Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2010 21:00:35 Offline |
Re: Budíky v mílých
na SV to prej přepínací je tak se dá předpokládat ,že na Banditovy to bude taky...zkoušel jsi manuál co jsi možná dostal k motorce??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2010 08:06:57 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:na SV to prej přepínací je tak se dá předpokládat ,že na Banditovy to bude taky...zkoušel jsi manuál co jsi možná dostal k motorce??
...přepínací??? ...gde???
čet jsem to jednou na SV foru tam to prej de přepnout u angličanu někou kombinací tlačítek,ale už si to moc nepamatuju a hledat se mi to nechce
Dejvid607 psal:Potřeboval bych poradit, mám B6 z roku 2008, přivezl jsem si ji z anglie, tudíž je rychlost v mílých, jde to nějak přenastavit nebo je to na nový budíky? předem dík za info
Přepni počítadlo ujetý vzdálenosti na celkovej počet mph, pak zmáčkni a drž levý tlačítko SEL na dobu 3 až 5 s a mělo by to tam bejt. Takhle to fungovalo ještě u vzducháče K6.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2010 21:21:06 Offline |
Pajk psal:Dejvid607 psal:Potřeboval bych poradit, mám B6 z roku 2008, přivezl jsem si ji z anglie, tudíž je rychlost v mílých, jde to nějak přenastavit nebo je to na nový budíky? předem dík za info
Přepni počítadlo ujetý vzdálenosti na celkovej počet mph, pak zmáčkni a drž levý tlačítko SEL na dobu 3 až 5 s a mělo by to tam bejt. Takhle to fungovalo ještě u vzducháče K6.
diť říkám,že to jde
Stránky: 1