Nejsi přihlášen
Re: Praha - Darcovství krve
Nejsem sice nějak extra študovanej, ale...
www.google.cz..a tam je kolonka a tam jsem napsal "transfuzní stanice praha"..dokonce už to předem vědělo, co to chci napsat!
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Nejsem sice nějak extra študovanej, ale...
www.google.cz..a tam je kolonka a tam jsem napsal "transfuzní stanice praha"..dokonce už to předem vědělo, co to chci napsat!
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Meloun psal:Nejsem sice nějak extra študovanej, ale...
Tak já chtěl jit někam na doporučení... kde jsou hlavně fajn sestřičky a přijemné prostředí
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:PALOUS psal:Meloun psal:Nejsem sice nějak extra študovanej, ale...
Tak já chtěl jit někam na doporučení... kde jsou hlavně fajn sestřičky a přijemné prostředí
....to sis poplet se spermabankou ne?
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
![]() |
nicola.foxx (Člen) 25.10.2010 23:20:40 Offline |
Ve spermobance byly dycky seredny baby. A kdyz se tam najde nejaka pjekna, tak je to zasejc kruta svine.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
jak píše Kukii, já taky prezentuji Vinohradskou, páč tam sama chodím...
ale v Praze je toho více a věřím, že všude jsou hodné a vstřícné sestřičky... oni totiž musí být, když jim něco dáváš a nic po nich nechceš