Nejsi přihlášen
Re: Stáří oleje
Petr psal:Myslím, že pokud jej neotevřeš, bude bezezměny. Dle mě rok na olej v polici nemá vliv..
pletu se ??
Můžu koupit levně litrovky Castrolu, ale olej mám už vyměněný, tak by to bylo na příští rok, případně ještě další rok. Ale nevím, jestli je to oukej, nebo ne...
Banditatom (Člen) 08.11.2010 17:46:45 Offline |
osiris psal:...neblbněte lidi
blíží se zima...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kožak psal:co kdyby byl za rok vo dvacku draší... přeci
Tak já nevím, no, Castrol za (u nás) 310,-, nebo za 70,-? Jasný, 240 na flašce není třeba až tak, ale pro mě je to dost... Navíc ani nevím, jak to s tím olejem je, podle mě se s ním nic neděje, ale nerozumím tomu...
Banditatom (Člen) 08.11.2010 18:26:29 Offline |
kuclb psal:Kožak psal:co kdyby byl za rok vo dvacku draší... přeci
Tak já nevím, no, Castrol za (u nás) 310,-, nebo za 70,-? Jasný, 240 na flašce není třeba až tak, ale pro mě je to dost... Navíc ani nevím, jak to s tím olejem je, podle mě se s ním nic neděje, ale nerozumím tomu...
každej olej stárne... spíš bych přemýšlel nad tou cenou oleje
Banditatom psal:kuclb psal:Kožak psal:co kdyby byl za rok vo dvacku draší... přeci
Cena je ok - v Reichu přímo z fabriky pro zaměstnance...
Ale díky aspoň za rozumné slovo
K.a.s.y.m. (Člen) 08.11.2010 18:30:57 Offline |
Banditatom psal:kuclb psal:Kožak psal:co kdyby byl za rok vo dvacku draší... přeci
stárne vzdušnou vlhkostí a kontaktem s jinejma látkama..když bude v zavřený a nenačatý flašce tak se prd stane..a i kdyby se stalo tak jen minimum..víš co je lidí co měněj olej v autě až po kilometrech a ne po roce a to ty km najedou třeba za pět a více let
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 08.11.2010 18:36:32 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:kuclb psal:
Tak já nevím, no, Castrol za (u nás) 310,-, nebo za 70,-? Jasný, 240 na flašce není třeba až tak, ale pro mě je to dost... Navíc ani nevím, jak to s tím olejem je, podle mě se s ním nic neděje, ale nerozumím tomu...každej olej stárne... spíš bych přemýšlel nad tou cenou oleje
stárne vzdušnou vlhkostí a kontaktem s jinejma látkama..když bude v zavřený a nenačatý flašce tak se prd stane..a i kdyby se stalo tak jen minimum..víš co je lidí co měněj olej v autě až po kilometrech a ne po roce a to ty km najedou třeba za pět a více let
To vím to je mi jasný ale mě je podezřalá cena oleje v origo balení
Datel psal:klidne si ho kup. jak tu psali kluci...kvalita oleje degraduje v motoru, ale ne v distribucnim baleni. samo ze by mel byt slusne uskladneny....tzn. ne na primem slunci a ne na mrazu nebo kde jsou velke vykyvy teplot.
Tak to je v pohodě, bude v garáži v domě... Takže tam nic takovýho nehrozí.. Díky za rady a info pánové.
Góťa psal:Tak mi to nedalo... Ta trvanlivost je minimální, takže nakup klidně na čtyři roky dopředu. A kdyby Ti to chtěli prodat v sudu, tady by se odbyt určitě našel....
To chápu, ale podle informací, co mám, tak za tuhle cenu mají nějaký "příděl". Takže já si beru těch 5 litříků a bratr zbytek do auta. Ale dík
Stránky: 1