Nejsi přihlášen
Re: HONDA VARADERO 1000 XL
Baltazar psal:HONDA VARADERO 1000 XL
r.v. 1999,najeto 48300,barva oranžová metalíza
Zadní velký box GIVI na dvě helmy
a boční držáky GIVI
nové přední i zadní pneu MICHELIN
a akumulátor
cena 74.000kč
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0604.jpg
Měl sem stejný,ale v černo-stříbrné. Jezdilo se na něm dobře,je to fakt velká mašina. Moje mělo najetejch 80 000km kdyš sem ho prodával a vrčelo furt dobře. Na jakejkoliv terén zapomeň rovnou,víc toho projedu s bandaskou Ale je to už stará mrtka.. A serou mě ty kombinovaný brzdy,to je hnus
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...to budeš kupovat??? ...starej Xicht prodával to jeho, měli sme to na bazáru, f pondělí se to prodalo...a jinag mi to příde tag ňák nahovno, krom toho, že je to pohodlný na dlouhý cesty po asfaltu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...to budeš kupovat??? ...starej Xicht prodával to jeho, měli sme to na bazáru, f pondělí se to prodalo...a jinag mi to příde tag ňák nahovno, krom toho, že je to pohodlný na dlouhý cesty po asfaltu...
počítám, že ho někdo veme s úspěchem i mimo asfalt...
v mňělňíce mám kámoše co se letos vrátil z kavkazu na vozejku bo jeho TDM nevydžela, tak koupil toto a povídal, že příští rok to s ní dá
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.10.2010 08:56:41 Offline |
XJelen psal:Filous psal:...to budeš kupovat??? ...starej Xicht prodával to jeho, měli sme to na bazáru, f pondělí se to prodalo...a jinag mi to příde tag ňák nahovno, krom toho, že je to pohodlný na dlouhý cesty po asfaltu...
v mňělňíce mám kámoše co se letos vrátil z kavkazu na vozejku bo jeho TDM nevydžela, tak koupil toto a povídal, že příští rok to s ní dá
nedá prej tak starej Tiger a nebo něco víc do polí,ale tyhle cesťáky no nevim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:Filous psal:...to budeš kupovat??? ...starej Xicht prodával to jeho, měli sme to na bazáru, f pondělí se to prodalo...a jinag mi to příde tag ňák nahovno, krom toho, že je to pohodlný na dlouhý cesty po asfaltu...
...ale jo, starej Xicht s Vorlem a Tajnym taky tůristovali f pobaltí a proháněli to po plážích a f dunách, ale jag řikal starej Xicht, nejni to to pravý vořechový pro ňáký offy, tagže to střelil a pořídil bíemdabljů...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Filous psal:...to budeš kupovat??? ...starej Xicht prodával to jeho, měli sme to na bazáru, f pondělí se to prodalo...a jinag mi to příde tag ňák nahovno, krom toho, že je to pohodlný na dlouhý cesty po asfaltu...
v mňělňíce mám kámoše co se letos vrátil z kavkazu na vozejku bo jeho TDM nevydžela, tak koupil toto a povídal, že příští rok to s ní dánedá
prej tak starej Tiger a nebo něco víc do polí,ale tyhle cesťáky no nevim
neznáš lynxe
Strýcfajtr !!!
Filous psal:...to budeš kupovat??? ...starej Xicht prodával to jeho, měli sme to na bazáru, f pondělí se to prodalo...a jinag mi to příde tag ňák nahovno, krom toho, že je to pohodlný na dlouhý cesty po asfaltu...
..ale když máš okolo 2 m ...a jinag tag ňák s Tebou souhlasím
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.10.2010 09:39:27 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
v mňělňíce mám kámoše co se letos vrátil z kavkazu na vozejku bo jeho TDM nevydžela, tak koupil toto a povídal, že příští rok to s ní dánedá
prej tak starej Tiger a nebo něco víc do polí,ale tyhle cesťáky no nevim
neznáš lynxe
???asi ne
zzzmrzlinar (Člen) 27.10.2010 12:13:31 Offline |
sem na Varanovi teda eště nikdy nejel, ale je to teda možná už moc masakrální tlustťoška, gravidní slonice.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.10.2010 12:19:03 Offline |
zzzmrzlinar psal:sem na Varanovi teda eště nikdy nejel, ale je to teda možná už moc masakrální tlustťoška, gravidní slonice.
to sice je,ale jede taky brutálně..brousit s ni stupačkama neni problém
K.a.s.y.m. psal:zzzmrzlinar psal:sem na Varanovi teda eště nikdy nejel, ale je to teda možná už moc masakrální tlustťoška, gravidní slonice.
to sice je,ale jede taky brutálně..brousit s ni stupačkama neni problém
No, mám kámoše s Ví-Strómem .
Trošičku mě provezl, je to teda magor. Nebál jsem se do tý chvíle, co moje stupačka začla brousit asfalt.
Vůbec nechápu, jak to dovede. Já s bandaskou ještě ani šroubečkem neštrejch a on letos 2x měnil....
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 27.10.2010 14:43:46 Offline |
brousit stupny není na těchle cestovních endurech problém, ani s naháčema moc né.
Já teď jezdím tady po těch našich pohraničních tankodromech na starý Kawě KLE500 a že měla takový asi půl metru dlouhý hlásiče náklonu tak jsem je v Sosně vodmontoval, ale trošku jsem to asi přehnal, bo teď když mi prdne tak brousím břichem pod motorem a rámem, což teda nejni moc bezpečný, tak tam ty hlásiče asi vrátim a dozadu půjde kapku tužší péro.
To na R1 je podstatně těžší dát stupnu na zem, zvlášť když tam hlásič taky není
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 27.10.2010 14:54:58 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:to sice je,ale jede taky brutálně..brousit s ni stupačkama neni problém
A myslím, že progeara bys na tom taky pojel...
myslíš jako ten týpek s tim BMW
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.10.2010 17:18:43 Offline |
Filous psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:myslíš jako ten týpek s tim BMW
Hale Progu, prej tě pojezdilo enduro...
...ty si svině
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.10.2010 20:07:53 Offline |
Koldan psal:já nevím, mně ten Varan přijde taký nudný, prostě dyž na to kouknu tak mi to absolutně nic neříká, neoslovuje mě to vůbec ničím
mně to příde hrozný....takový endůro....
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.10.2010 20:13:50 Offline |
hlemejzd999 psal:Koldan psal:já nevím, mně ten Varan přijde taký nudný, prostě dyž na to kouknu tak mi to absolutně nic neříká, neoslovuje mě to vůbec ničím
třeba tendlencten baborák je pjekný hendůro ...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.10.2010 20:15:50 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:Koldan psal:já nevím, mně ten Varan přijde taký nudný, prostě dyž na to kouknu tak mi to absolutně nic neříká, neoslovuje mě to vůbec ničím
třeba tendlencten baborák je pjekný hendůro ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … kuab-l.jpg
nebo henten
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.10.2010 20:20:25 Offline |
hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:
mně to příde hrozný....takový endůro....třeba tendlencten baborák je pjekný hendůro ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … kuab-l.jpgnebo henten
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nwgt-l.jpg
ty kola sů heský taková lepčí zlatá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 27.10.2010 20:57:29 Offline |
Koldan psal:hlemejzd999 psal:hlemejzd999 psal:třeba tendlencten baborák je pjekný hendůro ...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … kuab-l.jpgnebo henten
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … nwgt-l.jpgty kola sů heský
taková lepčí zlatá
Zase ale nemůžete srovnávat Varadero kerý se dá koupit za kilo v supr stavu a bawora,kerej stojí třikrát tolik Kdo chce velkej cestovní koráb a nemá nevomezenej rozpočet,tak s varanem neprohloupí. A musím říct že sem se na té mašině cejtil fakt dobře a na vokreskách na to silniční bajk nemá ani náhodou
A je uplně jedno,jestli jedeš sám,ve dvou,nebo ve třech
,furt se to chová dobře
A kolik toho ti baworákisti adventůristi najezdí v terénu? 90% se jich nehne z dálnice
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 28.10.2010 20:53:02 Offline |
VikecB12 psal:A kolik toho ti baworákisti adventůristi najezdí v terénu? 90% se jich nehne z dálnice
tos napsal krásně ale zas jich 90% umí vyprávět báje a skazky líp jak andrzén
a to sem možná ty procenta ještě podcenil...
doba je temná...
Varadero bych fakt nikomu nedoporučoval...to bych za stejné peníze pořídil raději o něco starší GS...ať 1100 nebo 1150...podvozkově je prostě Varadero mezi cestovními endury co Bandit mezi naháči, takže žádná slast
Třeba letos v létě jsme byli za kamarády na jejich Varaderosrazu a zaznělo tam mnohokráte postesknutí, že nakonec stejně všichni zkončí u GS...prý na jejich prvním srazu nebylo žádné GS, na druhém už asi tři a dnes prý pomalu polovina Varaderoklubu jezdí na GS...asi jako tady Bandita taky leckdo nemá
Jinak né každý neopouští na GS dálnici...třeba my po ní ještě nejeli, pokud nepočítáme magistrálu mezi dálnice
Ještě jedna dálniční z naší paluby
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/03_10.jpg
Petr J. psal:Varadero bych fakt nikomu nedoporučoval...to bych za stejné peníze pořídil raději o něco starší GS...ať 1100 nebo 1150...podvozkově je prostě Varadero mezi cestovními endury co Bandit mezi naháči, takže žádná slast
Třeba letos v létě jsme byli za kamarády na jejich Varaderosrazu a zaznělo tam mnohokráte postesknutí, že nakonec stejně všichni zkončí u GS...prý na jejich prvním srazu nebylo žádné GS, na druhém už asi tři a dnes prý pomalu polovina Varaderoklubu jezdí na GS...asi jako tady Bandita taky leckdo nemá![]()
Jinak né každý neopouští na GS dálnici...třeba my po ní ještě nejeli, pokud nepočítáme magistrálu mezi dálnice
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/0 … vatsko.jpg
Jak říkám,takovou polňačku si dám uplně stejně s banditem,nebo jiným bajkem a v těším terénu je BMW stejně v piči jako varadero nebo cokoliv obdobnýho To že si varaderisti časem kupujou BMW je logickej postup,protože co jinýho mají na výběr,žádná jiná motorka podobnýho ražení není,Vstroma tam vubec nepočítám... A s tím 1100gs si snad děláš prdel,stoletej krám za kerej lidi neví co chtít
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 29.10.2010 08:53:48 Offline |
vikec klíííít víš co sem ti řikal vo těch andrzénech
úplně to vidim jak ve dvou s plnou polní letí větrník i s robátkem terénem, neterénem
na svým spejsšipu, překonává galaxie a lagným skokem šelmy uniká ze spárů kerpofových....
doba je temná...
VikecB12 psal:Jak říkám,takovou polňačku si dám uplně stejně s banditem,nebo jiným bajkem a v těším terénu je BMW stejně v piči jako varadero nebo cokoliv obdobnýho
To že si varaderisti časem kupujou BMW je logickej postup,protože co jinýho mají na výběr,žádná jiná motorka podobnýho ražení není,Vstroma tam vubec nepočítám... A s tím 1100gs si snad děláš prdel,stoletej krám za kerej lidi neví co chtít
Klíííd ty vole, jebne ti cevka a budeš tahat nohu (tu pokerovanou)
Taky sem zažil tísíce hádek jak je GS nejvíc nejendurovatejsi enduro na svete a i s XTčkem sem si s nima vytiral prdel po lese
Nedejbože, když přišel na řadu nějakej ten skok
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Jak říkám,takovou polňačku si dám uplně stejně s banditem,nebo jiným bajkem a v těším terénu je BMW stejně v piči jako varadero nebo cokoliv obdobnýho
To že si varaderisti časem kupujou BMW je logickej postup,protože co jinýho mají na výběr,žádná jiná motorka podobnýho ražení není,Vstroma tam vubec nepočítám... A s tím 1100gs si snad děláš prdel,stoletej krám za kerej lidi neví co chtít
Taky sem zažil tísíce hádek jak je GS nejvíc nejendurovatejsi enduro na svete a i s XTčkem sem si s nima vytiral prdel po lese
Nedejbože, když přišel na řadu nějakej ten skok
Šalenej, s tim s tebou zcela souhlasim, že jak přijde na těžší terajn, tak mě každej jouda na XT, dakaroj a jinejch lechkejch jebkách pojezdí, jenže tady se mluvilo vo Varaderoj a to už je tak nějak trochu jinak.
Letos na Litvě sme najezdili možná vokolo 1000 po silnicích 3.tř bez asfaltu a tam teda Varan jel pořád někde hódně pozadu. A přitom to měl z nás nejvíc v ruce, dyš sme vyjeli na asfalt tak nám Vlastik zmizel za třetí zatáčkou
řikám si hurikán
vorel psal:Šalenej, s tim s tebou zcela souhlasim, že jak přijde na těžší terajn, tak mě každej jouda na XT, dakaroj a jinejch lechkejch jebkách pojezdí ...
tos napsals pěkně, ten terén, ze kterýho sme Tě s Mariánem tůhle tahali byl hustokrutej :)))
ale třeba tam hrál ňákou roli ten ingot, ze kterýho je ten germánckej zázrak vykovanej :)))
ale di, Ty brepto ...
Tak já až budu jednou bohatej,tak si asi taky koupím báwo adventůru,mě se líbí,ale su si vědomej toho že je to v terénu totálně nepoužitelný a v podstatě je to jenom dizajnová masírka endůráckýho srdíčka
A stejně je to vo rukách,kdyš je někdo ňouma,piču projede aji s kátéem
a přesnej vopak je třeba Mara z Orlovic,ten na Ejsovi projede kde co,a kdyš sme jeli s kamošem co si koupil s velkou parádou 1150GSA na jednu rozhlednu,tak sme na něho nahoře čekali a von se s tím coural někde v půli kamenité cesty nahoru
huskyb12 psal:vorel psal:Šalenej, s tim s tebou zcela souhlasim, že jak přijde na těžší terajn, tak mě každej jouda na XT, dakaroj a jinejch lechkejch jebkách pojezdí ...
tos napsals pěkně, ten terén, ze kterýho sme Tě s Mariánem tůhle tahali byl hustokrutej :)))
ale třeba tam hrál ňákou roli ten ingot, ze kterýho je ten germánckej zázrak vykovanej :)))
ty voe, na tuhle veselou historku uz sem malem zapomnel...
ale jak si mi to pripomnel, tak sem se rozesmal, az sem se za brisko popadal
...sam mezi jebkarema...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 29.10.2010 20:26:02 Offline |
yelen: hele snad mi radči ani nevyprávěj na čem jezdíš, já mam ještě nezvrhlý iluze
jinak co se týče tématů, k rozlousknutí několika zde zmíněných připomínek, varana bych doporučil maximálně tomu, kdo se opravdu bude držet jenom na silnici, ale i tak je to strašně těžký
géeso do pazour pouze německýmu důchodci kerej chce mít pohodlí a bmw a neřešit nic ostatního, to že se s tim dá jezdit v terénu je samozřejmě kravina, maximálně tak polňačka, přesně jak to tady uváděj místní hustooffrouďáci, těžký, bez odezvy předku, zbytečná elektronika, prostě pro německý důchodce... (bo sem to teď všechno testoval, tak já bych vybral spíš lc8 adv. s tim se v terénu dalo i ject )
prostě když neumim jezdit, koupim gs kerý bude dělat všechno za mě a já to jednou za rok vyvezu na polňačku kde udělám dvě fotky a celej rok budu masírovat všechny jakej sem offrouďák, co vorel, nemám recht???
doba je temná...
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 29.10.2010 21:19:22 Offline |
wogo škube to se mnou, ale kurva co s váma, ste starý, pomalý a máte divný řeči shánim zatim vhodnej bajk
albánie na motárdu by mohla bejt cool
p.s. moje znalosti rumunskejch hor a hospod se vám ještě budou hodit
doba je temná...
vorel psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Jak říkám,takovou polňačku si dám uplně stejně s banditem,nebo jiným bajkem a v těším terénu je BMW stejně v piči jako varadero nebo cokoliv obdobnýho
Nedejbože, když přišel na řadu nějakej ten skokŠalenej, s tim s tebou zcela souhlasim, že jak přijde na těžší terajn, tak mě každej jouda na XT, dakaroj a jinejch lechkejch jebkách pojezdí, jenže tady se mluvilo vo Varaderoj a to už je tak nějak trochu jinak.
Letos na Litvě sme najezdili možná vokolo 1000 po silnicích 3.tř bez asfaltu a tam teda Varan jel pořád někde hódně pozadu. A přitom to měl z nás nejvíc v ruce, dyš sme vyjeli na asfalt tak nám Vlastik zmizel za třetí zatáčkou
Já sem reagoval (což je z citace vidět ) na Vikeca, kterej se bavil i vo BMW
Varana neznam, nemůžu posoudit.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Varan je na silniční cestování náhodou OK, hlavně pro vyšší postavy, samozřejmě mimo silnici je v piči ale tolik opěvovaný BMW nezvládne o moc víc. A na to je taky Varan primárně určenej.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Tak s tím bych tedy nesouhlasil...
Varan má pouze litá kola, nízkou světlou výšku a při pádu příliš plastů...GS je na tom v terénu výrazně lépe, i když osobně tahám do terénu výrazně raději lehčí a hlavně levnější motorku...
GS má taky litý kola když si nevybereš dráťáky. A kámoš měl na Varču dráťáky na zakázku a nějakej extrém handicap oproti GS s tim neměl. Na radu všech si koupil teda to GS a jakože dobrý ale když se ho zeptám na rozdíl mei Varanem, tak nějakej extra skok se nekonal. Prej. A vůbec já to mrdám, páč ani z jedný nedosáhnu. Takže oboje to jsou jebky
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1