Nejsi přihlášen
Symbian wajzrds
poraďte, kdo ještě nepropad windous. Mam E65 s navigací Sygic s Mobile Maps 9 v7.71 s mapou 7.80. Mapu mam aktivovanou, GPS modrozub spárovanej a na displeji :
Mapa nenačtena, klepněte.. zkontrolujte HW nastavení.
Mam to vyhodit z vokna ?
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 30.10.2010 10:00:57 Offline |
Re: Symbian wajzrds
WenzelB6 psal:poraďte, kdo ještě nepropad windous. Mam E65 s navigací Sygic s Mobile Maps 9 v7.71 s mapou 7.80. Mapu mam aktivovanou, GPS modrozub spárovanej a na displeji :
Mam to vyhodit z vokna ?
napřed kladivo nějakého většího čísla a pak až z vokna...at je jistota...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 30.10.2010 10:09:08 Offline |
WenzelB6 psal:poraďte, kdo ještě nepropad windous. Mam E65 s navigací Sygic s Mobile Maps 9 v7.71 s mapou 7.80. Mapu mam aktivovanou, GPS modrozub spárovanej a na displeji :
Mam to vyhodit z vokna ?
Nevim, jestli jsi ten Sygic někdy používal, ale já osobně bych ti doporučil to rovnou vyměnit za jinej program. Chvíli jsem si ho testoval a výsledek je takovej, že má naprosto tragický a nelogický plánování tras.
Zůstal jsem u TT. Nevýhoda u něj je sice zase, že už na něho nějakej čas pro můj systém (UIQ3) neaktualizujou mapy, ale tak nějak se dokážu obejít bez toho, že mi to hlásí nový kruháky a jiný drobnosti. Používám to jen když potřebuju něco konkrétního najít. Na trase se spíš řídím svým rozumem. Na to moje mrdání mi to stačí.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Mam to vyhodit z vokna ?
vyhodit je to mobil vykopáfka
Jebat motorky :-)
hlemejzd999 psal:WenzelB6 psal:poraďte, kdo ještě nepropad windous. Mam E65 s navigací Sygic s Mobile Maps 9 v7.71 s mapou 7.80. Mapu mam aktivovanou, GPS modrozub spárovanej a na displeji :
Mam to vyhodit z vokna ?napřed kladivo nějakého většího čísla a pak až z vokna...at je jistota...
...přesněji kladivo číslo šest
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1