Nejsi přihlášen
Re: Dálnice v Polsku
Cituji:
V Polsku dálniční známky potřebovat nebudete, neznamená to ale, že by užívání dálniční sítě bylo bezplatné. Dálniční poplatky se totiž v Polsku vybírají ve formě mýtného.
Poplatky, jejichž výše se liší dle druhu vozidla a konkrétního úseku, se vybírají na následujících úsecích polských dálnic:
A1 Rusocin – Swarozyn
A4 Krakow – Katowice
A2 Konin – Wrzesnia
A2 Wrzesnia – Krzesiny
A2 Komorniki (Poznan) – Nowy Tomysl
V tunelech, průsmycích a na mostech se poplatky neplatí.
Podrobnosti a aktuální informace jsou k dispozici na následujících webových stránkách:
Stránky o polské dálnici A2: www.autostrada-a2.pl/
Stránky o polské dálnici A4: www.autostrada-a4.pl/
Oficiální web polského ředitelství silnic a dálnic: www.gddkia.gov.pl/
Nebo přímo od zdroje:
http://www.gddkia.gov.pl/article/serwis … 7398c5605c
Na konci listopadu nam naplanovali motorkovy skoleni FIM, ve Varsave, po zrale uvaze jsme s tatkou usoudili, ze bude nejlepsi, gdyz tam poletime, pac gdyz vidim, co dokaze jeden Polak na silnici, tak me jima hruza, ze bych mel jet mezi samejma Polakama...
Bandit rulezz!!!
zzzmrzlinar (Člen) 26.10.2010 14:37:58 Offline |
zas to hoši nedramatizujte, jel jsem třikrát přes celý Polsko a že by to byl proti Čechám nějakej velkej rozdíl to nemůžu říct.
Pravda západ a východ Polska jsou úúúúplně jiný země.
vOjTaB6 psal:Na konci listopadu nam naplanovali motorkovy skoleni FIM, ve Varsave, po zrale uvaze jsme s tatkou usoudili, ze bude nejlepsi, gdyz tam poletime, pac gdyz vidim, co dokaze jeden Polak na silnici, tak me jima hruza, ze bych mel jet mezi samejma Polakama...
naděláškua já je mám za rohem a dyš vidím jak to tady mastěj jak hovada tak bych si to s nima klidně dal
ale přelezou čáru a sou poslušný jak ofce
Jebat motorky :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 26.10.2010 19:16:50 Offline |
v polsku mají dálnice?kde je vlastně to polsko
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
..Tajnej pravdu dí..taky jsem na to čučel na "dálnici"z Katowic do Těšína..
..pruhy úzké,koleje nehorázné,klasické křižovatky se semaforama,kde dáváš přednost bodrému vozkovi s povozem a cyklisti jedoucí neohroženě vstříc světlým zítřkům po téhle hájveji..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán , ja, ja , kdo nadává na české silnice, měl by se projet v Polsku
, nejenom dálnice, na cestách všude dvojitá plná čára, rozj.. na maděru, nebo alespoň rozestavěné, prostě děs no né?No ano!
Snad jediná hezká cesta v Polsku co jsem zažil, byla ta mezi Harrachovem a Szklarskou Porebou
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Pšán
, ja, ja , kdo nadává na české silnice, měl by se projet v Polsku
, nejenom dálnice, na cestách všude dvojitá plná čára, rozj.. na maděru, nebo alespoň rozestavěné, prostě děs no né?No ano!
Snad jediná hezká cesta v Polsku co jsem zažil, byla ta mezi Harrachovem a Szklarskou Porebou
no tak to kydáš,jezdíme do polska na moto a luxusale ofroudy tam taky znám
šak modří vědí
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Jarken psal:Pšán
, ja, ja , kdo nadává na české silnice, měl by se projet v Polsku
Snad jediná hezká cesta v Polsku co jsem zažil, byla ta mezi Harrachovem a Szklarskou Porebouno tak to kydáš,jezdíme do polska na moto a luxus
ale ofroudy tam taky znám
šak modří vědí
ci pico vedi...
...sam mezi jebkarema...
Stránky: 1