Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2010 10:31:33 Offline |
ortofotomapa republiky 1953
tumáte... ať u toho netrávim jedinej celej den
http://kontaminace.cenia.cz/
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 24.10.2010 11:41:06 Offline |
Re: ortofotomapa republiky 1953
dobrá cypovina...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Parada. SHUP ještě před počátkem těžby. a jsou tam ještě zanikle obce Krušnych hor
Hrdlovka, stary Most, Flaje a atd...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
inkvizitorr (Administrator) 24.10.2010 13:10:48 Offline |
zajímavý sou třeba i fotky komoušskejch lágrů v jáchymově a příbrami, to se málokde vidí
doba je temná...
hlemejzd999 (Člen) 24.10.2010 13:18:36 Offline |
Frodo89 psal:Parada. SHUP ještě před počátkem těžby. a jsou tam ještě zanikle obce Krušnych hor
Hrdlovka, stary Most, Flaje a atd...
ty jo Velebudice tak daleko od města ...na Souši počitám hospoda už bejvávala...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:Parada. SHUP ještě před počátkem těžby. a jsou tam ještě zanikle obce Krušnych hor
Hrdlovka, stary Most, Flaje a atd...ty jo Velebudice tak daleko od města ...na Souši počitám hospoda už bejvávala...
Jo a koukni na Chánov
Jinak Mostecky Kostel ještě na původním místě
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
hlemejzd999 (Člen) 24.10.2010 13:35:23 Offline |
Frodo89 psal:hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:Parada. SHUP ještě před počátkem těžby. a jsou tam ještě zanikle obce Krušnych hor
Hrdlovka, stary Most, Flaje a atd...ty jo Velebudice tak daleko od města ...na Souši počitám hospoda už bejvávala...
Jo a koukni na Chánov
Jinak Mostecky Kostel ještě na původním místě
...a hospoda na stovce tam ještě nebyla ...sem myslel ,podle toho jak vždycky vypadala , že tam je nejmíň sto let
hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:hlemejzd999 psal:ty jo Velebudice tak daleko od města ...na Souši počitám hospoda už bejvávala...
Jo a koukni na Chánov
Jinak Mostecky Kostel ještě na původním místě...a hospoda na stovce tam ještě nebyla ...sem myslel ,podle toho jak vždycky vypadala , že tam je nejmíň sto let
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_most.jpg
Moment to už ale neni souš co máš v tom screenu...
Souš je jen ta čas Mostu od Autodromu k Hněvínu.
hlemejzd999 (Člen) 24.10.2010 13:47:31 Offline |
Frodo89 psal:hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:
Jo a koukni na Chánov
Jinak Mostecky Kostel ještě na původním místě...a hospoda na stovce tam ještě nebyla ...sem myslel ,podle toho jak vždycky vypadala , že tam je nejmíň sto let
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_most.jpgMoment to už ale neni souš co máš v tom screenu...
Souš je jen ta čas Mostu od Autodromu k Hněvínu.
ne tohle je na „stovce“...tam kde tramvaje mizí pod zemí směrem ven na Souš a Litvínov...tam jsem chodil taky do hospody
hlemejzd999 psal:ne tohle je na „stovce“...tam kde tramvaje mizí pod zemí směrem ven na Souš a Litvínov...tam jsem chodil taky do hospody
Jo tak Já to tam poznal dle toho blazniveho kruhaku, kde jsem si dal jednou malem na hubu... "Bile čary kloužou i za sucha"
hlemejzd999 (Člen) 24.10.2010 13:56:35 Offline |
asi sem už starej ...na té mapě je Dolní Jiřetín vesnička se šesti baráky ...nic jinýho tam nebylo...když jsem se tam učil ,tak to byla vesnice ,učiliště,obchody a dneska už to tam prej zase neni
hlemejzd999 psal:Frodo89 psal:hlemejzd999 psal:
...a hospoda na stovce tam ještě nebyla ...sem myslel ,podle toho jak vždycky vypadala , že tam je nejmíň sto let
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_most.jpgMoment to už ale neni souš co máš v tom screenu...
Souš je jen ta čas Mostu od Autodromu k Hněvínu.ne tohle je na „stovce“...tam kde tramvaje mizí pod zemí směrem ven na Souš a Litvínov...tam jsem chodil taky do hospody
dicinky "u stovky!
momentalně zavostalej
Banditatom (Člen) 25.10.2010 17:49:05 Offline |
herdek to je návykové ale dobrý jako prase
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Geograf psal:Se dívám že na prostějovským letišťu a okolí jsou snad ještě krátery od bombardování
A u Tovačova samý úrodný pole, dneska stovky hektarů vody díky těžbě písku
...aspoň se bylo v dětství kde koupat.....
WD club member...
Stránky: 1