa
Janna se spokojí s bramborákemza předpokladu,že si to maso budeš dělat sám..většinou platí..co nejim nevařim
No právě,takže pro normálního chlapa nepřipadá v uvahu Hold si bude muset najít nějakýho ekošílence co žere jenom pohanku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:tomsth psal:
Janna se spokojí s bramborákemza předpokladu,že si to maso budeš dělat sám..většinou platí..co nejim nevařim
No právě,takže pro normálního chlapa nepřipadá v uvahu Hold si bude muset najít nějakýho ekošílence co žere jenom pohanku
nebo chlapa co rád vaří, ale těch je kurevsky málo a pochybuju, že by vařil bez masa
Kukii psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:za předpokladu,že si to maso budeš dělat sám..většinou platí..co nejim nevařim
nebo chlapa co rád vaří, ale těch je kurevsky málo a pochybuju, že by vařil bez masa
Ono se dá žrát bárs co.Třeba buchty-takový řízek, ten má můky tak akorát
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
zzzmrzlinar (Člen) 07.10.2010 09:49:57 Offline |
tak moje baba je taky bylinožravec a nejen že mi nejí moje, ale v pohodě mi vaří masově.
Možná to je tím, že jsem hned na začátku dal "taktně a citlivě" najevo, že ty její kentusy žrát nebudu. I když něco z těch jejích blafů by se jíst i dalo, tak třeba zmíněná pohanková kaše je na zblití už vod pohledu
zzzmrzlinar psal:tak moje baba je taky bylinožravec a nejen že mi nejí moje, ale v pohodě mi vaří masově.
Možná to je tím, že jsem hned na začátku dal "taktně a citlivě" najevo, že ty její kentusy žrát nebudu. I když něco z těch jejích blafů by se jíst i dalo, tak třeba zmíněná pohanková kaše je na zblití už vod pohledu
nechápu jak můžou vůbec fungovat, bylinožrouti... vždyt je to proti přírodě sme všežravý a tak to má být, tak proč to měnit
K.a.s.y.m. (Člen) 07.10.2010 10:49:28 Offline |
Kukii psal:zzzmrzlinar psal:tak moje baba je taky bylinožravec a nejen že mi nejí moje, ale v pohodě mi vaří masově.
Možná to je tím, že jsem hned na začátku dal "taktně a citlivě" najevo, že ty její kentusy žrát nebudu. I když něco z těch jejích blafů by se jíst i dalo, tak třeba zmíněná pohanková kaše je na zblití už vod pohledunechápu jak můžou vůbec fungovat, bylinožrouti... vždyt je to proti přírodě sme všežravý a tak to má být, tak proč to měnit
tomsth psal:VikecB12 psal:Loser psal:
ty mas psa, ne?A navíc nejí maso,takže každej chlap dává ruce pryč,protože to zavání průserem
Přesně tak
Kukii psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
za předpokladu,že si to maso budeš dělat sám..většinou platí..co nejim nevařimNo právě,takže pro normálního chlapa nepřipadá v uvahu Hold si bude muset najít nějakýho ekošílence co žere jenom pohanku
Už sem takovýho měla ...12 let,ale nevyšlo to
zzzmrzlinar psal:tak moje baba je taky bylinožravec a nejen že mi nejí moje, ale v pohodě mi vaří masově.
a jde to,ne??
Kukii psal:zzzmrzlinar psal:tak moje baba je taky bylinožravec a nejen že mi nejí moje, ale v pohodě mi vaří masově.
Možná to je tím, že jsem hned na začátku dal "taktně a citlivě" najevo, že ty její kentusy žrát nebudu. I když něco z těch jejích blafů by se jíst i dalo, tak třeba zmíněná pohanková kaše je na zblití už vod pohledunechápu jak můžou vůbec fungovat, bylinožrouti... vždyt je to proti přírodě sme všežravý a tak to má být, tak proč to měnit
Každý sme nějací a já do toho nekecám masožravcům
zzzmrzlinar (Člen) 07.10.2010 13:54:48 Offline |
Janna - ale jo já nikomu bylinožroutství neberu a to jestli jsme všežravci není úplně jisté (struktura chrupu, trávení atd) já mám každopádně vybráno, že maso je musí být skoro v každým jídle, ale esivá to někomu nejede a dokáže se zajistit jiným, proč ne.
To mě spíš leze na nervy, když do mě celá přítelkyně rodina hučí, že jako proč jsem jí ještě nenaučil (nedonutil) jíst maso, idioti.
zzzmrzlinar psal:Janna - ale jo já nikomu bylinožroutství neberu a to jestli jsme všežravci není úplně jisté (struktura chrupu, trávení atd) já mám každopádně vybráno, že maso je musí být skoro v každým jídle, ale esivá to někomu nejede a dokáže se zajistit jiným, proč ne.
To mě spíš leze na nervy, když do mě celá přítelkyně rodina hučí, že jako proč jsem jí ještě nenaučil (nedonutil) jíst maso, idioti.
...pročs jim neřek že "maso" válí v puse obstojně ;) :))))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Já sem jenom nikdy nepochopil proč si jednoho krásného dne vcelku normální člověk řekne že od teď přestává žrat maso To je jako na truc okolní společnosti,nebo to má nějakej zdravotní význam,nebo je to jen psychická porucha jedince?
Banditatom (Člen) 07.10.2010 18:29:46 Offline |
Janna psal:Já taky hledám chlapa
když jsem se chtěl k tobě v zimě nakvartýrovat tak ee a teď
VikecB12 psal:Já sem jenom nikdy nepochopil proč si jednoho krásného dne vcelku normální člověk řekne že od teď přestává žrat maso To je jako na truc okolní společnosti,nebo to má nějakej zdravotní význam,nebo je to jen psychická porucha jedince?
řekla bych, že to je asi takové jakési životní přesvědčení zvířatka nezabijet nepapat
Kukii psal:VikecB12 psal:Já sem jenom nikdy nepochopil proč si jednoho krásného dne vcelku normální člověk řekne že od teď přestává žrat maso To je jako na truc okolní společnosti,nebo to má nějakej zdravotní význam,nebo je to jen psychická porucha jedince?
řekla bych, že to je asi takové jakési životní přesvědčení zvířatka nezabijet nepapat
Jo,máš pravdu..já sem vegetarián asi 16 let a sem zatím o.k.Myslím že záleží na každém,jak se kdo rozhodne a já se rozhodla takto.A jak píšete,jsme všežravci,ne masožravci,takže můžeme jíst cokoli a na maso mám svůj názor,jako vy na bobule atd.
Janna psal:tomsth psal:v tom bych právě viděl výhodu, aspoň bude víc masa pro chlapa
Janna se spokojí s bramborákemPřesně tak
..vim, bo na bramboráky sem tě málem dotáh přes celou republiku až k nám do středočech na vepřový hody
..byly mooc dobrý stejně jak ty masový věci
Borák psal:jo já se taky těšim na vejkend
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0302.jpg
No ta levá polovina nevypadá vubec špatně A teď si přectaf že sou mezi námi tací,kerejm se z toho pohledu zvedá kufr
VikecB12 psal:Ale zabíjet a papat http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010715.jpg
...tááág...zabít, vopíct, sežrat, podlejt
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2010 07:15:53 Offline |
VikecB12 psal:Borák psal:jo já se taky těšim na vejkend
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0302.jpgNo ta levá polovina nevypadá vubec špatně A teď si přectaf že sou mezi námi tací,kerejm se z toho pohledu zvedá kufr
i ta pravá by se dala přežít kurva to mám po ránu slinu na kus flákoty
tomsth psal:Janna psal:tomsth psal:v tom bych právě viděl výhodu, aspoň bude víc masa pro chlapa
Janna se spokojí s bramborákemPřesně tak
..vim, bo na bramboráky sem tě málem dotáh přes celou republiku až k nám do středočech na vepřový hody
..byly mooc dobrý stejně jak ty masový věci
Jo,to teda málem jo
VikecB12 psal:Borák psal:jo já se taky těšim na vejkend
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0302.jpgNo ta levá polovina nevypadá vubec špatně A teď si přectaf že sou mezi námi tací,kerejm se z toho pohledu zvedá kufr
Nevím koho myslíš,ale mě se z toho kufr nezvedá
zzzmrzlinar (Člen) 08.10.2010 10:13:04 Offline |
osiris psal:zzzmrzlinar psal:Janna - ale jo já nikomu bylinožroutství neberu a to jestli jsme všežravci není úplně jisté (struktura chrupu, trávení atd) já mám každopádně vybráno, že maso je musí být skoro v každým jídle, ale esivá to někomu nejede a dokáže se zajistit jiným, proč ne.
To mě spíš leze na nervy, když do mě celá přítelkyně rodina hučí, že jako proč jsem jí ještě nenaučil (nedonutil) jíst maso, idioti....pročs jim neřek že "maso" válí v puse obstojně ;) :))))
vidíš curva to je dobrej nápad, hned vo vejkendu to povím její babičce tak kecá dycky nejvíc. Eště že se člověk vopčas může poradit se staršími a zkušenejšími
Janna psal:Ondráš psal:Janna psal:,takže můžeme jíst cokoli a na maso mám svůj názor,jako vy na bobule atd.
Já mam na bobuláka názor celkem pozitivní.
Tak to je fajn
myslim, že ondráš myslel našeho místního bobuláka z kladna
nicola.foxx (Člen) 21.10.2010 20:46:22 Offline |
Kožak psal:došla sms .. pičo val sem numero ..anonim
To bych nedelal. To vypada na asii
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš psal:Janna psal:,takže můžeme jíst cokoli a na maso mám svůj názor,jako vy na bobule atd.
Já mam na bobuláka názor celkem pozitivní.
Co zas mate s bobulama ?
Stránky: 1