Nejsi přihlášen
Fakt expert..
..mi to přišlo jako parodie..
..bohužel tomu tak není..
..ať se mu do rána hovno změní v ježka..
http://www.zvraceny.cz/video/33222-expe … xtremismus
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 27.10.2010 17:15:39 Offline |
Re: Fakt expert..
hold bílý rasismus je mi s toho blbě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 27.10.2010 17:25:27 Offline |
ten pán tam mektá teda neskutečně
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
SLUGI psal:... by potřeboval aby ho někdy napadla ta utlačovaná menšina a dala mu pořádně přes držku
.....on by to tak přece nebral, dyť by mu vlastně jenom pár kluků vzalo mobil a jen tak mimochodem by mu rozbili hubu a natrhli slezinu, takže jakejpak útok.....
....tomu, co tam ten debil předved, se dá jenom smát, ikdyž bysme měli radši brečet, protože takových "expertů" je ve vládě a na úřadech většina.....
....hraje mu tam k tomu vystoupení pjekná mňůzik....
WD club member...
zasranej právní systém a náš "stát"...země je to tu sice nádherná, ale zbytek stojí za vyližprdel...to už jen emigrovat někam do ciziny a požádat o rasistickej azyl...todle jak se nevyřeší (to utiskování slušné většiny zajebanou hnědou menšinou), tak to tu dopadne velmi zle...i když by to bylo na úkor ekonomický stability, přál bych si revoluci, klidně až vnitrostátní válku,aby se chopil moci někdo rozumnej a konečně s tímdle pořádně zatočil
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Odstehujme ho například do ty Krupky na sidliště Dukelskych hrdinu nebo K.Čapka. s celou jeho rodinu do obyčenjy nijak specialně nezabezpečeny garzoniky a začne mluvit uplně jinak... takle mi je z toho na blití.
Jde vidět že se s cikany nikdy nesetkal...
PS: Nejsem rasista...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Bandit-Kralik (Člen) 27.10.2010 19:55:17 Offline |
smutný a když si představím, že tenhle hejhula má o něčem rozhodovat....
ani sem to nedokoukal a už jak může něco takovýho říct. tady hnědočeši už každej den někoho přepadnou, ukradnou, zbijou. a když přijedou to vyšetřit "pomáhat a chránit" a řeknou my na ně nemůžem, nemáme si na nich co vzít... a když už někoho odvezou na služebnu tak večer je zas doma... a v těch jejich domech si to nelidský bydlení dělaji sami, když to všechno rozeberou. čech nikdy nedostane příspěvky na bydlení a už vůbec aby mi našli náhradu. at se vrátí romové odkud přišli a je klid. ten trest pro ty kluky co podpálili ten dům, je hodně nepřiměřenej. ale to že tam ty romové neměli co dělat, neplatili, atd. o tom se nemluví
motto "Vem za heft a val"
Můj názor je, že je to všechno jenom politika (díky EU).
Dotyčného znám z dob kdy v Praze v rámci boje proti extremismu naháněl skiny a hooligans. Celorepubliková působnost mu zřejmě dělá potíže
Čin ve Vítkově pro jeho jeho zbabělost, jako takovej odsuzuju, otázka trestu vůči všeobecné kriminalitě je na pováženou, holt tlak veřejného mínění byl velký
full verze tady: http://www.ct24.cz/vysilani/2010/10/20/ … rk-ct24/1/
Lepší někdy, než nikdy.
nicola.foxx (Člen) 29.10.2010 00:05:46 Offline |
Hovno v jezka. At se aspon dva tejdny nevysere
Mi s tehle smejdu jednou rupne curak ve svu
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Cekam na Filouse at se vyjadri
Stránky: 1