Nejsi přihlášen
Re: IGO
Janna psal:Potřebuju poradit......jak a kde si aktualizuju sw IGO.Hledám to na netu jak idiot a nic nemůžu najít
mám IGO 8
Já jsem stahoval vždycky jenom mapy přes torent. Hledej na www.mininova.org
Brkos psal:Janna psal:Potřebuju poradit......jak a kde si aktualizuju sw IGO.Hledám to na netu jak idiot a nic nemůžu najít
mám IGO 8
Já jsem stahoval vždycky jenom mapy přes torent. Hledej na www.mininova.org
Zkusím...díky
Potřeboval bych něco pro WM6 naviagi plus mapy evropy co by jste mi doporučili?
iGO R3 TELEATLAS Q2.2010 (2010.06) - EVROPA http://czshare.com/1408314/hSIk/IGO_map … 2010.06.7z Tady mate ty mapy pro IGO ,jsou to ty nejnovejsi komplet evropa.
deny1234 psal:iGO R3 TELEATLAS Q2.2010 (2010.06) - EVROPA http://czshare.com/1408314/hSIk/IGO_map … 2010.06.7z Tady mate ty mapy pro IGO ,jsou to ty nejnovejsi komplet evropa.
díky,už stahuju
No ono to nebude jen tak , sice budes mit mapu , ale je otazka jestli ji do te navigace take dostanes Nevim na kolik tomu rozumis , uz je ta navigace nejak "upravena " ? Tim myslim , jestli uz se tam nove mapy nekdy davali ,to IGO mas ve vnitrni pameti pristroje , na na SD karte ?
deny1234 psal:No ono to nebude jen tak , sice budes mit mapu , ale je otazka jestli ji do te navigace take dostanes
Nevim na kolik tomu rozumis , uz je ta navigace nejak "upravena " ? Tim myslim , jestli uz se tam nove mapy nekdy davali ,to IGO mas ve vnitrni pameti pristroje , na na SD karte ?
No,já to ještě nikdy nedělala,tak to stáhnu a uvidím jak si s tím poradím.Jinak to nějak narvu do SD karty,nebo někomu řeknu...
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.09.2010 13:25:47 Offline |
když už se tu bavite o těch navigacích..netušíte někdo jestli a případně jak se dá dostat turistická navigace do Mio Moov 200.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No jestli jsi to jeste nedelala ,tak tady by ti meli poradit http://forum.entershop.cz/ Jo jinak ty mapy prijdou do složky IGO 8 -CONTENT -MAP ,Mapy jsou ty soubory s koncovkou FBL ,body zajmu POI ,prijdou prekvapive do slozky POI ,tez umistene v CONTENT .Jo a hlavne nez s tim budes neco delat ,tak si tu navigaci ZALOHUJ ,kdyz se neco posere , aby sla alespon obnovit do puvodniho stavu A ze se vetsinou neco posere
K.a.s.y.m. psal:když už se tu bavite o těch navigacích..netušíte někdo jestli a případně jak se dá dostat turistická navigace do Mio Moov 200.
Odpoved je jednoducha , NEDÁ ,turisticky mapy ma jenom Garmin , a ty pro jinou znacku navigace nejdou pouzit
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.09.2010 13:44:46 Offline |
deny1234 psal:K.a.s.y.m. psal:když už se tu bavite o těch navigacích..netušíte někdo jestli a případně jak se dá dostat turistická navigace do Mio Moov 200.
Odpoved je jednoducha , NEDÁ ,turisticky mapy ma jenom Garmin , a ty pro jinou znacku navigace nejdou pouzit
Hmm tak to jsem slyšet nechtěl,ale co už..a přidat do ní nějakou aplikaci která by fungovala jako kompas nebo tak něco?něco jsem našel ,že se musí nějak odemknout a pak s tim jde dělat lecos,ale to je na mě vyšší dívčí
deny1234 psal:No jestli jsi to jeste nedelala ,tak tady by ti meli poradit http://forum.entershop.cz/ Jo jinak ty mapy prijdou do složky IGO 8 -CONTENT -MAP ,Mapy jsou ty soubory s koncovkou FBL ,body zajmu POI ,prijdou prekvapive do slozky POI ,tez umistene v CONTENT .Jo a hlavne nez s tim budes neco delat ,tak si tu navigaci ZALOHUJ ,kdyz se neco posere , aby sla alespon obnovit do puvodniho stavu
A ze se vetsinou neco posere
K.a.s.y.m. psal:deny1234 psal:K.a.s.y.m. psal:když už se tu bavite o těch navigacích..netušíte někdo jestli a případně jak se dá dostat turistická navigace do Mio Moov 200.
Hmm tak to jsem slyšet nechtěl,ale co už..a přidat do ní nějakou aplikaci která by fungovala jako kompas nebo tak něco?něco jsem našel ,že se musí nějak odemknout a pak s tim jde dělat lecos,ale to je na mě vyšší dívčí
No odemknout se da , ale neni to uplne jednoduchy ,pak se z toho stane v podstate PDA ,a nem bezi vlastne cokoliv co je urceno pro pda , vetsinou s IGO 8 .Ale protoze to tvoje Mio ma malou uhlopricku , mizernej procesor , a malo pameti , tak je to nic moc Navic se to pak blbe obsluhuje ,protoze mas na ty maly obrazovce , spoustu pidi tlacitek , tak se to obsluhuje dotykovym perem
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.09.2010 14:19:38 Offline |
deny1234 psal:K.a.s.y.m. psal:deny1234 psal:
Odpoved je jednoducha , NEDÁ ,turisticky mapy ma jenom Garmin , a ty pro jinou znacku navigace nejdou pouzitHmm tak to jsem slyšet nechtěl,ale co už..a přidat do ní nějakou aplikaci která by fungovala jako kompas nebo tak něco?něco jsem našel ,že se musí nějak odemknout a pak s tim jde dělat lecos,ale to je na mě vyšší dívčí
No odemknout se da , ale neni to uplne jednoduchy ,pak se z toho stane v podstate PDA ,a nem bezi vlastne cokoliv co je urceno pro pda , vetsinou s IGO 8 .Ale protoze to tvoje Mio ma malou uhlopricku , mizernej procesor , a malo pameti , tak je to nic moc
Navic se to pak blbe obsluhuje ,protoze mas na ty maly obrazovce , spoustu pidi tlacitek , tak se to obsluhuje dotykovym perem
Hmm tak to se na to vyseru jako silniční navigace je to dobrý když se to dobře nastaví a na turistiku si holt pořídim nějakýho staršího turistickýho garmina třeba Legend...Dík
![]() |
nicola.foxx (Člen) 21.09.2010 16:39:26 Offline |
Gdyz uz je tu rec vo woblerech, tak bych taky nakyho potreboval a klidne i chromovanyho. Sem vo viku zase dva urval a hovno chytil
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. psal:deny1234 psal:K.a.s.y.m. psal:
Hmm tak to jsem slyšet nechtěl,ale co už..a přidat do ní nějakou aplikaci která by fungovala jako kompas nebo tak něco?něco jsem našel ,že se musí nějak odemknout a pak s tim jde dělat lecos,ale to je na mě vyšší dívčíNo odemknout se da , ale neni to uplne jednoduchy ,pak se z toho stane v podstate PDA ,a nem bezi vlastne cokoliv co je urceno pro pda , vetsinou s IGO 8 .Ale protoze to tvoje Mio ma malou uhlopricku , mizernej procesor , a malo pameti , tak je to nic moc
Navic se to pak blbe obsluhuje ,protoze mas na ty maly obrazovce , spoustu pidi tlacitek , tak se to obsluhuje dotykovym perem
Hmm tak to se na to vyseru jako silniční navigace je to dobrý když se to dobře nastaví a na turistiku si holt pořídim nějakýho staršího turistickýho garmina třeba Legend...Dík
na turistiku mam v mobilu trekbuddy turisticky mapy cele cr do toho kdyztak mam
Vzdy muze byt hur :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.09.2010 19:33:49 Offline |
Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:deny1234 psal:
No odemknout se da , ale neni to uplne jednoduchy ,pak se z toho stane v podstate PDA ,a nem bezi vlastne cokoliv co je urceno pro pda , vetsinou s IGO 8 .Ale protoze to tvoje Mio ma malou uhlopricku , mizernej procesor , a malo pameti , tak je to nic mocNavic se to pak blbe obsluhuje ,protoze mas na ty maly obrazovce , spoustu pidi tlacitek , tak se to obsluhuje dotykovym perem
na turistiku mam v mobilu trekbuddy
turisticky mapy cele cr do toho kdyztak mam
tak v telefonu mi běhá googlemaps a i určenim pozice,ale já potřebuju aby mě to navigovalo i po terenu na daný souřadnice
K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:
Hmm tak to se na to vyseru jako silniční navigace je to dobrý když se to dobře nastaví a na turistiku si holt pořídim nějakýho staršího turistickýho garmina třeba Legend...Díkna turistiku mam v mobilu trekbuddy
tak v telefonu mi běhá googlemaps a i určenim pozice,ale já potřebuju aby mě to navigovalo i po terenu na daný souřadnice
no tak ono to umi spoustu veci pouzivaji to blazni geocaching nebo co
Vzdy muze byt hur :-)
nicola.foxx psal:Gdyz uz je tu rec vo woblerech, tak bych taky nakyho potreboval a klidne i chromovanyho. Sem vo viku zase dva urval a hovno chytil
Mrskej vodu gumovejma twistrama,efekt stejnej,cena zanedbatelná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.09.2010 21:45:46 Offline |
Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:
na turistiku mam v mobilu trekbuddyturisticky mapy cele cr do toho kdyztak mam
aspoň mám cíle na projíždky
K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:
tak v telefonu mi běhá googlemaps a i určenim pozice,ale já potřebuju aby mě to navigovalo i po terenu na daný souřadniceno tak ono to umi spoustu veci pouzivaji to blazni geocaching nebo co
...ježiš marjá, ty taky hledáš krabičky s hračkama z kindrvajíček??? ...muj brách zas lítá po lese s polní lopatkou a s takovym tym aparátem na hledání železa
...divný lidi
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2010 11:19:53 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:
...ježiš marjá, ty taky hledáš krabičky s hračkama z kindrvajíček???
...muj brách zas lítá po lese s polní lopatkou a s takovym tym aparátem na hledání železa
...divný lidi
No tak vobčas když je nálada...když nevim kterym směrem vyrazit na bajku.Je to aspoň cíl cesty a občas dobrá sranda to vůbec najít..do toho mě uvrtala ta místní nejsprostší žena
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:
...muj brách zas lítá po lese s polní lopatkou a s takovym tym aparátem na hledání železa
...divný lidi
vogo, tak kamoskama makala v nejaky hospode, kde se tihle blazni schazeli kazdou stredu. Moc toho nevypili, ale za to si kazdej dotahnul batuzek s vecma, ktery o vikendu nasel. Kdyz je clovek chvilku poslouchal, tak se musel bud poradne vozrat nebo okamzite odejit. Kamoska to tam vydrzela jen dva mesice. Zabalila to po te, co tam jeden z nich dotahl jakysi dva granaty a zacali se tam dohadovat, jestli jsou funkcni nebo ne.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
...divný lidi
vogo, tak kamoskama makala v nejaky hospode, kde se tihle blazni schazeli kazdou stredu. Moc toho nevypili, ale za to si kazdej dotahnul batuzek s vecma, ktery o vikendu nasel. Kdyz je clovek chvilku poslouchal, tak se musel bud poradne vozrat nebo okamzite odejit. Kamoska to tam vydrzela jen dva mesice. Zabalila to po te, co tam jeden z nich dotahl jakysi dva granaty a zacali se tam dohadovat, jestli jsou funkcni nebo ne.
...jooo, to sou voni
Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:Ton@l psal:
na turistiku mam v mobilu trekbuddyturisticky mapy cele cr do toho kdyztak mam
já blázen geocaching chodim s papírovejma mapama, je to větší prdel, akorát uprostřed lesa sem trošku v koncích ale zatim to jde a o kasymově navigaci si myslim svý
on ví
nač navigace, zlatý starý papírový mapy, vždycky mě dovedly tam kam sem potřebovala
a buzola je taky supr věc
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.09.2010 12:53:13 Offline |
Kukii psal:já blázen geocaching chodim s papírovejma mapama, je to větší prdel, akorát uprostřed lesa sem trošku v koncích
ale zatim to jde a o kasymově navigaci si myslim svý
on ví
nač navigace, zlatý starý papírový mapy, vždycky mě dovedly tam kam sem potřebovala
u nás v práci se občas skartujou hodně podrobný vojenský mapy ..to by bylo na tyhle tůry dost dobrý ...jenže ti ,co to přivezou u toho stojí a čumí jim pod ruce ,aby se ani jedna nedala šlohnout
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Kukii psal:já blázen geocaching chodim s papírovejma mapama, je to větší prdel, akorát uprostřed lesa sem trošku v koncích
on ví
u nás v práci se občas skartujou hodně podrobný vojenský mapy ..to by bylo na tyhle tůry dost dobrý
...jenže ti ,co to přivezou u toho stojí a čumí jim pod ruce ,aby se ani jedna nedala šlohnout
sem tam u vás kdysi byla na exkurzi, z toho vašeho skladu použitého papíru jsem si odvezla spoustu šikovnejch věcí vojenský mapy jsou nejlepší, ale je trabl se k nim dostat
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 22.09.2010 13:30:19 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:já blázen geocaching chodim s papírovejma mapama, je to větší prdel, akorát uprostřed lesa sem trošku v koncích
on ví
u nás v práci se občas skartujou hodně podrobný vojenský mapy ..to by bylo na tyhle tůry dost dobrý
...jenže ti ,co to přivezou u toho stojí a čumí jim pod ruce ,aby se ani jedna nedala šlohnout
sem tam u vás kdysi byla na exkurzi, z toho vašeho skladu použitého papíru jsem si odvezla spoustu šikovnejch věcí
vojenský mapy jsou nejlepší, ale je trabl se k nim dostat
nedávno jsme tam našli novej zabalenej 15 "monitor ...kolega tam našel telefon fungl novej v krabici vod tiskárny ...asi nějaká reklamní akce ,nebo co ...vobčas se zadaří ,když přivezou„ zboží “
...ale mapy ......mapy voni si hlídaj
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:
u nás v práci se občas skartujou hodně podrobný vojenský mapy ..to by bylo na tyhle tůry dost dobrý...jenže ti ,co to přivezou u toho stojí a čumí jim pod ruce ,aby se ani jedna nedala šlohnout
sem tam u vás kdysi byla na exkurzi, z toho vašeho skladu použitého papíru jsem si odvezla spoustu šikovnejch věcí
vojenský mapy jsou nejlepší, ale je trabl se k nim dostat
nedávno jsme tam našli novej zabalenej 15 "monitor
...kolega tam našel telefon fungl novej v krabici vod tiskárny ...asi nějaká reklamní akce ,nebo co ...vobčas se zadaří ,když přivezou„ zboží “
...ale mapy ......mapy voni si hlídaj
šmejdi doma u mamči mám zasklenou mapu rakouska-uherska, zbyla tam po prababičce
a protektorátu taky... si myslim, že by to mohlo mít nějakou hodnotu, přinejmenším tu historickou
nedělá tu někdo do starožitností, historických předmětů nebo tak něco?
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2010 13:54:38 Offline |
Kukii psal:Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:tak v telefonu mi běhá googlemaps a i určenim pozice,ale já potřebuju aby mě to navigovalo i po terenu na daný souřadnice
já blázen geocaching chodim s papírovejma mapama, je to větší prdel, akorát uprostřed lesa sem trošku v koncích
on ví
no je fakt,že podle papírový mapy z netu se to hledá líp ještě občas pomůže googlemaps v telefonu je to i větší sranda..auto navigace je v tomhle fakt na
stačilo jednou v tom německu a nikdy více
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:Ton@l psal:
no tak ono to umi spoustu veci pouzivaji to blazni geocaching nebo cojá blázen geocaching chodim s papírovejma mapama, je to větší prdel, akorát uprostřed lesa sem trošku v koncích
on ví
no je fakt,že podle papírový mapy z netu se to hledá líp ještě občas pomůže googlemaps v telefonu je to i větší sranda
..auto navigace je v tomhle fakt na
no nemyslela sem zrovna při hledání, myslela sem to, že když zapneš tu šílenou krabičku, tak vypínáš mozek a ztrácíš základní orientační smysly podle mě je celá navigace
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
já blázen geocaching chodim s papírovejma mapama, je to větší prdel, akorát uprostřed lesa sem trošku v koncíchale zatim to jde a o kasymově navigaci si myslim svý
on ví
no je fakt,že podle papírový mapy z netu se to hledá líp ještě občas pomůže googlemaps v telefonu je to i větší sranda
no nemyslela sem zrovna při hledání, myslela sem to, že když zapneš tu šílenou krabičku, tak vypínáš mozek a ztrácíš základní orientační smysly
podle mě je celá navigace
...konečně spřízněná duše, jebat navigace ...a vo to víc mě sere, že moji mapu má Xicht
...áááále co, hlavně že je Darinka nevinná!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2010 14:58:09 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
já blázen geocaching chodim s papírovejma mapama, je to větší prdel, akorát uprostřed lesa sem trošku v koncíchale zatim to jde a o kasymově navigaci si myslim svý
on ví
no nemyslela sem zrovna při hledání, myslela sem to, že když zapneš tu šílenou krabičku, tak vypínáš mozek a ztrácíš základní orientační smysly
No něco na tom je
Filous psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
no je fakt,že podle papírový mapy z netu se to hledá líp ještě občas pomůže googlemaps v telefonu je to i větší sranda..auto navigace je v tomhle fakt na
...konečně spřízněná duše, jebat navigace
...a vo to víc mě sere, že moji mapu má Xicht
...áááále co, hlavně že je Darinka nevinná!!!
sem ráda, že v tom nejsem sama
tohle je jeden z mých oblíbených veletrhů http://www.incheba.cz/main.php?pageid=2801 najde se tam každej rok spousta praktických věcí jako třeba turistický mapy
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:no je fakt,že podle papírový mapy z netu se to hledá líp ještě občas pomůže googlemaps v telefonu je to i větší sranda
No něco na tom je
no chtěl bych vás vidět s papírovou mapou uprostřed mnichova... a vemte to kolem hlavního nádraží a pak hurá na A9 a nejlíp v dešti někdy zjara kolem šestý večer když to kolem všechno svítí a bliká
nemám s papírovou mapou problém, ale jsou situace, kdy je to prostě s navigací (pokavaď s tim čovek umí) skoro nutný. Nebavim se o výletu za poznáním, kdy tě netlačí čas, na to máme Bolka, vždycky najde nějakou prima zajebávku
Stačí v Praze z firmy A do firmy B a cestou se stavte ve firmě C ... pokavaď nejsi pražec, bez navigace se zbytečně trápíš ono už jenom to její kýprajt mi ušetří přejíždění z jednoho plnýho pruhu do druhýho eště plnějšího
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2010 15:47:08 Offline |
XJelen psal:
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
no nemyslela sem zrovna při hledání, myslela sem to, že když zapneš tu šílenou krabičku, tak vypínáš mozek a ztrácíš základní orientační smyslypodle mě je celá navigace
No něco na tom je
no chtěl bych vás vidět s papírovou mapou uprostřed mnichova... a vemte to kolem hlavního nádraží a pak hurá na A9 a nejlíp v dešti někdy zjara kolem šestý večer když to kolem všechno svítí a bliká
nemám s papírovou mapou problém, ale jsou situace, kdy je to prostě s navigací (pokavaď s tim čovek umí) skoro nutný. Nebavim se o výletu za poznáním, kdy tě netlačí čas, na to máme Bolka, vždycky najde nějakou prima zajebávku
Stačí v Praze z firmy A do firmy B a cestou se stavte ve firmě C ... pokavaď nejsi pražec, bez navigace se zbytečně trápíšono už jenom to její kýprajt mi ušetří přejíždění z jednoho plnýho pruhu do druhýho eště plnějšího
šak jo..po praze jí musim jen chválit to bych se motal dlouho,Kukína myslela třeba to když jsme byli v Bruntále a hledali jsme určitou ulici a já měl v navigaci zadáno Šumperk a ona tam ta ulice byla kupodivu taky no potom co jsme minuli ceduli Bruntál a vyjeli jsme z něj ven mi to přišlo divný
nakonec po upřesnění požadavku nás dovedla kam jsme chtěli..jen se podle ní naučit jezdit a obsluhovat jí
XJelen psal:
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
no nemyslela sem zrovna při hledání, myslela sem to, že když zapneš tu šílenou krabičku, tak vypínáš mozek a ztrácíš základní orientační smyslypodle mě je celá navigace
No něco na tom je
Stačí v Praze z firmy A do firmy B a cestou se stavte ve firmě C ... pokavaď nejsi pražec, bez navigace se zbytečně trápíšono už jenom to její kýprajt mi ušetří přejíždění z jednoho plnýho pruhu do druhýho eště plnějšího
tak na mnichov či berlín to beru. v lednu mě ruplo v kouli a v půl 10 večer vyrazila z Prahy směr Berlín. ve 3 ráno sem byla v Berlíně a navigace se hodila, na tohle zas jo, ale po republice z bodu A do bodu B či najít ulici ve městě, na to fakt stačí papír a nebo mám držku a prostě se zeptám
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
K.a.s.y.m. psal:
No něco na tom jeno chtěl bych vás vidět s papírovou mapou uprostřed mnichova... a vemte to kolem hlavního nádraží a pak hurá na A9 a nejlíp v dešti někdy zjara kolem šestý večer když to kolem všechno svítí a bliká
šak jo..po praze jí musim jen chválit to bych se motal dlouho,Kukína myslela třeba to když jsme byli v Bruntále a hledali jsme určitou ulici a já měl v navigaci zadáno Šumperk
a ona tam ta ulice byla kupodivu taky no potom co jsme minuli ceduli Bruntál a vyjeli jsme z něj ven mi to přišlo divný
nakonec po upřesnění požadavku nás dovedla kam jsme chtěli..jen se podle ní naučit jezdit a obsluhovat jí
ty to rozdupej bo tvá hlava to nedokáže ovládat ani za půl roku
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.09.2010 16:27:11 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
šak jo..po praze jí musim jen chválit to bych se motal dlouho,Kukína myslela třeba to když jsme byli v Bruntále a hledali jsme určitou ulici a já měl v navigaci zadáno Šumperk
a ona tam ta ulice byla kupodivu taky no potom co jsme minuli ceduli Bruntál a vyjeli jsme z něj ven mi to přišlo divný
ty to rozdupej bo tvá hlava to nedokáže ovládat ani za půl roku
a no jo prosimtě
K.a.s.y.m. psal:šak jo..po praze jí musim jen chválit to bych se motal dlouho,Kukína myslela třeba to když jsme byli v Bruntále a hledali jsme určitou ulici a já měl v navigaci zadáno Šumperk
No tak nevim esli to bylo ještě s Karlosem, ale jednou jsme jeli montovat do do Oseka, tak jsme se tam dokodrcali se soupravou, volám zákazníkoj jako kde že ho najdu, von povídá, za hospodou z hlavní doleva a nakonec a já stojím venku... tož za hospodou z hlavní doleva a nakonec, tam stojí chlápek, vyskočim z auta... zdravim, tak jsem na místě, tak nám to ukažte kam to máme namontovat... nechápavý pohled, telefonát znova zákazníkoj pak obchoďákovi, nadávky, cesta domů...jinej osek cca 100km jinde
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Janna psal:No,takže nic.....
http://mio-treo.info/
hledej tady
TAky nic,já sem asi úplně pitománejde mi to ani otevřít na klikni "zde"
Někdo mi to asi bude muset udělat,myslela sem že to zmáknu,ale hovno
Janna psal:XJelen psal:Janna psal:No,takže nic.....
hledej tadyTAky nic,já sem asi úplně pitomá
nejde mi to ani otevřít na klikni "zde"
A co ti jako nejde stahnout tu mapu ? Nebo jsi tu mapu stahla z toho odkazu , co jsem tam daval , a nevis co ted s ni ? Ale nepochybuju o tom ze ti to nekdo rad udelá
deny1234 psal:Janna psal:XJelen psal:
hledej tadyTAky nic,já sem asi úplně pitomá
nejde mi to ani otevřít na klikni "zde"
A co ti jako nejde stahnout tu mapu ? Nebo jsi tu mapu stahla z toho odkazu , co jsem tam daval , a nevis co ted s ni ? Ale nepochybuju o tom ze ti to nekdo rad udelá
Čekala sem takovou odpověď .Ono se to stáhlo,ale nejde to otevřít
Tag jsem na to koukal , a zrejmne to bude zabaleny v tomhle formatu 7 z , tak si stahni tohle http://www.slunecnice.cz/sw/7-zip/ , v tom by to melo jit rozbalit , i kdyz si myslim , ze Win Rar by to mel rozbalit taky .Jestli ti to i presto nepujde , tak si to stahni znovu , treba odsud , to je v Raru , to ti pujde urcite http://uloz.to/5656838/igo-8.3-teleatlas-2010.06.rar
deny1234 psal:Tag jsem na to koukal , a zrejmne to bude zabaleny v tomhle formatu 7 z , tak si stahni tohle http://www.slunecnice.cz/sw/7-zip/ , v tom by to melo jit rozbalit , i kdyz si myslim , ze Win Rar by to mel rozbalit taky .Jestli ti to i presto nepujde , tak si to stahni znovu , treba odsud , to je v Raru , to ti pujde urcite http://uloz.to/5656838/igo-8.3-teleatlas-2010.06.rar
Dobře,zkusím...díky
![]() |
Banditatom (Člen) 28.09.2010 13:58:07 Offline |
Kelly01 psal:Já teď používám tuhle a nejsou problémy,navíc v POI jsou adresy židů, skinů a nepřizpůsobivých, takže není problém dát volbu "vyhnout se", nebo "vyhledat a nahlásit"..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_navi.jpg
kde si to splašil
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
úžasnej film
titulky
http://www.titulky.com/Gitler-kaput-155542.htm
film
http://extratorrent.com/torrent/2178920 … an%7D.html
God Save The Queen!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2010 18:03:04 Offline |
Ton@l psal:K.a.s.y.m. psal:deny1234 psal:
No odemknout se da , ale neni to uplne jednoduchy ,pak se z toho stane v podstate PDA ,a nem bezi vlastne cokoliv co je urceno pro pda , vetsinou s IGO 8 .Ale protoze to tvoje Mio ma malou uhlopricku , mizernej procesor , a malo pameti , tak je to nic mocNavic se to pak blbe obsluhuje ,protoze mas na ty maly obrazovce , spoustu pidi tlacitek , tak se to obsluhuje dotykovym perem
na turistiku mam v mobilu trekbuddy
Beru tvojí nabídku..máš ty mapy někde ke stažení??
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2010 20:48:42 Offline |
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:Beru tvojí nabídku..máš ty mapy někde ke stažení??
Tome, taky je mam, zítra pošlu link v práci...
Děkuji Peti
Banditatom psal:Kelly01 psal:Já teď používám tuhle a nejsou problémy,navíc v POI jsou adresy židů, skinů a nepřizpůsobivých, takže není problém dát volbu "vyhnout se", nebo "vyhledat a nahlásit"..
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_navi.jpg
kde si to splašil
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Stránky: 1