Nejsi přihlášen
Predni kolo - identifikace
Zdarec
Mam doma predni kolo (myslel jsem puvodne ze je k SV650 ale bohuzel) - je asi o tri centimetry sirsi, na TL to taky nevypada jediny co asi zbyva je bandit ..
kolo ma oznaceni J17M/CXMT3.50 DOT tzn 17tka rafek a triapul sire
barva stribrna
naboj je siroky cca 13,3 cm
roztec mezi uchyty na brzdovy kotouc 8,7cm
prumer naboje 11,3cm
vsechno je + - meril sem to metrem..
kolo tady
http://img541.imageshack.us/i/p1040666r.jpg/
a tady
http://img541.imageshack.us/i/p1040666r.jpg
Tusite nekdo ?
Moc dik za pomoc
Re: Predni kolo - identifikace
osiris psal:...pravděpodobně je to bandit ...b6 od 2001 (do 2001 byl ráfek 3") ...b12 od 1995
Oki , tim myslis ze bude pasovat jak na b6 od 2001 tak na tu b12 ? (chci to samozrejme prodat, tak nechci nikoho mystifikovat .. )
K.a.s.y.m. (Člen) 08.10.2010 10:28:35 Offline |
Mour psal:Na B byly ta kola černá, ne? Todle nevypadá na stříkané ....spíš tipuju SV 650
když ono je blbý ,že ty kola na B a SV jsou uplně stejný
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 08.10.2010 10:30:40 Offline |
jestli máte problém s kolem a nikam nepasuje , tak mi ho dejte a já si ho pověsim do štítu chalupy
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
já je mám takhle stříbrný na B12 98 a tváří se to jako originální barva....
ale ruku za to nedám...
hans psal:já je mám takhle stříbrný na B12 98 a tváří se to jako originální barva....
ale ruku za to nedám...
...není to origo...žádná Bandaska v žádnym roce neměla f originále stříbrný kola...eSVéčka a TeLata jo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:hans psal:já je mám takhle stříbrný na B12 98 a tváří se to jako originální barva....
ale ruku za to nedám......není to origo...žádná Bandaska v žádnym roce neměla f originále stříbrný kola...eSVéčka a TeLata jo...
a co zlatá?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:hans psal:já je mám takhle stříbrný na B12 98 a tváří se to jako originální barva....
ale ruku za to nedám......není to origo...žádná Bandaska v žádnym roce neměla f originále stříbrný kola...eSVéčka a TeLata jo...
jak říkám, tváří se to tak
Koldan psal:Filous psal:hans psal:já je mám takhle stříbrný na B12 98 a tváří se to jako originální barva....
a co zlatá?
chce se mi zvracet
:)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Koldan psal:Filous psal:
...není to origo...žádná Bandaska v žádnym roce neměla f originále stříbrný kola...eSVéčka a TeLata jo...a co zlatá?
chce se mi zvracet
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
hlemejzd999 (Člen) 09.10.2010 12:47:54 Offline |
faitík psal:huskyb12 psal:Koldan psal:
a co zlatá?chce se mi zvracet
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
kdysi jsem řešil přední kolo na svýho bandita. sehnal jsem na netu s označením AJM, měl ho z b12 a myslel že pasuje i na B6 02, ale nepasovalo. tak jsem sehnal správný a to má označení AJW z SV, SV i B6 má stejný kola, jen barva se liší, taky bylo stříbrný a musel jsem ho přestříkat.
motto "Vem za heft a val"
K.a.s.y.m. (Člen) 11.10.2010 09:04:11 Offline |
LukinB6 psal:Bandit černé, SV stříbrné. Stojí mi obě v garáži vedle sebe. Leda že bych to skusil mezi sebou prohodit zda je to možné.
to nemusíš..změř šířku přes kotouče a pak šířku náboje a budeš vědět na čem jsi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:LukinB6 psal:Bandit černé, SV stříbrné. Stojí mi obě v garáži vedle sebe. Leda že bych to skusil mezi sebou prohodit zda je to možné.
stačí se podívat na označení. jestli jsou stejný
Jaster psal:K.a.s.y.m. psal:LukinB6 psal:Bandit černé, SV stříbrné. Stojí mi obě v garáži vedle sebe. Leda že bych to skusil mezi sebou prohodit zda je to možné.
stačí se podívat na označení. jestli jsou stejný
Mohl bys je prosim zmerit ?
Dikes moc
Jaster psal:a k těm kolům nahoře. pokud jsem na tý fotce viděl dobře kde je vyfocený celý kolo. je tam označení AOB a myslím takový označení má kámoš na jeho SV 650, rok 2006. ale černý
chlape diky to je velka pomoc, vubec jsem si toho nevsim !
uz googlim a :
SV650K3 Front: AOB Back: BOH
K5 gsxr 1000 AOB
K6 650 sv AOB
takze ted jeste priradit ten spravny rozmer
ještě se mi válí doma přední kolo s označením AJG, 17". Bylo na mým banditu od předchozího majitele. Podle mě starší model bandita. je to na gumy 110/70. Původně bylo určitě bílý a přestříkal ho na černý. Nevíte někdo z čeho je?? chci se ho zbavit aby se mi tady neválelo
Stránky: 1