Nejsi přihlášen
kdyby někdo sháněl plnotučnou ....
....tak bych měl na prodej....nabízí tu kde kdo jak tak koukám, tak to sem do diskuze dám taky....
zatím to nikde neinzeruju, byl bych radši, kdyby si to vzal někdo odsud.
vínová metalíza, r.v. 1998 v super stavu bez investic (na jaře stačí jen olej). jedinou chybkou je malá odřenina na levém podsedláku. dovoz D, jsem první majitel v ČR. za 3 sezóny jsem namotal asi 15000 km... možná tu mašinu někdo znáte ze srazu nebo některý sosnový...jede jak zpraku...na servisní interval je ještě čas....nejsem žádnej leštič, ale myslím, že je to pěkná udržovaná motorka...
centrál GSXR 1000 (pěkně to tlumí) + originál
centrální stojan
podsedlová výplň
široký zlatý řidítka
gumy Continental RA2 obě 100 procent
laďák (hezkej zvuk) + originál
kluzáky na kebuli
padací hříbky
nový hustší olej v tlumičích (15 W)
miniblikny
malý zrcátka
závažíčka ve větvích
držák SPZ
90procentní desky vpředu i vzadu
nový svíčky NGK
vyměněný všechny kapaliny
nová řetězovka (ČZ) najeto asi 3000 km
na tacháku necelých 50 tkm, ale kdo ví....
2x klíč
v poslední době už mě ta rychlost tak nějak nebaví, na silnicích se mi jezdí blbě, takže jsem přesedlal na cestovní enduro....cenu bych si představoval asi tak něco málo přes 60 tisíc, ale můžem se o tom pobavit. vím, dá se koupit levnějc, ale za pytel hoven to dávat nebudu, vím co prodávám, takže jinak si to radši nechám jako veterána
kdyby něco, tak kontakt mám v profilu, víc fotek můžu poslat...pro info radši volejte, psát mně moc nebaví :)
možná bych pak pustil i kožený gatě, bundu a boty, ale to ještě promyslím...
viz foto:
Re: kdyby někdo sháněl plnotučnou ....
deny: já myslím že na jaře ji mít ještě budu, po zkušenostech z prodeje šestky vím, že zájemců moc nebude.....ale na jaře už mě to třeba zas chytne a nechám si jí
fido: choď do piče...........ale zůstal jsem věrnej značce a klempířině.....no a nakonec DoktoR Big není zas tak cestovní
hans psal:deny: já myslím že na jaře ji mít ještě budu, po zkušenostech z prodeje šestky vím, že zájemců moc nebude.....ale na jaře už mě to třeba zas chytne a nechám si jí
fido: choď do piče...........ale zůstal jsem věrnej značce a klempířině.....no a nakonec DoktoR Big není zas tak cestovní
Hele a jak se ti na tom jednobuchu jede? Já co sem prodal Bandasku tak o něm taky tak nějak přemejšlím, ale jinak se mi líbí aj ta tvoje fialová
kdyby nebyla tak draho,tak bych o ní uvažoval, ale to víš, 98 za šedesát papírů, to chci vidět jelimana,co ti je dá...ať už je vymazlená jak chceš
mimochodem, taky sem uvažoval o tom, že bych tu mojí ludru střelil,ale ty prachy co bych za ní dostal, si jí radši necham a hotovo
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
![]() |
Honzik8719 (Člen) 31.10.2010 23:03:12 Offline |
je to pěkný,v týhle barve si představuju svojí plnotučnou ale abych nechal šestku za půl tašky hrušek na to nemám koule
...relativní kochač...
se přiživím,taky bych pustil plnotučnou r.v.99,raději tady někomu,servisovaná ve značkovém servisu abmoto
,cena 40 tyček,foto v profilu,najezdím 20tis.km/rok a potřebuji něco s menší spotřebou
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 01.11.2010 10:19:22 Offline |
DonPepon psal:se přiživím
,taky bych pustil plnotučnou r.v.99,raději tady někomu,servisovaná ve značkovém servisu abmoto
,cena 40 tyček,foto v profilu,najezdím 20tis.km/rok a potřebuji něco s menší spotřebou
to si děláš kozy ,né ? ...ta by mi šla k pleti
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
jako bonus přidám to co je na druhé fotce
fidoB6 psal:kdyby nebyla tak draho,tak bych o ní uvažoval, ale to víš, 98 za šedesát papírů, to chci vidět jelimana,co ti je dá...ať už je vymazlená jak chceš
mimochodem, taky sem uvažoval o tom, že bych tu mojí ludru střelil,ale ty prachy co bych za ní dostal, si jí radši necham a hotovo
Proto bych nikdá pokud bych teda neměl co žrát neprodal moji 650 K5 co mám od funglovky, bo po 22tisících nemá ani jeden mikroškrábaneček, v doplňcích jsem tam tak za 50000,- a cena dle inzerce se pohybuje kolem 70-80 000,- to bych musel bejt ultra píča to dát za tyhle love.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
fido: tobě bych udělal cenu
John: právě že se na tom jednobuchu jezdí skvěle....není to extra dravec, ale zátah to má lepší než afrika....a hlavně to tak nějak má koule...je to něco jako bandit mezi naháčema - kulhá technikou, ale má to styl ....je to stará ludra z 1989, ale to pohodlí, výhled, kochačka a semtam výlety do polí, to je k nezaplacení
xjelen: jo, nakonec jsem to dal rovnou i do inzercí.....jelikož tak nějak počítám s tím, že to neprodám a o moc níž nepůjdu, tak bych řek, že mi zůstane
gerik: ta výplň je normální laminát (plast?) kterej se dává zespodu pod sedlo, aby ti nelítaly sračky do podsedlovýho prostoru....myslím, že to dělá i motoforza...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2010 12:47:45 Offline |
Zdenda psal:fidoB6 psal:kdyby nebyla tak draho,tak bych o ní uvažoval, ale to víš, 98 za šedesát papírů, to chci vidět jelimana,co ti je dá...ať už je vymazlená jak chceš
mimochodem, taky sem uvažoval o tom, že bych tu mojí ludru střelil,ale ty prachy co bych za ní dostal, si jí radši necham a hotovoProto bych nikdá pokud bych teda neměl co žrát neprodal moji 650 K5 co mám od funglovky, bo po 22tisících nemá ani jeden mikroškrábaneček, v doplňcích jsem tam tak za 50000,- a cena dle inzerce se pohybuje kolem 70-80 000,- to bych musel bejt ultra píča to dát za tyhle love.
čéče nechci bejt rejpavej,ale s doplnkama za 50 by musela bejt zlatá takhle toho na ní moc vidět neni
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Laďák 14 000,-
Mezisvod 2500,-
Scott Oiler 5000,-
Plexi Suzuki 5000,-
Padáky RD Racing 5000,-
Padáky na hlavě motoru 1500,-
Miniblikny 2000,-
Zadní Led lampa 2000,-
Nosič 3000,-
Zrcátka 2000,-
Leštěný ráfky 3000,-
Teploměr 1000,-
Záslepky rámu chrom 1000,-
Zásuvka, nyní i pancíře, engear a další píčovinky a jsem přes pade
A jestli se to dá sehnat nyní o něco levněji je možný ale mě je to fuk.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. psal:Zdenda psal:fidoB6 psal:kdyby nebyla tak draho,tak bych o ní uvažoval, ale to víš, 98 za šedesát papírů, to chci vidět jelimana,co ti je dá...ať už je vymazlená jak chceš
mimochodem, taky sem uvažoval o tom, že bych tu mojí ludru střelil,ale ty prachy co bych za ní dostal, si jí radši necham a hotovoProto bych nikdá pokud bych teda neměl co žrát neprodal moji 650 K5 co mám od funglovky, bo po 22tisících nemá ani jeden mikroškrábaneček, v doplňcích jsem tam tak za 50000,- a cena dle inzerce se pohybuje kolem 70-80 000,- to bych musel bejt ultra píča to dát za tyhle love.
čéče nechci bejt rejpavej,ale s doplnkama za 50 by musela bejt zlatá takhle toho na ní moc vidět neni
Kasyme,ty chceš bejt rejpavej,nekecej
i když pade jsem tam taky neviděl
...a bude hůř!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2010 13:56:19 Offline |
Zdenda psal:A jestli se to dá sehnat nyní o něco levněji je možný ale mě je to fuk.
tak jsem to nemyslel...když má někdo koníčka tak do něj penězma nešetří..jen že to na první pohled nevypadá
dohromady mají holki 8kg to už je pěkný pohoštění,kožich na zimu se taky hodí
zzzmrzlinar (Člen) 01.11.2010 14:26:02 Offline |
DonPepon psal:dohromady mají holki 8kg to už je pěkný pohoštění
,kožich na zimu se taky hodí
tyve, to jsou ňáky čistokrevný s rodokmenem, co se s nima chodí na výstavu jak se psama, ne? Já mám doma taky králící, ne na žraní, ale vypadaj tak nějak normálně, jeden černej, druhej bílej. Doufám, že to jsou vobě samyce, abych neměl za chvíli králíky co vypadaj jak zebry.
kdepak vobyč berani,ale jsou tak vymazlený,že vypadaj jak modelky
K.a.s.y.m. psal:Zdenda psal:A jestli se to dá sehnat nyní o něco levněji je možný ale mě je to fuk.
tak jsem to nemyslel...když má někdo koníčka tak do něj penězma nešetří..jen že to na první pohled nevypadá
Zdendo,to jsou holt ty osobní doplňky,co ti už nikdy nikdo nezaplatí....
Alespoň to jsou skutečný věci,srát na prachy,hlavně že je pěknej Bandit
Nedávno mi tu jeden démon řekl,že má na autě tažný,nalakovaný třmeny,grafitový stěrače a vokoženkovanej sportovní volant,tak kolik navíc za to může chtít
Ani nemusím dodávat,že to byla fabie...
...a bude hůř!
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:Zdenda psal:A jestli se to dá sehnat nyní o něco levněji je možný ale mě je to fuk.
Nedávno mi tu jeden démon řekl,že má na autě tažný,nalakovaný třmeny,grafitový stěrače a vokoženkovanej sportovní volant,tak kolik navíc za to může chtít
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2010 14:55:39 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:Zdenda psal:A jestli se to dá sehnat nyní o něco levněji je možný ale mě je to fuk.
hele děláš i Fiaty?? samo,že nový....poslal bych ti případně maila
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:
tak jsem to nemyslel...když má někdo koníčka tak do něj penězma nešetří..jen že to na první pohled nevypadáZdendo,to jsou holt ty osobní doplňky,co ti už nikdy nikdo nezaplatí....
hele děláš i Fiaty?? samo,že nový....poslal bych ti případně maila
ty vole ten dělá všechno posledně se chvástal, že bude infinity nebo co
Strýcfajtr !!!
Já však taky nebrečim a neočekávám, že by to někdo zaplatil. Proto to zůstane doma.
Stránky: 1