Nejsi přihlášen
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2010 10:31:33 Offline |
ortofotomapa republiky 1953
tumáte... ať u toho netrávim jedinej celej den
http://kontaminace.cenia.cz/
doba je temná...
![]() |
Progear 650 (Člen) 24.10.2010 11:41:06 Offline |
Re: ortofotomapa republiky 1953
dobrá cypovina...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Parada. SHUP ještě před počátkem těžby. a jsou tam ještě zanikle obce Krušnych hor
Hrdlovka, stary Most, Flaje a atd...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2010 13:10:48 Offline |
zajímavý sou třeba i fotky komoušskejch lágrů v jáchymově a příbrami, to se málokde vidí
doba je temná...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.10.2010 13:18:36 Offline |
Frodo89 psal:Parada. SHUP ještě před počátkem těžby. a jsou tam ještě zanikle obce Krušnych hor
Hrdlovka, stary Most, Flaje a atd...
ty jo Velebudice tak daleko od města ...na Souši počitám hospoda už bejvávala...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:Parada. SHUP ještě před počátkem těžby. a jsou tam ještě zanikle obce Krušnych hor
Hrdlovka, stary Most, Flaje a atd...ty jo Velebudice tak daleko od města
...na Souši počitám hospoda už bejvávala...
Jo a koukni na Chánov
Jinak Mostecky Kostel ještě na původním místě
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.10.2010 13:35:23 Offline |
Frodo89 psal:hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:Parada. SHUP ještě před počátkem těžby. a jsou tam ještě zanikle obce Krušnych hor
Hrdlovka, stary Most, Flaje a atd...ty jo Velebudice tak daleko od města
Jo a koukni na Chánov
![]()
Jinak Mostecky Kostel ještě na původním místě
...a hospoda na stovce tam ještě nebyla ...sem myslel ,podle toho jak vždycky vypadala , že tam je nejmíň sto let
hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:hlemejzd999 psal:ty jo Velebudice tak daleko od města
Jo a koukni na Chánov
![]()
Jinak Mostecky Kostel ještě na původním místě...a hospoda na stovce tam ještě nebyla ...sem myslel ,podle toho jak vždycky vypadala , že tam je nejmíň sto let
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_most.jpg
Moment to už ale neni souš co máš v tom screenu...
Souš je jen ta čas Mostu od Autodromu k Hněvínu.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.10.2010 13:47:31 Offline |
Frodo89 psal:hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:
Jo a koukni na Chánov![]()
Jinak Mostecky Kostel ještě na původním místě...a hospoda na stovce tam ještě nebyla ...sem myslel ,podle toho jak vždycky vypadala , že tam je nejmíň sto let
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_most.jpgMoment to už ale neni souš co máš v tom screenu...
Souš je jen ta čas Mostu od Autodromu k Hněvínu.
ne tohle je na „stovce“...tam kde tramvaje mizí pod zemí směrem ven na Souš a Litvínov...tam jsem chodil taky do hospody
hlemejzd999 psal:ne tohle je na „stovce“...tam kde tramvaje mizí pod zemí směrem ven na Souš a Litvínov...tam jsem chodil taky do hospody
Jo tak Já to tam poznal dle toho blazniveho kruhaku, kde jsem si dal jednou malem na hubu... "Bile čary kloužou i za sucha"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 24.10.2010 13:56:35 Offline |
asi sem už starej ...na té mapě je Dolní Jiřetín vesnička se šesti baráky ...nic jinýho tam nebylo...když jsem se tam učil ,tak to byla vesnice ,učiliště,obchody a dneska už to tam prej zase neni
hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:hlemejzd999 psal:
...a hospoda na stovce tam ještě nebyla ...sem myslel ,podle toho jak vždycky vypadala , že tam je nejmíň sto let
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_most.jpgMoment to už ale neni souš co máš v tom screenu...
Souš je jen ta čas Mostu od Autodromu k Hněvínu.ne tohle je na „stovce“...tam kde tramvaje mizí pod zemí směrem ven na Souš a Litvínov...tam jsem chodil taky do hospody
dicinky "u stovky!
momentalně zavostalej
![]() |
Banditatom (Člen) 25.10.2010 17:49:05 Offline |
herdek to je návykové ale dobrý jako prase
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Geograf psal:Se dívám že na prostějovským letišťu a okolí jsou snad ještě krátery od bombardování
![]()
A u Tovačova samý úrodný pole, dneska stovky hektarů vody díky těžbě písku
...aspoň se bylo v dětství kde koupat.....
WD club member...
Stránky: 1