Nejsi přihlášen
Re: správnej přístup
Ta dostala takovou , ze se ji hlava malem votocila kousavym dozadu No ode me by dostala ne facku , ale hned pesti , bez vahani , mam uz takovej reflex
Akorat u nas by uz ten policajt byl mimo sluzbu a obvinenej z rasove motivovanyho utoku
![]() |
Banditatom (Člen) 21.10.2010 18:46:06 Offline |
málo ji dal měla ležet držkou v zemi
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:tam je přesně vidět, kde ta jejich hrdost a odvaha končí... při první ráně
jenom škoda že nevíme kolik etnika potom čekalo venku na férovku
...jak nevíme, ty neznáš cigo férovku??
- "hey, gadžo kolik ti je?"
* "třicet "
- "he nás je taky třicet"...
WD club member...
Hanz psal:XJelen psal:tam je přesně vidět, kde ta jejich hrdost a odvaha končí... při první ráně
jenom škoda že nevíme kolik etnika potom čekalo venku na férovku...jak nevíme, ty neznáš cigo férovku??
![]()
* "třicet "
- "he nás je taky třicet"...
znám, jsem ze Sokolova...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Hanz psal:XJelen psal:tam je přesně vidět, kde ta jejich hrdost a odvaha končí... při první ráně
jenom škoda že nevíme kolik etnika potom čekalo venku na férovku...jak nevíme, ty neznáš cigo férovku??
![]()
* "třicet "
- "he nás je taky třicet"...znám, jsem ze Sokolova...
Vodkaď že seš???
Fláknul jí pěknou je to tak jaks psal..
Jedna dobrá a hned daj pokoj,šmejdi negerský..
...a bude hůř!
myslim ze kecate trochu o hovne - jak dostal od ni potlame mel s ni svihnout o zem - nasadit klepeta a 48 hod policej vazby a nechat zavrit na 3 roky za napadeni verej cinitele
udelal by pro prevychovu etnika podstatne vetsi kus prace a i to eventualni video by vypadalo jinak - lip -a bylo by dvoudilne - zasah +odsouzeni
to co udelal bylo detinske a pitome a on potom se ji jeste urcite omluvil - bylo to videt jak sel chlacholit urvanou brecu - a rekl bych ze problemy v praci ho neminou
jardagsf semotamo hlavou nevericne kroutici , sam se nudici a do diskuzi zasahujici
MOTO KOZZI GRISO
jak to bylo v Kultu hakove krize , "zakousni se do patniku" křup
Stránky: 1